IP: *.z.bialystok.pl 17.08.01, 11:56
Mam nadzieje, trenerowi Lazarkowi udalo sie juz poskladac solidnie druzyne i
Jagiellonia siegnie po trzy punkty w Gdyni, choc remis to tez bedzie przyzwoity
wynik. Dziwi mnie fakt, ze trener odsunal do drugiego zespolu Dabrowskiego,
Bilke, Waluka, Wojnowskiego i Tupalskiego a nie zrobil tego np. z tragicznie
grajacym Bankowskim. No, ale synalek prezesa ma zawsze zapewnione mijsce w
skladzie. Mam rowniez nadzieje, ze te rzekome klopoty finansowe klubu sa tylko
to tylko pogloski.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Ces Re: ARKA-JAGA IP: *.stok.bial.pl 17.08.01, 16:01
      Witam
      Bardzo dobrze ze zostali odsunieci:) Troszke im dalego do poziomu
      drugoligowaego:) Ale przeciez nikt przed nimi drzwi nie zamyka, w kazdej chwili
      mozna wrocic :)
      Sagi:) Trener wie co robi i na pewno wybierze optymalny skład.
      Obrona juz w miare jest ustabilizowana , potrzeba teraz pomocników i kogos kto
      potrafi rozegrac pilke w środku pola. Zdaje sie ze własnie ktos taki jest
      testowany.
      Kłopoty Finasowe są to fakt, przeciez Wersal Podlaski ma ograniczne możliwości.
      Może niedługo znajdzie sie jeszcze jeden sponsor. Może ktoś z byłych
      Jagiellończyków ( Frankowski , Citko ) :)
      Pozdr.
      Ces
      • Gość: canemuto Re: ARKA-JAGA IP: *.icpnet.pl 17.08.01, 16:21
        boze, jak nie lech z jaga, to znowu arka z jaga - komu tu kibicowac??? no coz,
        dopuszcze sie malej zdrady i jestem za jaga... ale jak areczka wygra, to tez
        bedzie dobrze (hehehe:))). byleby tylko nie bylo powtorki z PL... pozdrawiam

PS coraz wiecej postow to wieksza szansa na osobne forum sportowe; aha -
        przypomnialo mi sie (nie wiem, czy bylo to napisane powaznie), ze ktos mowil,
        iz czerwone watki sa "nagroda" za jakas tam ilosc postow... podkreslam - sprawa
        nie jest pewna! na ra.
      • Gość: sagi Re: ARKA-JAGA IP: *.z.bialystok.pl 17.08.01, 16:22
        Zgoda - Dabrowski czy Bilke graja moze i na trzecioligowym poziomie, ale taki
        Bankowski to gwiazda moglby byc najwyzej w okregowce. A Waluk w poprzednich
        meczach moze dlugo nie gral, ale jak juz byl na boisku to cos wnosil do gry w
        przeciwienstwie do np. Maciejczuka, ktorego napastnicy przeciwnikow kiwaja
        niemilosiernie. Co do tego nowego nabytku to bedzie chyba Chrobot - wychowanek
        Wisly, ktory ostatnio gral w Sandencji. Mam nadzieje, ze umiejetnosciami bedzie
        przewyzszal Bilke i Dabrowskiego.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ces Re: ARKA-JAGA IP: *.stok.bial.pl 17.08.01, 16:30
          Witam
          Sagi jak mnie pamięc nie myli to sciągnałęm Ciebie na Forum jeszcze jako
          Jagiellon :) Pamietasz? :)
          Pozdr.
          Ces
          P.S. Powoli robi sie wiecej e-Jagiellonów :)
          • Gość: sagi Re: ARKA-JAGA IP: *.z.bialystok.pl 17.08.01, 23:07
            Sciagnales mnie na forum chyba na czacie sportowym na onecie. Ale ksywke wtedy
            mialem sagi chyba. Tak czy inaczej dobrze zrobiles.:)
            Pozdrawiam
            • Gość: sagi Re: ARKA-JAGA IP: *.z.bialystok.pl 17.08.01, 23:11
              Sorry Ces, pomieszalem cos w ostatniej odpowiedzi. Chodzilo o twoja ksywke:)
              Zajarzylem po wyslaniu:)
              Pozdrawiam
              • Gość: Ces Re: ARKA-JAGA IP: *.stok.bial.pl 18.08.01, 20:41
                Karrramba!
                Dzizas juz sam nie wiem czy Jaga specjalnie przegrywa po to by na Jurowiecką
                przychodziło nie wiecej niz 6 tys. ludzi. Bramki tracone w pierwszych minutach
                mnie juz dobijają :) Ech... czas pokaze , ale ile tego czasu jeszcze upłynie to
                nie wiem zanim zaczniemy sie piłkarsko liczyc !
                Pozdrwiam bo za oknem jakoś zółto , chyba bedzie padać.
                Ces
                • Gość: sagi Re: ARKA-JAGA IP: *.z.bialystok.pl 19.08.01, 12:19
                  Ces moze wiesz kto karnego spowodowal? Ja stawiam na ulubienca publicznosci
                  Bankowskiego. Przez niego stracilismy gola z Myszkowem i Orlenem. Myslalem, ze
                  obronca ma za zadanie nie dopuszczac do straty bramki, ale chyba sie mylilem.
                  Zreszta przeciez Lazarek wie lepiej. BRAWO OBRONA!!!!!!!!!!!!
                  Pozdrawiam
                  • Gość: Ces Re: ARKA-JAGA IP: *.stok.bial.pl 19.08.01, 12:45
                    Witam
                    Nie wiem niestety , ale pewnie jest ze ktos z obrnoy. Czy Bańkowski? - nie
                    wiem , ale bardzo możliwe bo w 3 min dostał zółtą kartkę , prawdopodobnie
                    kłócił sie z sędzią ze nie było ręki :).
                    Na hoga.pl nie było wyjaśnienia co do 1 i 3 min.
                    Pozdr.
                    Ces
                    Do zobaczenia na Zagłębiu S. :)
                    • Gość: canemuto Re: ARKA-JAGA IP: *.icpnet.pl 19.08.01, 21:48
                      no, to wygrali nasi (choc dla mnie jaga to tez nasi:))) w zwiazku z czym, nieco
                      zaczepnie i przekornie zaintonuje slowa znanej szerokiej publice piesni "LECH,
                      ARECZKA, CRACOVIA... LECH, ARECZKA, CRACOVIA..." i jeszcze raz "LECH, ARECZKA,
                      CRACOVIA...". pozdrawiam bialy, cesa (zajrzyj na watki obstawiania ligi
                      typerow, mamy istny tydzien wroclawski) i wszystkich forumowiczow:)
                      PS jaga bedzie wyzej w tabeli, cierpliwosci. na ra.
    • Gość: Ces Re: ARKA-JAGA IP: *.stok.bial.pl 21.08.01, 11:46
      Witam
      W tym meczu kibice jednej i dugiej grużyny ani razu sie nie obrazili . Jak to
      prawada to zaczyna mi sie podobac taki kulturalny doping!
      Pozdr.
      Ces

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka