omarta 21.05.04, 09:56 Moze ktoś wie jak to leci? Ostatnio mi nie chcieli na grillu powiedzieć - jak leci to prawo pascala Bo prawo Ohma - nie kręć z jednym tylko z dwoma To znałam, ale jak było o Pascalu to chyba na lekcjach nie uważałam Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfgang87 Re: Prawo Ohma i Pascala 22.05.04, 15:16 Hehehehe Google Rulez !!!!!! Oto Prawo Pascala: Kto kopnie - ten zapi$%dala :)) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Prawo Ohma i Pascala 24.05.04, 09:43 Dzięks, teraz wszystko jasne! Bo to byli sami zapaleni kibice + sędzia piłkarski Odpowiedz Link Zgłoś
l0czek Re: Prawo Ohma i Pascala 22.05.04, 23:48 Znam tylko prawo Łoma (skoro w Suwałkach wielu słuchowców - apropo wątku z radiem 5 - prawo łoma == prawo ohma :) Brzmi ono tak: "uderzony łomem nie ma prawa się podnieść!" -- Jestem tylko czlowiekiem, zawsze moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Prawo Ohma i Pascala 23.05.04, 00:01 I co, mam ci odpowiadac przez forum :> hm... Ale coz... palka zapalka - kije rzucone dresiarskie to prawo łoma nieco... Odpowiedz Link Zgłoś
dede_new_edition Re: Prawo Ohma i Pascala 23.05.04, 10:29 Prawo Ohma? To jakoś tak leciało: "Ciało rzucone na łoże traci na oporze. Im wyżej rzecz się dzieje - napięcie rośnie, opór maleje" Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Prawo Ohma i Pascala 24.05.04, 09:44 To sie podszkoliłam :) Znacie jeszcze jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś