woy 18.11.04, 14:08 Zdaje sie juz od pewnego czasu wszyscy tamtędy jeżdzą ale oficjalne otwarcie będzie 3 grudnia o 13 przy rondzie. w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
omarta Re: otwarcie pulaskiego 18.11.04, 14:11 oj to znaczy, ze ja tak bez otwarcia po pułaskiego jeździłam i do tego nie zauważyłam, ze juz nowe i przjezdne hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: otwarcie pulaskiego 18.11.04, 14:19 A przez rondo przejeżdżałaś? Tyle tylko, że dla jadących od strony Utraty zaprojektowano osobny pas, w taki sposób, ażeby ominąli rondo z prawej strony. Jak jednak jechałaś w drugą stronę, to musiałaś przejeżdżać przez te nowe rondo. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: otwarcie pulaskiego 18.11.04, 14:20 Boże jakie ominąli - OMIJALI Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: otwarcie pulaskiego 18.11.04, 14:22 cos mnie tu dziś notorycznie wylogowywuwuje.... Wolf, to znów Ty! Ja serio krórko bede w kraku i zamieszania nie zrobię wiec mi juz zycia nie utrudniaj pliss a rono a rzeczywiscie, przejeżdżałam a dokładniej to wieziona była i cos mi nie pasowało czyli inaczej zapamietałam to miejsce :) no ciekawe czy to bedzie usprawnienie Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: otwarcie pulaskiego 18.11.04, 14:28 znów do kraka ? to miło. kraków i jego mieszkancy czekają na ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikihtp Re: otwarcie pulaskiego 18.11.04, 17:03 Nawierzchnia chociaż równa ??? Ba w Polsce potrafią wszystko spartolić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: otwarcie pulaskiego 19.11.04, 08:00 Póki co równa, ale z oceną jakości wstrzymajmy się parę miesięcy. Zobaczymy jak ta nawierzchnia będzie wyglądała po zimie i lecie. Jak będą ostre mrozy, a później wielkie upały i nie wpłynie to na asfalt,to wtedy będzie można pochwalić drogowców. Obawiam sie jednak, że będzie ciepła zima i chłodne lato :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: otwarcie pulaskiego 19.11.04, 13:44 Ja od razu mogę opieprzyć drogowców. Rok czy dwa lata temu remontowana była Utrata a już po 3 miesiącach pojawiły się koleiny na skrzyżowaniu z Dwernickiego. To się nazywa partactwo. Co ja mówię !!! PARTACTWO !!! Nie ma ktoś większej "trzcionki" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: otwarcie pulaskiego 19.11.04, 14:10 No teraz na to poszła kaska unijna (tzw. Program Spójność Społeczna i Gospodarcza 2002) to i kontrola większa, okresy gwarancyjne, gwarancja wykonania. Może lepiej będzie. Co ciekawe Suwałki z tego programu jako jedne z pierwszych podpisały umowę, brawo! A ktoś coś słyszał o projekcie na kanalizaję i wodociągi w Suwałkach, zdaje się współfinansowane z Programu Sapard? w. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: otwarcie pulaskiego 19.11.04, 14:17 Już był wątek na temat kanalizacji i wodociągów - o rozkopoanych Suwałkach bodajże. Czyli jednak, te Czerwone Barany, to nie są takie... barany, jakby chciała pewna źle ułożona rybka. Z tą czerwienią też bym nie przesadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: otwarcie pulaskiego 19.11.04, 14:45 Słyszeli słyszeli! Jakoś ja tej poprawy wody nie odczuję, ale co nowego asfaltu i kostki nakładli to będzie nasze. W mojej okolicy 2 ulice zrobili zupełnie od nowa. Świetna sprawa...Niby wodociągi a przy okazji całe ulice się robią. Miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś