Dodaj do ulubionych

potrzebuje pomyslu...

02.03.12, 20:04
na szybkie uplynnienie soli.
Obserwuj wątek
    • Gość: lucjusz_lulejko Re: potrzebuje pomyslu... IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 02.03.12, 22:25
      Pomyslu raczej trzeba na to jak to sie dzieje, ze jest tyle instytucji powolanych do ochrony zdrowia i zycia a ktore jakby zamarly w bezruchu.
      Sa pewnie setki pracownikow; sa pewnie dziesiatki laboratoriow roznych SAN-EPID-ow i ...
      Nico!
      Dyrektorzy, kierownicy, jezdza sluzbowymi samochodami, przewodnicza posiedzeniom, debatuja, integruja sie sluzbowo z plcia przeciwna na wyjazdach do pieknych kurortow a ty szary konsumencie?
      - Pie*dol sie!
      Takie same uklady, zaklady, przeklady i inne darmozjady, ktorym spoleczenstwo placi by chronili nas przed roznymi mafiozami chcacych wcisnac nam do ust wszystkie trucizny (bo trucizny sa tanie), bo to najszybszy trick by oblowic sie kasa.
      Ciekaw jestem czy w wojewodztwie poleci choc jedna, jedyna glowa za taka slepote instytucjonalna?
      I komu tu wierzyc, jezeli ani instytucje sanitarne ani policja "nie wiedziala" o przekretach z sola przez dlugich 13 lat?
      • shiva772 Re: potrzebuje pomyslu... 02.03.12, 23:01
        Ej chłopaki, nie mówcie, że do was do USA też tą sól gonili?!
        • 141288bs Re: potrzebuje pomyslu... 03.03.12, 10:02
          nawet gdyby gonili,to tutejsze sluzby nie poszlyby na korupcyjny uklad
          • shiva772 Re: potrzebuje pomyslu... 03.03.12, 21:27
            141288bs napisał:

> nawet gdyby gonili,to tutejsze sluzby nie poszlyby na korupcyjny uklad
            ------------------------------------------------------------------------------------
            Ty popatrz juz wiadomo że to był korupcyjny układ?! Ja myślałam, że zwykła nieudolność. Do was, do tej wspaniałej bezkorupcyjnej Ameryki wiadomości docierają jeszcze zanim się pojawią w Europie :) Jestem pewna że wiesz też kto zabił Kennedy'ego.
            • 141288bs Re: potrzebuje pomyslu... 04.03.12, 12:54
              Glupia babo...jak nazwac dzialanie na zrobienie duzej kasy,nie baczac na zdrowie ludzi?
              Do tego,POdnoszac cene o prawie 300PLN do pierwotnej?
              • shiva772 Re: potrzebuje pomyslu... 04.03.12, 13:20
                Głupi chłopie, co masz na myśli pisząc służby? Bo ja akurat sanepid.
                • bogo2 Re: potrzebuje pomyslu... 04.03.12, 14:32
                  on do ciebie glupia babo, ty do niego ....
                  no przeciez musi byc jakis moment, jakies cos, co pozwoli, aby zaczeli ze soba gadac....
                  wydaje mi sie, ze to kwestia zaciemnionego jezyka...

shiva772 napisała:

> Głupi chłopie(....)
                • 141288bs Re: potrzebuje pomyslu... 04.03.12, 15:39
                  wybierz glupia babo to co ci odpowiada z posrod sluzb:
                  sanitarne
                  weterynaryjne
                  celne
                  • bogo2 pomyliles watek kolego.... takie rzeczy tu nie 04.03.12, 15:43
                    chodza... spadaj.,...!

141288bs napisał:

> wybierz glupia babo(...)
                    • 141288bs Re: pomyliles watek kolego.... takie rzeczy tu ni 04.03.12, 18:33
                      a ty to kto;brat,swat,maz,czy cos tam, tego babska?
                      • shiva772 Re: pomyliles watek kolego.... takie rzeczy tu ni 05.03.12, 13:18
                        A więc we wszystkich tych służbach jest korupcja hmmm, ciekawe, znowu twoja wiedza przerasta wszelkie oficjalne info.
                        Zapomniałeś nam zdradzić kto zabił prezydenta K.
                        Poza tym głupi chłopie, tylko nie babsko - BMI mam w normie.
                        • maurycyzwolki Cyferkowy ! 05.03.12, 16:33
                          Sprawdż na ulotce swoich leków,czy oprócz leczenia idiotyzmu przypadkiem nie są moczopędne.Jesli,to nie masz problemu.Sól szybko się wydali.
                        • 141288bs Re: pomyliles watek kolego.... takie rzeczy tu ni 05.03.12, 17:03
                          oficjalne info to te,ktore chroni przekrety
                          powiadasz,ze jestes w normie - to sie ciesz i dalej tak siebie oceniaj i zyj oficjalnym info
                        • Gość: lucjusz_lulejko Re: pomyliles watek kolego.... takie rzeczy tu ni IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 06.03.12, 04:48
                          "BMI mam w normie" chwali sie "shiva".
                          - Ki diabel?
                          Czyzby to byla jednostka natezenia Babsko-Meskiego Instynktu?
                          Prosze, BMI jak sie patrzy.
                          Czlowiek uczy sie i uczy a jak co do czego przyjdzie to nie moze dzieciom wytlumaczyc nawet stopni babsko-meskich zawilosci.
                          • 141288bs Re: pomyliles watek kolego.... takie rzeczy tu ni 06.03.12, 08:57
                            BMI ? - moze to byc wspolczynnik zwiazany z hodowla trzody?
        • 141288bs Re: potrzebuje pomyslu... 04.03.12, 06:00
          Jestem pewny,ze gonisz resztkami glupoty,teraz zaczniesz idiotyzmami.
    • bogo2 bialka..!!! 04.03.12, 13:00
      141288bs napisał:

> na szybkie uplynnienie soli.
      • 141288bs Re: bialka..!!! 04.03.12, 13:06
        co bedzie,jak ktos zauwazy?
        • bogo2 Re: bialka..!!! 04.03.12, 13:10
          a to juz twoj problem...:)

141288bs napisał:

> co bedzie,jak ktos zauwazy?
          • 141288bs Re: bialka..!!! 04.03.12, 13:16
            mam juz jeden problem a Ty pakujesz mnie w drugi ...to tak w ramach "zyczliwosci"?
            • bogo2 Re: bialka..!!! 04.03.12, 14:01
              najchetniej, to bym cie zapakowal, do zapomnianej polskiej literatury, powiedzmy, do starej ziemi jerzego zulawskiego...
              pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_%C5%BBu%C5%82awski

141288bs napisał:

> mam juz jeden problem a Ty pakujesz mnie w drugi ...to tak w ramach "zyczliwosci"?
    • bogo2 niech koro popedauje troche 04.03.12, 15:30
      na rynku w bikini i zawola o pomoc....!;)

141288bs napisał:

> na szybkie uplynnienie soli.
      • Gość: lucjusz_lulejko Re: niech koro popedauje troche IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 05.03.12, 06:30

- "...niech koro popedauje".
        - "bogo", zostaw juz biednego "koro" bo on malujac Zydow na bialostockich murach i tak jest teraz w goracej wodzie kapany.
        Teraz jeszcze mu brakuje twoich pedaow...
        • wwredny Re: niech koro popedauje troche 05.03.12, 07:17
          > bo on malujac Zydow na bialostockich murach i tak jest teraz w goracej wodzie kapany.
          O durniu, "Gdzie Rzym, gdzie Krym?"
          • Gość: fan Re: niech koro popedauje troche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 10:22
            Durny numerek z głupim ziutkiem dali się podejść zbzikowanym dziennikarzom, którzy zrobili aferę z niby szkodliwą solą. Napisałem niby bo na dzień dzisiejszy nikt, ani żadne laboratorium nie opublikowało wyników badań potwierdzających trucie kogokolwiek. Można więc przyjąć na dzisiaj, że nasi dwaj bohaterowie to takie dwie kukiełki. Jak nimi potrząśniesz tak będą grały w tym teatrzyku.
            • Gość: lucjusz_lulejko Re: niech koro popedauje troche IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 05.03.12, 16:52
              A to dopiero "glupi numerek" z "durnym ziutkiem", towarzystwo, ktore dalo sie podejsc niczym dzieci dziennikarzom nicponiom co to odkryli, ze polscy mafiozi "malo-solni" podmieniaja sol.
              "fan", to co innego.
              On zas uwaza, ze moze uzywac soli przemyslowej do swoich salatek, bo bedac bardzo mlodym gooovniarzem, ciagle jeszcze potrafi poruszac sie bez podpierania sie laska.
              Taki z niego twardziel!
              Poprostu smialek.
              Oby owa bunczucznosc "fana" nie byla pierwszym niepokojacym objawem zachodzacych zmian w jego mozgu co to nie kojarzy faktu jak mafiozi od soli reagowali na redaktorow odkrywajacych kulisy ich przestepstwa.
              Piesci, szarpanie, dokopywanie, wyzwiska...
              I o co?
              O sol, ktora nikomu nie szkodzi?
              Czyzby to dawalo swiadectwo, iz bezbozni mafiozi "solni" sami do swojego uzytku uzywali jedynie soli morskiej z krajow Maghrebu bo tam wyznawcy Allacha najbardziej boja sie Boga?
              Ciekaw jestem tez jaki jest na dzisiaj iloraz inteligencji "fana" po dziesieciu latach wkladania do buzi przemyslowego lugu i szlakow zmieszanego z sola?
              Po jego reakcji na mafiozow solnych mam jak najgorsze przeczucia...
              • Gość: fan Re: niech koro popedauje troche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 19:19
                Baranku, tę przemysłową sól papamy podobno od 99 roku. Papamy w sałatkach, konserwach, wędlinach, przerobionej rybce i innych wielu produktach łącznie z przyprawami gdzie nośnikiem smaku jest podobno sól. I dzisiaj oficjalnie już potwierdzono, że zarzuty będą dotyczyły nadużyć, a nie trucia debili podniecających się tak jak ty, nowym newsem. Skończ więc pier...ć i zacznij myśleć zanim się znowu czymś podniecisz czytając lub słuchając dziennikarzy.
                • 141288bs Re: niech koro popedauje troche 05.03.12, 19:31
                  A no,widac,ze papasz ja dlugo, po nieodwracalnych zmianach pod twoja kopulka.
    • Gość: rustle-scissorhand Re: potrzebuje pomyslu... IP: *.tktelekom.pl 06.03.12, 07:51
      wykorzystaj pomyłkę Zabłockiego...
      • bogo2 Re: potrzebuje pomyslu... 10.03.12, 17:09
        to jakies niemieckie zaklecie musi byc..!
        Gość portalu: rustle-scissorhand napisał(a):

> wykorzystaj pomyłkę Zabłockiego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka