calkiemserio Re: Up To Date. Takie coś jest możliwe tylko w Bi 15.09.11, 13:48 spot tragedia 4 minuty - szkoda życia nauczcie się robić spoty a to co wam wyszło to nuuudy w kółko to samo Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: Up To Date. Takie coś jest możliwe tylko w Bi 15.09.11, 14:36 calkiemserio napisał: > spot tragedia 4 minuty - szkoda życia > nauczcie się robić spoty > a to co wam wyszło to nuuudy w kółko to samo Krytyk jest impotenta wierną fotografią, obaj wiedzą jak trzeba, obaj nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Up To Date. Takie coś jest możliwe tylko w Bi 15.09.11, 18:13 Jak sie pierwszy starszy pan wypowiedział to normalnie byłam na maksa zaskoczona - dałam sie nabrać potem to już zwyczajnie się pośmiałam :) Świetny pomysł - ci ludzie mówią tak autentycznie że szok! Odpowiedz Link Zgłoś
niveau MEGA! 15.09.11, 19:15 Rozwaliła mnie ta reklama! W Białymstoku mieszkają przesympatyczni i alternatywni ;) starsi ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
amnesiaaa Re: Up To Date. Takie coś jest możliwe tylko w Bi 16.09.11, 10:27 mega ! wielki szacoon ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.koronkiewicz Re: Up To Date. Takie coś jest możliwe tylko w Bi 17.09.11, 09:10 bardzo fajne, bardzo! gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś