Gość: Mario_NY IP: *.237.244.6.Dial1.NewYork1.Level3.net 29.08.04, 02:37 Warszawa nie stosuje, a Bialystok mialby? Poza tym przyszloscia nie jest metan, tylko wodor !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Gaz przyszłości IP: *.wasilkow.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 08:14 Wodór? Czyli samochody będą jezdził na wodę? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Gaz przyszłości 30.08.04, 16:23 samochody na gaz w tej chwili kojarza się z biedą (dlatego tak sporo jeździ z nich po Podlasiu). Rzeczywiście przyszłością ma być wodór... w końcu przy zwiększaniu się zużycia ropy (rosnie rynek chiński) starczy jej na 20 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.sama Re: Gaz przyszłości 30.08.04, 16:54 alex.4 napisał: > samochody na gaz w tej chwili kojarza się z biedą (dlatego tak sporo jeździ z > nich po Podlasiu). Rzeczywiście przyszłością ma być wodór... w końcu przy > zwiększaniu się zużycia ropy (rosnie rynek chiński) starczy jej na 20 lat... Alex, a skad ty to wszystko wiesz tak dokladnie ?? Moglbys byc doradca w Banku Swiatowym. Marnujesz sie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Gaz przyszłości 30.08.04, 17:08 alex.4 napisał: > samochody na gaz w tej chwili kojarza się z biedą (dlatego tak sporo jeździ z > nich po Podlasiu). Rzeczywiście przyszłością ma być wodór... w końcu przy > zwiększaniu się zużycia ropy (rosnie rynek chiński) starczy jej na 20 lat... No to zostałem zakwalifikowany przez ciebie do biedaków. Mi sie wydawało, że jak ktoś jest biedny to mu nawet nie wystarcza na podstawowe rzeczy potrzebne do życia, a co dopiero na przeglądy, paliwo, OC czy głupi mandat. Byłem na krótkim urlopie na południu Polski i ilość aut z LPG jak i ilość stacji wcale nie jest mniejsza. Co do wodoru to uważam, że jest to równie odległe jak powszechne używanie samochodów hybrydowych( benz-akum.), o których głośnio mówiono już 10 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Gaz przyszłości IP: 81.15.254.* 30.08.04, 19:12 Gość portalu: Gość napisał(a): > Wodór? Czyli samochody będą jezdził na wodę? Od kiedy H2=H2O? Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: Gaz przyszłości IP: 81.15.254.* 30.08.04, 19:23 Gość portalu: Mario_NY napisał(a): > Poza tym przyszloscia nie jest metan, tylko wodor !!! W tekście jest mowa o gazie ziemnym. Gaz ziemny to mieszanina gazów, w której większość stanowi metan. Ale czysty metan to to nie jest. Pozdtawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś