Dodaj do ulubionych

Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląduj...

30.05.12, 22:17
Jak można było taki zakłąd doprowadzić do ruiny ?

--
„Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej”. - Józef Stalin
Obserwuj wątek
    • zadyga178 Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd 30.05.12, 23:17
      Ekspert i wieloletni prezes wielu firm się odezwał :) ale chyba też na bezrobociu , skoro , cały czas siedzi na kompie i głupoty na forum wypisuje :)

dodeni napisał:

> Jak można było taki zakłąd doprowadzić do ruiny ?
      >
      > --
      • competer1 Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd 30.05.12, 23:26
        zadyga178 napisał:

> Ekspert i wieloletni prezes wielu firm się odezwał :) ale chyba też na bezrobo
        > ciu , skoro , cały czas siedzi na kompie i głupoty na forum wypisuje :)
        >
        >
        ....

Nie oceniaj pytającego, tylko spróbuj odpowiedzieć na zadane pytanie. PMB to była dobra marka. Trzymała poziom i była widoczna w całym kraju.
        • Gość: Andrzej Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: 2.29.140.* 31.05.12, 02:32
          Zgodnie z planami i zalozeniami PO,wszystko zniszczyc co polskie.
          Ludzie nie beda mieli na chleb i wtedy tuskowi i reszcie tej choloty uda sie zredukowac liczbe zaludnienia do 15mln,zgodnie z tym co pisze w zydowskich protokolach medrcow z syjonu.
          • shiva772 Andrzej ty się lepiej zastanów 01.06.12, 15:40
            Chcesz mi powiedzieć, że w protokołach mędrców syjonu przewidziano upadek PMB?
            • Gość: dodeni Re: Andrzej ty się lepiej zastanów IP: *.elpos.net 01.06.12, 16:47
              Siwa, polemizowanie z idiotami nie ma sensu
              • shiva772 Re: Andrzej ty się lepiej zastanów 01.06.12, 17:24
                Ja nie polemizuję, ubawiłam się tylko. Że też jeszcze ktoś wierzy w autentyczność protokołów mędrców syjonu. Toć to niebywała erudycja :)
                • Gość: Andrzej Re: Andrzej ty się lepiej zastanów IP: 2.29.140.* 01.06.12, 21:31
                  a kiedy wy zydy sie przyznali do swoich glupot ,w dodatku popieranych przez waszych psychicznie (bez watpienia chorych) rabinohui
            • Gość: Andrzej Re: Anka ty się lepiej zastanów IP: 2.29.140.* 01.06.12, 21:28
              Anka ty sie lepiej wczytaj w tresc, albo nie udawaj ze nie rozumiesz.
              • shiva772 Re: Anka ty się lepiej zastanów 01.06.12, 22:43
                Rozumiem jedno: masz spore luki w postrzeganiu rzeczywistości, że o wiedzy historycznej nie wspomnę :) I choćbyś mnie tu nazywał Anką, Ziutką, Franką to ja cię człowieniu nie znam. Zresztą zastanów się czy jednak nie powinieneś się mentalnie przenieść na forum Sokółka?
                • Gość: Andrzej Re: Anka ty się lepiej zastanów IP: 2.29.140.* 01.06.12, 22:56
                  ty mnie nie musisz znac ,ale ja ciebie znam i ludzie normalni ciebie znaja.
                  Nie wiem czy dalej uczysz jez polskiego w LO,ale przypomne ci jak kablowalas wszystkich tych ktorzy byli prawdziwymi Polakami, a nie jakimis smierdzacymi zydami.
                  Nie bylem twoim uczniem, ale bylem tez ,jak to sie kiedys szumnie nazywalo profesorem.
                  Jeszcze jedno pytanie do ciebie,czy ten nos ci jeszcze urosl, czy juz jest tak wielki ze dalej nie rosnie.
                  To pytanie jest tylko i wylacznie skierowane do ciebie Anno Janino K.

• shiva772 Re: Anka ty się lepiej zastanów 01.06.12, 23:19
                    :)))) Hehehehehee. Wasn't me.
                    • Gość: Andrzej hehehehe,co to? IP: 2.29.140.* 02.06.12, 12:54
                      www.redwatch.info/photos/podlaskie/b15.jpg
                      • Gość: stach.konwa Re: hehehehe,co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 12:59
                        Won z tego forum nazistowska świnio
                        • Gość: Andrzej Re: hehehehe,co to? IP: 2.29.140.* 02.06.12, 13:57
                          a co ty zydowski parcho-smierdzielu sie wtracasz.
                          Juz niedlugo czas obrzezancow minie i ty bedziesz musial brudasie smierdzacy spieprzac stad.
                          • Gość: stach.konwa Re: hehehehe,co to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 15:21
                            Nie sądzę, żeby Polska miała się g..wno twojego pokroju zamienić. Wy, hitlerowcy przegraliście wojnę. Poniał? Won do paragwaju.
                      • shiva772 Moderartorze czy jesteś ślepy? 02.06.12, 15:26
                        Bardzo szanuję panią Klozę i podziwiam ją ale to nie ja :) Poza tym jesteś skończonym palantem, ciekawe czy jest możliwość zablokowania twojego ID na tym forum ? Co u diabła robi moderator? Ten antysemicki bełkot powinien być cięty od góry do dołu!
                        • Gość: Andrzej Re: Moderartorze czy jesteś ślepy? IP: 2.29.140.* 02.06.12, 15:43
                          uuuuuuuuu,sama do siebie piszesz psychopatko!
                        • Gość: Andrzej Re: Moderartorze czy jesteś ślepy? IP: 2.29.140.* 02.06.12, 15:45
                          pojde zaraz kupie nowego compa i bede sciagal neta z innego operatora,a wtedy jakakolwiek blokada bedzie mi latac.
                        • Gość: Andrzej Re: Moderartorze czy jesteś ślepy? IP: 2.29.140.* 02.06.12, 15:48
                          a swoja droga zydki to wy mi mozecie naskoczyc!
                          buhahahahahahahahahahhahaha
                        • Gość: Andrzej Re: Moderartorze czy jesteś ślepy? IP: 2.29.140.* 02.06.12, 15:53
                          dziwne!
                          Dlaczego chcesz zabloowac moje IP?
                          Pomimo ,ze Ip moge zmieniac sobie do woli nawet kilkanascie razy dziennie.
                          Prawda ktora pisze razi pyski zydow.
                          • shiva772 Re: Moderartorze czy jesteś ślepy? 02.06.12, 16:01
                            Moja rodzina jest prawosławna od wieków, nie jestem A.J.Klozą - maturę pisałam w 1996 roku, nie jestem też moderatorem. Gdybym była nie napisałbyś z tego IP już ani słowa. Masz nie po kolei pod czachą z tymi Żydami. To się nazywa mania prześladowcza lub obsesja.
                            • Gość: Andrzej Re: Moderartorze czy jesteś ślepy? IP: 2.29.140.* 02.06.12, 16:18
                              A czy ja napisalem ze jestes jakas tam Kloza,prawoslawnych bardzo szanuje i traktuje ich jako ludzi bardzo madrych i i neligentnych.
                              A jezeli chodzi o blokade mojego IP ,lata mi to .bo po 1 moge w ciagu godziny miec nowe IP,lub pojechac swoim autkiem do jedej z siedzib swojej firmy i tam pisac dalej prawde o wstrednych brudnych zydach.
                              • Gość: Andrzej zydi won z Polski IP: 2.29.140.* 02.06.12, 16:19
                                Polacy,nie bedacy zydami tego sobie zycza.
        • Gość: dodeni Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.elpos.net 31.05.12, 12:01
          PMB było dostawcą przetworów mięsnych do większości sklepów na Podlasiu
          Miała zbyt w całej Polsce a także za granicą

To zapewne niegospodarność zarządu spowodowała że zakład popadł w ruinę jednak odpowiedzialnych za przyszłe zamknięcie zakładu nie będzie
      • Gość: dodeni Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.elpos.net 31.05.12, 12:04
        Czyżbym miał do czynienia z pracownikiem PUP Białystok który zawsze ma czas na forum GW, facebook i gg ? :)

Nie oceniaj bo nic nie wnosisz do tematu
    • patr.yk28 przegoncie bronka i rudego nie bedzie zwolnien 31.05.12, 03:40
      www.youtube.com/watch?v=4kpjRe0lcLU&feature=related
    • patr.yk28 Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd 31.05.12, 12:01
      NA POCZATEK WEZCIE DYREKTOROW NA TACZKACH ZA BRAME WYWIEZCIE.
      • Gość: dodeni Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.elpos.net 31.05.12, 12:06
        patr.yk28 poczekaj z tymi radami
        Zarząd jeszcze musi wsiąść 60 tys odprawy na głowę
        • patr.yk28 no tak,zapomnialem ,ze jeszcze musza nakrasc ... 31.05.12, 13:18
          przed odejsciem.
          No ale taczki moga juz byc przygotowane.
    • jerzyk.eu Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląduj... 01.06.12, 09:45
      Szkoda. Jedna z ostatnich białostockich firm z tradycjami upada.
      I jak tu mówić o lotnisku, stadionie i operrze skoro gospodarczo w Białymstoku jest tak sobie delikatnie mówiąc.
      • Gość: stach.konwa Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 13:17
        To trzeba było w sklepie kupować produkty PMB zamiast tanie produkty wędlinopodobne.
        • Gość: dodeni Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.elpos.net 01.06.12, 16:01
          Nie ma to jak pasztetu drobiowego PMB pod namiotem nad jeziorami mazurskimi :)
          Łeska się kręsci wspominając wyjazdy za małolata
          • Gość: stach.konwa Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 16:14
            To jest naprawdę przykre, że firma dbająca o jakość wyrobów (przynajmniej od czasu do czasu) przegrywa z niewiadomokim produkującym niewiadomoco. Kindziuk i kumpiak do lamusa? Przykre.
            • Gość: dodeni Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.elpos.net 01.06.12, 16:24
              Nie martw się Białystok będzie miastem Muzeów, takim małym wiejskim skansenem po którym będą biegać lewacko prawicowe bojówki
              W mieście gdzie nie ma pracy tworzą się różnego rodzaju radykalizmy na który nie poradzi nawet "kultura" finansowana z kasy miejskiej
              • Gość: stach.konwa Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 16:39
                Jak mam się zatem nie martwić?
                • Gość: dodeni Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.elpos.net 01.06.12, 16:58
                  Na barykady !
                  Konwa bo u nas jako takiej sprawiedliwości nie ma
                  Ten co ma kasę może "wykupić się" a szaraczek zawsze będzie bity po dupie

A jak ktoś stara się walczyć o prawo i prawdę to zaraz jest szybko zaszufladkowany i zbity jak pies

Wiele firm padło i nikt nie poniósł konsekwencji
                  Nawet prawnik może udusić kobietę a później śmigać na wolności
                  Pracownicy pogotowia i kostnicy mówili że pierwszy raz widzieli tak masakryczny widok z "językiem na wierzchu" ale to był "przypadek" przy finezyjnym stosunku
                  Resztę przykładów mogę sobie dorwać i zaintonować pieśń www.youtube.com/watch?v=yNgZW9CyBuE&feature=share

• Gość: stach.konwa Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 17:57
                    Masz rację. Pozdrawiam.
            • jerzyk.eu Re: Zwolnienia grupowe w PMB. Na bezrobociu wyląd 04.06.12, 10:25
              Dobrych wędlin nawet po bankructwie PMB na rynku nie zabraknie. Inni producenci oprócz taniego chłamu robią też dobre wędliny. Większym problemem jest to, że Białystok traci kolejne miejsca pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka