Gość: |andy| Re: [andy] where are you?????????????? IP: 81.15.254.* 26.09.04, 11:04 Czy to o mnie chodzi? JEstem jestem, jeszcze żyję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: [andy] where are you?????????????? IP: 212.160.150.* 26.09.04, 16:42 Siemka!!!co słychać???w której jesteś grupie ćwiczeniowej???ale wkurzyli mnie tymi szkoleniami, bo czekałam aż do 14 zeby wypożyczyć książki-istny horror. pozdro to w piatek i poniedziałek sa zajecia, czy dopiero od wtorku, bo już sama nie wiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: [andy] where are you?????????????? IP: 81.15.254.* 26.09.04, 19:39 Gość portalu: xxx napisał(a): > Siemka!!!co słychać??? Cześć, a nic nie słychać, stara bieda, zaczynam rozpaczać za kończącymi się wakacjami ;) > w której jesteś grupie ćwiczeniowej??? W grupie E. > ale wkurzyli mnie tymi szkoleniami, bo czekałam aż do 14 zeby wypożyczyć > książki-istny horror. E tam, ja chwilę po 11 byłem w domu :> > to w piatek i poniedziałek sa zajecia, czy dopiero od wtorku, bo już sama > niewiem!!! Zajęcia zaczynamy w piątek. W poniedziałek są godziny rektorskie (czyli nie ma zajęć) od 8 do 14 OIDP. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: [andy] where are you?????????????? IP: 212.160.150.* 26.09.04, 20:52 dzięki za info! nie wiesz ile kosztują skrypty z chemii?bo trzeba kupić i się nauczyć na pierwsze zajęcia. ja i moi znajomi-jesteśmy w gr. F :) zaraz zasiadam do kochanej anatomii, bo 4 paźdz. mam pierwsze ćwiczenia. rozmawiałam z ludźmi z 4 roku i powiedzieli mi, że nie będę musiała chodzić na łacinę, bo min.4 na św. maturalnym zwalnia-super-przynajmniej piątek wolny!!!nie wiadomo jeszcze jak z wf-em, ale się zobaczy! to życzę miłego uczenia i do zobaczyska na wykładach chyba z chemii we środę!!! :))))pozdroofki- Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: [andy] where are you?????????????? IP: 81.15.254.* 26.09.04, 21:16 Gość portalu: xxx napisał(a): > dzięki za info! nie wiesz ile kosztują skrypty z chemii?bo trzeba kupić i się n > auczyć na pierwsze zajęcia. Nie mam pojęcia ile kosztują. Nie wiem awet gdzie je możnak upić? W księgarni na Warszawskiej? Ja niestety w szkole Łaciny nie miałem, więc będę chodził na uczelni. Pozdrawiam Andrzej PS. A OIDP to skrót od O Ile Dobrze Pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: [andy] where are you?????????????? IP: 212.160.150.* 26.09.04, 20:53 nie rozumiem tylko tego OIDP, ale trudno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medstudent Re: [andy] where are you?????????????? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.09.04, 11:46 Zmartwie Cie droga Kasiu,ale niestety tez bedziesz musiala chodzic na łacine!! Byc moze ludzie z obecnego 4 roku tak zaliczali ten przedmiot i mogli byc w podobnej sytuacji zwolnieni.Jednak kiedy ja bylem na 1 roku (a obecnie jestem na 3)to wszyscy musielismy chodzic na łacine, bez wzgledu na to czy ktos ja mial w szkole czy tez nie!Przepraszam za złe wiadomości,ale chyba lepiej wiedziec o tym wczesniej niz sie potem nie mile rozczarowac!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: [andy] where are you?????????????? IP: 212.160.150.* 27.09.04, 20:34 Hej Drogi medstudencie!!!ja się tym nie martwię, bo bardzo lubiłam ten przedmiot, szczególnie gramatykę, ale serdecznie dziękuję Ci za informacje!Każdy mi mówi coś innego, a skoro to, co mówisz to prawda, to szkoda tylko, że mam łacinę w piątki.Mimo to i tak będę mogła wracać w piątki na weekendy do domciu. Może wiesz, gdzie i u kogo można kupić te skrypty z chemii ogólnej? Ponoć każdy musi mieć własne i niekserowane.Z góry dziękuję! Do zobaczenia na akademickich korytarzach!!! Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medstudent Re: [andy] where are you?????????????? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.09.04, 11:40 Skrypty z tego co pamietam kupowalo sie w sekretariacie zakladu chemii.Wejscie od strony parku, w tym samym budynku co anatomia,tyle ze na 2 lub 3 pietrze! POzdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur z innej beczki 28.09.04, 19:13 Andy, udzielasz się czasem na pmk? Bo czasem widzę tam posty andy'ego z Podlasia i nie wiem czy to ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: z innej beczki IP: 81.15.254.* 29.09.04, 19:59 kuala_lumpur napisał: > Andy, udzielasz się czasem na pmk? Bo czasem widzę tam posty andy'ego z Podlasi > a > i nie wiem czy to ty :) Tak, to ja :) Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: [andy] where are you?????????????? IP: 81.15.254.* 29.09.04, 20:00 Gość portalu: medstudent napisał(a): > Skrypty z tego co pamietam kupowalo sie w sekretariacie zakladu chemii.Wejscie > > od strony parku, w tym samym budynku co anatomia,tyle ze na 2 lub 3 pietrze! Już kupiłem. Dowiedziałem się też, że dwa najbliższe piątki mam wolne z okazji remontu zakładu chemii :) Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medstudent Re: [andy] where are you?????????????? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.09.04, 22:45 No to zajebiscie!A z drugiej strony i tak pewnie kiedys beda Wam kazali to odrobic (nic w przyrodzie nie ginie). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś