Dodaj do ulubionych

[andy] where are you??????????????

IP: 212.160.150.* 25.09.04, 22:04
Obserwuj wątek
    • Gość: |andy| Re: [andy] where are you?????????????? IP: 81.15.254.* 26.09.04, 11:04
      Czy to o mnie chodzi? JEstem jestem, jeszcze żyję ;)
      • Gość: xxx Re: [andy] where are you?????????????? IP: 212.160.150.* 26.09.04, 16:42
        Siemka!!!co słychać???w której jesteś grupie ćwiczeniowej???ale wkurzyli mnie tymi szkoleniami, bo czekałam aż do 14 zeby wypożyczyć książki-istny horror.
        pozdro
        to w piatek i poniedziałek sa zajecia, czy dopiero od wtorku, bo już sama nie wiem!!!
        • Gość: |andy| Re: [andy] where are you?????????????? IP: 81.15.254.* 26.09.04, 19:39
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> Siemka!!!co słychać???

Cześć, a nic nie słychać, stara bieda, zaczynam rozpaczać za kończącymi się
          wakacjami ;)

> w której jesteś grupie ćwiczeniowej???

W grupie E.

> ale wkurzyli mnie tymi szkoleniami, bo czekałam aż do 14 zeby wypożyczyć
          > książki-istny horror.

E tam, ja chwilę po 11 byłem w domu :>

> to w piatek i poniedziałek sa zajecia, czy dopiero od wtorku, bo już sama
          > niewiem!!!

Zajęcia zaczynamy w piątek. W poniedziałek są godziny rektorskie (czyli nie ma
          zajęć) od 8 do 14 OIDP.

Pozdrawiam
          Andrzej
          • Gość: xxx Re: [andy] where are you?????????????? IP: 212.160.150.* 26.09.04, 20:52
            dzięki za info! nie wiesz ile kosztują skrypty z chemii?bo trzeba kupić i się nauczyć na pierwsze zajęcia. ja i moi znajomi-jesteśmy w gr. F :)
            zaraz zasiadam do kochanej anatomii, bo 4 paźdz. mam pierwsze ćwiczenia.
            rozmawiałam z ludźmi z 4 roku i powiedzieli mi, że nie będę musiała chodzić na łacinę, bo min.4 na św. maturalnym zwalnia-super-przynajmniej piątek wolny!!!nie wiadomo jeszcze jak z wf-em, ale się zobaczy!
            to życzę miłego uczenia i do zobaczyska na wykładach chyba z chemii we środę!!! :))))pozdroofki- Kaśka
            • Gość: |andy| Re: [andy] where are you?????????????? IP: 81.15.254.* 26.09.04, 21:16
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> dzięki za info! nie wiesz ile kosztują skrypty z chemii?bo trzeba kupić i się n
              > auczyć na pierwsze zajęcia.

Nie mam pojęcia ile kosztują. Nie wiem awet gdzie je możnak upić? W księgarni na
              Warszawskiej? Ja niestety w szkole Łaciny nie miałem, więc będę chodził na uczelni.

Pozdrawiam
              Andrzej
              PS. A OIDP to skrót od O Ile Dobrze Pamiętam :)
          • Gość: xxx Re: [andy] where are you?????????????? IP: 212.160.150.* 26.09.04, 20:53
            nie rozumiem tylko tego OIDP, ale trudno!
            • Gość: medstudent Re: [andy] where are you?????????????? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.09.04, 11:46
              Zmartwie Cie droga Kasiu,ale niestety tez bedziesz musiala chodzic na łacine!!
              Byc moze ludzie z obecnego 4 roku tak zaliczali ten przedmiot i mogli byc w
              podobnej sytuacji zwolnieni.Jednak kiedy ja bylem na 1 roku (a obecnie jestem
              na 3)to wszyscy musielismy chodzic na łacine, bez wzgledu na to czy ktos ja
              mial w szkole czy tez nie!Przepraszam za złe wiadomości,ale chyba lepiej
              wiedziec o tym wczesniej niz sie potem nie mile rozczarowac!Pozdrawiam!
              • Gość: xxx Re: [andy] where are you?????????????? IP: 212.160.150.* 27.09.04, 20:34
                Hej Drogi medstudencie!!!ja się tym nie martwię, bo bardzo lubiłam ten przedmiot, szczególnie gramatykę, ale serdecznie dziękuję Ci za informacje!Każdy mi mówi coś innego, a skoro to, co mówisz to prawda, to szkoda tylko, że mam łacinę w piątki.Mimo to i tak będę mogła wracać w piątki na weekendy do domciu.
                Może wiesz, gdzie i u kogo można kupić te skrypty z chemii ogólnej? Ponoć każdy musi mieć własne i niekserowane.Z góry dziękuję!
                Do zobaczenia na akademickich korytarzach!!!
                Kaska
                • Gość: medstudent Re: [andy] where are you?????????????? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 28.09.04, 11:40
                  Skrypty z tego co pamietam kupowalo sie w sekretariacie zakladu chemii.Wejscie
                  od strony parku, w tym samym budynku co anatomia,tyle ze na 2 lub 3 pietrze!
                  POzdrawiam!
                  • kuala_lumpur z innej beczki 28.09.04, 19:13
                    Andy, udzielasz się czasem na pmk? Bo czasem widzę tam posty andy'ego z Podlasia
                    i nie wiem czy to ty :)
                    • Gość: |andy| Re: z innej beczki IP: 81.15.254.* 29.09.04, 19:59
                      kuala_lumpur napisał:

> Andy, udzielasz się czasem na pmk? Bo czasem widzę tam posty andy'ego z Podlasi
                      > a
                      > i nie wiem czy to ty :)

Tak, to ja :)

Pozdrawiam
                      Andrzej
                  • Gość: |andy| Re: [andy] where are you?????????????? IP: 81.15.254.* 29.09.04, 20:00
                    Gość portalu: medstudent napisał(a):

> Skrypty z tego co pamietam kupowalo sie w sekretariacie zakladu chemii.Wejscie
                    >
                    > od strony parku, w tym samym budynku co anatomia,tyle ze na 2 lub 3 pietrze!

Już kupiłem. Dowiedziałem się też, że dwa najbliższe piątki mam wolne z okazji
                    remontu zakładu chemii :)

Pozdrawiam
                    Andrzej
                    • Gość: medstudent Re: [andy] where are you?????????????? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.09.04, 22:45
                      No to zajebiscie!A z drugiej strony i tak pewnie kiedys beda Wam kazali to
                      odrobic (nic w przyrodzie nie ginie). Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka