Dodaj do ulubionych

Świadek koronny i Elbląg

IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.07, 17:08
Witam.
Wlasnie wrocilem z kina ze Swiadka koronnego. Mozna w nim zobaczyc elblaskie
motywy tzn. jedna ze scen byla krecona na promie linowym pod Elblagiem (nie
pamietam miejscowosci, ale mozna przejechac przez niego jadac na mierzeje
przez Nowakowo i dalej), nawet widac napis ELBLAG na promie. Zdjecia do filmu
robione byly tez w Zakladzie Karnym Sztum, to juz mniej elblaski akcent ale po
sasiedzku.
Poza tym bardzo dobry polski film.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: alfik Re: Świadek koronny i Elbląg IP: *.elb.vectranet.pl 04.02.07, 18:20
      Ten prom,to Kępiny Male -Kępiny Wielkie,te Wielkie sa w wojewodztwie
      szuwarowym,te drugie w normalnym,1500 metrow od Nowakowa,filmu nie
      oglądalem,niestety,moze cos w necie?
    • Gość: alfik do jazzmana Re: Świadek koronny i Elbląg IP: *.elb.vectranet.pl 04.02.07, 18:24
      Moze chlopaku zrobisz jakis porządek z tym idiotą,od czego tutaj jestes?
      Pozwalasz tak zasmiecac nasze forum?Jestes naprawde zalosny):
      • the_jazz Re: Świadek koronny i Elbląg 04.02.07, 21:36
        Alfik, weź Ty lepiej pilnuj własnego interesu, ok? Nie Ty będziesz mi zwracał
        uwagę od czego tu jestem. Jak uznam, że coś jest niezgodne z regulaminem, to
        wytnę, jak nie, to nie! Wytyczne to Ty możesz dawać swoim kolegom i zwracać się
        do nich per "chłopaku". Nie kwestionuję tego, że Leon robi śmietnik na forum,
        ale szczerze powiedziawszy czasami mam wrażenie, że niewiele się od niego różnisz.
        Dwie papugi w kółko klepiące jedno i to samo - ktoś Wam płaci za bycie tak
        ograniczonymi?

Leon: Neuroleptyk! UFO! Leczcie się!
        Alfik: Elbląg do pomorza! Gdańsk!! GDAŃSK!!!

Zastanów się nad sobą zanim powiesz komukolwiek, że jest ŻAŁOSNY.

P.S. Nie dziwie się, że Wasze stowarzyszenie tak szybko padło. Z bandą fanatyków
        z przysłoniętymi oczyma przez klapki to można isc co najwyżej na mecz piłkarski
        "pokibicowac".
        • Gość: Leon Re: Świadek koronny i Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:19
          No teraz Jazz to mnie zaskoczyłeś. W końcu coś rzeczowego na tym forum. Czyli
          tak źle to z wami może nie będzie. Szkoda tylko że wyciąłeś moj post. W końu
          niczym nie odstawał od poziomu paranoi tu panującej. Przecież takie tu klimaty.
          Każdy emblong pisze swoje urojenia jak chce. Pozdrawiam i życzę szybszego
          powrotu do zdrowia.
          • the_jazz Re: Świadek koronny i Elbląg 05.02.07, 01:57
            Leon, proszę Cię, daj sobie już spokój z tą błazenadą. To do niczego nie
            prowadzi. Miałem nadzieję, że forumowicze nie dadzą się prowokować Twoimi
            zaczepnymi wypowiedziami, ale niestety skutek jest wręcz odwrotny. Dlatego z
            łaski swojej przestań brac udział w tych przygłupich przepychankach i daj spokój
            z tymi idiotycznymi tekstami o psychiatryku - nudne to już jest.
            Czuję się tu jak w piaskownicy, nie dziwie się, że co normalniejsi ludzie
            przestali tu zaglądać.

Nie taki wizerunek elbląskiego społeczeństwa chciałbym tu oglądac.
            • Gość: bobas Re: Świadek koronny i Elbląg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 07:16
              Niestety forum opanowali gó..arze w wieku leonka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka