Dodaj do ulubionych

Fotoradarowa mapa Polski

17.08.04, 11:33
rozumiem, ze pan podinspektor zacheca mnie
do ostrzegania przed radarem mruganiem
swiatlami i pewnie powiedzialby:
"to dobrze, ze kierowcy sie ostrzegaja
mriganiem - to dziala prewencyjnie,
kierowcy jada od razu wolniej a o to nam chodzi".
To jak panie policjancie - wolno mrugac czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: konserwa Pana podinsp. Maleszewskiego powinno się zamknąć w IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 17.08.04, 18:00
      odosobnieniu, żeby nie mógł pleść takich bzdur! Duża prędkość może zwiększać
      skutki wypadków, a nie skutkowć wypadkiem. Jak widzę jak niektórzy kretyni
      wloką się bo myślą,że im wolniej tym bezpieczniej, to szlag mnie trafia że
      dzięki takim cymbałom jak ww. trzeba nieraz dobrze "dać w rurę" żeby przemknąć
      przed wyjeżdżającym wolno ślepym -jadę tak wolno, że jestem tak bezpieczny, że
      nie muszę nawet patrzeć- maluchem.
      A co z alkoholem -pomroczność jasna?
      • Gość: exxpert2 Re: Pana podinsp. Maleszewskiego powinno się zamk IP: *.light.csk.pl 17.08.04, 19:56
        Niemcy zrobili uczciwe badania,
        tylko 4-7% wypadków było z powodu nadmiernej prędkości,
        nasze statystyki to bzdura na kółkach,
        wypadki są bo ...w Polsce nie ma dróg!!!
        A jednak mapka komuś zaszkodziła, bo link już nie działa :)))
        Aha, pytanie poza konkursem: tylko 40% fotek to mandaty, do czyjej kieszeni
        ląduje pozostałe 60% ??
      • stm3 Re: Pana podinsp. Maleszewskiego powinno się zamk 18.08.04, 12:58
        Po pierwsze kretynami jest co najmniej 30% kierowców w Białymstoku - nie wiem
        kto im zaliczył egzamin na prawo jazdy...
        Po drugie to najwięcej cymbałów jeździ BMW - wydaje im się, że im wszystko
        wolno, a jeśli chodzi o maluchy - to zgoda jeśli jedzie nim jakiś dziadek w
        kapeluszu lub "Łomzżyniak", a ci co nie patrzą to najczęściej Daewoo jeżdzą...
        Po trzecie - zgadzam się jeśli chodzi o alkohol, powinno się tępić pijanych
        kierowców i rygorystyczniej podchodzić do kursu na "Prawo jazdy" a nie dawać
        "papierek" pierwszemu lepszemu co uważa, że powinien mieć samochód no to zrobi
        se "prawko" i będzie śmigał. Obecny poziom znajomości przepisów ruchu dogowego
        to żenada, inna sprawa że ludzie są tak wychowani, że olewają przepisy...
        Może trzeba by było pomysleć coś nad stanowczym ich egzekwowaniem? Ostatnio
        jechałem drogą do Zabłudowa, po drodze jest stacja benzynowa, przed stacją jest
        ograniczenie do 70km/h, zakręt i podwójna ciągła. Ja jechalem właśnie coś około
        70, za zakrętem stała policja w radiowozie - na zakręcie koleś wyprzedził mnie
        mercem nie zwracając nawet uwagi czy coś z przeciwka jedzie - POLICJANCI NAWET
        DUPY Z MIEJSCA NIE RUSZYLI !!!
    • mvito Re: Fotoradarowa mapa Polski 18.08.04, 06:53
      Kolejna oznaka profesjonalizmu "Wyborczej". Jak oni doszli ze to zagraniczny
      serwer ?? ze co , koncowka *.net ???. (Uzytkownicy Elposu tez sa z zagranicy ??)

Brawo

Michal
    • Gość: artur Re: Fotoradarowa mapa Polski IP: 212.33.93.* 18.08.04, 08:34
      tylko cos nie dziala ten link do mapy
      • Gość: takatak Re: Fotoradarowa mapa Polski IP: *.csk.pl 18.08.04, 09:10
        Gość portalu: artur napisał(a):

> tylko cos nie dziala ten link do mapy

Bo policja strone zablokowala
        • Gość: gringo Re: Fotoradarowa mapa Polski IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 09:39
          zobaczcie tutaj fotoradary.daj.pl/
          • Gość: dody Re: Fotoradarowa mapa Polski IP: *.pl 18.08.04, 12:04
            Walczą z piratami tak? Czyli ja jestem piratem drogowym?jechałam 75km/h i
            wlepili mi mandat wysokości 100 zł i 4 punkty.
            Niech oni lepiej uganiają się za tymi co min 90km/h śmigają po lipowej albo
            alei a nie biedne studentki.
            P.S zanzaczam że zatrzymała mnie kobieta, uważajcie na nią, nie ma żadnej gadki
            jest niemiła i niesympatyczna
            • Gość: exxpert2 Re: Fotoradarowa mapa Polski IP: *.light.csk.pl 18.08.04, 12:42
              O jakie bezpieczeństwo może tu chodzić skoro fotoradar kupiła sobie Straż
              Miejska? to jest po prostu doskonała inwestycja, w mgnieniu oka pojawiły się
              premie i nagrody, w ciągu kilku miesięcy wpływy z mandatów zwróciły nakłady,
              drugie tyle "rozeszło się" jako niby nieudane zdjęcia.
              Uwaga! fotoradar przenośny ustawiają na +8km/h, nie wierzcie że na piratów
              którzy przekraczają o co najmniej 20km/h, bo to dupa prawda. Jeszcze w maju
              jadąc 60km/h jechałeś zgodnie z przepisami, dzisiaj za taką prędkośc dostaniesz
              już wezwanie na "nominację". Banda skurwieli rządzi krajem i tyle, nie mogę się
              doczekać aż całkiem to wszystko rozpierdolą i razem z takim kacykiem napasionym
              będziemy szorować jeden kibel dla niemca.
              • stm3 Re: Fotoradarowa mapa Polski 18.08.04, 13:08
                Zgadzam się z exxpert2 - korupcja u nas jest niesamowita. Nie wiem dokładnie jak
                jest w innych miastach ale w Białym to po prostu szok. Rzeka pieniędzy wypływa z
                "koryta", a nasze miasto powoli staje się coraz większą "czarną dziurą" - ulice
                coraz gorsze, o rozrywkach to można zapomnieć, nie możesz spokojnie stanąć na
                żadnym parkingu bo zaraz dopada cię kilku nosów... wogule totalna kicha!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka