Gość: G. IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 14:41 Te temaaty z wyjątkiem może pierwszego są trudne i ja nie za bardzo wiem jak je napisać. Tematy po prostu tragiczne, tragiczne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kanarek Re: Tematy z historii IP: *.lublin.mm.pl 12.05.04, 16:18 rzeczywiście, w tym roku było baardzo trudno.Tematy, moim zdaniem,są zaskakujące i chyba malo kto obstawiał własnie te zagadnienia.Porównując maturę ubiegłoroczną,było dużo łatwiej.Jednak życzę powodzenia,Maturzyści-Historycy 2004!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Tematy z historii 12.05.04, 16:29 ciekawy jest temat drugi. Sformułowanie tematu trzeciego jest dziwne. Co ta propaganda ma wspólnego z historia? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
rodia5 Re: Tematy z historii 12.05.04, 21:42 Rzeczywiscie temat 3 jest jakby wyjety z poprzedniej epoki. My stawiamy teze, a wy, drodzy sztubacy, dopasujcie fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturro Re: Tematy z historii IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.05.04, 21:51 Co wy sie dziwicie, kto siedzi w kuratorium ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tematy z historii IP: *.csk.pl 12.05.04, 21:52 nie przesadzajmy z tematem trzecim. owszem cytat churchilla jest troche przewrotny biorac pod uwage postawe anglii na konferencjach pokojowych ale w wypracowaniu zawsze mozna bylo ja skrytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Tematy z historii IP: *.osiedle.net.pl 13.05.04, 00:09 Ludzie co wy to tematy bajka,2 to nawet po uczeniu sie do polskiego napisze analfabeta historyczny,a 3 to cos pieknego.Boje sie że jak ja będe zdawała to nie będzie juz takie łatwe.Cała moja klasa po przeczytaniu tych tematów sie usmiechneła.To jest bardzo łatwy zestaw pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Trudne? 1 i 2 jest prosty!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 09:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Nie ma co sie oszukiwac, 1i 2 były proste!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 10:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary maturzysta tematy sa banalne IP: *.gda.pl 14.05.04, 19:28 tematy z tego roku sa jak dla mnie przynajmniej proste a temat 3 to juz calkowita latwizna , ale moze dlatego mi jest latwiej je ocenic bo juz studiuje i inaczej patrze na historie niz jak bylem w liceum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Tematy z historii IP: *.torun.mm.pl 16.05.04, 14:59 jejku ale mieliscie prosty temat nr 3- analize źródeł- akurat to miałam wykute... szkoda , ze u mnie w kuj- pom tego nie dali:( Odpowiedz Link Zgłoś