16.02.15, 14:27
może macie jakieś oferty ciekawe i godne polecenia na wyjazd wakacyjny dziecka lat 9 prosze o polecenie
Obserwuj wątek
    • usianka Re: LATO 2015 17.02.15, 23:21
      Masz na myśli obozy / kolonie?

Moja starsza w ubiegłym roku była na obozie "pływackim" - była zadowolona więc my też. W tym roku tez jest organizowany - chcesz namiar?
      • olamortel Re: LATO 2015 18.02.15, 14:18
        obóz z MOS?
        jesli tak to wiem, bo córka chodzi na basen, ale nie pasuje nam termin
        • usianka Re: LATO 2015 18.02.15, 14:38
          organizowany przez jednego z byłych ratowników/trenerów - ten sam masz na mysli?
          • olamortel Re: LATO 2015 18.02.15, 21:11
            nie wiem o którym piszesz,
            ten z MOS jest ogłaszany na terenie basenu
            • usianka Re: LATO 2015 18.02.15, 22:18
              to może tak - termin od 6 do 16 lipca ;)
              nie wiem czy organizator w tym roku ogłasza sie na basenie - nie zwracalam uwagi - ja mam na mailu ale młoda w tym roku nie jedzie ze wzgledu na oboz harcerski (w ubieglym roku poswiecila oboz i pojechala na ten plywacki z psiapsiółką)
              • olamortel Re: LATO 2015 19.02.15, 13:26
                to na pewnie ten sam
                Usianka to chyba nasze uczą się w tej samej szkole bo moja tez jedzie na harcerski:)
                • usianka Re: LATO 2015 19.02.15, 19:47
                  niekoniecznie ;) ale znać się mogą ;) która drużyna?
                  ja jeszcze nie wiem kiedy w tym roku jest obóz u mojej starszej - po prostu rok temu nie pojechała na harcerski, bo nam się zazębiał na nasze plany urlopowe, wiec mogla pojechac na pływacki. W tym roku musi jechac na harcerski ;)
                  • olamortel Re: LATO 2015 20.02.15, 08:22
                    moja w 34 BGZ przy SP 12
                    • usianka Re: LATO 2015 22.02.15, 21:27
                      inna ;) zreszta to chyba zuchy? tyle ze moja to harcerz pełną gębą (o boziu, moje dziecko jest juz takie duze i co gorsza prawie równe ze mną)
                      ale niewykluczone że sie znają
                      • shiva772 Re: LATO 2015 26.02.15, 23:06
                        Fajnie sobie pogadałyście dziewczyny ale ja też szukam jakiegoś sensownego wyjazdu dla swojego syna - lat 10. Nie harcerz i nie pływak (choć kartę pływacką ma). Może jakieś obozy językowe w promieniu 100 km? Cokolwiek...
                        • usianka Re: LATO 2015 27.02.15, 21:57
                          Shiva, ten obóz pływacki polega na tym, ze raz dziennie jest basen w róznych grupach zaawansowania (nawet poczatkujący), a reszta rowery, plaza, wycieczki piesze itd. A i poranna zaprawa na boisku w ośrodku - filmy i zdjęcia na bieżąco na facebooku. Taki obóz na sportowo po prostu.
                          Językowych w okolicy nie znam, wiec nie poradze z własnego doświadczenia, ale znalazłam Ci to:
                          www.bialystokonline.pl/oboz-jezykowy-na-mazurach-do-15-kwietnia-50zl-taniej,promocja,30451,4,1.html
                          neistety nie widze jakos grupy wiekowej :|

i to (nie wiem czy to tegoroczne - nie napisane)
                          www.turystyka.biacomex.pl/imprezy-dla-firm/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=19&Itemid=82
                          www.juventurbialystok.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=15
                          i jeszcze to:
                          www.almatur.pl/oferty.php?roof=mlo&sezon=lato&charg=IOMS
                          Almatur jest w Białym, więc można chyba sie dowiedziec na miejscu co i jak

może cos Ci wpadnie w oko
                          • shiva772 Re: LATO 2015 27.02.15, 22:21
                            Dziękuję bardzo, sprawdzę bo akurat do tych ofert nie dotarłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka