Dodaj do ulubionych

Neofaszyści

27.03.12, 13:53
Neofaszyści.Czy nie można by było potraktować tą grupę jako grupę przestępczą? Czemu Państwo Polskie toleruje te łyse pały ? Komu zależy na tym aby ta grupa ,z całą pewnością przestępcza ,istniała i organizowała przeróżne akcje,marsze itp ?
Obserwuj wątek
    • Gość: bk66 Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 14:08
      to co piszesz nie trzyma sie"kupy",chyba,ze chodzilo o te z dna sedesu.
      • fabianonly Re: Neofaszyści 27.03.12, 14:13
        Kupy to nie trzyma się ich ideologia
    • Gość: bk66 Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 14:29
      to wynika z twojej ideoologi,ze jest to grupa przestepcza,dlatego mozna uznac ciebie przestepca skoro wg ciebie,lysy to przestepca
      • fabianonly Re: Neofaszyści 27.03.12, 14:37
        Czy widziałeś neonazistę z bujną czupryną? Chyba nie. A tak swoja drogą może nie chcą pokazać że niektórzy z nich mają ciemne włosy które ni jak nie mają sie do aryjskiej rasy.
        • Gość: bk66 Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 14:46
          starasz sie skierowac uwage nie na tych,to inna rasa jest problemem i to nie malym,ale na skale swiatowa
    • bratanek2012 Re: Neofaszyści 27.03.12, 14:42
      fabianonly napisał:

> Neofaszyści.Czy nie można by było potraktować tą grupę jako grupę przestępczą?
      > Czemu Państwo Polskie toleruje te łyse pały ? Komu zależy na tym aby ta grupa ,
      > z całą pewnością przestępcza ,istniała i organizowała przeróżne akcje,marsze it
      > p ?

Spojrz na ochraniarzy z Biura Ochrony Rzadu(BOR) ,tez jak ty to nazywasz ,same lyse paly
      • fabianonly Re: Neofaszyści 27.03.12, 14:55
        Ja nie mówię o wszystkich którzy golą się na zero.To ich sprawa.Mowa tu o neofaszystach.Czy ktoś widział ich z bujną czupryną?
        • Gość: lucjusz_lulejko Re: Neofaszyści IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 27.03.12, 15:13
          "fabianku", poprostu gubisz sie w swoich niedorzecznosciach.
          Po pierwsze, chcialbys zdelegalizowac wszystkich lysych w Polsce a zapominasz, ze Polacy to nacja gdzie prawdopodobienstwo, ze nawet taki mlodzieniaszek z czupryna jak ty - wylysieje, jest "fifty/fifty".
          Chcialbys zatem zmusic 50 procent, z tej bardziej nieszczesnej, skrzywdzonej przez los, populacji polskich mezczyzn by nosili peruki?
          Po drugie, guru, szef i carskij naczalnik tego wszystkiego - sam Hitler, mial grzywe calkiem niczego.
          Dzisiejsze lyse paly gloryfikujace Hitlera to poprostu zwykle, male neptki przy jego zadbanej fryzurce ze slynna, przycieta w lewo i pelna brylantyny - grzywka.
          • fabianonly Re: Neofaszyści 27.03.12, 15:37
            Ja nie o łysinie, a o neofaszystach mówiłem drogi Lucjuszu :)
            • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 17:42
              To się nazywa wykręcanie kota ogonem: łganie w żywe oczy udając obiektywnego względnie czepiając się drobiazgu, by odwrócić uwagę od problemu. Lucjusz i azp maja to opanowane do perfekcji. I są niereformowalni.
              • 141288bs Re: Neofaszyści 28.03.12, 21:33
                Kazdy lysy,wlosy uwaza za drobiazg.
                • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 22:04
                  Tak w ogóle to lucjusz po raz kolejny mija się z prawdą utożsamiając łyse pały tych rasistów z ludźmi, którzy są naprawdę łysi. Bo neofaszyści po prostu się golą na glacę i wcale łysi nie są. Nie ma to nic wspólnego z prawdziwą łysiną.
                  • Gość: fan Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 23:04
                    I fabian i te narodowe dupki zapominają, że te faszystowskie gnojki zazwyczaj mają kominiarki na głowach, lub szaliki na mordkach.
                    • niewzruszonyporuszyciel Re: Neofaszyści 28.03.12, 23:23
                      Nalezy tez wspomniec ze ze strachu to robią.A jak strach to i zazwyczaj brak honoru w takich przypadkach.Moim zdaniem trzeba do takich strzelac.
                      • wwredny Re: Neofaszyści 29.03.12, 08:10
                        niewzruszonyporuszyciel napisał:

> Moim zdaniem trzeba do takich strzelac.
                        Wtedy zrobisz z nich meczennikow i skutek bedzie przeciwny od zamierzonego.
                        Wedlug mnie tu szwankuje system penitencjarny oraz edukacja. Edukacja dlatego ze tacy "faszysci" biora sie z glupoty i niewiedzy o swoich "protoplastach" a system penitencjarny ze za rozne ich wybryki nie spotyka ich zadna kara.
    • bratanek2012 Re: Neofaszyści 28.03.12, 23:25
      zauwazcie z jakiego IP sie loguje (wyswietla identycznych dostawcow internetu) stach,konwa i
      fan.
      latwo tez zauwazyc ,ze kiedy sie pojawia stach,konwa zawsze tez w dyskusji uczestniczy fan.
      Sposob wypowiedzi oraz stylistyka tych 2 panow jest identyczna.
      Uwazam ,ze fan i stach konwa to ta sama osoba.
      Czyli reasumujac ,ta sama osoba rozmawia sama z soba ,zawsze popierajac siebie.

• Gość: lucjusz_lulejko Re: Neofaszyści IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 29.03.12, 04:22

- A to ciekawe.
        Czyli "Fan" jest wymuszonym fanem "stacha"?
        • wwredny Re: Neofaszyści 29.03.12, 07:26
          Czyli kazdy kto ma neostrade to kopia stacha? kretyn bk66 takze?
          • Gość: fan Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 09:10
            Bratanek jest bratankiem, tylko czyim? Chyba nikogo inteligentnego, hehehe. Weź człowieku zastanów się nad swoimi szarymi komórkami, szczególnie teraz na wiosnę warto. Obudź się!
          • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 09:44
            Oj, to żeś, wredny, poleciał z tym bk. Teraz azp11 się odezwie i stwierdzi, że ty i ja to ta sama osoba, jak ma w zwyczaju.
            • Gość: bk66 Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 10:36
              nie przejmuj sie konwo - wwredny jest naprawde wredny...zreszta sam to zuwazyles,
              te jego okreslenia ciesza mnie,poniewaz swiadcza o tym,iz prawda jest ciezko strawna
              i dlatego wwredny miewa zaparcia
              • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 11:22
                Prawda jest ciężkostrawna. Dla ciebie niestrawna, farinelli. Dlatego ani nie przeprosiłeś, ani nie wycofałeś się ze swoich kłamstw.
                -----
                W sumie to ze swoimi cechami mógłbyś pojechać do jakiegoś arabskiego kraju. Tam cię jakiś szejk z otwartymi rękami zatrudni- antysemita, w dodatku idealny kandydat na pilnowanie haremu.
                • Gość: bk66 Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 14:09
                  alfons domaga sie przeprosin,bo tak mu wychodzi z umowy-zlecenia
                  • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 17:08
                    Nie mam cię za co przepraszać, to ty powinieneś przeprosić, ale nie mnie tylko tak ogólnie za twoje kłamstwa, twoje umowy- zlecenia mnie nie obchodzą, twoje ewentualne przeprosiny też- to kwestia twojego, a nie mojego dobrego imienia.
                    • Gość: bk66 Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 19:06
                      czy ty rozumiesz to co czytasz?
                      • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 19:28
                        Ty z pewnością nie.
                        • Gość: bk66 Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 20:53
                          nie bawie sie z alfonsami,a jak sa nachalni...to wale takiego w morde
                          • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 21:04
                            To nie napastuj sam siebie
        • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 09:43
          Bardzo lubisz sam kłamać, lucjuszu, to i chętnie się na kłamstwa załapujesz.
      • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 09:42
        Powinieneś tę światłą myślę jeszcze bardziej rozwinąć- niejaki bk, który się ze mną spiera też korzysta z neostrady, tak więc nie tylko sam siebie popieram, ale też sam ze sobą się kłócę... Powszechnie wszak wiadomo, że neostrada jest niezwykle rzadko wykorzystywanym medium.
        Cóż za błyskotliwe odkrycie poczyniłeś bratanku, wzruszające doprawdy. Niestety, mój drogi, całkowicie błędne.
        • fabianonly Re: Neofaszyści 29.03.12, 15:45
          Hmmm Tak dużo mówi się ostatnio o patriotyzmie.I o dziwo hasła te głoszą właśnie neofaszyści, naziści, czy jak ich zwał.BÓG,HONOR,OJCZYZNA.Tak wydawało by się patriotyczne hasła.Jednak zapomnieli Ci co głoszą te słowa że ich dziadkowie ginęli właśnie z faszystowskich rąk.
          • jerzyk.eu Re: Neofaszyści 29.03.12, 18:50
            Większości z tych bandytów jest obca jakakolwiek ideologia. Na ogół jest to ciemna, prymitywna masa której imponuje jedynie kult siły i przemocy.
            • fabianonly Re: Neofaszyści 29.03.12, 19:45
              Właśnie.W kupie siła :)
              • Gość: stach.konwa Re: Neofaszyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 19:49
                Zgadza się. Kupa zwykle jet brunatna.
    • fabianonly Re: Neofaszyści 29.03.12, 16:18
      Gdzie tu sens w haśle "BÓG HONOR OJCZYZNA" skoro propagują Niemieckie idee?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka