omarta 18.05.04, 14:52 Jako że pojawił sie taki wątek w jakimś poście, to teraz Panowie z naszego forum opisują jak wygladają! Panie juz pisały i teraz Wasz Panowie ruch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masato Re: To teraz Panowie... 18.05.04, 15:23 heh, to dam przykład 190 cmwzrostu, niebieskie oczy, włosy jasny brąz... to był przykład. Ale ja tak nie wyglądam :( Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: To teraz Panowie... 18.05.04, 16:57 o zes ty chochliku jeden, a juz sie rozmarzylam:P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: To teraz Panowie... 19.05.04, 02:50 No ja mysle ze skoro panie opisaly jak wygladaja to panowie opisza jak nie wygladaja masato!to twoj pomsyl.wiec zatem.... 165cm lekko zgarbiony okulary 11,5 dioptri zarosniete wlosy lekko obtluszczone dwudniowy zarost codziennie...nierowno wygolony misiowy brzuszek trampki garnitur w jodelke(lata 70e?) zamiast zeba +3 zloty implant ogolnie - typowy inteligencik no a jako sie rzeklo - ja tak nie wygladam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marioooo Re: To teraz Panowie... 19.05.04, 19:58 ??/ moj brat blizniak??? ales do mnie podobny nonono Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: To teraz Panowie... 18.05.04, 16:33 No, chłopaki do dzieła!! My też chcemy się o was czegoś bliższego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
aleja26 Re: A kiedy Panie pisały? Proszę o link! 19.05.04, 21:05 panie pisały w wątku o Justynie K. z Suwałk. linku nie podaję bo myślę że sobie poradzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: To teraz Panowie... 19.05.04, 10:21 Ok, watek nie została zignorowany natomiast potraktowany pobłażliwie (delikatnie mówiąc). Czy to oznacza, że wszyscy Panowie jesteście z metra cięci i sie bardzo tego wstydzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier A cóż to znaczy & & #35 8222;z metra cięci& & #35 8221;? W 19.05.04, 11:59 wiem że to idiom, tym niemniej nie mogę oprzeć się wrażeniu, że kurduple nie mają u Ciebie szans. A przecież wzrost to nie wszystko. Pamiętam, jak kiedyś w „Milionerach” wystąpił koszykarz (nie muszę chyba dodawać, że wysoki jak sosna), który potknął się na pytaniu za 200 złotych. O(w)dpadł, bo jego zdaniem proste, niewyszukane rymy to rymy krakowskie (czy warszawskie? – już nie pamiętam). Najwidoczniej Częstochowa kojarzyłą się mu jedynie z Jasną Górą. Choć jestem rzecznikiem niskich, należę do grona raczej wysokich – do dwóch metrów brakuje mi mniej więcej 15 centymetrów. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier A cóż to znaczy "z metra cięci"? Wiem, 19.05.04, 12:00 wiem że to idiom, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że kurduple nie mają u Ciebie szans. A przecież wzrost to nie wszystko. Pamiętam, jak kiedyś w „Milionerach” wystąpił koszykarz (nie muszę chyba dodawać, że wysoki jak sosna), który potknął się na pytaniu za 200 złotych. O(w)dpadł ,bo jego zdaniem proste, niewyszukane rymy to rymy krakowskie (czy warszawskie? – już nie pamiętam). Choć jestem rzecznikiem niskich, należę do grona raczej wysokich – do dwóch metrów brakuje mi gdzieś z 15 centymetrów. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: A cóż to znaczy "z metra cięci"? Wiem, 19.05.04, 23:32 Ciekawy idiom...niespotykany.... Ja mysle ze nie ma co sie przejmowac. Lasencje nie dobieraja kolesi na podstawie wzrostu. A nawet jesli one tak mysla, to ...sie myla :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: A cóż to znaczy "z metra cięci"? Wiem, 20.05.04, 09:56 wolfgang87 napisał: Ja mysle ze nie ma co sie przejmowac. Lasencje nie dobieraja kolesi na podstawie wzrostu. A nawet jesli one tak mysla, to ...sie myla :) A niby jakie kryterium maja LASENCJE????? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Jakby co, idiom to zwrot czy wyrażenie dane 20.05.04, 10:53 tylko jednemu językowi. „Z metra cięty” to może nie jest typowy idiom, jak „zasypiać gruszki w popiele”, ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: To teraz Panowie... 20.05.04, 02:03 > Ok, watek nie została zignorowany natomiast potraktowany pobłażliwie > (delikatnie mówiąc). Czy to oznacza, że wszyscy Panowie jesteście z metra cięci > > i sie bardzo tego wstydzicie? gdzieniegdzie jestesmy cieci na metry, ale bynajmniej nie we wzroscie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: To teraz Panowie... 20.05.04, 08:59 > gdzieniegdzie jestesmy cieci na metry, ale bynajmniej nie we wzroscie :P dlugie rece to dopiero kiepsko wygladaja:> Odpowiedz Link Zgłoś