Dodaj do ulubionych

Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem...

IP: 212.244.184.* 04.03.02, 16:00
dzielę się tą sensacyjną nowiną miastem Białymstokiem. Po co co wam to mówiem,
doprawdy nie wiem sam. Może dlatego, że nic innego więcej do powiedzenia nie
mam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ida Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... IP: *.csk.pl 04.03.02, 18:22
      Artur, te objawy to znak, że czas spisac testament...

;)))))
      • ralston Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... 04.03.02, 18:33
        Gość portalu: ida napisał(a):

> Artur, te objawy to znak, że czas spisac testament...
        >
        > ;)))))

Eeee tam, zaraz testament. Na swędzenie czasem wystarczy się umyć...
        :)))
        • Gość: ida Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... IP: *.csk.pl 04.03.02, 19:35
          ralston napisał(a):

> Na swędzenie czasem wystarczy się umyć...
          > :)))

Na swędzenie może i tak, na te bolące giry naprawdę nie sądzę...
          ;))))

• ralston Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... 04.03.02, 19:40
            Gość portalu: ida napisał(a):

> ralston napisał(a):
            >
            > > Na swędzenie czasem wystarczy się umyć...
            > > :)))
            >
            >
            > Na swędzenie może i tak, na te bolące giry naprawdę nie sądzę...
            > ;))))
            >

No to może jednak podam telefon do znajomego grabarza... :)))
            • lech.niedzielski Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... 04.03.02, 19:49
              A może byłeś ostatnio w Poznaniu ? U arcybiskupa Julka Paetza ?
              • Gość: Oka Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... IP: *.17.79.204.lifespan.org 04.03.02, 23:49
                No co Ty? Wtedy giry by nie bolaly tylko d...
    • Gość: ARTUR Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... IP: 212.244.184.* 05.03.02, 11:39
      Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... Myślę, że to stygmaty...
      jestem białostockim prorokiem
      • Gość: ARTUR Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... IP: 212.244.184.* 05.03.02, 14:27
        Dzisiaj strzyka mnie w krzyżu, muszę przestać chodzić w negliżu i ubierać się
        cieplej
        • vigor Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... 05.03.02, 15:42
          Jeśli masz takie poważne problemy ze zdrowiem zadzwoń na łodzkie pogotowie.Oni
          napewno ulżą ci w cierpieniu
          • Gość: ja Re: Ostatnio bolą mni giry i swędzi mnie pod bokiem... IP: *.csk.pl 05.03.02, 15:49
            vigor napisał(a):

> Jeśli masz takie poważne problemy ze zdrowiem zadzwoń na łodzkie pogotowie.Oni
            > napewno ulżą ci w cierpieniu

Tak,lodzkie pogotowie ma w tym spore doswiadczenie,warto to wykorzystac
            • Gość: ARTUR Dzięki Kochani forumowicze IP: 212.244.184.* 05.03.02, 16:28
              Dzięki za życzliwość. Wiem, że tylko łódzkie pogotowie uratuje moje zdrowie.
              Niech Wam Bóg za dobrą radę wynagrodzi, bo ja już pakuję manatki i śpieszę do
              Łodzi.
              • Gość: ja Re: Dzięki Kochani forumowicze IP: *.csk.pl 05.03.02, 18:24
                Jak bedziesz mial jeszcze jakies problemy-to zapraszamy serdecznie, postaramy
                sie doradzic najlepiej jak potrafimy;-))))))))))))))
                • ralston Re: Dzięki Kochani forumowicze 06.03.02, 10:30
                  Z łódzkim pogotowiem, to już chyba za późno. Słyszałem, że pojechali do
                  Afganistanu zamiast jednostki GROM. Ministerstwo Obrony Narodowej porozumiało
                  się w tej kwestii z Ministerstwem Zdrowia. MON ocenia, że pod względem
                  operacyjnym jednostka ta przedstawia większą wartość bojową niż GROM. Podkreśla
                  też dużą skuteczność działań sanitariuszy. PAP podaje że właśnie na ukończeniu
                  są prace zmierzające do włączenia łódzkiej dyspozytorni pogotowia do systemu
                  łączności NATO
                  • vigor Re: Dzięki Kochani forumowicze 06.03.02, 12:36
                    Słyszałem o tym projekcie,ale spokojnie lódzkie pogotowie nie jest odosobnione
                    w swojej misji.Trwają również zawansowane prace nad nowym wysoce skutecznym
                    środkiem bojowym ,który ma zasrąpić rozpoznany już pawulon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka