oszolom.z.radia.bialystok 27.05.04, 14:23 - Czego łazisz?! - Nie wezmę kurtki!!! - Znowu?! Czego wy łazicie tutaj tyle razy?! Do siebie: – Znowu... - Łażą i łażą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
habitus Re: Szatniarki w WSFiZ 28.05.04, 20:03 oszolom.z.radia.bialystok napisał: > - Czego łazisz?! > > - Nie wezmę kurtki!!! > > - Znowu?! Czego wy łazicie tutaj tyle razy?! > > Do siebie: > – Znowu... > - Łażą i łażą... Naskarżone gdzie trzeba. Jeżeli nie będzie poprawy - proszę o wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-o Re: Szatniarki w WSFiZ IP: *.ld.euro-net.pl 28.05.04, 21:11 W WSFiZ są trzy szatnie. Korzystam z uprzejmości pań szatniarek w dwóch. Tak, z UPRZEJMOŚCI. W trzeciej szatni nie bywam, bo na ogół nie muszę wchodzić do tamtego budynku. Rozumiem, że możesz naskarżyć. A czy pochwalić też? Bo wtedy napisałabym więcej. Na razie ograniczę się do stwierdzenia, że z taką kulturą, jaką reprezentują dwie panie k. można spokojnie wejść nawet na warszawskie salony. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-o Re: Szatniarki w WSFiZ IP: *.ld.euro-net.pl 28.05.04, 21:13 Pardon za niedokładność, są CZTERY szatnie. Zapomniałam o Kongresowej. Pdp Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Szatniarki w WSFiZ 28.05.04, 22:59 Gość portalu: s-o napisał(a): > W WSFiZ są trzy szatnie. Korzystam z uprzejmości pań szatniarek w dwóch. Tak, > z UPRZEJMOŚCI. W trzeciej szatni nie bywam, bo na ogół nie muszę wchodzić do > tamtego budynku. > Rozumiem, że możesz naskarżyć. A czy pochwalić też? Mogę :)) >Bo wtedy napisałabym więcej > . > Na razie ograniczę się do stwierdzenia, że z taką kulturą, jaką reprezentują > dwie panie k. można spokojnie wejść nawet na warszawskie salony. > Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-o Re: Szatniarki w WSFiZ IP: *.ld.euro-net.pl 28.05.04, 23:25 Chylę głowę przed możliwościami :)) Nie wiem, czy wspomniane panie życzyłyby sobie reklamy. Ale zapewniam Cię, że zasługują sobie na same miłe słowa; także na sympatyczne >>dzień dobry<< od WSZYSTKICH, jeśli wiesz, co mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Szatniarki w WSFiZ 30.05.04, 22:34 Gość portalu: s-o napisał(a): > Chylę głowę przed możliwościami :)) > Nie wiem, czy wspomniane panie życzyłyby sobie reklamy. Ale zapewniam Cię, że > zasługują sobie na same miłe słowa; także na sympatyczne >>dzień dobry > 0< od > WSZYSTKICH, jeśli wiesz, co mam na myśli. Niestety nie wiem. Emotikony nie do końca rozwiewają wątpliwości co do znaczenia słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-o Re: Szatniarki w WSFiZ IP: *.ld.euro-net.pl 31.05.04, 10:09 Chodziło mi tylko o to, żeby panie z szatni uprzejmie pozdrawiali nie tylko kandydaci na studentów i pierwszoroczniacy, ale także wszystkie osoby, wyszczególniać nie będę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mvito Re: Szatniarki w WSFiZ 28.05.04, 21:36 oszolom.z.radia.bialystok napisał: > - Czego łazisz?! > > - Nie wezmę kurtki!!! > > - Znowu?! Czego wy łazicie tutaj tyle razy?! > > Do siebie: > – Znowu... > - Łażą i łażą... Zauwaz kolego ze te panie sa bardzo mile, zwlaszcza jedna :-) nie mowia tego zlosliwie. Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch z PRL Re: Szatniarki w WSFiZ IP: *.elpos.net 28.05.04, 21:50 Odpowiadasz na : oszolom.z.radia.bialystok napisał: > - Czego łazisz?! > > - Nie wezmę kurtki!!! > > - Znowu?! Czego wy łazicie tutaj tyle razy?! > > Do siebie: > – Znowu... > - Łażą i łażą... zanies szatniarkom kawe to zmienia o tobie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś