dyktator_bolandy 18.01.12, 14:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanwag Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafianki 18.01.12, 17:34 Dzień w Szachterówce bez ksiedza zboczeńca ,pedofila , jebacza ,złodzieja dniem straconym . Reszta bezcenna . Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 18.01.12, 17:58 ta milosc do czarnych zbokow to z molestowania ?gdzie ty tu widzisz michnika przeciez on nawet bialostockiego dodatku nie widzi na oczy czytaj lepiej katolskie gazety bo ich strukture zarzadzania znasz Odpowiedz Link Zgłoś
omam_al_oman Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 18.01.12, 18:46 Te "vito", niby takie "vito" a nie widzisz, ze ty nie potrafisz pisac, ty bluzgasz. I pal cie szesc, ze akurat cie opetala nienawisc do jednego zbioru swojego wyimaginowego wroga "katoli", inni maja podobnie ciezkie schorzenia, nienawidza np., wegetarianinow, murzynow czy innych akrobatow na kukuruznikach. Chodzi mi o to, ze zasrywasz kazdy watek swoim bluzgiem gdzie tylko ktos nieopatrznie napomknie o ksiedzu. Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 19.01.12, 13:54 ty za to jestes symbolem milosci pojednania i pokoju a pioro noblisty, gratuluje samooceny Odpowiedz Link Zgłoś
kobra1956 Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 28.08.12, 04:18 omam_al_oman napisał: > Te "vito", niby takie "vito" a nie widzisz, ze ty nie potrafisz pisac, ty bluzg > asz. > I pal cie szesc, ze akurat cie opetala nienawisc do jednego zbioru swojego wyim > aginowego wroga "katoli", inni maja podobnie ciezkie schorzenia, nienawidza np. > , wegetarianinow, murzynow czy innych akrobatow na kukuruznikach. > Chodzi mi o to, ze zasrywasz kazdy watek swoim bluzgiem gdzie tylko ktos nieopa > trznie napomknie o ksiedzu............................................................................................A NAJGORSZE TO TO ,ŻE VITO MA RACJĘ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: august_bec_walski Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 28.08.12, 04:59 - "kobra" dla bezmozgich dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly Mogliby bez żadnych konsekwencji wpółżyć z zakonni 18.01.12, 17:34 cami. Większość z tych kobiet czułaby się szczęśliwa, dowartościowana i zaszczycona. Dlaczego uparli się na nieletnie parafianki i chłopców w wieku dziecięcym?! Nie znajdują już spełnienia w inicjacji kleryków?! Kiedyś namawiałem swoich synów w wieku wtedy chłopięcym aby pojechali na obóz organizowany przez księdza. Całe szczęście że nie chcieli. Byłem ciężkim przypadkiem parafialnego idioty!!!! Spowiadam się teraz oto z tego Bogu Wszechmogącego i Wam Bracia i Siostry. Nie powierzajmy swoich dzieci klerowi pod opiekę! Mamy już wystarczającą ilość dowodów na to że ludzie żyjący w stanie frustracji potrzeb seksualnych są szczególnie niebezpieczni dla dzieci i młodych naiwnych dziewcząt. Księża pchają gdzie nie wolno, a zakonnice są co najmniej oschłe i agresywne w stosunku do dzieci. Ryzykowną i bezpodstawną (tak mi się wydaje) tezą byłoby mniemać że "powołanie duszpasterskie" czują ludzie o specyficznych skłonnościach seksualnych. Wymagałoby to seksuologicznych opracowań naukowych, ale ten temat to jedno z największych tabu kultury chrześcijańskiej - a ściślej mówiąc rzymsko-katolickiej, ponieważ: ani prawosławie, ani luteranizm, ani greko-katolicyzm, ani anglikanizm, ani kościół zielonoświątkowy, ani jehowici, ani mormoni, ani jeśli nie mylę się polsko-katolicy - żadne z tych wyznań chrześcijańskich nie uprawia celibatu. Zaprawdę powiadam Wam Sodomia i Gomoria z tym "KOŚCIOŁEM"rzymskim Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly Sprostowanie. 18.01.12, 17:55 Pewnie zostanę posądzony - i może słusznie o alergię na katolicyzm. Muszę przyznać jednak że się pomyliłem, gdyż chodzi o duchownego prawosławnego. Jeśli wolny - niech ożeni się z dziewczyną i będzie po sprawie. Seks przedmałżeński odpokutuje wg wyroku prawa kanonicznego. Może będzie dobrym mężem, ojcem i zięciem?? Dajmy mu szansę./ Odpowiedz Link Zgłoś
pankasztelan Re: Mogliby bez żadnych konsekwencji wpółżyć z za 18.01.12, 20:36 No akurat tutaj jest mowa o Kosciele Prawoslawnym, ale mniejsza z tym. Tak czy owak, owszem mnie to samego bulwersuje co sie dzieje w Kosciele i ze nic nie jest w tym kierunku robione. To nie dotyczy wszystkich kaplanow, ale na wszystkich sie odbija. Sprawa powinna byc zalatwiana krotko, jezeli udowodnione, zdjac z poslugi i dac taka pokute, zeby dala mu do zrozumienia i przypomniala mu jaka role powinien spelniac... Odpowiedz Link Zgłoś
wiatraczek14 Re: Mogliby bez żadnych konsekwencji wpółżyć z za 19.01.12, 20:10 Najpierw czytaj ze zrozumieniem, a potem komentuj. Ta dziewczyna jest pełnoletnia, ale upośledzona umysłowo. I to akurat zrobił ksiądz, ale prawosławny, a nie katolicki... Odpowiedz Link Zgłoś
polakonly "Pozwólcie dzieciom przyjść do mnie" Hm....hm... 18.01.12, 17:47 Znane od dziesiątków lat słowa, ale teraz brzmią mi....dziwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
max5lat Re: "Pozwólcie dzieciom przyjść do mnie" Hm....hm 18.01.12, 18:40 Glodnemu chleb na mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
vito3 Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafianki 18.01.12, 17:53 u katoli nie musialby rezygnowac z funkcji gdzies by sie go przenioslo i Odpowiedz Link Zgłoś
max5lat POP a nie KSIADZ 18.01.12, 18:37 Poza tym - im wolno miec zony, wiec dajcie mu spokoj. Musial sprobowac towar przed zakpem. Odpowiedz Link Zgłoś
ederlezi1981 Re: POP a nie KSIADZ 18.01.12, 20:28 Właśnie nie, "ksiądz prawosławny", a nie "pop". "Pop" w Polsce jest określeniem nacechowanym negatywnie, tak, jka "klecha". Odpowiedz Link Zgłoś
wiatraczek14 Re: POP a nie KSIADZ 19.01.12, 20:16 Duchowny prawosławny zanim zostanie wyświęcony na księdza, najpierw musi się najpierw ożenić. Tak, że ślubu z tą parafianką, niestety, wziąć nie może. To był zwykły skok w bok. W dodatku bardzo perfidny, bo z dziewczyną upośledzoną. Odpowiedz Link Zgłoś
kacze_buty Dziewczyna jest pełnoletnia, ale bardzo młoda 18.01.12, 20:01 ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Dziewczyna jest pełnoletnia, ale bardzo młoda 18.01.12, 20:10 "Człowiek strzela Pan Bóg kule nosi" Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafianki 18.01.12, 20:40 I co tu udowodni karanie? Powinien poslubic ta biedna dziewczyne i otoczyc opieka ja i narodzone dziecko. Mieli sie ku sobie to teraz czas na odpowiedzialnosc i rodzicielstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 18.01.12, 21:06 ogabignac napisał: > I co tu udowodni karanie? > Powinien poslubic ta biedna dziewczyne i otoczyc opieka ja i narodzone dziecko. > Mieli sie ku sobie to teraz czas na odpowiedzialnosc i rodzicielstwo. Słuszna sugestia,popieram www.youtube.com/watch?v=MuUldUZm3FY Odpowiedz Link Zgłoś
11krzych Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafianki 18.01.12, 22:01 Prawda jest taka, że w dobie powszechnego dostępu do informacji, każdy kto chodzi do kościoła (nie mylić chodzenia wiarą) jest upośledzony umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
omam_al_oman Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 18.01.12, 22:05 - "Krzychu", zgodze sie z toba! Pod jednym warunkiem wszakze. - Jak pokazesz mi zaswiadczenie od psychiatry, ze napewno nie jestes uposledzony umyslowo... Odpowiedz Link Zgłoś
m4t Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafianki 19.01.12, 02:34 To nie kwestia tego czy była upośledzona ponieważ każdy wierzący jest upośledzony... wierzy w rzeczy które nie mają umocowania w świecie rzeczywistym... Tak jak chrześcijanie traktują wierzenia przeróżnych sekt, tak ludzie większego rozumu traktują, i chrześcijan i tych od sekt i tych od dowolnej innej religii walczącej o dominację nad światem... Odpowiedz Link Zgłoś
omam_al_oman Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 19.01.12, 09:17 Poprostu nie strzymam, tylu tu mundrych na tym bialostockim forum chce mi udowodnic, zem az taki glupi. I kij im w oko! Gorzej, ze rozne takie "krzychy" i "emteki" uzywaja slow, ktore sa nie dokonca definiowalne. Oto niejaki "emtek", powyzej mowi, ze wie "co ma umocowanie w swiecie rzeczywistym". Fiu, fiu; wie tak z rozpedu to nad czym sie zastanawiaja najwieksze umysly swiata jak wogole okreslic ow "swiat rzeczywisty"? Jest ci on czyms bardzo subiektywnym bo odczuwamy go jedynie subiektywnie poprzez nasze oczy, nasze nosy i nasz mozg albo wyksztalcony przez rodzicow albo kompletnie zapuszczony? Czy rzeczywistosc winna byc stworem fenomenologicznym (to od Husserla)? Czy moze winnismy widziec rzeczywistosc na modle wschodnia, ksztaltowana fenomenami duchowymi tak jak w filozofiach na podlozu buddyjskim badz hinduistycznym? Czy moze nasz bialostocki ateuszowy geniuszek mowiac o "swiecie rzeczywistym" uzywal tzw., metajezyka Alfreda Tarskiego konstruowanego nie tyle przez koniunkcje co przez indukcje. Pisze o metajezyku bo akurat jezyk polski nie zalicza sie do tej grupy jezykowej. No prosze a ten "emtek", raptem wszystko wie i peroruje czym jest rzeczywistosc. Czy to moze kolejny, nieodkryty geniusz z tej kryptograficznej sekty "uwb"? Odpowiedz Link Zgłoś
m4t Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 19.01.12, 11:32 Forum to zbyt ograniczone medium na głębogie dyskusje o meta elementach ludzkiej percepcji, wymaga więc pewnego poziomu intelektualnego. Teraz czy ktoś jest czy nie z Białegostoku, ma niewiele do rzeczy pewne sprawy są uniwersalne. Jedyną trudnością jest to, że dla własnego zdrowia ludzie przestają widzieć sprawy oczywiste, nawet jak wysoce krzywdzące. Jak piszę, że chore psychicznie to, proszę mi powiedzieć, że zachowanie ludzi w Korei Północnej (i tak tam jest monoteizm - wierzą w swojego przywódcę) mocno odbiega od tych w Iranie, czy właśnie w Polsce(cóż jest tylko inne natężenie tej cechy). We wszystkich powyższych można obrazić uczucia tych co wierzą w panującą tam 'religię'(ba nawet samego Boga) i to jest przestępstwem. Oczywiście, nie wszyscy chorzy psychicznie, są tak chorzy by nie było szans na powrót. Ale to otoczenie musiało by się zmienić, bu pozwolić im znormalnieć. W takim 'chrześcijaństwie' jest już 2000 lat mordowania, tępienia, poniżania, karania wszystkich tych co myślą, mówią lub robią inaczej niż aktualnie pozwolił robić aktualny papież(, taki Kim Ill; na szczęście kolejni pozwalają na więcej - mimo iż bóg nie rozmawiał z nikim od początku kultu); to jest oczywiste, że ludzie będą 'wierzyć', że to wszystko ma sens... to tak jak dziecko jest zgwałcone przez księdza, osobę wyznaczoną przez rodziców na bycie źródłem prawdy, nie rozumie swoich uczuć i dlaczego czuję się z tą 'pomocą' księdza źle... ale nie chcą stracić możliwości zbawienia o których ten ksiądz i wszyscy na około mówią stara się (często przez wiele lat) te myśli stłumić. Im ktoś bardziej agresywnie, i nie mówię tu o retoryce, bardziej tępi przeciwników tym bardziej zdegenerowana sytuacja powstaje. Wracając do polemiki, czy ja wiem co jest rzeczywiste? Wiem, że tępienie ludzi za ich przekonania, fizjonomię, narodowość, orientację seksualną, myśli nie jest oznaką zdrowia. Na świecie jest dużo więcej różnych kombinacji powyższych niż możliwych lokalizacji by ich wszystkich upchnąć. Oni wszyscy muszą, umieć żyć razem tacy jacy są. I starać się rozwiązywać problemy inne niż, jak ostatecznie rozwiązać problem i pozbyć się jakiejś grupy. __ " Poprostu nie strzymam, tylu tu mundrych na tym bialostockim forum chce mi udowo dnic, zem az taki glupi.", Postaraj się uspokoić, bo im wyższe ciśnienie tym węższa percepcja ooczenia; widocznie to nie jest forum białostockich skinheadów; różnica jest zasadnicza między 'głupi', a 'chory z nienawiści w imię miłości'; Odpowiedz Link Zgłoś
omam_al_oman Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 19.01.12, 17:27 "em-teku", blagam - mniej belkotu. "W takim 'chrześcijaństwie' jest już 2000 lat mordowania, tępienia, poniżania, karania wszystkich tych co myślą, mówią lub robią inaczej niż aktualnie pozwolił robić aktualny papież". Uff, a tozes zlapal za nogi swiatowa organizacje przestepcza... Gratuluje "bystrosci". - Ze to mi pachnie stechlizna i prymitywizmem jeszcze nie tak dawnych agitek "aktywistow PZPR" rozsylanych po "zakladach pracy socjalistycznej", gdzie odczytywano podobne rewelacje? Ty pewnie masz to w dooopie. Slusznie sam przeciwstawiasz tej swojej czarnej scenerii historii swiata kraj gdzie nie wolno miec zadnej religii, gdzie wolno myslec wszystkim tylko postepowo czyli Koree polnocna. Pewnie cieszyl-bym sie z toba taka wymuszona perspektywa bezreligijnego zycia gdyby nie moj feler; poprostu nie wierze w jawne brednie jak to nawet w Niemczech sikorki przylatuja zima do ambasady koreanskiej i pukajac dziobkiem w okienko informuja by im otworzyc bo chca zlozyc dziobkiem rozyczke pod portretem zmarlego, antyreligijnego, wodza. Takimi wiadomosciami oficjalnie sa traktowani ludzie w najbardziej "postepowym" kraju na swiecie - bezreligijnej Korei Pln. Widzisz robisz podstawowy blad by cie wogole traktowac powaznie. Ty jestes zwolennikiem prawdy objawionej dzis i tutaj, ot tak, ni z gruszki ni z pietruszki, tak po koreansku. Niczym prawda objawiona dzis teraz slowem jedynego, obecnego Kima (tam w Korei sa same Kimy i mi sie juz po-kimalo, ktory to Kim jest zywym bogiem na dzisiaj). Nie widzisz, ze ludzkosc w historii niby jakis zbior roznych osobowosci odkrywa, douczajac sie wzajemnie, coraz to nowe wartosci i poszerza rozumienie zycia. I, ze dojscie do tego poziomu rozwoju gdzie dzisiaj rozwazamy np., pojecie swietosci zycia poczetego wymagalo tysiecy lat dyskusji i decyzji prawnych opartych o wspolnie wymyslone wartosci, ktore np., w Europie bazuja wlasnie na Chrzescijanstwie. Stad dzisiaj, w Europie, nie robimy tego co "normalnie" robiono w starozytnych Atenach i nawet w starozytnym Rzymie, gdy do "obowiazkow" ojca nalezalo zabijanie "ulomnych i szpetnych dzieci". ... Swiat sie rozwija, natomiast jak widac pewna klasa niedorobow intelektualnych jakby ciut odstaje... Odpowiedz Link Zgłoś
m4t Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 19.01.12, 20:45 Muszę Ciebie zmartwić, komunizm to też religia (w/g moich kategorii) ma również swój raj (zwany utopią) również wymaga by wszystkich nawrócić (chrześcijanie i muzułmanie również), ma swojego wodza na ziemi (papieże, mułły, przywódcy), i nie znoszą konkurencji innych religii. No i oczywiście dbają o swoich wyznawców, a tępią przeciwników(często fizycznie). Mam takie pytanie, co byś powiedział gdyby (1)12-13 letnia dziewczynka mieszkała z księdzem, (2) zaszła w ciążę, (3) ksiądz stwierdził jej dziewictwo, (4) ona twierdziła, że anioł ją zapłodnił? Jak brzmi znajomo, to gratuluję, bo jest to historia Maryi z Nazaretu. Czy teraz, jak ksiądz molestuje dziewczynki to czy on odtwarza tą historię, i liczy na następnego proroka - a ci wszyscy profani (np. Ja) bluźnią czepiając się? A jak molestuje chłopca to czy celem jest również następny prorok, bo jak dziewczynka może zajść w ciążę bez stosunku to chłopiec ze stosunkiem raczej również może... czy jest to myślenie księży(i bez znaczenia jest ich frakcja)? Czy to, że nie tępią pedofilii to dlatego, że leży ona u podstaw ich kultu religijnego Maryi? Odpowiedz Link Zgłoś
omam_al_oman Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 20.01.12, 18:53 - Eeh, tak po prawdzie, to ciut malo podnieca mnie intelektualnie ten watek. Malo w nim miesa a zato pelno opakowan. Starych i pogniecionych (bo tyle razy walkowanych). Czy komunizm przerodzil sie w jedna ze wspolczesnych sekt religijnych? - Temat, wielokrotnie walkowany. Juz nawet dziecko zauwazy, iz Lenin, jeszcze mlodzian, przegladajac ksiazki w najciekawszym wowczas pod sloncem miejscu na ziemi bo w londynskim British Museum, zafascynowany byl fantastycznymi ilustracjami pokazujacymi splendor obchodzonych swiat i samej hierarchii kosciola katolickiego a takze anglikanskiego. Stad (przypadkiem?), jego struktura partii Mienszewikow (pra-komunistyczna), dokladnie odwzorowuje strukture organizacyjna kosciola katolickiego. Papiez vs. "Pierwyj Siekrietar". Kardynalowie vs. "narodnyje pierwyje siekrietary". I t. d. I t.p. Jak kazda podroba to musialo sie skonczyc parodia. I dzis mamy jak mamy, oto tworca nowej sekty,Lenin, ktory w miedzyczasie po kontaktach z brudnymi prostytutkami nabawil sie byl syfilisu, dzisiaj zeszkliwiony silnymi chemikaliami, robi za swietego na moskiewskim Placu Czerwonym. No bo "swiety" komunistyczny nie moze byc gorszy od oryginalu w kosciele katolickim, czyli wielu relikwiach w sposob ponad-naturalny trwajacych przez wieki. Bo toby bylo ujma dla czegos, np., "ruchu spolecznego", ktory mial wyrastac "z najglebszych marzen i oczekiwan nowoczenej ludzkosci". Zreszta, pogrobowcy Marksizmu-Trockizmu-Leninizmu czy Stalinizmu, czyli cala ta zgraja dzisiejszych lewicowcow, ktora to wiosna roku panskiego 2010, tak widowiskowo kopala staruszkow i nokautowala staruszki ciosami w szczeke na Krakowskim Przedmiesciu w Warszawie, pewnie moglaby rozszerzyc ten temat. Mnie ten temat juz mierzi. ... Co sie zas tyczy twego podwatku w ktorym piszesz o jakiejs nie znanej mi fabule o 12-letniej dziewczynce, ktora gdzies zaszla w ciaze a jakis ksiadz (skad? skoczek spadochronowy?), stwierdzal jej dziewictwo (czym? scyzorykiem? ksiadz specjalista ginekolog?), a potem, ni z gruszki ni z pietruszki, mnie gratulujesz, to wybacz ale to jakis belkot. Staram sie zrozumiec co toba powodowalo by parac sie takim niebardzo zrozumialym dla mnie sklejaniem slow bez ladu i skladu? Ty naprawde chciales opowiedziec swoimi slowami historie biblijna o Archaniele Gabryjelu, ktory zwiastowal Maryi, iz narodzi Jezusa? Przeczytaj raz jeszcze cos napisal i staraj sie zrozumiec sam siebie. Przepraszam ale w dyskusji wymagam szacunku do interlokutora, ot chocby minimum czyli logicznego formulowania zdan. Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: Ksiądz jest ojcem dziecka upośledzonej parafi 20.01.12, 21:30 Haha,na logike to ziutek na jakiejs misji pewnie siedzi.Naprodukowal sie chlopina w watku o dziecku przez ksiedza poczetym. Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Kapłani tej sekty to "w**ą" wszystko co ciepłe? 30.07.12, 12:23 Przypadków pedofilii w tym homopedofilii - dziesiątki tysięcy ujawniono w Europie i USA, Przypadków homoseksualizmu wśród księży - dziesiąty tysięcy ujawniono. Przypadków kontaktów seksualnych księży i posiadania dzieci mimo celibatu - dziesiątki tysięcy ujawniono. Sami niektórzy z nich przyznają jak jest. Czyli są: homoseksualni, pedofilni i heteroseksualni = biseksualni i pedofilni... Czy kapłani tej chrześcijańskiej sekty i religii bliskowschodniej stukają wszystko co tylko im się nawinie? Czy kapłani tej sekty pedofile i biegający za wszystkim co się rusza to symbol tej sekty? Odpowiedz Link Zgłoś