Dodaj do ulubionych

Pytanie za 100 punktów

21.09.13, 20:49
Kto zgadnie gdzie od dwóch dni podziewa się okleik i prochownia2.?
Już zaczynam za nim tęsknić:) ale rozumiem ten " Bój o Łomianki " trzeba wygrać.
Nie wybierałem się ale jednak pójdę zobaczyć te osiągnięcia wyświetlane na Telebimie, mam nadzieję
że nie będzie to w czasie kazania.
Panie burmistrzu Rusiecki proszę nie zapomnieć na koniec tej projekcji podać mieszkańcom Łomianek ile kosztowało to podatników, ( Biały Mercedes + kierowca) cały tydzień jazdy, pracownicy ZWiK budujący trybuny i inne duperele.
Czas rozliczenia nadchodzi a mieszkańcy nadal czekają na oddanie im zgodnie z obietnicą przedwyborczą Łomianek.
Obserwuj wątek
    • 2hestia Re: Pytanie za 100 punktów 21.09.13, 21:08
      Warto dodać, że sponsorzy zawiedli i pani skarbnik została postawiona pod ścianę. Pani skarbnik za takie rzeczy do grozi dyscyplina finansów publicznych i proszę nie myśleć sobie, ze działy, rozdziały ąa po to żeby matoły nie wiedziały gdzie się pieniądze podziały.
      • be-cacy Re: Pytanie za 100 punktów 21.09.13, 21:57
        Ta bitwa była już pokazywana dwukrotnie i to powinno wystarczyć.
        • prochownia2 Re: Pytanie za 100 punktów 21.09.13, 22:58
          Bezradniacy wyją z nienawiści bo prześwietlamy ich krzywe interesiki, będzie się działo niedługo;-)
          • neptun666 To jak juz wszystko przygotowane? 22.09.13, 00:00
            pracownicy ZWiKu mogli pójść do domów?
    • samly Re: Pytanie za 100 punktów 21.09.13, 23:04
      neptun666 napisał: >Pytanie za 100 punktów > Kto zgadnie gdzie od dwóch dni podziewa się okleik i prochownia2.?

E tam. Nie dałbym ani jednego punktu. Nieważne gdzie, niech tam zostaną.
    • burakzlomianek Re: Pytanie za 100 punktów 22.09.13, 06:36
      neptun666 napisał:

> Kto zgadnie gdzie od dwóch dni podziewa się okleik i prochownia2.?
      > Już zaczynam za nim tęsknić:) ale rozumiem ten " Bój o Łomianki " trzeba wygrać
      > .
      > Nie wybierałem się ale jednak pójdę zobaczyć te osiągnięcia wyświetlane na Tele
      > bimie, mam nadzieję
      > że nie będzie to w czasie kazania.
      > Panie burmistrzu Rusiecki proszę nie zapomnieć na koniec tej projekcji podać mi
      > eszkańcom Łomianek ile kosztowało to podatników, ( Biały Mercedes + kierowca) c
      > ały tydzień jazdy, pracownicy ZWiK budujący trybuny i inne duperele.
      > Czas rozliczenia nadchodzi a mieszkańcy nadal czekają na oddanie im zgodnie z o
      > bietnicą przedwyborczą Łomianek.

A Pan to nie ma o czym pisać, niech się Pan pochwali co pan robi dla Łomianek, a nie tylko krytykuje innych....
      • be-cacy Re: Pytanie za 100 punktów 22.09.13, 10:19
        burakzlomianek napisał(a):

A Pan to nie ma o czym pisać, niech się Pan pochwali co pan robi dla Łomianek,
        > a nie tylko krytykuje innych....

To nie krytyka tylko wskazywanie na nieprzemyślane decyzje i rozrzutność burmistrza.
        Już 2 razy pokazywano bitwę i wystarczy.Takie działania nie wskazują ,że coś się robi dla gminy i jej mieszkańców.

• klops2000 Re: Pytanie za 100 punktów 22.09.13, 21:48
      prochownia2 i okleik zapewne leżą nawaleni w pierwszym lepszym rowie a sto punktów przyznaje neptunowi za odwagę w pisaniu i mówieniu prawdy!

A teraz konkurs do wygrania stołek burmistrza na jeden dzień!
      Ile samochodów parkowało na parkingu zrobionym przez ZWiK?
      Podpowiadam że skala wynosi od 0 do 1,można pomylić się o jedno miejsce.
    • okleoik Re: Pytanie za 100 punktów 22.09.13, 22:52
      Ja bym prosił aby panowie radni czyli pan Marek, pan Jan i pan Grzegorz nie rozwalali wszystkiego. Żeby przestali ośmieszać Łomianki i choć na kilka dni przestali pisać głupoty.

Znamy panów zdanie o Bitwie pod Łomiankami, głosowaliście przeciw, próbowaliście zakazać burmistrzowi organizacji tej imprezy, bojkotujecie ją 3 rok z rzędu, ale de facto od kilku lat swoimi działaniami szkodzicie miastu. Bojkotowanie bitwy średnio wam wychodzi bo w tym roku było prawie 2 razy więcej widzów, niż w roku poprzednim.

Proszę chociaż aby w takim dniu w którym czcimy pamięć poległych w Łomiankach, panowie radni opozycji uszanowali tamte wydarzenia. Wstyd mi za was, wstyd mi za całą opozycję:(
      • klops2000 Re: Pytanie za 100 punktów 23.09.13, 15:37
        Szanowny panie okleoik poraz który informuje pana że nie jestem powiązany z żadną opcją polityczną ani z żadnym z tych trzech panów których pan wymienił,jeżeli chcecie czcić pamięć ludzi którzy zginęli w czasie bitwy to czcijcie pamięć ale bez siania propagandy np;samochody zwik-u ,stragany z różnymi rzeczami bo zrobiliście z tej bitwy prawdziwy bazar z rzeczami używanymi trochę rozumu i szacunku dla poległych.
        • neptun666 Jak burmistrzowie czcili pamięć 23.09.13, 15:57
          to pokazali wczoraj na mszy o godz. 10.00
          byłem widziałem i byłem zażenowany i nie tylko ja, zewsząd było słychać głosy oburzonych mieszkańców że przyszli ma mszę a nie na festyn, co to za moda teraz nastała że każda msza jest okraszana medalami ja rozumiem że panowie burmistrzowie muszą się lansować, ale przyznawanie medalu zasłużonego w walkach w czasie wojny dla zasłużonego kombatanta na równi z medalami dla burmistrzów i czołobitnym podkreślaniem jakie to zasługi mają obaj Panowie to już była żenada. Dziwie się tylko że kombatanci dają sobą w ten sposób manipulować.
          Dopiero po odstawieniu cyrku z odznaczeniami odczytano apel poległych!!!!
          Nie wiem jak państwo ale ja się wczoraj wstydziłem za nasze władze. Jeszcze to potraktowanie delegata Prezydenta i Posła na sejm wstyd Panowie wstyd.
          • klops2000 Re: Jak burmistrzowie czcili pamięć 23.09.13, 18:20
            O tak zgadzam się największa porażka jaką można było zaliczyć.Wstyd to mało powiedziane powinni podać się do dymisji w trybie natychmiastowym i opuścić granice Łomianek najlepiej na Syberię bo tam chyba jeszcze ich nie znają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka