Gość: jarek-ny IP: *.phil.east.verizon.net 25.07.04, 23:41 Co ty bezmozgowcu wyprawiasz, przechodzi ludzkie pojecie! Na leczenie chyba zbyt pozno. Moze eutanazja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: zastepco admina - ty ...ony imbecylu! !!! 26.07.04, 07:26 Gość portalu: jarek-ny napisał(a): > Co ty bezmozgowcu wyprawiasz, przechodzi ludzkie pojecie! > > Na leczenie chyba zbyt pozno. Moze eutanazja? ... a co tym razem przeskrobal? Zalosnej produckcji sandiego nie wyrzuca przeciez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-ny Re: zastepco admina - ty ...ony imbecylu! !!! IP: *.phil.east.verizon.net 26.07.04, 18:46 zastepca wie - ty, ormond wiedziec nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: zastepco admina - ty ...ony imbecylu! !!! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.07.04, 06:56 ja też nie kumam. widocznie również nie muszę. natomiast bardzo mnie zaciekawił zwrot "ty ...ony". a jak wyglądałby ów zwrot gdyby użyć osoby trzeciej? też ony? "on ...ony" "ona ...ona". albo na ten przyklad osoby drugiej w liczbie mnogiej "wy ...oni"? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: zastepco admina - ty ...ony imbecylu! !!! 27.07.04, 07:31 Gość portalu: koro napisał(a): > ja też nie kumam. widocznie również nie muszę. natomiast bardzo mnie zaciekawił > > zwrot "ty ...ony". a jak wyglądałby ów zwrot gdyby użyć osoby trzeciej? też > ony? "on ...ony" "ona ...ona". albo na ten przyklad osoby drugiej w liczbie > mnogiej "wy ...oni"? To niechybnie archaizm. Jarek Ny jest juz tak dlugo na obczyznie, ze gada jezykim Kazan Swietokrzyskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś