anka1 30.04.02, 11:41 milego dlugiego weekendu!!! Wszystkim. juz teraz bo znow mam problemy z wchodzeniem na forum i duzo pracy, ale jak bede mogla to jeszcze zajrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivan.lukov Re: Kochani to ja zycze 30.04.02, 11:55 tobie tez aniu1 pozdrowienia na dlugi weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob27 Re: Kochani to ja zycze IP: *.mst.gov.pl 30.04.02, 12:04 Ja również życzę Tobie i innym Forumowiczom udanego weekendu. U mnie na pewno będzie udany bo już za 4 godziny jadę do ukochanego BIAŁEGOSTOKU!!!!!!!!! Hhhuuuurrrraaaaaaa!!!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kochani to ja zycze 30.04.02, 12:06 a ja za 4 godziny bede wyjezdzac z Bialego:) huurraa!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob27 Re: Kochani to ja zycze IP: *.mst.gov.pl 30.04.02, 12:12 może miniemy się gdzieś w trasie :-))) miej ze sobą transparent z napisem Anka1 :-) Życzę w takim razie udanego odpoczynku... od Białegostoku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka1 Re: Kochani to ja zycze IP: *.future-net.pl 30.04.02, 12:39 A gdzie to tak jedziesz ?????????????????Pochwal sie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kochani to ja zycze 01.05.02, 07:16 O Iwanie Lukowie, pragne laskawie zrocic Ci uwage, ze ortografia jezyka polskiego wymaga aby liczebniki pisac slowami. W zwiazku z tym prawidlowa odmiana imienia aniola (albo famme fatale) tego forum powinna brzmiec Aniu (tak z duzej litery - wszak to imie wlasne) Pierwsza. > tobie tez aniu1 pozdrowienia na dlugi weekend Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Kochani to ja zycze IP: *.bial.gazeta.pl 30.04.02, 12:24 Wszystkim Forumowiczom czuwającym i odpoczywającym wszystkiego miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kochani to ja zycze 30.04.02, 12:33 Życzę wszystkim miłego długiego weekendu. (Chyba powinienem napisać: dla wszystkich). I dla tych, co w Białymstoku i dla tych, co na obczyźnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Kochani to ja zycze IP: *.interserw.com 30.04.02, 12:49 .... ja również przyłączam się do życzeń. Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kochani to ja zycze 30.04.02, 13:01 ale sie slodko zrobilo:) jak po soczku malinowym, dolejmy do niego wodki i tabasco bedzie wscieklak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kochani to ja zycze 01.05.02, 07:19 Ja bym tak wodki nie marnowal: soczek malinowy do herbaty, tabasko do jedzonka... > ale sie slodko zrobilo:) jak po soczku malinowym, dolejmy do niego wodki i > tabasco bedzie wscieklak:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Kochani to ja zycze IP: *.17.79.204.lifespan.org 30.04.02, 23:13 Dzieki, Elvis!!! Oka Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kochani to ja zycze 01.05.02, 14:02 Kochani to ja życzę wszystkiego dobrego (chyba samemu sobie hehehe :)) i spadam. Sam do siebie gadał nie bede... Miłej reszty weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kochani to ja zycze 01.05.02, 14:21 Chwileczke, a ja to co... robie co moge, ale rzeczywiscie pustawo. Mam nadzieje ze nie na pochodzie towarzystwo!! > Kochani to ja życzę wszystkiego dobrego (chyba samemu sobie hehehe :)) i > spadam. Sam do siebie gadał nie bede... > Miłej reszty weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kochani to ja zycze 02.05.02, 17:25 ormond napisał(a): > Chwileczke, a ja to co... robie co moge, ale rzeczywiscie pustawo. Mam nadzieje > > ze nie na pochodzie towarzystwo!! > Chyba jednak na pochodzie, bo oprócz gości z Australii i Norwegii - niewielu się tu pojawiało... Odpowiedz Link Zgłoś