Dodaj do ulubionych

Kandydaci LPR do PE

IP: 213.76.161.* 27.04.04, 22:07
1.Bogusław Rogalski -radny sejmiku warmińsko-mazurskiego, historyk z
wykształcenia, 32-letni
2. Marek Wasilewski radny sejmiku woj. podlaskiego, 29- letni
3. Beata Antypiuk radna Białegostoku
4. Anna Bogdan 40-letnia radna powiatu Sokółka
5. Piotr Zaręba burmistrz Ciechanowca, 49- lat doktor ekonomii, radny sejmiku
podlaskiego
6. Jan Jarota lekarz weterynarii, przewodniczący rady miasta w Łomży, 51-lat
7. Katarzyna Dec teolog, radna Białegostoku 30-lat
8. Sebastian Czajkowski politolog, wiceprezesowi LPR w Elblągu, 30-lat
9. Piotr Perkowski, informatyk, białostocki radny, 27-lat
10. Zbigniew Łukaszewski historyk z Rypina (woj. kujawsko-pomorskie),
pełnomocnik LPR w Ostródzie, 31-lat
Obserwuj wątek
    • spec5150 Re: Kandydaci LPR do PE 27.04.04, 22:14
      LPR mówi:
      UE - nie!
      PE - nie!

czy jest jeszcze trzecie lico?
      • spec5150 Re: Kandydaci LPR do PE 27.04.04, 22:14
        spec5150 napisał:

> LPR mówi:
        > UE - nie!
        > PE - nie!
        >
        > czy jest jeszcze trzecie lico?

miało być:
        UE - nie!
        PE - tak!

(oczywiście)
        • Gość: koro Re: Kandydaci LPR do PE IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.04.04, 22:37
          to są widocznie takie konrady wallenrody.
          miłe, że poznaliśmy listę kandydatów. teraz prosimy o więcej danych - ot choćby
          znajomość języków obcych. no i oczywiście programy.
          • spec5150 Re: Kandydaci LPR do PE 27.04.04, 22:40
            Gość portalu: koro napisał(a):

> to są widocznie takie konrady wallenrody.
            > miłe, że poznaliśmy listę kandydatów. teraz prosimy o więcej danych - ot choćby
            >
            > znajomość języków obcych. no i oczywiście programy.

z obcych to wiem, że chyba wszyscy całkiem dobrze mają polski opanowany...
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Kandydaci LPR do PE 27.04.04, 22:47
      To całkiem nezła lista kandydatów..napewno lepsza od SLD gdzie wcisneli Florka
      co pokazał gołą d...w BB
      • Gość: koro Re: Kandydaci LPR do PE IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.04.04, 22:51
        na pewno masz rację drogi oszołomie. my jednak poprosimy o program kandydatów
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Kandydaci LPR do PE 28.04.04, 00:04

> na pewno masz rację drogi oszołomie. my jednak poprosimy o program kandydatów

- to się da zrobić..jak cos znajdę podzrzucę wam
    • habitus Re: Kandydaci LPR do PE 27.04.04, 22:55
      Jedno można powiedzieć o kandydatach - nie są oldboyami. Nareszcie jakieś młode
      ludzie, a nie zgrzybiali karierowicze :)
      • spec5150 Re: Kandydaci LPR do PE 27.04.04, 22:56
        habitus napisała:

> Jedno można powiedzieć o kandydatach - nie są oldboyami. Nareszcie jakieś młode
        >
        > ludzie, a nie zgrzybiali karierowicze :)

z wyglądu może i tak.
    • ormond Re: Kandydaci LPR do PE 28.04.04, 05:12
      Juz to widze radna Antypies, gdy po posiedzeniu PE przejdzie sie po lokalnych
      muzeach i zobaczy te wszystkie gole dupy i obnazone piersi. To dopiero bedzie
      miala pole do popisu. Ona sama wlasnymi "recami" wprowadzi uzdrowienie moralne
      calej Europy.
      • Gość: koro [...] IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.04.04, 06:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • ormond Re: Kandydaci LPR do PE 28.04.04, 08:04

> sama? no co ty? z całą rodziną. johny rozporek perkowski też pewnie chetnie
          > pomoże zwizytować skate parki

"Sama", to ma sie rozumiec, taka figura retoryczna. Ona jest gotowa sama
          nastawic piers tej zgniliznie i dac stanowczy odpor. Rodzina, jestem pewien,
          wspomoze ja moralnie, a dziarscy chlopcy, ktorzy ostatnio ujawnili sie tu na
          forum, jak trzeba, beda "bic w morde w morde i nie dadza plakac", gdy sie tam
          ktos w tym parlamencie sie odwazy lzyc "wartosci".
          • spec5150 Re: Kandydaci LPR do PE 28.04.04, 15:08
            ormond napisał:

> Gość portalu: koro napisał(a):
            >
            > > sama? no co ty? z całą rodziną. johny rozporek perkowski też pewnie chetni
            > e
            > > pomoże zwizytować skate parki
            >
            > "Sama", to ma sie rozumiec, taka figura retoryczna. Ona jest gotowa sama
            > nastawic piers tej zgniliznie i dac stanowczy odpor. Rodzina, jestem pewien,
            > wspomoze ja moralnie, a dziarscy chlopcy, ktorzy ostatnio ujawnili sie tu na
            > forum, jak trzeba, beda "bic w morde w morde i nie dadza plakac", gdy sie tam
            > ktos w tym parlamencie sie odwazy lzyc "wartosci".

trzeba będzie wymyśleć coś nowego jak ktoś będzie pytał skąd jestem. może "z
            północno-wschodniej Polski" albo może "spod Bstoku" albo "niedaleko Łomży".
            kicha się bedzie przyznawać...
          • Gość: kamrat Re: Kandydaci LPR do PE IP: 217.153.197.* 28.04.04, 15:25
            "bic w morde w morde i nie dadza plakac",
            oto ciekawa figura retoryczna....

moze faktycznie za dużo płaczliwych chłopców mamy z farbowanymi głowkami...

panie ormondzie
            po przejrzeniu kilkunastu wątków z pana udziałem, mniej wiecej już wiem kogo
            pan nie lubi a kgo nienawidzi
            to jest dla mnie jasne
            przyczyny takiego stanu hmm...troche mniej niż więcej ale rozumiem

ale ciekawym bym był co pan jest w stanie pozytywnyego zaproponować. Program
            negatywny juz znam - polskość w rozumieniu tradycyjnym, katolicyzm,
            przywiazanie do wartości narodowych, sceptycyzm wobec UE - to pan zwalcza z
            niesamowitą zaciekłością

mam wiec pytanie
            czy w tej sytuacji należy wnisokować, ze pana pozytwnym programem (mam
            nadzieje, ze pan go posiada) jest wszystko to co przeciwtsawne temu co pan
            zwalcza?

proszę o kilka danych
            • ormond Re: Kandydaci LPR do PE 29.04.04, 00:30
              Gość portalu: kamrat napisał(a):

> "bic w morde w morde i nie dadza plakac",

To jest cytat z postu jednego z naszych forumowych dziarskich chlopcow.

> proszę o kilka danych

Niestety, musze cie zawiesc. Jezeli moja osoba intruguje cie az do tego
              stopnia, musisz wydedukowac moj "program" czytajac moje posty. Ale nie polecam.
              Tutaj czesciej daje sie sobie pstryczka w nos, niz formuluje gornolotne
              programy. W kocu jest to forum gdzie wpada sie co jakis czas na kilka minut.
              Jesli reaguje na cos ostro, to jest to zaraza polskiego nacjonalizmu, ktora -
              ku mojemu zdziwieniu - odrodzila sie i na nowo zzera polska dusze.
              • Gość: kamrat Re: Kandydaci LPR do PE IP: 217.153.197.* 29.04.04, 08:45
                ja akurat widzę poważnijeszy problem w naszym kraju niż nacjonalizm
                a mianowicie wszedzie widoczny homo sovieticus, ta peerelowska mentalność, to
                nieróbstwo, pogarda wartosciami, bezmyślność i uleganie propaganddzie i
                demagogii
                to wreszcie demoralizująca obecnośc ludzi u władzy z aparatu władzy zbrodniczej
                PZPR
                to jest dla mnie problem
                • ormond Re: Kandydaci LPR do PE 29.04.04, 09:16
                  Gość portalu: kamrat napisał(a):

> ja akurat widzę poważnijeszy problem w naszym kraju niż nacjonalizm
                  > a mianowicie wszedzie widoczny homo sovieticus, ta peerelowska mentalność, to
                  > nieróbstwo, pogarda wartosciami, bezmyślność i uleganie propaganddzie i
                  > demagogii
                  > to wreszcie demoralizująca obecnośc ludzi u władzy z aparatu władzy
                  zbrodniczej
                  >
                  > PZPR
                  > to jest dla mnie problem

Zgoda, to jest problem, wielki problem. Ale nie sadze, ze da sie go zalatwic
                  przechodzac na pozycje skrajnie nacjonalistyczne (co niestety w Polsce jest
                  powiazane ze zabobonnym klerykalizmem i antysemityzmem). Zaryzykuje nawet
                  stwierdzenie, ze wyborczy sukces tzw "lewicy", wize sie w duzej mierze z tym,
                  ze na Polskiej scenie politycznej brakuje opcji "po srodku" i to bezwglednie
                  wykorzystali post-komunisci. Jest mnostwo ludzi w Polsce, dla ktorych
                  ksenofobiczny, zasciankowy, klerykalny, podlany antysemickim sosem program LPR-
                  u jest po prostu nie do przelkniecia. Tacy jak ja, ktorzy pamietaja PRL, stan
                  wojenny, nie pojda glosowac na lewice, ale mlodsi. Dlaczego nie?
                  Problemy takie jak "homo sovieticus, ta peerelowska mentalność, to nieróbstwo,
                  pogarda wartosciami, bezmyślność i uleganie propaganddzie i demagogii", sa
                  raczej neutralne politycznie. Potrzeba kilku pokolen demokracji i
                  praworzadnisci aby je wyplenic. Nie sposob jednak nie zauwazyc, ze wykorzystuja
                  je wszyscy, tak postkomunisci, jak i partie konserwatywne.
    • mephistopheles Re: Kandydaci LPR do PE 28.04.04, 16:04
      Antypiuk, Bogdam i Dec. Wiadomo po co tam jada. heheheh Rodzinka blisko z
      Siemiatycz juz w Brukseli od lat 5 skacze po dachach, no i teraz wsparcie z
      kraju przyjedzie. At tak nie chcialy Uni, popatrzccie no. A teraz kandyduja.
      Zwykle szmaty , nic wiecej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka