Gość: kaczucha IP: 80.51.244.* 29.04.04, 23:08 czy ktoś może mi poradzić, gdzie bezpiecznie i w miare niedrogo można przekłuć sobie pępek. Albo przestrzec, gdzie na pewno nie zrobią mi tego w prawidłowy sposób.Będę wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiter Re: kolczyk w pępku 29.04.04, 23:15 Spróbuj zapytać w subway'u (skate shop na Suraskiej tam gdzi była kiedyś babilonia tyle że na dole). Kiedyś pracował tam taki koleś cały w piercach jeśli jeszcze pracuje to na pewno dobrze Ci poradzi. Mjaą też tam całkiem spory wybór najróżniejszych kolczyków. Gdzie nie robić?- Napewno nie u żadnych kosmetyczek, tylko i wyłąćnie w studiu tatuażu które zajmuje sie piercingiem. A zapytam jeszcze czy to twój pierwszy kolczyk w dziwnym miejscu (czytaj nie w uchu)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku IP: 80.51.244.* 29.04.04, 23:26 A co do "salonów kosmetycznych", to wiem, że nie warto ,bo spartaczyła pewna taka pani pępek mojej koleżanki, więc kosmetyczki omijam z daleka, szczególnie od czasu gdy usłyszałam, że pewna pani kosmetyczka dobierała się do pępka jakiejś kobiety za pomocą PISTOLETU !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: kolczyk w pępku IP: *.citicorp.com 30.04.04, 09:03 Ja miałam przekuty pepek pistoletem i zyje... zadnyh komplikacji, po 2 tygodniach sie zagoilo. Ale to prawda, ze teraz jest duzo wiecej specjalistycznych salonow i polecam jednak zrobic to u fachowca. Kiedy ja przekuwalam pepek, to w miescie byla tylko jedna kosmetyczka, ktora to robila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: kolczyk w pępku-nie rob tego IP: *.elpos.net 29.04.04, 23:19 przekluwanie ciala to glupota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shiter Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:22 Jak Ci sie nie podoba to nie zawracaj dupy. Patrzeć na nikogo z kolczykami nie musisz... Zawsze możesz odwrócić wzrok. A jeśli uważasz piercing za samookaleczanie to wiedz,że prawo tego nie zabrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku-nie rob tego IP: 80.51.244.* 29.04.04, 23:32 santiago,chciałam jedynie zaznaczyć, że moje pytanie dotyczyło, gdzie można przekłuć pępek , a nie porady ,co mam nosić na głowie i czy mam na nią sobie nasrać czy też nie. Skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie, to poprostu siedź cicho i nie zawracaj dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:36 Gość portalu: kaczucha napisał(a): > santiago,chciałam jedynie zaznaczyć, że moje pytanie dotyczyło, gdzie można prz > ekłuć pępek , a nie porady ,co mam nosić na głowie i czy mam na nią sobie nasra > ć czy też nie. > Skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie, to poprostu siedź cicho i nie zawr > acaj dupy. mój post to reakcja na madrość życiową mefista... a jak chce baba się przekłuwać to niech się kłuje, niech se nawet łechtaczke przekłuje... bylem ja i inni normalni nie musie;li takiegog masochizmu oglądać... kwestia smaku i estetyki Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:46 santiago78 napisał: > Gość portalu: kaczucha napisał(a): > > > santiago,chciałam jedynie zaznaczyć, że moje pytanie dotyczyło, gdzie możn > a > prz > > ekłuć pępek , a nie porady ,co mam nosić na głowie i czy mam na nią sobie > nasra > > ć czy też nie. > > Skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie, to poprostu siedź cicho i nie > > zawr > > acaj dupy. > > > mój post to reakcja na madrość życiową mefista... > > a jak chce baba się przekłuwać to niech się kłuje, niech se nawet łechtaczke > przekłuje... > bylem ja i inni normalni nie musie;li takiegog masochizmu oglądać... > > kwestia smaku i estetyki Przeklucie lechtaczki moze byc nawet bardzo przyjemne 0)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:49 santiago78 napisał: > Gość portalu: kaczucha napisał(a): > > > santiago,chciałam jedynie zaznaczyć, że moje pytanie dotyczyło, gdzie możn > a > prz > > ekłuć pępek , a nie porady ,co mam nosić na głowie i czy mam na nią sobie > nasra > > ć czy też nie. > > Skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie, to poprostu siedź cicho i nie > > zawr > > acaj dupy. > > > mój post to reakcja na madrość życiową mefista... > > a jak chce baba się przekłuwać to niech się kłuje, niech se nawet łechtaczke > przekłuje... > bylem ja i inni normalni nie musie;li takiegog masochizmu oglądać... > Jeszcze jedno zdefiniuj "normalni". Czemu sadzisz ze jestes normalny? Z mojego punktu widzenia jest zupelnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
shiter Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:57 Nikt Ci nie każe oglądać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
shiter Esteta 30.04.04, 00:01 się znalazł!!! Stary skąd tyś sie urwał??? Daj ludziom pogadać. Idź nakarmić świnie jak nie masz co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:22 Gość portalu: wariat napisał(a): > przekluwanie ciala to glupota!!! jej cialo, nie twoj interes. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:26 jej ciało...niech sobie nasra na łeb i niech tak chodzi po miescie..jej ciało jej interes.... Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:45 santiago78 napisał: > jej ciało...niech sobie nasra na łeb i niech tak chodzi po miescie..jej ciało > jej interes.... no tutaj juz pszesadzasz. Twoja wypowiedz przypomina generalizujacego chlopa ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku-nie rob tego IP: 80.51.244.* 29.04.04, 23:23 Z "dziwniejszych" miejsc niż w uchu, to miałam jedynie w nosie ,ale to było dawno temu i poza tym sama sobie kłułam, a teraz nie mam odwagi,bo myslę że łatwiej coś schrzanić . Odpowiedz Link Zgłoś
shiter Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:35 Bardo słusznie zakładasz... Ja mam na razie trzy i niestety tylko w uchu (jestem facetem). Boje się troche o swoje studia, jak sama widzisz masa jest w tym kraju kretynów którym to przeszkadza.Ale postudiach... :)) Olej ludzi którzy Ci odradzają. Trzeba walczyć otolerancje odmienności a im jest wiecej "innych" tym mniej złorzeczących. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:42 shiter napisał: >Trzeba walczyć o tolerancje odmienności a im > jest wiecej "innych" tym mniej złorzeczących< ...ale jazda... wierzysz w to co mówisz? czy tak przeczytałeś w Bravo Girl? jeden kolżka którego znam chciał sobie przeczepic bawole rogi co by być odmiennym i uczyć złorzeczących tolerancji... inny chciał chodzić codziennie przez cały rok w osranym bercie...oczywisćie by szerzyc tolerancję... a o innym czytałem, zę jest pedofilem i też żąda prawa do odmiennosci, do tolerancji... Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Gratuluje 29.04.04, 23:58 a ja indolencji umysłowej i braku samodzielnosci myślenia połaćzonego z absolutnym brakiem krytycyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku-nie rob tego IP: 80.51.244.* 29.04.04, 23:47 po pierwsze : bynajmniej nie przejmuję się opinią innych ludzi, bo kolczyk ma się podobać MI i to ja mam się z nim dobrze czuć, a co myślą o nim inni to nie moja sprawa. Ale nie rozumiem, w jaki sposób kolczyk mógłby przeszkodzić w studiowaniu. Ja całe liceum przechodziłam z kolcem w nosie ,a było to już ładnych parę lat temu i nigdy nic nikt na ten temat nie powiedział złego słowa, chociaż kolczyki były wtedy chyba troszkę mniej popularne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
shiter Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 29.04.04, 23:53 Na AMB wszystkie "wybryki studentów" wydają się dziwne- tam studiują tylko normalni... Nic nie poradze... Na mnie patrzą krzywo (oczywiście na szczęście nie wszyscy). Czasem trzeba zdejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku-nie rob tego IP: 80.51.244.* 29.04.04, 23:58 troszkę to dziwne, że dorosłych ludzi, bądź co bądź przyszłych lekarzy czy farmaceutów, traktuje się jak dzieci.Ja bym się nie dała ;) A co do kolczyków (bo tylko o to mi chodziło) to może skoczę najpierw na rocha do tego handlowca, w którym sprzedają pyszne gofry, tam jest studio tatuażu i chyba też kłują :) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 30.04.04, 00:01 polecam przekłucie odrazu powiek, ust, kolan, bioder i stóp...jak odmienność to na całego!!! bawmy się!!!bądźmy inni, uczmy innych tolerancji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku-nie rob tego IP: 80.51.244.* 30.04.04, 00:08 sorry, santiago, nie prosiłam o poradę co mam sobie przekłuć, bo to akurat wiem, chodziło mi tylko GDZIE? Więc skoro nie masz nic na ten temat do powiedzenia, to po co zajmujesz głos w tej sprawie. To jest bez sensu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 30.04.04, 00:12 bawcie się dobrze..... Odpowiedz Link Zgłoś
shiter PA PA PA 30.04.04, 00:15 Idziesz sobie? Pierwsza mądra decyzja w twoim życi! Gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 30.04.04, 00:18 santiago78 napisał: > bawcie się dobrze..... a co zazdroscisz? tez bys chcial... Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 30.04.04, 00:17 Jak zwykle, widzimy tylko czarne lub biale. Srodek jest posty. Odpowiedz Link Zgłoś
shiter Chyba ok. 30.04.04, 00:11 Jeśli się nie myle tam pracuje pewne małżeństwo (taka dość wysoka laska- Monika i przypakowany koleś- chyba Piotrek. On dziara ona kłuje). Jeśli tak to wydaje mi się, że dobrze trafiłaś (koleś dziara perfekcyjnie) ona ma na pewno certyfikat (jest wykfalifikowaną kosmetyczką- jeśli chodzi o piercing). Czasem warto zapłacić więcej.napisałbym o nich wcześniej ale nie bardzo mogłem sobie skojarzyć gdzi mają studio (coś mi się tli , że tam). Napisz kiedyś jak poszło. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: kolczyk w pępku-nie rob tego IP: *.elpos.net 30.04.04, 10:15 Odpowiadasz na : shiter napisał: > Na AMB wszystkie "wybryki studentów" wydają się dziwne- tam studiują tylko > normalni... Nic nie poradze... Na mnie patrzą krzywo (oczywiście na szczęście > nie wszyscy). Czasem trzeba zdejmować. Wiesz co nie chcial bym zajsc do gabinetu lekarskiego i zobaczyc tam lekarza z kolczykiem w nosie lub uszach .Jak jestes studentem to sobie nos kolczyk a jak bendziesz lekazem to lepiej zdejmij to swinstwo bo wystraszysz pacjentow!! Odpowiedz Link Zgłoś
shiter Re: kolczyk w pępku-nie rob tego 30.04.04, 10:54 Ty sie u mnie nie bedziesz musiał leczyć, zgodnie z ustawą o ochronie zdrowia każdy ma prawo wyboru najlepszego (jego zdaniem) lekarza, więc jeśli lekarz ci sie nie spodoba możesz sobie pójść do innego, a jeśli lerzysz w szpitalu możesz zarządać opieki innego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: kolczyk w pępku-nie rob tego IP: *.elpos.net 30.04.04, 15:42 Odpowiadasz na : shiter napisał: > Ty sie u mnie nie bedziesz musiał leczyć, zgodnie z ustawą o ochronie zdrowia > każdy ma prawo wyboru najlepszego (jego zdaniem) lekarza, więc jeśli lekarz ci > sie nie spodoba możesz sobie pójść do innego, a jeśli lerzysz w szpitalu możesz > > zarządać opieki innego. > Pozdrawiam. Ale do ciebie zupełnie nikt nie przyjdzie ,a tym bardziej osoby ze starszego pokolenia babcia czy dziadek tak sie wystrasza ze dostana zawalu na twoj widok.Wiec radze zdjac kolczyk! ja ci dobrze radze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku IP: 80.51.244.* 30.04.04, 00:17 napiszę, bo o ile nie zabraknie mi odwagi ,to się jutro wybiorę :) (a na pewno mi nie zabraknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku IP: 80.51.244.* 30.04.04, 00:19 jutro, tzn dzisiaj , napiszę jak poszło i czy przeżyłam :) Pozdrawiam również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: kolczyk w pępku-totalna glupota IP: *.elpos.net 30.04.04, 16:07 Kaczucha i co przeklulas sobie ten pempek.Jesli tak to mozesz juz myslec o dalszym okaleczaniu swojego ciala np: o tatularzach.A moze juz je masz? Odpowiedz Link Zgłoś
mephistopheles Re: kolczyk w pępku-totalna glupota 30.04.04, 16:30 Gość portalu: wariat napisał(a): > Kaczucha i co przeklulas sobie ten pempek.Jesli tak to mozesz juz myslec o > dalszym okaleczaniu swojego ciala np: o tatularzach.A moze juz je masz? A co rajcuje cie to, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: kolczyk w pępku-totalna glupota IP: *.elpos.net 30.04.04, 16:36 mephistopheles napisał: A co rajcuje cie to, co? Nie rajcuje wcale ja tylko radze dziewczynie zeby nie robila sobie krzywdy na cale zycie.Slyszales moze o zakarzeniach podszas takich zabiegow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princesssssa Re: kolczyk w pępku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 18:09 Ej Kaczucha napisz mi dokladnie gdzie bylas i jak sie czujesz z kolczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocio Re: kolczyk w pępku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 16:14 wargi sromowe poprzekłuwaj to dopiero będzie obciach kiedyś no nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: kolczyk w pępku IP: *.elpos.net 30.04.04, 16:25 Odpowiadasz na : Gość portalu: kocio napisał(a): > wargi sromowe poprzekłuwaj to dopiero będzie obciach kiedyś no nie ! a jeszcze lepszy jest duzy kolczyk w nosie jak u krowy na pastwisku wtedy kaczucha bedzie mogla robic muuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku IP: 80.51.244.* 30.04.04, 19:04 Mam kolczyka! :)Przekłułam w studio na Rocha i jestem bardzo zadowolona,bo kolczyk wygląda ślicznie. Wariat, jeśli podoba ci się tak bardzo kolczyk w nosie, to go sobie zrób i tyle a nie innym doradzasz. Ja chciałam w pępku i mam i jest fajnie, a skoro twoim marzeniem jest kolec w nosie,jak u krowy ,to nie widzę problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: kolczyk w pępku 30.04.04, 19:10 kaczusie nie denerwyj się. Ci kolesie boja się zrobić co ty zrobiłas i są zazdrośni. Każdy powinien robic to na co ma ochote i co nie szkodzi innym. Powiodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku IP: 80.51.244.* 30.04.04, 19:19 alex, bynajmniej się nie przejmuję, tym bardziem opiniami niedowartościowanych facetów, którzy na forum odreagowują swoje porażki i gdzie wreszcie mogą być "kimś" i udają wielkich twardzieli ,a w rzeczywistości to zakompleksieni kolesie, którzy boją się głośno wypowiedzieć swojego zdania. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_4 Re: kolczyk w pępku 30.04.04, 21:29 Jebał ich pies. A tak swoją drogą, po tym jak wpiąłem sobie kolczyk w (...) mój partner ma wiele uciechy. Najważniejsze, żeby każdy miał przyjemność. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczucha Re: kolczyk w pępku IP: 80.51.244.* 01.05.04, 11:00 Ładnie powiedziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: kolczyk w pępku IP: *.elpos.net 01.05.04, 22:35 Ty alex_4 to jesteś taki nowoczesny. Potrafisz zaimponować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: kolczyk w pępku IP: *.phil.east.verizon.net 02.05.04, 08:42 alex to playboy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: kolczyk w pępku IP: *.elpos.net 02.05.04, 11:35 Który? Ten z kreską czy z kropką? Odpowiedz Link Zgłoś
shiter Gratuluje! 04.05.04, 11:24 Ciesze się, że się cieszysz :)) Sorki za późną odpowiedź ale po 5 dniach dopiero wróciłem do domu... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re:Kolczyk w pępku IP: *.elpos.net 04.05.04, 22:27 Bardzo Ci Kaczucha do twarzy z tym pępkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///// Re:Kolczyk w pępku IP: *.phil.east.verizon.net 05.05.04, 07:54 chyba jednak ten kolczyk jest jej bardziej do ... innej czesci ciala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN Re:Kolczyk w pępku IP: *.elpos.net 05.05.04, 09:57 Odpowiadasz na : Gość portalu: ///// napisał(a): > chyba jednak ten kolczyk jest jej bardziej do ... innej czesci ciala Bardzo mozliwe. Ja osobiscie nie lubie kolczykow i tatularzy .Np ide z atrakcyjna kobieta do luzka ,rozbieramy sie a tu niespodzianka wytatulowana pajeczyna na ramieniu beeeeeeeeee seksu sie odechciewa.Na kolczyk w pepku tez trzeba uwarzac [wiem z doswiadczenia]mozna go nie chcacy wyrwac.Ale trzeba przyznac ze juz lepszy kolczyk niz tatularz,bo jak kolczyk sie znudzi to nie pozostanie po nim rzaden slad a po usunieciu tatularzu zostanie blizna. PS : DO KOLCZYKOW NIC NIE MAM TYLKO PRZEKLUWANIE JEZYKA UWARZAM ZA OBRZYDLIWE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re:Kolczyk w pępku IP: *.elpos.net 16.05.04, 22:59 Ty Janie to jesteś gość postępowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN postepowy nie postepowy ale IP: *.elpos.net 17.05.04, 16:51 uwazam ze kolczyk w pepku jest niepraktyczny Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: postepowy nie postepowy ale 17.05.04, 19:28 ale jaki fajny do zabawy... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWALSKI JAN jak tam kolczyk? IP: *.elpos.net 17.05.04, 20:52 Od rozpoczecia tego watku minelo duzo czasu. Ciekawe czy kaczucha jest zadowolona z kolczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: jak tam kolczyk? 18.05.04, 18:03 i lie kobiet nawróciło się na nietypowe kolczyki.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś