tika1980 08.05.06, 13:17 Każde imię w jakimś stopniu determinuje przyszłość dziecka. Dziwne, niespotykane może w rówieśnikach wzbudzać śmiech a zbyt poważne (Czesław, Feliks) też nie najlepiej się kojarzy. A ja chciałam zapytać jakie są wasze Natalie. Ja mam swoją kruszynkę o tym imieniu. Niedzwno skończyła pół roczku. Ciekawe czy rzeczywiście kobiety o tym imieniu są kokieteryjne, błyskotliwe i uparte? Przyznam, że osobiście nie znam imienniczek mojej córci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula2000 Re: Natalka 08.05.06, 14:20 Takie właśnie są. DO tego pewne siebie. Z dorosłych Natalii znam jedną, z którą dobrze się rozumiałam, natomiast swoją postawą wzbudzała kontrowersję, tzn. wiele osób postrzegało ją negatywnie, w sumie to nie wiem dlaczego. Znam tez jedną małą, ktora jest paskudą, a znowu inna mała dziewczyna o tym imieniu jest bardzo delikatna i przemiła - mam nadzieję, że właśnie taka będzie twoja córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Natalka 08.05.06, 14:27 znam osobiście dość dobrze minimum kilkanaście, w wieku od ok. 75 lat do kilku miesięcy. Chatrakterologicznie - najróżniejsze. Nie wierzę w determinowanie charakteru imieniem. A imię Natalia ostatnio dość popularne, na podwórku syna - kilka dziewczynek, w przedszkolu na jedną grupę średnio wypadają po 3-4 Natalki... Każda inna Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Natalka 08.05.06, 14:23 Znam gdzieś pięć czy sześć Natalii, są różne Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Natalka 08.05.06, 15:32 Znam trzy dorosłe Natalie, są bardzo różne Odpowiedz Link Zgłoś