Dodaj do ulubionych

lakierowanie auta?

13.02.12, 22:57
Gdzie mogę dobrze i tanio polakierować samochód w Białymstoku? nie mam czasu na zbieranie miliona opinii, więc bardzo proszę o konkretną i szybką opinię. Może tu:
lakierowanie-aut.pl/ ??
Obserwuj wątek
    • audiolka3 Re: lakierowanie auta? 16.02.12, 18:25
      Możesz myknąć, zawsze warto spr
      • jo-a-sia99 Re: lakierowanie auta? 19.02.12, 16:06
        No nie dostałam zbyt wielu opinii ;) Hehe, ale zaryzykowałam i okazało się, że jest ok. Szybko, już mam autko w garażu. Więc gdyby ktoś jeszcze szukał opinii, podobnie jak ja wcześniej, to polecam ich.
      • romekatomek55 Re: lakierowanie auta? 25.02.12, 17:14
        Ja polecam www.puller.pl - wykonuja tam usuwanie wgniecen bez lakierowania. To nowa metoda, którą stosuje niewielu mechaników. Salon mieści się w Warszawie. koszt jest niższy od tradycyjnego lakierowania samochodu.
    • Gość: Krzysztof Re: lakierowanie auta? IP: 82.139.160.* 24.02.12, 13:01
      Jeśli chodzi o blacharstwo i lakiernictwo samochodowe, to mogę z czystym sumieniem polecić zakład Autoepres Grycuk w Białymstoku. Sam osobiście naprawiałem u nich auto po wypadku i jestem zachwycony, nie było do czego się przyczepić, a naprawa expresowa i co ważne za normalną stawkę. polecam blacharstwo-lakiernictwo-bialystok.pl/
      • romekatomek55 Re: lakierowanie auta? 25.02.12, 16:57
        Ja polecam www.puller.pl - wykonuja tam usuwanie wgniecen bez lakierowania. To nowa metoda, którą sotosuje niewielu mechaników. Salon mieści się w Warszawie. koszt jest niższ aniżeli lakierowanie samochodu.
        • Gość: fan Re: lakierowanie auta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 12:13
          Już o tym pisałeś. To nie jest tablica lipnych ogłoszeń. Ja polecam prawdziwy warsztat superduperglancblachara.pl
          • Gość: pablo84 Re: lakierowanie auta? IP: *.icpnet.pl 13.05.13, 14:36
            To przy okazji zaopatrz się w miernik grubości lakieru. Lakiernicy to cwaniacy, ja już dałem się raz nabrać i na więcej nie mam ochoty. Jak nie wiesz gdzie sprawdzić to poszukaj firmy Prodig Tech, oni mają takie meirniki. Nawet takie malutkie jak GL-mini. Schowasz do kieszeni w warsztacie :)
            • czaki_land Re: lakierowanie auta? 24.05.13, 13:43
              Ja mam bo mi kolega przed zakupem auta polecił zaopatrzyć się w takie małe cudeńko. Mam takie małe wygodne na baterie.
              • losumbertos Re: lakierowanie auta? 03.06.13, 12:43
                JA też taki chce. Pablo juz o nim wspominał w którymś temacie.
    • Gość: J23 Re: lakierowanie auta? IP: *.play-internet.pl 28.02.12, 10:48
      Jak najbardziej potwierdzam, że pod względem jakości nie mają sobie równych i to nie tylko w Warszawie, gdzie z tego co wiem zaczynali, ale również w Polsce. Sam naprawiałem u nich samochód w ich oddziale w Katowicach i nie ma najmniejszego uchybienia
    • sambolejro Re: lakierowanie auta? 08.12.17, 14:55
      Nie zawsze auto trzeba lakierować po wgnieceniach. Można zdecydować się na bezinwazyjną metodę i wtedy nie ma takiej potrzeby. Chodzi mi o technikę PDR, jaka została omówiona w artykule podpowiadamy.pl/malowanie-i-szpachlowanie-auta-moze-nie-trzeba/ . Po niej nie trzeba już lakierować.
      • 141288bs Re: lakierowanie auta? 31.07.18, 12:35
        Lakieruja i robia blacharke,wszystkie typy aut. W Wasilkowie z centrm w kierunku na Nowodworce,ostatnia posesja po prawej stronie drogi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka