Dodaj do ulubionych

Podlaski knot internetowy

IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 28.12.04, 09:09
We "Wrotach Podlasia" tubie propagandowej podlaskiego urzedu marszałkowskiego
zostało objawione: "Powstał nowy serwis internetowy poświęcony inwestowaniu w
naszym regionie" adres: www.invest.pfrr.pl . No to wpadłem na rzeczoną
stronkę, wpisałem w wyszukiwarce słowo Białystok a tu
komunikat: "Przepraszamy, serwis w trakcie realizacji" ... Ale dałem jeszcze
szansę może do działu Aktualności... ale tu tez pustki. No to w oferty lecę,
ciach i co: "Przepraszamy, serwis w trakcie realizacji".. może mapa serwisu?
jednak "Przepraszamy, serwis w trakcie realizacji".. No to powstał... czy
powstaje??? Może jak się zaloguję to będe miał wiecej informacji ale nic z
tego "Przepraszamy, serwis w trakcie realizacji". Czyli pokazano totalnie
pusty serwis. Jak rozumiem należało kasę rozliczyć przed 31 grudnia...wiadomo
budżet ... ale komu jest potrzebny taki knot? Wiem, wiem temu kto się do
nas usmiecha z pierwszej strony tego "dzieła".
Serwis był reklamowany we wczorajszej Rzeczpospolitej (zupełnie nie wiem
dlaczego reklamuje sie taka interentowa porazkę). Ogłoszenie zostało
wciśniete na strone z wielkim artykułem o upadku ludzi związanych z aferą
Rywina...moze to jest jakiś znak dający nadzieję żę wreszcie... ktos ...
kiedys odpowie za interentowe wyczyny podlaskich urzedników i
niekompetentnych pracowników Podlaskiej Fundacji Rozwoju Regionalnego? Ile
osób dotarło na ową stronę... odbiło się od jej pustki i juz nigdy do niej
nie wroci? Modelowy przyklad produkcji knotow za publiczne pieniadze.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: Podlaski knot internetowy IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 28.12.04, 13:20
      popieram :)
      • Gość: www.zieloni.w.pl Re: Podlaski knot internetowy IP: *.osiedle.net.pl 28.12.04, 14:05
        A informacja turystyczna bywa wszedzie tylko nie na dworcu PKP
    • Gość: hubert Re: Podlaski knot internetowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 14:21
      no tak nic nie działa. a to co działa niewiele wnosi. garść suchej statystyki.
      nijak to ma się do "wrót małopolski".
      pzdr
      • Gość: fan Re: Podlaski knot internetowy IP: 80.55.171.* 28.12.04, 15:56
        Na białystokonline.pl wbijcie hasło "kościół" to Wam wyskoczą kwiaciarnie :D
        • Gość: michał Re: Podlaski knot internetowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 08:46
          Na białystokonline.pl wbijcie hasło "kościół" to Wam wyskoczą kwiaciarnie :D
          bo szukając informacji na temat kościoła kat. należy wstukać"pedofile"
          • Gość: Złotyśrodek Re: Podlaski knot internetowy IP: *.man.bialystok.pl 29.12.04, 14:56
            > bo szukając informacji na temat kościoła kat. należy wstukać"pedofile"

Ależ dowcip! Pierwsza klasa. Gratuluję. Tylko ktoś tak inteligentny i dowcipny
            coś takiego mógł wymyslić. Jestem pod wrażeniem. Jeszcze raz gratuluję.
            • Gość: michał Re: Podlaski knot internetowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 08:28
              dzięki ! całe seminarium mi gratulowało , a przełożony nawet miał łzy w oczach
              i uśmiechał się do mnie jak mona-lisa....
        • Gość: Aparatczyk Re: Podlaski knot internetowy IP: *.stnet.pl / *.stnet.pl 30.12.04, 08:54
          Co sie wyswietla na bialystokonline to ich sprawa bo to portal powstaly za
          prywatne pieniadze, ale produkcja tandety za publiczna kase przez urzedasow i
          fundacje teoretycznie powstale dla wsparca regionu to zupelnie inna rzecz.
          • competer1 Re: Podlaski knot internetowy 30.12.04, 12:22
            Gość portalu: Aparatczyk napisał(a):

> Co sie wyswietla na bialystokonline to ich sprawa bo to portal powstaly za
            > prywatne pieniadze, ale produkcja tandety za publiczna kase przez urzedasow i
            > fundacje teoretycznie powstale dla wsparca regionu to zupelnie inna rzecz.

To jest prawda. Ale o kiepskiej wyszukiwarce to i ja ich informowałem juz z dwa
            lata temu. Dostałem odpowiedź, ze jeszcze jest w rozbudowie. I moim zdaniem
            jeśli serwis za prywatną kasę daje dupy to co dopiero wymagać od ludzi z
            regularną pensją z publicznej kasy. Mam wrażenie, że oni po prostu nie mają
            nikogo mądrzejszego nad sobą, a sami są ludźmi z przypadku. A na
            onlinebialystok nawet dworca pkp nie uraczysz. Musisz wpisać zakład przewozów
            pasażerskich:).
    • max39 Re: Podlaski knot internetowy 01.01.05, 00:34
      prawdziwy knot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka