Gość: randal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 10:19 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=3624 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wodnik14 Re: Urban dla L,Humanite 10.05.04, 10:44 Gość portalu: randal napisał(a): > www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=3624 bardzo ciekawe uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faszysta smutne IP: 212.122.214.* 10.05.04, 10:48 jak towarzysz z towarzyszem... wielu z tego forum to się spodoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klerofaszysta Re: Urban dla L,Humanite IP: 212.122.214.* 10.05.04, 10:54 (tz. faszystowski elizeusz, odrazu sie przyznaję ,co by skrócić wysiłek intelektualny ormonda w wytropieniu mnie...) w tygodniku NIE jest text o dyskach z MSZ...urban ujawia miedzy innymi list colina powella do bartoszewskiego.... ale jazda... Drogi Panie Ministrze, >>Serdecznie dziękuję za grawerowany otwieracz do listów który sprezentował mi Pan podczas Pańskiej wizyty. Subtelne połączenie bursztynu i srebra przywodzi na myśl piękno Polski i jej tradycję wartości które są wspólne dla naszych narodów. Pański prezent będzie mi przypominał nasze pierwsze spotkanie. Z radością oczekuję naszego kolejnego spotkania, tym razem w Warszawie tego lata. Łączę wyrazy szacunku, Colin L. Powell>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randal Re: Urban dla L,Humanite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 10:58 Nie wiedziałem ze taki katol jak ty,czyta "Nie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klerofaszysta Re: Urban dla L,Humanite IP: 212.122.214.* 10.05.04, 11:05 wiem, że w waszych libralno-komunistycznych głowkach to nie do pomyślenia.... ale jak coś chcę skomentować to muszę znać sprawę, czyż nie? wy dla przykladu atakujecie z furiąRadaio Maryja i ojca Rydzyka a mało kto z was kiedykolwiek cłuchal tej stacji... pałacaie niechjecią (deliktanie mówiąc)do Kościoła, ale swą wiedzę o nim czerpiecie z GW albo z NIE... i tym sie różnimy... dlatego wywody tolerancyjnych zawsze kończą sie epitetami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klerofaszysta Re: Urban dla L,Humanite IP: 212.122.214.* 10.05.04, 12:18 cóżeś tak zamilkł randal.... heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randal Re: Urban dla L,Humanite IP: *.piasta.pl 10.05.04, 12:24 Ze śmieciami którzy zamiast mózgu,posiadają mieszankę kartoflano-buraczaną w zalewie wody swieconej nie polemizuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klerofaszysta Re: Urban dla L,Humanite IP: 212.122.214.* 10.05.04, 12:24 Gość portalu: randal napisał(a): > Ze śmieciami którzy zamiast mózgu,posiadają mieszankę kartoflano-buraczaną w > zalewie wody swieconej nie polemizuję na podstawie czego wysuwasz takie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klerofaszysta Re: Urban dla L,Humanite IP: 212.122.214.* 10.05.04, 12:40 mam więc prawo uznać cię za zwykłego tchórza...oczywisćie lewackiego bo lewica w swej definicji ma postawę tchórza Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 klerofaszyta definije lewice.... 10.05.04, 14:07 jezeli moglbys i chcialbys, oczywiscie ....?? Gość portalu: klerofaszysta napisał(a): > bo lewica w swej definicji ma postawę tchórza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klerofaszysta Re: klerofaszyta definije lewice.... IP: 212.122.214.* 10.05.04, 14:37 ? definicja? przejrzyj sobie historię swiata Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: klerofaszyta definiuje lewice.... 10.05.04, 15:05 czyli albo nie chcesz, albo nie umiesz !!! szkoda !!!!! Gość portalu: klerofaszysta napisał(a): > ? > definicja? > przejrzyj sobie historię swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: Urban dla L,Humanite IP: *.elpos.net 10.05.04, 19:32 Słyszałem, że urbana w dzieciństwie bili za coś koledzy i to ponoć legło u podstaw jego dewiacji. Odpowiedz Link Zgłoś