Dodaj do ulubionych

Rok 2012 i rozrachunki

02.02.12, 04:48
rok 2012 ma byc niezwykly. Dostosuje się więc i oświadczam, że przepraszam wszystkich, o kimkolwiek napisałem na tym forum coś złego zarzucając interesowność, nieczyste intencje, niekompetencję, lewe interesy, rasizm i wszystko inne. Przepraszam i informuję, że zamierzam wpłacić stosowną kwotę na cele dobroczynne. Mam nadzieję, że dam tym dobry przykład. Pozdrawiam i szczególnie mocno przeraszamwszystkich, których wymieniałem tu z nazwiska w niekorzystym kontekście i o których tu pisałem źle. Zyczę wszystkim dobrego roku i żegnam. Stach.
Obserwuj wątek
    • wwredny Od kiedy nick piszesz przez "-" a nie przez "." ? 02.02.12, 08:35
      Pytanie naiwne gdyz wiem ze to wpis trolla podszywajacego sie pod nicki.
      • stac.hkonwa Re: Od kiedy nick piszesz przez "-" a nie przez " 02.02.12, 19:18
        Teraz mam jeszcze inaczej pisany nick. I podtrzymuję moje przeprosiny. A nick zmieniony gdyż, wykasowałem poprzednie i trzeba było coś wpisać, by wiadomo było, że chodzi o mnie. Wkrótce wkleję skan obiecanej wpłaty na cele dobroczynne.
        • wwredny sraty baty jakos ci nie wierze 02.02.12, 21:02
        • shiva772 Re: Od kiedy nick piszesz przez "-" a nie przez " 02.02.12, 21:16
          Biedeci trollu czy przypadkiem swoim Tico nie wyjechałeś dzis na zbyt duży mróz? Móżdżek ci się całkiem zlasował.
          • stac.hkonwa Re: Od kiedy nick piszesz przez "-" a nie przez " 03.02.12, 06:31
            Bardzo proszę, nie zamulajcie mi wątku. Piszę absolutnie serio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka