Dodaj do ulubionych

SOCJALDEMOKRACJA POLSKA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 23:34
NARESZCIE!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: SOCJALDEMOKRACJA POLSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:19
      SLD czy SdPL - jeden huk! :-)
      • alex.4 Re: SOCJALDEMOKRACJA POLSKA 03.06.04, 11:27
        chyba jednak nie. U nas potrzeba jest racjonalenj prawicy i lewicy. Taka lewicą
        na pewno nie była przeżarta korupcją SLD. SDPl ma szansę odciać się o dtych
        układów i stać się autentyczna lewicą. Ale czy szansę tą wykorzysta.
        W każdym razie jej powstanie może doprowadzi do upadku SLD
        pozdr
        • Gość: z winkla Re: SOCJALDEMOKRACJA POLSKA IP: 83.26.32.* 03.06.04, 15:54
          ty glupi jestes,inna partia???,he -to co robi w niej kolezanka wlodka
          czarzastego -ciruk??
        • Gość: Na Pohybel Sorry Alex- nie zgadzam się!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:22
          niestety Piecyk ma racje- to jeden huk- SLD Socjal coś tam i inne popierdółki-
          tak jak PO LPR itd. Zastanawiałem się na kogo jeśli byłby to obowiązek oddałbym
          swój głos (wyborów w najbliższym czasie nie planuję) i jest to UPR- co by była
          jasność niestety zdarzyło mi się głosować i na SLD i na Kwacha- jest to rzecz
          której wstydze się teraz najbardziej ze wszystkich w moim życiu - moja wina
          moja wina- tylko mnie nie rugajcie!!!!!!!!!:-) :-) :-)
          • Gość: jarek-ny Re: Sorry Alex- nie zgadzam się!!!!!!!! IP: *.phil.east.verizon.net 04.06.04, 01:26
            Ja uwazam, ze SDRP bedzie krasc troche mniej niz SLD, ale dla mnie jest to tez
            partia z "rodowodem"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka