Gość: Ewa IP: *.nycap.rr.com 18.04.02, 02:52 Nalezy wwszystkim urzedasom i zwolennkom rozbiorki wytapetowac sciany tapeta z ruina hotelu Orbis, ktora straszyla miasto przez wiele lat, przed Golebiewskim... A po nas chocby potop... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Hotel Golebiewski 18.04.02, 03:33 Wyjasnij mi prosze, jesli wybudowal nielegalnie, dlaczego mialby nie rozbrac? Czym rozni sie Golebiewski od Kowalskiego, ktory postawil nielegalnie chlewek? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Hotel Golebiewski 18.04.02, 08:16 jest nadzieja! dzis w Trojce slyszalam ze moze samowole bedzie mozna zalegalizowac. za slona oplata oczywiscie i jeszcze nie wiadomo kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hotel Golebiewski IP: *.csk.pl 18.04.02, 08:23 ormond napisał(a): > Wyjasnij mi prosze, jesli wybudowal nielegalnie, dlaczego mialby nie rozbrac? > Czym rozni sie Golebiewski od Kowalskiego, ktory postawil nielegalnie chlewek? Golebiewski nie powinien byl w ogole rozpoczynac tej budowy bez uprawomocnienia sie zezwolenia. zrobil to majac 3 prawnikow, jak czytam w GW. Ciekawi mnie tylko dlaczego nie sprawdzono zasadnosci skargi tego sasiada? ludzie teraz rozne rzeczy skarza i to czesto podajac absurdalne argumenty. nalezalo to sprawdzic a nie tak, natychmiast uchylac zezwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś