domrara 30.07.08, 23:30 Witajcie Forumowicze, poszukuję namiarów na lekarza endokrynologa w Gorzowie. Czy ktoś wie, gdzie przyjmuje taki specjalista? Dodatkowe info (np. czas oczekiwania na wizytę) mile widziane. Z góry wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gianka Re: Poszukiwany...endokrynolog 30.07.08, 23:48 W Gorzowie jest kilku endokrynologów, zalezy do czego konkretnie potrzebujesz lekarza tej specjalności. Gabinet prywatny (nie wiem, czy na NFOZ tez) ma na tylach laboratorium analitycznego przy Pilsudskiego dr R. Kolodziejczak, potem dr Agata Czarnywojtek przyjmuje/mowala w Hipokratesie. NAstepnie chyba mamy jeszcze dr Kozieradzką i dr Jarząbkowską - obie chyba w GLS. Jesli moge pomoc jakos - prosze na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
domrara Re: Poszukiwany...endokrynolog 31.07.08, 12:54 Już mi bardzo pomogłaś. Zapisałam się na poniedziałek do GLS'u. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Poszukiwany...endokrynolog 31.07.08, 12:58 Jak ci w Gorzowie nie pomogą to jedź do Poznania. W razie czego podrzucę jakiś kontakt mailowo. Odpowiedz Link Zgłoś
domrara Re: Poszukiwany...endokrynolog 31.07.08, 17:07 Zacznę od Gorzowa, a potem zobaczę, co dalej. Jeżeli wciąż bedę w potrzebie, to się zgłoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Poszukiwany...endokrynolog IP: *.gorzow.mm.pl 31.07.08, 17:01 Po co od razu do Poznania.W GLS co dwa tygodnie przyjmuje pani doktor z Poznania.Prywatnie,ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
gianka Re: Poszukiwany...endokrynolog 31.07.08, 23:44 tez prawda, ale nie pamietam nazwiska... polecam tez dra Syrenicza - teraz tylko Szczecin, ale wczesniej przyjmowal w Gorzowie... Odpowiedz Link Zgłoś