Dodaj do ulubionych

Zdrowa żywność

06.11.14, 16:02
Fajnie, że w naszym mieście otwierają się sklepy ze zdrową żywnością. Dziś byłam w nowym sklepie przy ul. Białówny (AleZielonySklep) i muszę przyznać, że jest świetny. Szeroki wybór produktów, jeśli czegoś nie ma, Pani oferuje ściągnięcie - oczywiście w granicach możliwości. Sklepik bardzo przyjemny i zachęcający. Ja jako zwolenniczka zdrowego trybu życia na pewno będę tam zaglądać regularnie :)
Obserwuj wątek
    • azp11 Re: Zdrowa żywność 06.11.14, 19:03
      Czy to autoreklama?
    • adam5454 Re: Zdrowa żywność 08.11.14, 01:08
      Ja często korzystam ze sklepu asyk.eu kupuje produkty nie tracąc czasu w kolejkach. Dbanie o zdrowe odżywnnie to dla mnie istotna kwestia podczas kupowania
    • mimarika sam siebie reklamujesz. 03.12.14, 16:45
      akurat ten sklep niczym się nie różni od innych takich.
    • adam3411 Re: Zdrowa żywność 08.12.14, 18:57
      Ja zawsze kupuje zdrową żywność w sklepie www.asyk.eu/zdrowa-zywnosc/

szybko i tanio

pozdrawiam
    • zidi1 Re: Zdrowa żywność 16.12.14, 18:45
      Nie ma zdrowei żywności, jest mniej zatruta
    • dzej-u89 Re: Zdrowa żywność 03.01.15, 17:11
      a ja kupuje w niedawno otwartym sklepie internetowym ymt24.pl Ostatnio chyciła mnie zajawka na Yerba Mate i tam jest wszystko czego mi potrzeba ;) zdrową żywność również mają ;p
    • tusiawu Re: Zdrowa żywność 22.07.15, 16:54
      Ja jestem fanką zakupów w sklepach internetowych duży wybór i można ceny dobre znaleźć, jeśli chodzi o zdrową żywność to kupuje na www.zdrowazywnosc24.pl .
      • monia2489 Re: Zdrowa żywność 04.09.15, 13:49
        Witam. Zapraszam do zakupów w sprawdzonym sklepie internetowym. Naprawde warto
        www.upieczchleb.pl
        • domikr Re: Zdrowa żywność 08.09.15, 18:22
          Ja kupuję zdrową żywność w sklepsmakosz.pl/ (Rynek Główny 12, Oświęcim). Mają szeroki asortyment, jest np. olej kokosowy trudno dostępny w innych sklepach. Lubię tam robić zakupy, jest zdrowo i całkiem niedrogo.
    • tozdrowie1971 Re: Zdrowa żywność 26.04.16, 11:03
      Też uważam, że kupowanie zdrowej żywności przez internet nie stanowi problemu.Sam od kilku miesięcy kupuję w sieci, głównie w sklepie Ekolas.eu.Bardzo duży wybór produktów ekologicznych w konkurencyjnych cenach.
      • nomada3 Re: Zdrowa żywność 16.05.16, 11:50
        Też od jakiegoś czasu kupuję w internetowych sklepach, bo w stacjonarnych nie zawsze wszystko jest. Zauważyłam, że te e- sklepy mają większy asortyment. Bardzo polecam sklep tobio.pl. Duży wybór produktów i przystępne ceny.
    • karola1369 Re: Zdrowa żywność 08.07.16, 12:06
      Karola 1369
      Polecam fajny też sklep ze zdrową żywnością zielonynurt.pl
    • andy999999 Re: Zdrowa żywność 04.08.16, 11:21
      nie wiem czy pomogę ale aby zdrowa żywność dłużej pozostawała świeża to ważny jest sposób opakowania i przechowywania - ekologiczne folie
    • pureorganic Re: Zdrowa żywność 29.11.16, 21:20
      Zapraszamy wszystkich do sklepu pureorganic.pl tam też znajdziecie mnóstwo informacji na temat zdrowego żywienia.
    • seweryneczek Re: Zdrowa żywność 13.01.17, 17:21
      Kancelaria Centrum Prawa Żywnościowego zapewniają nam stałą opiekę prawną. Przede wszystkim nadzorują relacje naszej firmy z kontrahentami. Polecam www.food-law.pl/ ponieważ rozwiązali wiele problemów, odpowiedzieli nam na różne nurtujące nas kwestie, bardzo profesjonalni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka