Dodaj do ulubionych

Fedorowicz przykładem odwagi cywilnej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 14:59
info.onet.pl/990349,11,1,0,120,686,item.html
Obserwuj wątek
    • jasama lepiej późno, niż wcale 07.10.04, 15:04
      uważam jednak, że "w ostatniej chwili" zdarzy się coś, co posła odwiedzie od
      jego decyzji ;-))
      • Gość: Oszołom z RM Re: lepiej późno, niż wcale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 15:19
        chciałabyś lewacka suko!
        Poseł ma zbyt duzo godności aby odważnie stanąć przeciw oprawcom, którzy
        wystepuja przeciwko prawdziwemu Polakowi
        • jasama licz się ze słowami! 07.10.04, 15:38
          bo nic Ci złego nie zrobiłam, i nie życzę sobie, żebyś mnie tak nazywał!
          forum to forum, i każdy ma prawo do własnego, innego niż Twoje, zdania
          • zenon_smiglo Re: licz się ze słowami! 07.10.04, 15:44
            Uwazaj jasama na niego, bo to zboczeniec.
          • novvy.oszolom.z.radia.maryja Re: licz się ze słowami! 07.10.04, 15:47
            ja bym powiedzial faszystowska suko
        • Gość: aaaaaaaaaa Re: lepiej późno, niż wcale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:45
          fedorowicz i godność- to dopiero dowcip,on w kłamstwach sam się gubi, nie jest
          już w stanie koordynować swoich ruchów(powtarzam za Jarugą bodajze Nowacką)
    • novvy.oszolom.z.radia.maryja Re: Fedorowicz przykładem odwagi cywilnej 07.10.04, 15:45
      i w dodatku dobry aktor - w niemczech nawet go wzieli na statyste:
      info.onet.pl/988214,12,item.html
      • zenon_smiglo Re: Fedorowicz przykładem odwagi cywilnej 07.10.04, 16:13
        Odpierdolcie sie wy czerwone bialoruskie chamy od niewinnej dziewczyny
        • Gość: Oszołom z RM Re: Fedorowicz przykładem odwagi cywilnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:22
          piecyk gazowy = zenon smiglo = venus 69 jak mozesz tak przeklinać
    • venus99 Re: Fedorowicz przykładem odwagi cywilnej 07.10.04, 16:13
      raczej totalnej głupoty i chamstwa tak charakterystycznego dla menelstwa lpr.
      • Gość: Oszołom z RM Re: Fedorowicz przykładem odwagi cywilnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:25
        To nie LPR to tylko menda i gnida piecyk gazowy
        • Gość: 123 Re: Fedorowicz przykładem odwagi cywilnej IP: *.csk.pl / *.csk.pl 07.10.04, 19:48
          ten tępak fiedziorowicz teraz zucha udaje, bo uważa ze i tak nic mu prokuratura
          nie zrobi. jak mu sądy wejdą na glowe czego sie nie spodziewa to znowu sie
          pierdolonym papierkiem zasloni, ale ciezko zachoruje na serce czy cos. takie
          slowa na wiatr juz plewa rzucal. i co? i gowno. sprawa przyschla jak na psie.
          fiedzia dobrze miesza. mysli ze za jego "nie mam nic do ukrycia" i "patrzcie na
          mnie, jestem jedynym sprawiedliwym, reszta to szuje" ludziska beda glosowac w
          kolejnych wyborach.
    • Gość: Acro Re: Fedorowicz przykładem skrajnej głupoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 09:43
      Pewno pan poseł nie wiedział, że maszynka do głosowania jest włączona...
      przecież jego nawet obsługa długopisa przerasta stopniem swej komplikacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka