Dodaj do ulubionych

Która siłownia

05.03.13, 11:06
Chciałabym schudnąć i wymodelować sylwetkę, bo po ciążach niestety zostało to i owo.Mam czas tylko w godzinach rannych czyli do godziny 8.30.Który białostocki fitness club lub siłownię możecie polecić?Mieszkam na zielonych wzgórzach.
Obserwuj wątek
    • Gość: katechumen Re: Która siłownia IP: *.internetia.net.pl 08.03.13, 02:30
      coranne mycie podłóg na plebanii kościoła św. jadwigi, a potem bieg do sklepu po jajeczka i bułeczki dla bożych pomazańców. modeluje nie tylko sylwetkę ale też charakter. i nie trzeba na drugi koniec miasta jeździć.
      • ulamisiula Re: Która siłownia 08.03.13, 08:03
        haha dobre.Tylko jest mały problem...nie chodzę do kościoła.
        • wwredny Re: Która siłownia 08.03.13, 08:15
          do silowni tez nie chodzisz wiec co za roznica?
          • ulamisiula Re: Która siłownia 08.03.13, 10:02
            ale do siłownie chcę chodzić, taka różnica
            • wwredny Re: Która siłownia 08.03.13, 10:10
              ulamisiula napisała:

> ale do siłownie chcę chodzić, taka różnica
              "Chciałabym schudnąć i wymodelować sylwetkę..."
              Chodzi do silowni a schudnac i wymodelowac sylwetke to jest roznica. Dobry przyklad kobiecej logiki.
              To drugie mozesz osiagnac wszedzie, takze np chodzac do kosciola (np polozonego odpowiednio daleko).
              • ulamisiula Re: Która siłownia 08.03.13, 11:22
                ponabijać się z kobiety pytającej...oto przykład męskiej logiki.
                • wwredny Re: Która siłownia 08.03.13, 17:22
                  Ponabijac sie z braku logiki - bezcenne
    • gisiaczek94 Re: Która siłownia 09.03.16, 18:58
      Ja mogę tyle podpowiedzieć, że nie polecam Calypso na ul Jurowieckiej. Zrobili mi łaske, że mnie wpuścili na darmowe wejście, na które jeszcze trzeba się umówić! W B-stoku panuje poinia że Jatomi w Alfie to siłownia lansu i czego nie tylko. Każdy z nas jest inny, ale tam jest życzliwa i miła obsługa przynajmniej, a nie jak w Calyspo. Gdzie posiadają wszyscy którzy tam pracują i śmieją się z Ciebie a menadżerka nazwie kogoś bezczelnym?? Jakie to podejście w ogóle. SZCZERZE nie polecam Calypso, jutro wybieram się do S4 na Zielonych Wzgórzach i liczę że tam będzie lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka