three-gun-max 13.05.13, 15:09 Czy Polacy też mogą liczyć na interwensję prezydenta miasta i szefa MSW w swoich sprawach? Czy może ta opcja jest "nie dla Polaków"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
three-gun-max Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 13.05.13, 15:09 miało być interwencję, k*wa. Odpowiedz Link Zgłoś
filkower Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 13.05.13, 15:52 To właśnie jest sprawa Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
4stag Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 13.05.13, 17:09 Chodzi Ci o przypadek gdy Polacy zostaną zaatakowani przez Hindusów? Trochę mało realny wariant a przypadek z Białegostoku nie tylko realny ale jeszcze dosyć typowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smeagol_s Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy IP: 217.110.90.* 13.05.13, 18:27 Raczej chodziło w pierwszym poście o przypadek, gdy np. zwykły Polak jest atakowany przez bandy kiboli. Ale wtedy wszystko jest w porządku, takiego Polaka można skatować niemal na śmierć, a i tak czyn będzie miał znikomą szkodliwość społeczną. Co innego jakakolwiek przemoc wobec Hindusa. Wtedy to już jest przemoc na tle rasowym i minister musi interweniować, bo a nuż napiszą o tym w zagranicznej prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
teczowa-szmata Polaków można bić 13.05.13, 20:30 Gość portalu: smeagol_s napisał(a): > Raczej chodziło w pierwszym poście o przypadek, gdy np. zwykły Polak jest atako > wany przez bandy kiboli. Ale wtedy wszystko jest w porządku, takiego Polaka moż > na skatować niemal na śmierć innych nie Odpowiedz Link Zgłoś
4stag Re: Polaków można bić 13.05.13, 22:50 Nie wiem czy o to chodziło w pierwszym poście bo trudno zgadnąć. Można sie domyślać ale nie wiemy na pewno. Ale jeśli faktycznie o to chodziło to akurat teza jest kompletnie bez sensu i nie na miejscu. Artykuł dotyczy podejścia do imigrantów i o tym rozmawiajmy. Nikt nie mówił że kibole mają prawo bić kogokolwiek. Nie mają takiego prawa, to jasne. Czy z tego wynika że Prezydent miasta nie może sie spotykać z człowiekiem pokrzywdzonym przez współobywateli? Otóż nie tylko może ale nawet powinien. Tak samo jak powinien spotykać się z ofiarami kibolskich bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 13.05.13, 18:59 Polacy też mogą liczyć na interwensję prezydenta miasta i szefa MSW w swoich sprawach? Czy może ta opcja jest "nie dla Polaków"? Prezydent nie ociąga się z interwencjami w sprawach Polaków. 11 listopada 2011 r. jego ludzie "rąbnęli" wieńce i kwiaty złożone przez Polaków pod pomnikami: Piłsudskiego, Katyńskim i 42 Pułku Piechoty. Nie wiadomo, gdzie zostały później złożone, bo chyba nie wyrzucono ich na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy IP: 170.28.224.* 13.05.13, 19:20 A mnie probowano zabic, bo ogladalem w Bostoniemarathon 15 kwietnia. Serio, stalem sobie, na szczescie daleko, jak dmuchnelo. Moja pierwsza w zyciu wycieczka do Bostonu. I co? Robie szum jakis wielki tylko dlatego ze podajacy sie za Czeczena bandyta gotowal w garnku bombe zamiasr marchweki ? Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk969 Zięć ma brzuszek 13.05.13, 19:24 Zięć ma brzuszek co oznacza że już się w Polsce zasymilował :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rojuan Re: Zięć ma brzuszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 08:35 kiepski żart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oda Re: Zięć ma brzuszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 09:29 A dla mnie fajny dowcip. Jeszcze mu tylko sandałów do skarpet brakuje i będzie git. A swoją drogą wolę za sąsiadów Muzułmanów, Hindusów, czy inne religie, byle nie były to moherowe dewotki, które rano biegają do kościoła, a potem z donosami do spółdzielni mieszkaniowej i na policję, bo sąsiad za głośno (ich zdaniem) słucha muzyki (i nie po linii księdza Rydzyka), a samochód stawia nierówno na chodniku, zaś jego dzieci za głośno bawią się pod domem, więc babcie piszą petycje, żeby zaorać plac zabaw i kapliczkę postawić. Odpowiedz Link Zgłoś
thegreatmongo Co to za nienormalne komentarze? 13.05.13, 19:36 Rzad i prezydent miasta staraja sie pomoc tej rodzinie i apeluja o pomoc, a wy wypisujecie to tu jakies nienormalne komentarze i o wiencach i o tym czy Polacy tez moga miec interwencje w swojej sprawie? Co z wami nie tak? Czy nie widzicie tragedii czlowieka, ktorego ktos probowal ZYWCEM SPALIC? Czy potraficie sobie cos tak okropnego wyobrazic? Czytajac wasze opinie jestem pewien, ze wasi rodzice palili ludzi w Jedwabnem, wydawali AKowcow Hitlerowcom, a potem katowali innych jako UBecy... taka mentalnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam się Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.ip.netia.com.pl 13.05.13, 19:46 każdy widzie czubek własnego nosa, a empatii tyle co u zwierząt. ot katolickie społeczeństwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: 194.50.118.* 13.05.13, 21:33 Zgos sie do MSZ i powiedz ze chcesz zeby obok ciebie muzulmanie , hindusi i inni czarni byli osiedlani, Czekamy ze wykazesz sie tzw "czlowieczenstwem" Czarni, muzulmanie czeczency i inni niech zyja razem z multi kulti. Mam nadzieje ze podazesz za "odruchem serca" i zglosisz sie do MSZ zeby na twoim osiedlu ich osiedlali, bedziemy czekali na wyniki twoich staran , daj nam znac jak ci poszlo Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Co to za nienormalne komentarze? 13.05.13, 22:00 na pewno nie chcialbym miec takiego kretyna jak ty za sasiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: 194.50.118.* 14.05.13, 00:04 Ja nie chce ciebie za sasiada, ale ty bedziesz mial czarnych i muzulmanow za sasiadow, wiec zabieraj sobie tych wszystkich kolorowych i kaukaskich imigrantow i sobie zakladajcie obozy , osiedkla multi kulti skoro tego tak chcecie. Naszym kosztem nie bedziecie sie dowartosciowywac. Nie damy sobie zniszczyc kraju jak to sie stalo na zachodzie europy, gdzie grupy etniczne i religijne nienawidza sie nawzajem. Jezeli chcesz nienawisc do Polski z zachodu importowac to MY staniemy ci na drodze. Zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 00:42 A Ty co, byłeś na zachodzie? Wątpię. Ludzie nie nienawidzą się nazwajem, ludzie tacy jak Ty tak sądzą - bo sądzą tak po sobie. Normalni ludzie normalnie się znają, przyjaźnią, razem pracują, bez względu na przynależność etniczną czy poglądy. To ludzie tacy jak Ty dzielą ludzi lub nienawidzą innych dzieląc ich na podstawie poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 06:43 Przeciez ten troll spierdzielil do Londka - sprawdz jego IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: 194.50.118.* 14.05.13, 06:54 Zyje na zachodzie od 8-smiu lat i tez taki naiwny bylem przed wyjazdem, ze przyjazn pomiedzy religiami i kulturami. takie bajki to mozna sobie wlozyc miedzy bajki. Kraje zachodnie daly by sobie reke uciac zeby byc w sytuacji jakiej jest ciagle Polska, gdzie 98% z nas nalezy do tej samej kultury i wywodzi sie z tego samego kregu religijnego. W wielu miastach na zachodzie redzenni , biali mieszkancy nie maja prawa whjazdu bo sa atakowani przez kolorowych za to tylko ze sa biali i europejczycy. Warto sie wybrac na zachod i tam sobie pomieszkac, w ciagu roku bardzo szybko dowiecie sie co to znaczy zycie z innymi,. calkowicie roznymi od ciebie. A teraz prosze, fanow multi kulti o podanie mi choc jednego kraju na swiecie gdzie mieszkaja wyznawcy roznych kultur i grup etnicznych w jednym miejscu i nie ma zadnych wasni. czekam z niecierpliwoscia. Poza tym przyjedni z azji czy afryki, to sa ludzie ktorzy tylko licza na zapomogi i nic nie wnosza do lokalnej gospodarki. Somalijczycy, pakistanczycy, afrykanie, czarni z karaibow, sa ogolnie znani jako wyciagacze zapomog za ktore buduja sobie domy u siebie w swoich krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 07:17 jak ci tam zle to ... wroc do Polski - beksa sie znalazla, moze pupcie podetrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrab Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.13, 09:14 98 % .....? to są oficjalne statystyki okupanta. jesteś zdrajcą ? Odpowiedz Link Zgłoś
alialia Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 20:21 Gość portalu: Polak napisał(a): > > A teraz prosze, fanow multi kulti o podanie mi choc jednego kraju na swiecie gd > zie mieszkaja wyznawcy roznych kultur i grup etnicznych w jednym miejscu i nie > ma zadnych wasni. > czekam z niecierpliwoscia. No to masz przykłady: Australia, Emiraty Arabskie, Nowa Zelandia, Singapur, Katar. P.S I w sumie zmieniam zdanie - niech Cię dojadą ci angielscy obrońcy czystości :) Będziesz pewnie przyjmował razy z uśmiechem, bo w końcu nacjonalistyczny duch w Anglii nie zginął:] Odpowiedz Link Zgłoś
filthpurger Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 06:57 zdrowo masz narabane w glowie "polaczku" nawet nie masz pojecia do czego polskosc zobowiazuje, tepaczku. To ze urodziles sie w Polsce nie koniecznie musisz byc Polakiem z tego co ta naleznosc do wspolnoty polskiej i idei bycia Polakiem znaczy. Charakter polskosci to umilowanie wolnosci i stawanie sie w jej obronie nie tylko dla siebie ale rowniez dla innych plus tradycyjna tolerancja religijna i spoleczna .To jest nasza historia i tradycja ktora okresla nasz polskosc czy "polski charakter"za ktora nasi najwieksi kladli swoje glowy i zycia. Ty reprezentujesz mentalnosc "volksdeutscha" , granatowej policji i szmelcownika , ktory jest postawa zdradziecka, sabotazowa i antypolska. Z taka mentalnoscia jaka ty reprezentujesz mozesz aspirowac do tzw " malego polaczka" sprzedawczyka ktory tylko jest obciazeniem dla narodu, i nie czaruj tutaj swoim "patriotyzmem"bo to tylko kabotynizm nic nie majacy wspolnego z interesem narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrab Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.13, 09:10 żebym ja ci na drodze nie stanął.. masz jakieś wątpliwości ? nowy dwór mazowiecki berlinga 3 zapraszam... świat jest jeden wspólny.. ja nie mam nic przeciwko kolorowym i dawaj czarnego i żółtego (zresztą mieszkają u mnie na osiedlu) i pierwszy który wyjdzie i będzie się domagał szariatu albo meczetu czy innej bzdury dostanie ode mnie takiego kopa że mu się odechce i nie będzie miał wyjścia. albo się zasymiluje albo won. każdego jestem wstanie u siebie spacyfikować... ale nie będę zwracał kijem Wisły i krzyczał polska dla polaków, bo nie jestem debilem i moja rzeczywistość nie ogranicza się tylko do rozmiarów gminy tak jak u niektórych współcześnie żyjących, katolickich zapewne debili.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Ameryki Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.hsd1.md.comcast.net 14.05.13, 06:25 A kiedy w Anglii czy tez w Niemczech dojdzie do pobicia Polaka, natychmiast podnosi sie wrzask. Po za granicami Polski mieszkaja miliony Polakow i wypadki pobicia naszych rodakow sa rzadkie. Biorac pod uwage ilosc obcokrajowcow mieszkajacych w Polsce oraz ilosc wypadkow ich pobicia .... nie wyglada to zbyt dobrze. Dla nas oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.13, 08:18 Gość portalu: Z Ameryki napisał(a): >Po za granicami Polski mieszkaja miliony Polakow i wypadki pobicia naszych rodakow sa rzadkie. Biorac pod uwage ilosc obcokrajowcow mieszkajacych w Polsce oraz ilosc wypadkow ich pobicia .... nie wyglada to zbyt dobrze Masz jakieś dane, czy tak sobie fantazjujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 13.05.13, 22:21 thegreatmongo napisał: ...Czytajac wasze opinie jestem pewien, ze wasi rodzice palili ludzi w Jedwabnem, wydawali AKowcow Hitlerowcom, a potem katowali innych jako UBecy... taka mentalnosc... Swoim wpisem udowodniłeś, że jesteś największym głąbem, jaki zawitał na to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thegreatmongo Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.unitymediagroup.de 13.05.13, 22:26 Rozwiniesz swoja wypowiedz czy pojdziesz wlasnie bohatersko podpalic dzwi hindusa czy pobic w 10 murzyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 13:07 Widzę, że czuwasz. Niech się prezydent miasta cieszy, że mu drzwi nie podpaliliście za te kwiatki, rasistowskie france. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 18:51 Rasistowski opluwacz napisał: Widzę, że czuwasz. Niech się prezydent miasta cieszy, że mu drzwi nie podpaliliście za te kwiatki... O podpalenie drzwi pewnie się nie obawia, bo wie, że to nie twoje towarzystwo te kwiaty składało, recydywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 19:29 Zapomnieliście zapałek czy benzyny pod drzwiami prezydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 20:38 Lepiej pilnuj swoich drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 12:02 Będę przed tobą ich zatem pilnował. Ewentualnie na szczęście będę też wiedział, kto je podpalił. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 15.05.13, 12:48 Pilnuj, pilnuj, to zajęcie w sam raz dla ciebie, ujadaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrab Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.13, 09:21 nie oczekuj logicznej odpowiedzi ode debila który potrafi tylko generalizować, a wywraca się intelektualnie na zwykłej analizie sytuacji, lub wręcz wcale nie dostrzega złożoności spraw i aspektów.. domniemam, że to taki typ. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 18:54 W głowę się uderzyłeś czy bredzisz bez powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 13:16 Gość portalu: thegreatmongo napisał(a): > Rozwiniesz swoja wypowiedz czy pojdziesz wlasnie bohatersko podpalic dzwi hindu > sa czy pobic w 10 murzyna? > Nie dziw się, ten gostek "tylko" broni swoich łysych podwładnych. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 18:57 Na mecz cię nie wpuścili, to na forum plujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 19:03 azp11 napisał: > Na mecz cię nie wpuścili, to na forum plujesz? Oj jasiu, przecież to twoich koleszków spod znaku swastyki na meczyk nie wpuścili. Nie pogrążaj się :). Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 19:20 Moi koledzy twoim znakiem się nie posługują. I popraw się, jeżeli chcesz, by ci zakaz stadionowy cofnęli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 19:30 Niestety, azp, ludzi spod twojego znaku na stadiony nikt normalny już nie wpuszcza. Pochrzaniło ci się coś, adolfku Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 20:36 Znowu bredzisz Alfonsiku. Odpowiedz Link Zgłoś
alialia Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 20:43 azp11 napisał: > Znowu bredzisz Alfonsiku. Człowieku, nie ośmieszaj się już. Bo to co robisz jest nie tylko śmieszne ale i żałosne. ty się nawet nie potrafisz merytorycznie odnieść, tylko kwitujesz to frazesem "bredzisz". Ot typowy beton z ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 21:02 Merytorycznie do bredni wypisywanych przez Dd? Pewnie jego bełkot uważasz za głos w dyskusji. No cóż, sam sobie świadectwo wystawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 12:00 To u azp normalne. Zawsze na forach ubliża tym, którzy nie są rasistami. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 15.05.13, 12:51 Znowu ci się pogorszyło :( Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Co to za nienormalne komentarze? 15.05.13, 01:17 azp11 napisał: > Moi koledzy twoim znakiem się nie posługują. I popraw się, jeżeli chcesz, by ci > zakaz stadionowy cofnęli. :lol: Oj Jasiu widzę, że z twoją paranoją coraz gorzej, masz już dwie osobowości :) . Skoro tyle czasu spędzasz na forach to wejdź na wątki gdzie ludzie polecają sobie dobrych psychiatrów. Nie trać czasu bo będzie za późno... choć moim zdaniem nadajesz się już dawno na pacjenta zakładu zamkniętego. Ale nie trać nadziei jasiu :). Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Co to za nienormalne komentarze? 15.05.13, 12:03 Dud 79 napisał: Oj Jasiu widzę, że z twoją paranoją coraz gorzej, ... Za to twoja ma się coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: 149.241.88.* 13.05.13, 22:32 ale my juz mamy spora grupe tego typu emigrantow nazwalismy ich Cyganami, i niezbyt sie zaaklimatyzowali, wiec po co nowych zwozic. niewielki z nich pozytek Odpowiedz Link Zgłoś
kniazwitold Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezyde... 13.05.13, 19:38 To przecież matecznik polactwa i pisiorstwa, przepraszam, prawdziwych Polaków i Patriotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy IP: *.ipcom.comunitel.net 13.05.13, 22:00 pie...sz jak potluczony Odpowiedz Link Zgłoś
huston_mamy_problem bedą podpalać polskich katolików w UK... 13.05.13, 19:51 ciekawe czy im by było miło - co za mendy, wychowane w podstawówce bez matematyki, fizyki ale za to z 3h religii tygodniowo...efekty widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Niech lokuja imigrantow na osiedlach politykow! IP: 194.50.118.* 13.05.13, 21:27 Jakos nigdy nie slysze o tym zeczeczency zostali ulokowani na osiedlu, w budynku obok domu gdzie mieszka posel, polityk lub prezydent miasta? Dlaczego czeczencym, gruzini, hindusi sa lokowani tam gdzie mieszkaja ludzie ktorzy nie zycza ich sobie jako sasiadow. Skoro politycy , poslowie, prezydenci miast , gmin chca ich tak bardzo osiedlac na Polskiej ziemi to niech ich osiedlaja na wlasnych osiedlach , tam gdzie ich dzieci chodza do szkoly, niech sami ich maja za sasiadow, dlaczego wciskaja ich tam gdzie ludzie ich nie chca? Wiec co politycy chca byc multi kulti a nie chca mieszkac z muzulmanami i innymi czarnymi uchodzcami , imigrantami obok siebie i posylac wlasne dzieci do szkol razem z czarnymi i muzulmanami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga77 Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko IP: 89.70.79.* 13.05.13, 21:43 Obok takiego lajna jak ty, kto by chciał mieszkać... Oj, zakompleksiony czlowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.13, 22:05 ty jestes Polak?ty jestes rasistowski C::I::U::L z uszami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko IP: 194.50.118.* 14.05.13, 00:01 @misio to samo co do twojej poprzedniczki. zakladaj sobie swoj oboz ze swoim czarnuchem i sobie robcie te swoje multi kulti z waszymi politykami , nie wciskajcie tego zasmiardnietego multi kulti na tereny ludzi ktorzy sobie tego NIE ZYCZA. Odpowiedz Link Zgłoś
4stag Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 00:52 Możesz sobie odgryźć fujarę a wpływu na to gdzie mieszkają wolni ludzie w wolnym kraju nie masz. Weź pastylkę i spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko IP: 194.50.118.* 14.05.13, 06:47 Wlasnie ze wplywa mam, bo takich jak ja to jest w Polsce ponad 90%. jestes wyjatkiem od reguly i to cie tak boli. Musisz nauczyc sie z tym zyc. Dalas doopy czarnemu, zrobic ci dziecko i porzucil? standard , nic mnie w tym nie dziwi. W Polsce juz nikt cie nie bedzie chcial. Zycie w samotnosci z kolorowym dzieckiem zostalo, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 07:18 Gość portalu: Polak napisał(a): > Wlasnie ze wplywa mam, bo takich jak ja to jest w Polsce ponad 90%. Łżesz jak pies - ciebie nie ma w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko IP: 194.50.118.* 14.05.13, 07:55 Psem to ty jestes, a raczej suka, idz sie puszczac z czarnymi i muzulmanami, oni nawet na ciebie poleca, im nie wolno na muzulmanskie kobiety patrzec pozadliwie, ale na biale to moga bo jak to ich rodzice im od mlodu mowia, biale kobiety to wszystko prostytutki. wziete z gazet australijskich Odpowiedz Link Zgłoś
4stag Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 08:02 do @Polak Jesteś wyjątkowo podłym, małym człowieczkiem. Z Polską masz tyle wspólnego że znasz język polski, i tak nieźle jak na taką swołocz. Szkoda czasu na dyskusje z tobą. Baw się sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.13, 08:55 To Polak, sprzątający u tych znienawidzonych innych nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 13:20 Gość portalu: fan napisał(a): > To Polak, sprzątający u tych znienawidzonych innych nacji. Tak zapewni jest, stąd tyle jadu tego krety.a :). Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 13:13 Gość portalu: Polak napisał(a): > Wlasnie ze wplywa mam, bo takich jak ja to jest w Polsce ponad 90%. > jestes wyjatkiem od reguly i to cie tak boli. > Musisz nauczyc sie z tym zyc. > Dalas doopy czarnemu, zrobic ci dziecko i porzucil? standard , nic mnie w tym n > ie dziwi. > W Polsce juz nikt cie nie bedzie chcial. > Zycie w samotnosci z kolorowym dzieckiem zostalo, tak? Goowno masz hehe. Tyle wiesz co zjesz :). Właśnie taka jak ty zidioci.ła patologia to praktycznie nie zauważalna mniejszość w tym kraju, która nigdy nie miała i nie będzie nic w tej sprawie do powiedzenia. I choćbyś powtarzał swoje kłamstwa po stokroć ( według twego idola Goebbelsa) rzeczywistości nie zmienisz. Was stać jedynie na zaatakowanie "innego" w przewadze 5 na 1 go, sam jeden to jedynie ogonek podkulasz a później odreagowujesz własne frustracje na forach :lol: Kurcze, na prawdę masz duży problem. Żadna normalna dziewczyna takiego głu.ka nie chciała czy też tatuś ci do wanny wchodził? Lecz kompleksy i napady głupoty i nienawiści u psychiatry a nie na forach :). Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 19:25 Podpisujesz się: Polak, a posługujesz się językiem podobnym do tego, którym popisuje się Dud. Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karl.franc Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 08:52 czyli jak mi sasiadka bedzie sobie sluchac radio maryjka codziennie rano a mi sie to nie bedzie podobalo, to wg ciebie mam prawo ja wyrzucic z mieszkania i podpalic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thegreatmongo Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: *.unitymediagroup.de 13.05.13, 21:39 Imigranci w odpowiedniej ilosci to bogactwo kraju...trzeba to dobrze zorzagnizowac, tu sie zgodze, ale jak mozna spalic swoich sasiadow... czlowieku kim ty jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: 194.50.118.* 14.05.13, 00:07 Jakie to bogactwo kraju? czekam z niecierpliwoscia wymien mi konkretnie w punktach jakie to bogactwo czeczeni, gruzini, inni muzulmanie i analfabeci poza zasilaniem grupy bezrobotnych bez zadnego przygotowania zawodowego nam zafundowali i zafunduja w przszlosci. Zapraszam pomieszkac sobie w europie zachodniej gdzie za bycie bialym i chrzescijaninem dostajesz noz w brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Co to za nienormalne komentarze? 14.05.13, 06:45 No wlasnie - jakim bogactwem jestes dla UK skad piszesz? Czy dla nich tez jestes taka sama gnida jak dla Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pff Re: Co to za nienormalne komentarze? IP: 149.241.88.* 14.05.13, 00:49 uczmy sie na bledach Zachodu. emigracja z krajow typu pakistan, bangladesz, somalia, turcja jest bezcelowa i bezuzyteczna sa badania i wnioski z UK, Niemiec itd emigracja, jak najbardziej, z ukrainy, bialorusi. oni sie szybko zasymiluja. ci z chin, wietnamu ciezko pracuja, cos wnosza. emigracja - tak. ale premyslana Odpowiedz Link Zgłoś
5rolnikzwilkowiecka Minister zatrudnił dodatkowych urzędników !!! 14.05.13, 00:06 Kowalczyków w weekend odwiedził też minister spraw wewnętrznych Bartłomiej Sienkiewicz, zapowiadając, że państwo zrobi wszystko .... ... i zrobiło !!! Ministrowi przyznano dotację z budżetu narodowego i zatrudnił dodatkowo 1000 urzędzików !!! Odpowiedz Link Zgłoś
4stag [...] 14.05.13, 00:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko IP: 194.50.118.* 14.05.13, 06:44 Jezeli sie gdzies przeprowadzasz to najpierw pytasz tam mieszkajacych czy nie maja nic przeciwko temu ze sie tam przeprowadzisz. Jezeli masz taka ochote mieszanie sie z roznego rodzaju kolorowymi, to zapraszaj ich sobie do siebie, na swoje osiedle i posylaj swoje dzieci z nimi do szkoly, szmaciarzu. Polska po raz pierwszy od wielu setek lat ma szanse na bycie jednolitym narodem, gdzie 98% procent wywodzi sie z tradycji religii chrzescijanskiej. Jakie byly relacje pomiedzy Polakami a zydami, albo cyganami, chcesz do wiecznych bijatych i wojen wracac, to sobie tych kolorowych do siebie sprowadzaj i na swoim podworku sobie z nimi walcz. Panstwa na zachodzie europy pozwalaly sie u siebie osiedlac mieszkancom swoich kolonii, my kolonii w afryce ani w azji nie mielismy, a bardzo chetnie chcialbym zeby u nas sie Bialorusini i Ukraincy osiedlali, bo to podobna kultura, ale nie jakies badziewie z afryki i azji. A teraz zbierz podobnie do siebie myslacych multi kulti i sobie zakladajcie oazy mieszane, ale mnie i mnie podonych czyli zdecydowanej wiekszosci Polakow do tego nie zmuszaj. My tu nie chcemy tego co sie stalo na zachodzie europy, a jak nie wiesz jaka jest sytuacja to sobie pojedz i pomieszkaj kilka lat, to szybko zdanie zmienisz, chyba ze sam sie zmieszales /zmieszalas z kolorowymi, to teraz wszystko bedziesz robic zeby to w Polsce bylo akceptowalne, ale mam dla ciebie smutna wiadomosc, akceptowalne nie bedzie. naucz sie z tym zyc Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 07:19 Gość portalu: Polak napisał(a): > Jezeli sie gdzies przeprowadzasz to najpierw pytasz tam mieszkajacych czy nie m > aja nic przeciwko temu ze sie tam przeprowadzisz. Czy ty pytales sasiadow przed przeprowadzka do UK? Zaloze sie ze nie - wniosek prosty, jestes durnym hipokrytą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko IP: 194.50.118.* 14.05.13, 07:59 jak najbardziej chcialbym zeby sie do nas inni europekczycy przeprowadzali, z Ukrainy, Bialorusi, z Rosji, skad tylko chca aby to byli ludzie podobni do nas a nie cos calkowicie wrogiego nam i nie bedace w stanie sie nigdy, powtarzam, nigdy zasymilowac. Poza tym w Polsce sa mile widziani, Azjaci ze wschodu Azji: chnczycy, wietnamczycy, i inii buddysci Odpowiedz Link Zgłoś
4stag Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 08:05 @Polak I tak jesteś zwykłą mendą. Pokazałeś to swoim chamstwem. Wolałbym mieć za sąsiada kogokolwiek niż takiego świra jak ty. Na szczęście nie mieszkasz obok, bo miałbym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Niech lokuja imigrantow na osiedlach polityko 14.05.13, 13:54 Gość portalu: Polak napisał(a): > Jezeli sie gdzies przeprowadzasz to najpierw pytasz tam mieszkajacych czy nie m > aja nic przeciwko temu ze sie tam przeprowadzisz. > Jezeli masz taka ochote mieszanie sie z roznego rodzaju kolorowymi, to zaprasza > j ich sobie do siebie, na swoje osiedle i posylaj swoje dzieci z nimi do szkoly > , szmaciarzu. ble, ble ble Co to się porobiło z tym krajem, że teraz podobne kanalie uważają się za "najprawdziwszych" z Polaków, "prawdziwych patriotów", sól tej ziemi :lol:. Bo patriota według tej zgrai musi być ksenofobem, nacjonalistą, słuchać, czytać i oglądać rydzykowe media, głosować na "pierwszego" premiera, i ogólnie nienawidzić wszystkiego czego te tępaki nie rozumieją. A kumają wyjątkowo mało, a jeśli czegoś nie kapują to od razu reagują agrechą, ofkors najlepiej pięciu na jednego :lol: I w ogóle każdy kto nie ma wygolonego łba i nie nosi "fleka" to najpewniej ped.ł, żyd, cyklista i mason. Ci idi.ci nie mają zielonego pojęcia, że w swojej historii ten kraj, był najsilniejszy, najwięcej znaczył gdy współżyło w nim pokojowo wiele narodowości, panowała tolerancja. Wtedy najszybciej rozwijał się handel, rzemiosło, rolnictwo, rosły miasta, kwitła sztuka, nauka i inne dziedziny życia, obywatele bogacili się a państwo było silne. Ale osobniki ich pokroju nigdy tego nie zrozumieją, po prostu intelektualnie nie są do tego zdolni hehe. Dlatego dają się manipulować trochę mądrzejszym od siebie populistom, dają się wykorzystywać do ich niecnych ceków. Ale pocieszające, że to zawsze będzie jakiś promil w normalnym społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Pytanie do fanow multi-kulti: IP: 194.50.118.* 14.05.13, 07:21 1. w jakim kraju pozycie pomiedzy roznymi kulturami i religiami uklada sie pomyslnie i przyjaznie? 2. Dlaczego politycy nie chca mieszkac obok uchodzcow ktorym to sami ulatwiaja pozostanie w danym kraju, dotyczy to politykow ze wszystkich krajow gdzie nastapila masowa migracja obcych rasowo ikulturowo? 3. Dlaczego ci politycy umieszczaja imigrantow w miejscach gdzie nikt nie chce mieszkac obok ani miec nic wspolnego z tymi imigrantami, dlaczego nie sa ci imigranci umieszczani w miejscach gdzie fani multi - kulti mieszkaja? 4. niech ktos mi wskaze jaki maja pozytywny wplywa na gospodarke, kulture, nauke danego kraju maja ci obcy religijnie, rasowo i kulturowo imigranci? 5. dlaczego w kazdym kraju gdzie nastapila taka imigracja wydatki z budzetu, czyli z podatjkow podatnikow wzrosly zdecydowanie na policje, sadownictwo, budowanie nowych miesjc w wiezeiniach,wzrost przestapczosci? 6. Dlaczego mlodzi czarni urodzeni w Anglii, czyli juz tacy niby rodowici anglicy podczas ostanich zamieszek na ulicach mowili na pytanie dlaczego atakuja bialych , mowili ze " to zawsze byla i bedzie walka pomiedzy bialymi a czarnymi? 7. Dlaczego podczas ostanich zamieszek w anglii 90% bioracych udzial w tych zamieszkach i okradaniu calych dzielnic i niszczeniu wszystkiego to byli kolorowi? Prosze w szczegolnosci fanow multi - kulti o zwiezle odpowiedzi na kazde z tych pytan. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Nastepne pytania dla zwolennikow multi-kulti IP: 194.50.118.* 14.05.13, 07:48 1. prosze podac bogaty kraj muzulmanski( a takie sa) do ktorego emigruja i sa przyjmowani na zasadach "humanitarnych" biedni emigranci z krajow europjeskich - chrzescijanskich, jak to w europie zachodniej sie odbywa? 2. W jakim muzulmanskim razd tych krajow ale tez i spoleczenstwo muzulmanskie wspiera i zezwala na rozprzestrzenianie sie po kraju owych imigrantow chrzescijanskich gdzie moga oni sobie budowac koscioly chrzescijanskie w kazdym miescie gdzie tylko chca sobie zamieszczac i moga kultywowac bezproblemowo swoje chrezscijanskie tradycje? 3. Jaki bogaty kraj muzulmanski aktywnie wspiera i dofinansowuje rozwoj chrezscijanstwa na terenie swojego kraju na wzor jak postepuja zachodnie kraje europejskie? 4. Dlaczego kilka dni temu byl artykul na gazeta.pl, ze w jednym z krajow muzulmanskich chrzescijanin zostal skazany na kare smierci za namawianie jednej kobiety na przejscie na chrzescijanstwo, skro jak tu nam chca fani multi - kulti wmowic ze my powinnismy ulatwiac i zezwalac na osiedlanie sie obcych kulturowo, religijnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polakow 14.05.13, 08:21 1. jakim cudem smiesz wypowiadac sie o Polsce gdy wyjechales stad 8 lat temu? 2. jak smiesz uzywac wobec siebie okreslenia Polak skoro wyjechales z Polski 8 lat temu? 3. jak smiesz oceniac innych imigrantow, odbierac im prawa do mieszkania gdy sam wyjechales 8 lat temu? 4. jak smiesz uzywa okreslen "u nas w Polsce", "Polakow jak ja" jesli wyjechales stad 8 lat temu? 5. po co w ogole udzielasz sie na tym forum skoro wyjechales stad 8 lat temu? 6. jak smiesz pisac o ocenianiu przydatnosci emigrantow z roznych krajow i ich kategoryzowac gdy sam jestes oceniany jako wrzod i zly emigrant (przez Brytyjczykow czyli tych ktorych uszczesliwiles swoja obecnoscia) Prosze o zwiezle odpowiedzi na kazde z tych pytan. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Odpowiedz wredny na konkretne postawione pytania IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.05.13, 09:23 do wredny Moze odpowiesz mu na jego konkretne pytania, bo wie co mowi, ja to samo widze w Anglii. Angole tez nienawidza kolorowych a tylko udaja ze jest w porzadku, a na forach internetowych to sie gotuje nienawiscia. Zamiast zastawiac sie glupkowatymi pytaniami odpowidz na Polaka konkretne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny zenek szmaciarzu ze zmywaka 14.05.13, 09:28 do Zenek: dlaczego nie chcesz odpowiedziec na moje pytania? dlaczego sie wcinasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polak IP: *.iq.pl 14.05.13, 09:37 Kolega widzę waleriany zapomniał łyknąć. Zdziwiłbyś się ilu emigrantów (nie tylko Polaków) odczuwa silniejsze związki z krajem pochodzenia niż zamieszkania. Powodów ku temu jest tyle ilu ludzi - od odrzucenia przez społeczeństwo przyjmujące po więzy rodzinne itp., czy łudzenie się, że kiedyś się wróci "do domu"... Nie możesz nikomu odmawiać czucia się Polakiem, tak samo jak Niemcem, Japończykiem czy Egipcjaninem, niezależnie od tego, gdzie mieszka. A jeśli chodzi o doświadczenia z imigracją to widać, że trzeba w temacie przywrócić równowagę - tak samo jak ludzie mają prawo szukać sobie lepszego życia za granicą, tak samo społeczeństwa powinny mieć możliwość decyzji, kogo wpuszczą, a kogo nie - tylko tyle i aż tyle. Inaczej ludzie widząc, że nie mają na to wpływu, zaczną przelewać swoje frustracje na mniej lub bardziej skrajne ugrupowania - bo o ile bezsilność w innych obszarach może obezwładniać, to akurat "obcy" doskonale mobilizuje do działania i dla władz jest w miarę akceptowalnym kozłem ofiarnym. Natomiast nazistowską bandyterkę trzeba tępić, niezależnie, czy chce się przytulić do serca wszystkich imigrantów, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polak 14.05.13, 09:54 Gość portalu: Dziki napisał(a): > Zdziwiłbyś się ilu emigrantów (nie tylko Polaków) odczuwa silniejsze związki z > krajem pochodzenia niż zamieszkania. ... > Nie możesz nikomu odmawiać czucia się Polakiem, tak samo jak Niemcem, Japończyk > iem czy Egipcjaninem, niezależnie od tego, gdzie mieszka. Rozumiem to - ale w takim badz razie jak mozna mowic o asymilowaniu sie ze spoleczenstwem jesli silniejsze zwiazki ma sie z innym krajem? A takze jak mozna oceniac badz udzielac rad o kraju ktory sie zostawilo? Emigracja zarobkowa (bo tak jest w przypadku UK) ewidentnie pokazuje jakie sa czyjes preferencje. I jednoczesnie odbiera, powinna odbierac, prawo glosu odnosnie kraju ktory sie opuszcza. > A jeśli chodzi o doświadczenia z imigracją to widać, że trzeba w temacie przywr > ócić równowagę - tak samo jak ludzie mają prawo szukać sobie lepszego życia za > granicą, tak samo społeczeństwa powinny mieć możliwość decyzji, kogo wpuszczą, > a kogo nie - tylko tyle i aż tyle. Juz o tym pisalem - czy tenze "polak" pytal spoleczenstwo UK czy chce go w swoje szeregi? Trzeba byc konsekwentnym w swoich pogladach i samemu ich przestrzegac. Jesli ktos emigruje a jednoczesnie odbiera innym to prawo to jest hipokrytą i durniem. Jesli nie chcesz by inny przyjezdzali do Polski to zarazem powinienes byc przeciwnikiem wyjezdzania Polakow za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polak IP: *.iq.pl 14.05.13, 10:24 Ja też napisałem - on chciał wyjechać, oni go wpuścili, widocznie spełnił ich warunki. Jeśli im się nie podoba nie powinni byli go wpuszczać. Zresztą coś tam mówili w wiadomościach, że UK będzie wprowadzać ograniczenia dla imigrantów, jakie- nie wiem. Ale póki co widocznie im się opłacało, zakładam, że Brytole nie pucują chętnie brudnych garów za głodowe stawki, po to im pewnie imigranci. Wydaje mi się, że ludzi wkurza nie tyle sam "obcy" (a jeśli tak to są prymitywni), co jego niezintegrowanie - jeśli ktoś otwarcie odrzuca społeczeństwo przyjmujące, a jednocześnie czerpie korzyści z przebywania w nim, to chyba coś jest nie tak? (Tak samo, jeśli ktoś ma problem z sąsiadem, bo ma inny kolor skóry, pochodzi z innego kraju itp.) Ciekawe, czy to tylko problem europejski, bo zdaje się, że w USA (jeśli istnieje) jest dużo mniejszy, a imigrację mają całkiem pokaźną? Nie mówię, że nie chcę, by do Polski przyjeżdżali obcokrajowcy. Chcę tylko, by byli to ludzie, którzy staną się częścią polskiego społeczeństwa, dzięki nauce języka, pracy i (pozytywnym) kontaktom z Polakami. Mówię "nie" naziolom, tak samo jak ludziom, którzy przyjeżdżając tu odrzucają integrację i mają tylko wymagania. > Juz o tym pisalem - czy tenze "polak" pytal spoleczenstwo UK czy chce go w swoj > e szeregi? Trzeba byc konsekwentnym w swoich pogladach i samemu ich przestrzega > c. Jesli ktos emigruje a jednoczesnie odbiera innym to prawo to jest hipokrytą > i durniem. > Jesli nie chcesz by inny przyjezdzali do Polski to zarazem powinienes byc przec > iwnikiem wyjezdzania Polakow za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polak 14.05.13, 10:29 Gość portalu: Dziki napisał(a): > Ja też napisałem - on chciał wyjechać, oni go wpuścili, widocznie spełnił ich w > arunki. Postaram sie najprosciej jak tylko moge - czy ten "polak" spelnil warunki ktore sam stawia innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polak IP: *.iq.pl 14.05.13, 10:50 Też spróbuję krócej i prościej - to, co myśli taki koleś nie ma najmniejszego znaczenia, moralnie możesz go sobie oceniać, jak chcesz (i widać też bardzo chcesz, żebym się do Ciebie przyłączył). Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polak 14.05.13, 11:51 Gość portalu: Dziki napisał(a): > Też spróbuję krócej i prościej - to, co myśli taki koleś nie ma najmniejszego z > naczenia, moralnie możesz go sobie oceniać, jak chcesz (i widać też bardzo chce > sz, żebym się do Ciebie przyłączył). Ma znaczenie i to ogromne - chocby dlatego ze komentujemy jego slowa. Jesli tobie to nie ma znaczenia to o czym ty piszesz? Chce abys odnosil sie do komentowanej rzeczy, ty chcesz mowic o ... czymkolwiek innym byle sie tylko nie zgodzic ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polak IP: *.iq.pl 14.05.13, 14:46 Zgodzić się z Tobą mogę co do tego, że gość się nie powinien pultać, gdyby Angole odmówili mu wjazdu (a pewnie pultałby się dużo bardziej niż tutaj). Jak sam się prezentuje w kontekście pytań/kategorii przedstawionych wyżej - nie wiem, nie znam go. Mogę tylko wnioskować, że wypowiedzi tutaj przedstawiają go w mało korzystnym świetle. Natomiast nie podzielam twojego zdania co do tego kto ma prawo wypowiadać się w tym temacie (akurat może być ciekawe, co mają do powiedzenia ludzie z zagranicy, 1. w odniesieniu do własnej sytuacji 2. do innych imigrantów których na Zachodzie nie brakuje; o ile jest to refleksja na jakimś poziomie i w granicach prawa). A co do zasady "my wyjeżdżamy, więc i do nas pozwalamy przyjeżdżać" - prawo imigracyjne nigdzie tak nie działa. Obostrzenia są wszędzie i tak jak powiedziałem, decyzja powinna należeć do społeczności przyjmującej (której członków gdzie indziej także obostrzenia mogą dotknąć). Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Pytania do durnia szkalujacego Polske i Polak 14.05.13, 18:51 Gość portalu: Dziki napisał(a): > Natomiast nie podzielam twojego zdania co do tego kto ma prawo wypowiadać się w > tym temacie... rozumiem i szanuje to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Wredny jestes debulem do potegi ntej IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.05.13, 18:35 Byc moze jestes nieslubnym dzieckiem jakiejs polski i araba, nie wiem nie znam cie, ale podejrzewam ze tak jest i ciebie Polska nic nie obchodzi. Dlatego ze nie mieszkam w Polsce tylko w UK to nie mam prawa do glosu na temat Polski? Chyba juz ci sie wszystkie klepki w tej pustej lepetynie pol arabskiej poprzestawialy. Jak najbardziej jak juz pisalem analfabeto nie umiejacy czytac ze zrozumieniem, jestem za imigracja ludzi podobnych kulturowo do Polski, tak samo jak ja jetsem podobny kulturowo do anglikow. Zreszta angoli jest mi zal bo dali swoim politykom narzucic multi kulti bez ich woli i nie pytajac sie swoich obywateli o zdanie, a teraz musza z tym zyc, to znaczy musza do czasu, bo nastepny holokaust jest nieunikniony w europie zachodniej, i ja chcialbym Polske od tego uchronic, w przeciwienstwie do ciebie i tobie podobnych ktorzy dla dowartosciowania sie rozdalibyscie Polske kazdemu kto by chcial sie tu osiedlac. Nawet nie byles w stanie odpowiedziec na jedno moje pytanie, to wyraznie swiadczy jakie masz rozeznanie o swiecie na temat ktorego chcesz sie wymadrzac. Teraz wracaj do swoich na bliski wschod tma byc moze znajdziesz wiecej posluchu, w Polsce jestes smieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Wredny jestes debulem do potegi ntej 14.05.13, 19:22 Gość portalu: Polak napisał(a): > Byc moze jestes nieslubnym dzieckiem jakiejs polski i araba, nie wiem nie znam > cie, ale podejrzewam ze tak jest i ciebie Polska nic nie obchodzi. > Dlatego ze nie mieszkam w Polsce tylko w UK to nie mam prawa do glosu na temat > Polski? Chyba juz ci sie wszystkie klepki w tej pustej lepetynie pol arabskiej > poprzestawialy. > Jak najbardziej jak juz pisalem analfabeto nie umiejacy czytac ze zrozumieniem, > jestem za imigracja ludzi podobnych kulturowo do Polski, tak samo jak ja jetse > m podobny kulturowo do anglikow... ble ble ble Ciekawe czy ty nazi cwe.u byłbyś w stanie powiedzieć wrednemu te wszystkie kalumnie w twarz? Zapewne nie, bo tak jak wszyscy tobie podobni troglodyci czujecie się silni tylko w przewadze, a sami jesteście zwykłymi tchórzami bez jakiegokolwiek honoru i zasad moralnych. I nie pieprz, wciąż tych samych głodnych kawałków że to politycy bez wiedzy obywateli zrobili im multi kulti. Sami nie chcieli pracować za grosze przy najcięższych i najbrudniejszych pracach więc zaczęto pozwalać na sprowadzanie się imigrantów z byłych koloni którzy w tychże najgorzej płatnych i najbrudniejszych zajęciach przodują. Ogarnij się w końcu człowieku. Lecz kompleksy u psychiatry a nie na forach :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Wredny jestes debulem do potegi ntej IP: 194.50.118.* 14.05.13, 20:49 jestem chetny to powiedzic kazdemu kolorowemu i fanatykowi spod znaku multi kulti w twarz. Moi przidkowie gineli broniac tego kraju przed obcymi wplywami i obca kultura, tez muzulmanska, i jest to moim obowiazkiem zeby nadal tego kraju bronic, miedzy innymi od niedowartosciowanych fanow multi kulti jak ty i tobie podobni. Adoptuj sobie muzulmanow u siebie w domu, i nie zmuszj innych do tego co im bardzo niemile. Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Wredny jestes debulem do potegi ntej 14.05.13, 21:13 Gość portalu: Polak napisał(a): > Moi przidkowie gineli broniac tego kraju przed obcymi wplywami i obca kultura, > tez muzulmanska, Oni bronili a ty co? Zwiales z tego kraju jak szczur, gnida, hiena - wybierz dowolne Twoi przodkowie to chyba bardziej sie udzielali w Jedwabnej itp BTW z tego co wiem to chocby niejaki Jan III Sobieski dal majatek ziemski wlasnie muzulmanom - i co durniu? Masz jeszcze cos do dodania? Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Wredny jestes debulem do potegi ntej 15.05.13, 01:22 Gość portalu: Polak napisał(a): > jestem chetny to powiedzic kazdemu kolorowemu i fanatykowi spod znaku multi kul > ti w twarz. > Moi przidkowie gineli broniac tego kraju przed obcymi wplywami i obca kultura, > tez muzulmanska, i jest to moim obowiazkiem zeby nadal tego kraju bronic, miedz > y innymi od niedowartosciowanych fanow multi kulti jak ty i tobie podobni. > Adoptuj sobie muzulmanow u siebie w domu, i nie zmuszj innych do tego co im bar > dzo niemile. Nie pogrążaj się już dłużej kretynie. Nie widzisz, że robisz z siebie pośmiewisko? Przyjmij leki i idź już spać, jutro będzie lepiej hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
alialia Re: Nastepne pytania dla zwolennikow multi-kulti 14.05.13, 20:02 Gość portalu: Polak napisał(a): > 1. prosze podac bogaty kraj muzulmanski( a takie sa) do ktorego emigruja i sa p > rzyjmowani na zasadach "humanitarnych" biedni emigranci z krajow europjeskich - > chrzescijanskich, jak to w europie zachodniej sie odbywa? > 2. W jakim muzulmanskim razd tych krajow ale tez i spoleczenstwo muzulmanskie w > spiera i zezwala na rozprzestrzenianie sie po kraju owych imigrantow chrzescija > nskich gdzie moga oni sobie budowac koscioly chrzescijanskie w kazdym miescie g > dzie tylko chca sobie zamieszczac i moga kultywowac bezproblemowo swoje chrezsc > ijanskie tradycje? > 3. Jaki bogaty kraj muzulmanski aktywnie wspiera i dofinansowuje rozwoj chrezsc > ijanstwa na terenie swojego kraju na wzor jak postepuja zachodnie kraje europej > skie? > Reprezentujesz poziom niedokształconego przygłupa, który w dupie był i gó... widział. 1. Emiraty Arabskie ( których aktualnie przebywam), Kuwejt, Katar - 84%społeczeństwa w Emiratach to obcokrajowcy, mnóstwo specjalistów z Europy i Ameryki, Katar - 90 % to obcokrajowcy, również z Europy i Ameryki, Australi i NZ. 2. Emiraty Arabskie, Kuwejt(mniej), Katar i Bahrajn(mniej), Tunezja - w Emiratach np. W Dubaju i Abu Dhabi stoją kościoły i nikomu to nie prszeszkadza. Chrześcijanie mogą spożywac alkohol, jest również swoboda ubioru 3.Emiraty Arabskie, Kuwej(mniej)t, Katar - kościoły są finasowane przez Szejków Arabskich.A do Tunezji zjeżdzają się Chrześcijanie z całej Afryki Także rusz swoją dupe buraku bez szkoły i wyjedź gdzieś w świat, bo widać Twoja wąska wiedza o świecie -ogranicza się do Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezyde... 14.05.13, 13:02 Gość portalu: Polak napisał(a): > @misio > to samo co do twojej poprzedniczki. > zakladaj sobie swoj oboz ze swoim czarnuchem i sobie robcie te swoje multi kult > i z waszymi politykami , nie wciskajcie tego zasmiardnietego multi kulti na ter > eny ludzi ktorzy sobie tego NIE ZYCZA. Hej polaczku, bo nie Polaku. Nie zasługujesz na podpisywanie się tym mianem. Posłuchaj jasiu, "nie życzą" jak to sobie sformułowałeś jedynie nazi bandyci, zwykła patologia której zdanie nikogo nie powinno interesować. Bo co do powiedzenia powinni mieć zamaskowani, tchóżliwi, pozbawieni jakiegokolwiek honoru i zasad moralnych bandyci którzy nocą podpalają mieszkanie z ludźmi. W normalnym, praworządnym kraju właściciel tego mieszkania powinien tym ludziom móc odstrzelić główki makówki, a z rana ich ścierwo powinno zostać zabrane do utylizacji. A skoro nie zdążyli tego zrobić sami zaatakowani, to policja powinni tcyh bandytów wyłapać co do jednego a sąd zapakować do pierdla o zaostrzonym rygorze, gdzie łajdacy pracowali by na suchy chleb z wodą a nie lenili się w celi przed telewizorkiem, zajadając smakołyki na koszt społeczeństwa. A ty jasiu "prawdziwy patrioto" hehe odpowiedz co robisz w tej Anglii? Sam jesteś tam imigrantem, więc pakuj tobołki i wracaj do ojczyzny. Tylko, że takiego idio.y nikt tu nie chce z powrotem :lol: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy IP: *.zone3.bethere.co.uk 14.05.13, 18:46 Tak, sam jestem emigrantem , ale nie pchalem sie do kraju ktorego kultury nie bede mogl respektowac i szanowac, nie pchalem sie do kraju zeby zmieniac jego zasady funkcjonowania, Zreszta smieje sie z angoli ze byli tacy glupi ze wposcili nas, mnie tez w to wlaczajac, przez to ceny wynajmu mieszkan poszly szalenczo w gore, ceny kupna mieszkan poszly szalenczo w gore, teraz mlodych angoli nie jest stac na wynajecie lub kupno mieszkanai, meidzy innymi przez ludzi takich jak ja i innych imigrantow, ale ja teraz tylko moge sie smac z angoli ze sobie na to pozwolili, i nie chcial bym zeby inni imigranci zrujnowali zycie w Polsce ludziom tak jak tacy jak ja zrujnowali zycie ludziom w angli. My jako imigranci w anglii nic wartosciowego tam nie wnosimy, a tylko wykorzystujemy spoleczenstwo, zabierajac im prace, i kladac presje na place , gdzie placa realna sie obniza zamiast isc w gore, a to z powodu nadpodazy rak do pracy, i to samo bedzie w Polsce. Pisze to z perspektywy kogos kto nawet nigdy nie wzial zadnej zapomogi spolecznej, muzulmanstwo z zapomog spolecznych ogolnie sie tylko utrzymuje, kobiety nie maja prawa pracowac wedle ich religii, a jak pracuja to sa promilowe wyjatki. To samo czeka Polske jezeli sie nie obudzisz ty i twoi multi kulti niedowartosciowani kolesie Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 14.05.13, 18:53 czyli jestes taka sama gnida dla spoleczenstwa jaka wedlug ciebie jest to cale multi kulti - sam to przyznajesz. I to jest dla mnie kuriozum. Nie pojmuje jakim chamem trzeba byc by takie rzeczy pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy IP: *.iq.pl 14.05.13, 19:41 I tutaj nie mogę się z tobą nie zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy IP: 194.50.118.* 14.05.13, 20:44 Smieje sie z angoli kazdego dnia ze dali sie wyrolowac swoim slabym , bez kregoslupa politykierom, nasciagali sobie imigrantow z calego swiata ktorzy, bardzmy sobie calkowicie szczerzy, ci wszyscy imigranci w angli: 1. pozabierali prace anglikom kladac presje na zarobki, zarobki w anglii od wielu lat spada w realnym ujeciu, czyli przecietnego anglika jest stac na o wiele mniej niz powiedzmy 10 czy 20 lat temu. 2. Stawki realne za godzine pracy po uwzglednieniu inflacji spadaja, nie a niektorzy mowia ze tyle samo nominalnie maja placone na godzine co w 2000 roku a inflacja jak sami wiemy poszla w gore. 3. Nie kontrolowana imigracja doprowadzila do zwiekszenia nierownosci spolecznych jako ze przedsiebiorcy wieksza czesc pieniedzy ktore zarobia zostawiaja dla siebie, bogacac sie niewspolmiernie, bo imigranci chca pracowac za nizsze niz anglicy pieniadze czym stawiaja tame wzrostowi zarobkow, stawek za godzine pracy plus pracodawcy chetniej zatrudniaja imigrantow gdyz ci pracuje chetnie za nizsze stawki plus pracuja bardziej wydajnie, bardzioej sie staraja wygryzajac z rynku pracy lokalnych mlodych ludzi i wogole angoli ktorzy chcieli by miec jakies rozsadne warunki pracy. 4. Ceny wynajecia mieszkan, sprzedazy mieszkan poszly niewspolmiernie w gore, gdyz jest duzo chetnych imigrabntow na ich wynajecie przez co stawki za wynajecie ida w gore kilkakrotnie szybciej niz inflacja, mowi sie o tym ze anglicy ci mlodzi nie maja szans na wlasne mieszkanie , nie zdolaja uzbierac depozytu przed 40-ym rokiem zycia, jezeli wogole imsie kiedykolwiek uda. 5. to co u gory opisalem to tylko wstep i to oczywiscie nawet nie jest o roznych kulturach mieszkajacych w anglii i wielu innych krajach zachodnich gdzie walki pomiedzy religiami i klturami to codziennosc. 6. dzisiaj w prasie jest artykul o nestepnym gangu muzulmanskim ktory wykorzystywal mlode biale angielskie dziwczybki do seksu, przez ponad 10 lat, male dzieci byly wykorzystywane przez muzulmanow tym razem w oxford, gdzie rozni muzulmanie przyjezdzali z dalszych miast zeby je sobie pogwalcic, i to dzialo sie przez 10 lat, policja nic nie robila, bo bala sie byc oskarzona o bycie uprzedzonej na tle rasowym.# 7. w australii kilka lat temu byly slynne "Cronulla Riots" gdzie muzulmanie dobierali sie po raz kolejny do bialych dziwczyn na plazy, w obronie ich postawil sie ratownik, to muzulmanie go pobili, po tym byla wielka rozroba, wpisz sobie "cronulla riots" w YT to zobaczysz o co chodzi. To jest temat rzeka, nienawisc pomiedzy religiami i kulturami w europie bedzie narastac az skonczy sie nowym holokaustem jak to bylo podczas II wojny swiatowej www.youtube.com/watch?v=QYiAAxZWyys www.dailymail.co.uk/news/article-2324386/Oxford-paedophile-ring-guilty-grooming-vulnerable-underage-girls-sexual-exploitation.html Odpowiedz Link Zgłoś
alialia Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 14.05.13, 21:13 Aaaaa jeszcze jedno "patrioto" przez małe "p" To ja żyję w Polsce (aktualnie mam urlop w ZEA), płacę podatki prowadząc swoją działalność, utrzymuję ten kraj, więc jeśli oceniać siłę Twojego i mojego patriotyzmu - to wybacz - wypadasz w tych zawodach blado: jako NIKT głoszący szumne hasła w internetowych bazach danych :) A że ja nie pałuję się nad sztucznymi granicami i faktem, że los sprawił, że urodziłem się akurat tu - cóż, to raczej racjonalizm. W Twoim przypadku nawet wojny nie trzeba było, nie groziła Ci śmierć ani przymieranie głodem, abyś dał nogę z Polski, "patrioto" buahahahaha. W czasach globalnego kryzysu, gdzie budżet potrzebuje każdej złotówki :) Egoistycznie wybrałeś swój osobisty dobrobyt. I TY ŚMIESZ KOGOKOLWIEK POUCZAĆ NA TEMAT PATRIOTYZMU i POLSKI? jesteś szczurem-dezerterem, który uciekł z własnego kraju, który sam zapie..a na socjal dla Turków.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy IP: 194.50.118.* 14.05.13, 21:50 Wydaje wiecej pieniedzyw Polsce niz gdzie kolwiek indziej, gdzie przyjezdzam co dwa miesiace, gdyz taka mam prace ktora mi na to pozwala. dzieku ludziom jak my, ktorzy wykorzystuja inne kraje w ktorych mieszkamy Polska ma bardzo wazny doplyw dewiz, pewnie nie ogladasz wiadomosci gdzie na okraglo mowia o tym jak pieniadze od imigrantow sa wazne dla Polskiej gospodarki. W ZEA na wakacjach to ty jestes w swoich marzeniach a teraz wracaj do burdelu dawac doopy arabom bo ci dniowka ucieknie Odpowiedz Link Zgłoś
dud79 Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 15.05.13, 01:26 Gość portalu: Polak napisał(a): > Wydaje wiecej pieniedzyw Polsce niz gdzie kolwiek indziej, gdzie przyjezdzam co > dwa miesiace, gdyz taka mam prace ktora mi na to pozwala. > dzieku ludziom jak my, ktorzy wykorzystuja inne kraje w ktorych mieszkamy Polsk > a ma bardzo wazny doplyw dewiz, pewnie nie ogladasz wiadomosci gdzie na okraglo > mowia o tym jak pieniadze od imigrantow sa wazne dla Polskiej gospodarki. > > W ZEA na wakacjach to ty jestes w swoich marzeniach a teraz wracaj do burdelu d > awac doopy arabom bo ci dniowka ucieknie Oj prostaczku, powinieneś dostać za takie coś już dawno po ryju. Żałosny jesteś mały człowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 15.05.13, 13:23 Płacenie podatków wynika z nakazu, więc wcale nie świadczy o twoim patriotyzmie - chyba, że płacisz więcej niż musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
alialia Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 14.05.13, 19:39 Gość portalu: Polak napisał(a): > kobiety nie > maja prawa pracowac wedle ich religii, a jak pracuja to sa promilowe wyjatki. > Bzdura. Głupoty piszesz - Islam nie zakazuje kobietom pracować. P.S Oby Cię w UK nie dojechał jakiś tamtejszy nacjonalista z racji zabierania posady prawdziwym Anglikom :D Co za beton z Ciebie, luuudzie :D Pozdrawiam ze słonecznego i bajecznego Abu Dhabi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy IP: 194.50.118.* 14.05.13, 20:52 nie marnuj zcasu na tym forum internetowym a abu dabi kobiety niemoga wyjsc z odkrytym cialem, a pocalunek w miesjcu publiznym gwarantuje skazanie na wiezienie, udokumentowane przez wiele artykulow w prasie brytyjskiej, i historie ludzi. Tak, za pocalunek w abu dabi w miejsu publicznym policja aresztuje cie, do radiowozu i dostajesz kare pobytu w wiezieniu. Ale jak dajesz doopy arabom po cichu to byc moze nic ci nie grozu, wiec pewnie mozesz sobie nadal "pracowac" Odpowiedz Link Zgłoś
alialia Re: Podpaleni przez rasistów spotkają się z prezy 14.05.13, 21:00 Gość portalu: Polak napisał(a): > nie marnuj zcasu na tym forum internetowym a abu dabi kobiety niemoga wyjsc z o > dkrytym cialem, a pocalunek w miesjcu publiznym gwarantuje skazanie na wiezieni > e, udokumentowane przez wiele artykulow w prasie brytyjskiej, i historie ludzi. > Wymądrzasz sie, a gó... wiesz. W Abu Dhabi kobiety jak i mężczyźni chodzą ubrani po Europejsku, oprócz rdzennych Emiratczyków, którzy noszą diszdaszy. Rozumiem, że byłeś w np. Dubaju czy Abu Dhabi i znasz tamten styl życia z własnych spostrzeżeń. Jeżeli nie to zamknij twarz, bo nie wiesz co to różnorodność kulturowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polski Para uwieziona za calowanie w miejscu publicznym IP: 194.50.118.* 14.05.13, 21:07 Jestes tam i nie wiesz nic o ich prawie? bardzo dziwne mam nadzieje ze przynajmniej znasz angielski www.dailymail.co.uk/news/article-2267778/Couple-jailed-year-kissing-Dubai-beach--despite-male-defendant-claim-giving-friend-CPR-suffered-asthma-attack.html Odpowiedz Link Zgłoś
alialia Re: Para uwieziona za calowanie w miejscu publicz 14.05.13, 21:29 Gość portalu: Polski napisał(a): > Jestes tam i nie wiesz nic o ich prawie? bardzo dziwne > mam nadzieje ze przynajmniej znasz angielski > > www.dailymail.co.uk/news/article-2267778/Couple-jailed-year-kissing-Dubai-beach--despite-male-defendant-claim-giving-friend-CPR-suffered-asthma-attack.html Związki pozamałżeńskie, cudzołóstwo, zdrada i publiczne pocałunki są karane i to surowo. Nikomu nic się nie stanie, jak się nie będze mógł publicznie "pomiglasić" A tak swoją drogą, to ZEA są obecnie w czołówce najbezpieczniejszych państw świata. Na pewno próba "spalenia kogoś " żywcem nie uszłaby płazem. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Problemy z muzulmanami w Australii IP: 194.50.118.* 14.05.13, 20:56 Cronulla riots 2006 www.youtube.com/watch?v=QYiAAxZWyys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Muzulmanski gang skazany za gwalty na nieletnich IP: 194.50.118.* 14.05.13, 20:58 ... bialych dziewczynkach, najmlodsza miala 11 lat www.dailymail.co.uk/news/article-2324386/Oxford-paedophile-ring-guilty-grooming-vulnerable-underage-girls-sexual-exploitation.html Odpowiedz Link Zgłoś
alialia Re: Muzulmanski gang skazany za gwalty na nieletn 14.05.13, 21:01 Tak myślałem. Ty swoją wiedzę czerpiesz TYLKO z internetu. Napisz cos o polskich gangach i o Fritzu, który był białym katolikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Muzulmanski patrol w Londynie chce zmusic innych.. IP: 194.50.118.* 14.05.13, 21:02 ...do przestrzegania muzulmanskiego prawa sharia w Londynie www.youtube.com/watch?v=rcsG-u2GtZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Muzulmanskie gangi gwalca biale dziwczynki... IP: 194.50.118.* 14.05.13, 21:10 ... w calej anglii www.youtube.com/watch?v=bD0YEtuacUk Odpowiedz Link Zgłoś
at_ta Uciekaj bo Ciebie zgwałcą. 14.05.13, 22:07 Spadaj tam gdzie płacisz podatki. Gość portalu: Polak napisał(a): > ... w calej anglii > > www.youtube.com/watch?v=bD0YEtuacUk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Spadaj kolorowy nygusie do swojej Turcji IP: 194.50.118.* 14.05.13, 23:38 Niedlugo sie wam do doopy dobierzemy, sam specialnie na przypalanie cie zywcem do Polski na wakcje przyjade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Problem muzulmanskich gangow gwalcacych biale... IP: 194.50.118.* 14.05.13, 21:13 .. dziewczynki to problem globalny, tu jest znowu z australii. Poczytajcie sobie komentarze pod tymi filmami, jezeli oczywiscie znacie i rozumiecie angielski, bo jak nie to nie dziwota ze macie poziom wiedzy jak w sredniowieczu, to samo wasi multi kulti politycy www.youtube.com/watch?v=qHX80sPqd4c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Problemy z muzulmanami w australii 2012 IP: 194.50.118.* 14.05.13, 21:42 www.youtube.com/watch?v=9e7ALMbspCQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Muzulmanie 5 razy czesciej dokonuja przestepstw... IP: 194.50.118.* 14.05.13, 21:45 ... w Australii, mowia wladze www.youtube.com/watch?v=uVAup73E9RM Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny ale w tej Australii jest strasznie - nie jedz tam 14.05.13, 22:15 a moze jedz w cholere - moze cos ci sie stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Australia ma juz dosc swoich przygod z multi kulti IP: 194.50.118.* 14.05.13, 23:40 Brak argumentow, buraku arabski, przyjacielu multi kulti. Jedz do swoich przyjaciol na bliskim wschodzie tak jest raj podobno dla takich jak ty, tylko juz nie wracaj, bo tu takimi jak ty my Polacy sie zajmiemy wlasnorecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wwredny Re: Australia ma juz dosc swoich przygod z multi 14.05.13, 23:48 hahaha jasne wlasnorecznie - chyba sie masturbujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Co krzycza marokanskie dzieci na chrzescijanskim.. IP: 194.50.118.* 14.05.13, 23:56 ...pogrzebie w Holandii. W Holandii maja dosc muzulmanow, a w Polsce multi kulti chca ich osiedlac i zapraszac. www.youtube.com/watch?v=wpImdawOJLw Odpowiedz Link Zgłoś