Dodaj do ulubionych

Szkoły Rodzenia

IP: 195.177.197.* 30.09.04, 21:09
Czy ktoś wie coś na temat innych szkół rodzenia poza tą na Warszawskiej?
Chodziła tam moja koleżanka latem ale poprostu nie mogła znieść tego że
zawsze musiała leżeć na kocu ,na podłodze (twardo jak diabli),a na wykładzie
prawie zemdlała ,gdyby ją mąz nie wyprowadził w porę.Białystok nie jest małym
miastem mam nadzieję że są jeszcze inne szkoły choćby płatne .Proszę o
jnformacje na ten temat,będę wdzięczna.pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • aska7 Re: Szkoły Rodzenia 30.09.04, 22:19
      Cześć, ja chodzę do szkoły rodzenia "Dar" przy ul. Wojskowej4, mogę udzielić Ci
      parę informacji.Chodzę z mezem, 2-3 pary są na gimnastyce ,na wykładach 5-6par
      a często nie wszyscy mężowie przychodzą więc jest dość lużno.Można uzgodnić
      godziny spotkań nawet indywidualnie,ja byłam kilka razy tylko z mężem bo nie
      mogliśmy na inna godzinę .Koszt 250zł za całość,można wpłacać ratami.ja już
      kończę przygotowanie i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona.Zapisy są w kazdą
      sobotę od10-13 ,a zajęcia cały tydzień,Ja miałam okazję być na Warszawskiej
      przez jedną chwilę ,faktycznie warunki straszne ,ciężarne lezały jedna przy
      drugiej jak śledziki,przestraszyłam się ,na szczęście znalazłam tę szkołe.Wiem
      że jest jeszcze gdzieś na Bacieczkach,ale nie udzielają żadnych informacji
      telefonicznych(trochę to dziwne).Zapraszam na forum w oczekiwaniu tam będziesz
      miała więcej i różnych informacji.pozdrowionko.
    • Gość: przyszła mama Re: Szkoły Rodzenia IP: 195.177.197.* 02.10.04, 15:47
      Dzięki Aska za wyczerpujące informacje, napewno skorzystam i w następną sobotę
      zapiszę sie, a może masz nr. telefonu? milego dnia,Basia.
      • Gość: kama Re: Szkoły Rodzenia IP: 195.177.197.* 07.10.04, 10:15
        a ja zaczęłam chodzić do szkoły na warszawskiej, wprawdzie byłam narazie na
        jednej gimnastyce.Fakt jest ciasno ja faktycznie też leżałam na kocu,ale już
        jest druga osoba to może się zmieni.Ta Pani do której chodzę jest bardzo
        śmieszna,ja to tylko mam obawy czy dobrze wszystko robię no bo tyle osób
        jednocześnie sprawdzić to chyba nie da się,a ja chciałabym być dobrze
        przygotowana,ale to jest też chyba cena(szkoła jest bezpłatna).Miłego dnia .Kama
        • ada74 Re: Szkoły Rodzenia 19.10.04, 14:52
          Witaj!
          Mam tel.do nowej szkoły rodzenia.654 24 48.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka