Dodaj do ulubionych

Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł...

19.01.12, 14:43
Bosko....
Obserwuj wątek
    • natt Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 19.01.12, 15:15
      Nie ma to jak dobra reklama. Nergal powinien tym bractwom wszystkim odpalić jakąś działkę z biletów, za PR.
    • klaun.szyderca Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 19.01.12, 15:15
      No to jak fani Behemotha będą się bawić, niech oni sobie idą w tym czasie spokojnie do kościoła albo cerkwi - ktoś im broni, zamknięte będą?
      • 0721x Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 19.01.12, 17:51
        a jak Wszechpolskie Stowarzyszenie Wielbicieli Krasnoludków zwróci do poszczególnych prezydentów miast by bskończyć z tym waleniem w dzwony i pieniami bo nasze maleństwa się płoszą to co będzie?
        • leo-art Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 25.01.12, 04:34
          A jak każe złodziejom pozabierać papieże i zabulić za wyrównanie terenu? Dobrze mówisz.... Zwrócić forsę za zaległe podatki z bisnesików księżulków?
    • eldu Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 19.01.12, 17:12

Słuchajcie wy, wszyscy przedstawiciele wymienionych wyżej organizacji. Chyba Was już całkiem poj..., pogieło. Nie chcecie iść na koncert - nie idżcie. A kto chce niech idzie. I wara wam od tego "pokazowi" dewoci
    • trajkotek ma się odbyć 24 stycznia w dawnej hali mięsnej 19.01.12, 18:09

heil Holocausto !!!
      • bratanek2012 Re: ma się odbyć 24 stycznia w dawnej hali mięsne 24.01.12, 10:09
        Gonić satanistę.
        Przecież to zero reprezentuje poziom zerowy.
    • wenzel2 niemiłosierne miasto miłosierdzia 19.01.12, 18:35
      "Miasto miłosierdzia" - bardzo zabawne określenie.Kolejna błazenada. Jakby tu sobie jeszcze zrobić dobrze? Tylko czyjego milosierdzia i dla kogo? Może najpierw zajęli by się rozpanoszonymi tam ostatnio neonaziolami?
    • sakral Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 19.01.12, 18:38

muzyka jak muzyka

Katolickiego Stowarzyszenia Lekarzy Polskich
      jest problemem dla pacjenta i najbliższych

jak rozróżnić normalnego lekarza od członka
      tego stowarzyszenia

oni mogą wykonywać swój zawód tylko w ramach
      nauki społecznej Kościoła,a to nie jest bezpieczne
      dla życia i zdrowia pacjenta.

PS.
      Ministerstwo Zdrowia w tej sprawie milczy.
      • rockawy Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 19.01.12, 22:03
        sakral ubiegles mnie z pytaniami. Tez sie zastanowialem jak to jest.Moze jakies znaczki np. w postaci krzyza na piersi albo cos widocznego w tym stylu. W kazdym razie ja chce jasnej/wyraznej i czytalnej informacji. Zdecydowanie nie chce oszoloma katolickiego.
        Zadam pelnej informacji z kim ?,z jakiej sekty mam do czynienia ? Chce kontaktu bezpiecznego ,z normalnym lekarzem.
        Ostrzegam ministerstwo zdrowia jak trafie na ukrytego katola ,ktory zrobi mi krzywde to bede skarzyc o milionowe odszkodowanie Polske .
    • rodzaj_konta Niech ktoś temu Holocausto zrobi dobrze 19.01.12, 18:55
      Niech ktoś temu Holocausto zrobi wreszcie dobrze i na niego narzyga tak jak to sobie wyśpiewuje. W końcu sam o to prosi.

"Lordzie aniołów
      Kurwo zbawienia
      Podrzyj niebo, jak rozkładasz nogi
      Rzygnij na moją głowę
      Wszelkie nieszczęścia i obelgi znane ludzkości"
    • adkalin Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 19.01.12, 19:01
      Miasto miłosierdzia. Ciekawe kto tam jest miłosierny i dla kogo?
    • oglupialyprzezwyborcza Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 19.01.12, 19:30
      I mają rację, bo to abstrahując od innych obrzydliwości z Nergalem związanych, jest po prostu bydlęciem,.
      • 33qq Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 19.01.12, 19:38
        dokładnie takim samym jak ty
      • asraz Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 19.01.12, 19:42
        Oszołomie katolicki, nie musisz chodzić na te koncerty.
        Idź i nastaw d@pę, może Ciebie jakiś klecha przeleci.
      • natt Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 19.01.12, 19:49
        oglupialyprzezwyborcza napisał:

> I mają rację, bo to abstrahując od innych obrzydliwości z Nergalem związanych,
        > jest po prostu bydlęciem,.

Jeśli chcą państwa wyznaniowego, to niech jadą do Watykanu albo Afganistanu. Może być jeszcze Somalia. W demokratycznym kraju grac sobie każdy może co chce, szczególnie na prywatnej imprezie.
        Nie podoba się Negal członkom bractw przeróżnych? To niech go nie słuchają i problemu nie będzie. Mi się np. Radio Maryja nie podoba, ale uważam że to nie powód żeby zakazywać jego działalności czy wywalać go z cyfrowego multipleksa. Po prostu na ten kanał nie przełączam.
        • leo-art Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 25.01.12, 04:32
          Niech okupanci krzyżacy spieprzają do włoch... najechali ten kraj, namordowali się, nakradli, już wystarczy, won do papieża, lizać mu tyłek i całować po rękach, a nosić w lektyce... Won mordercy in vitro. Wy bandyci, wy napadacie bo nie lubicie rocka... i tyle w temacie. Lecicie na zawołanie biskupiej mendy, ale się zdziwicie, do jakiego raju zalecicie... ahahahahahahah
    • 33qq Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 19.01.12, 19:37
      Jakim mieście miłosierdzia? Mieście JAGI, która nie PRZEBACZA!
    • 3miastoorg Białystok - "miasto miłosierdzia: - dobre sobie... 19.01.12, 19:38
      www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081023/BIALYSTOK/437343230
      www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110819/REGION99/488350033

www.fakt.pl/Brutalny-atak-maczetami-FILM-z-zatrzymania,artykuly,103747,1.html

www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110912/REG00/139523257
      • mam-a89 Re: Białystok - "miasto miłosierdzia: - dobre sob 19.01.12, 20:09
        Ale jaja. Chyba miasto moherów, a nie miłosierdzia. Jak komuś się nie podoba, to niech po prostu nie idzie na ten koncert. Ja nie lubie zespołu ale jakoś mi Nergal nie przeszkadza. I innym też krzywdy nie robi swoimi koncertami. Więc jak komuś to tak bardzo przeszkadza to niech się zamknie w domu, zatka uszy korkami i idzie spać! Mi tam może przeszkadzać pielgrzymka do Torunia czy Częstochowy, przechodząca przez moja ulicę ;D Protestuję! Nie zgadzam się! ;P I co z tego ? ;))
    • maura4 Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 19.01.12, 20:40
      Co się w tym B-stoku wyprawia ? To u nich mohery, katole i mohery prawosławne muszą obowiązkowo iść na koncert Nergala ? No niech prezydent popisze się miłosierdziem i zwolni ich z tego obowiązku.
    • inkwizytorstarszy Panika kapłanów... 20.01.12, 01:27
      To ciekawe, że kapłani boją się że jeden piosenkarz może zniszczyć ich religię.
      To żle świadczy o kapłanach i ich religii. ( 2000 lat pracy i takie marne wyniki...)
      Czyżby "owieczki" mądrzały...?
    • stach.konwa Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 20.01.12, 08:48
      Pan Nergal niech nie będzie zdziwiony. Kto sieje wiatr, zbiera burzę. Sinead O'Connor kilka lat kwarantanny miała gdy podarła zdjęcie papieża. A to tylko zdjęcie było.
    • tojamyszka Nie chcę - nie idę. 20.01.12, 09:43

Od kilku lat musze słuchać koncerów rap. hip-hop płynacych z jednego z pieter mojego bloku . Przyznaję , ze szczególnie latem , gdy dzieci bawią sie w piaskownicy , na placu zabaw sa one edukowane własnie taka muzyką. Jakos nikomu to chyba nie przeszkadza , skoro nikt nie doniósł na lokatorów i ich nie wysiedlono do głuchej puszczy . A tutaj , jesli przyjedzie Nergal i w zamknietym pomieszczeniu , z dala od domów urządzi koncert to znajduja sie przeciwnicy . Tego to akurat nie rozumiem . Po prostu , nie lubie takiej muzyki , nie rozumiem jej nie idę . To tak samo jak z sukienką . Nie lubię , nie podoba mi sie jej kolor nie kupuję. Proste? Kochani " swieci i nawiedzeni" lepiej rozejrzyjcie sie co robia Wasze dziewci , jakiej słuchają muzyki , czym sie zajmuja po lekcjach , w jakim przebywaja towarzystwie , zamiast swoja energie trawic na uzdrawianie świata . Zanim sprzatam na ulicy , zaczynam robic porzadek we własnym domu . Dodam , ze mam prawie 60 lat i nie jestem jakąś tam małolata ktorej " nawiedzeni " sie nie podobają . Wiem , ze aby być zauważonym trzeba mocno sie postarac , ale czemu nie na gruncie dobrych działan .
    • bary159 Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 20.01.12, 10:47
      Miasto miłosierdzia - aż monitor oplułem ze śmiechu.
    • oszolom-z-radia-maryja katolicy i prawosławni razem, brawo! 20.01.12, 10:58
      tak powinno byc juz teraz zawsze. Takze w wyborach parlamentarnych. Źle się dzieje ze prawosławni głosuja na SLD czy PO. Te partie nie sa zainteresowane obroną chrześcijanskiego dziedzictwa, przeciwnie, robia wszytsko by je zniszczyć. Dlatego ciesze z tej inicjatywy protestacyjnej szkoda ze dopiero w takim przypadku ale dobre i to. Nergal powinen być persona non grata nie tylko w białymstoku ale i w całej Polsce! Jego zespól powinien miec zakaz organizowania koncertów w naszym kraju! Nie satanizmowi! Satanizm to zło! stop!
    • heninsyn Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 20.01.12, 11:08
      ... jednak katotalibom coraz bardziej odbijają palemki !
      Jeszcze tylko wysadzanie złotych cielców w barokowych świętych gajach ...
      • leo-art Re: Koncert Nergala - protestują katolicy i prawo 25.01.12, 04:30
        Bandyci, kiedy stosy zapalicie... szubrawcy biskupi nergala biednego pracy pozbawili..... są egzorcyści, tylko czekać, kiedy bandyci zaczną polować na czarownice i bogatych turystów...
        Prawo jedzie na pasku kaczych kuprów... mafia... pewnie im papa oszust obiecał że nie pójdą do piekła, jak dobrze zrobią biskupom....
    • comax Koncert Nergala - protestują katolicy i prawosł... 20.01.12, 14:08
      1. miasto miłosierdzia właśnie widać ............................................ obłuda nic więcej
      2. miłosierni z miasta Białystok jak nie macie nic innego do roboty jak pisać brednie to zapierdzielać popracować w domach dziecka, schroniskach, hospicjach. Tam jest potrzebne wasze miłosierdzie!
      3. ogólnie wstydzę się za takich miłosiernych mieszkańców miasta w którym się urodziłem mieszkam i pewnie tego stanu nie zmienię(chociaż po takich akcjach poważnie się zastanawiam, z reszta nie tylko ja)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka