Dodaj do ulubionych

Strona ILO w Białymstoku

IP: *.bsk.vectranet.pl 08.01.05, 19:32
No i przeszukałem całą strone www.ilo.pl w poszukiwaniu sensacji. Ale po
zapoznaniu sie z treścią tej strony, to wydaje się, że ich główny problem
jest taki, że przykleiła się do nich jak przysłowiowe g....o pani redaktor
Dargiewicz z Porannego.
Jakie to szczęście, że została wywalona z Wyborczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gulietta Re: Strona ILO w Białymstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 22:32
      Strona 1lo ;) bardzo mi sie podoba.. ehh tylko czemu nie opisali Magdalenki?! :>
      • Gość: Ziomal Re: Strona ILO w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 08.01.05, 22:40
        Jakiej Magdalenki?
        • Gość: Ala Re: Strona ILO w Białymstoku IP: *.one.pl / *.dz.euro-net.pl 08.01.05, 23:16
          Gość portalu: Ziomal napisał(a):

> Jakiej Magdalenki?

No i jaki z Ciebe ziomal?
          • Gość: Ziomal Re: Strona ILO w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 08.01.05, 23:27
            Chciałem się dowiedzieć, czy wiesz o czym mówisz.
            Wszyscy Ziomale wiedzą, że chodzi o wzgórek niejakiej Magdalenki.
            :)
            • Gość: Gulietta Re: Strona ILO w Białymstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:21
              Czy ja wiem czy to taki "wzórek"?! :>
              • Gość: Gulietta Re: Strona ILO w Białymstoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 12:22
                "wzgórek" literówkę zrobiałam ;)
                • Gość: Ziomal Re: Strona ILO w Białymstoku IP: *.bsk.vectranet.pl 09.01.05, 14:29
                  Już wysłałem do nich maila, żeby ten wzgórek opisali.
                  A może dodadzą do serwisu trochę fotek wzgórka niejakiej Magdalenki. :)
            • Gość: Ala A w takim razie, to IP: *.one.pl / *.dz.euro-net.pl 09.01.05, 16:42
              zwracam honor!

> Chciałem się dowiedzieć, czy wiesz o czym mówisz.
              > Wszyscy Ziomale wiedzą, że chodzi o wzgórek niejakiej Magdalenki.
              > :)

Zwykle wiem, o czym mówię, chociaż o rzeczach, o których coś wiem, niekoniecznie
              lubię mówić, zato poplotkować sobie lubię nadzwyczaj.

I dlatego dobrze, ża trafiłam na Ziomala, który najwidoczniej sprawę niejakiej
              Magdalenki zna z osobistej autopsji, może nawet uczestniczącej, bo ja to tylko z
              przekazów ustnych, albowiem stosowne nauki pobierałam gdzie indziej.

Chodzi mi o to, skąd na rzeczonym wzgórku rzeczonej Magdalenki wzięło się
              źródełko, z którego życiodajny płyn czerpie obficie okoliczna młodzież? No -
              musi być chyba na to legenda jakaś?

Pozdrawiam. Ala
              • Gość: Ziomal Re: A w takim razie, to IP: *.bsk.vectranet.pl 09.01.05, 17:40
                Ano znam z osobistej autopsji (jak piszesz). Uczyłem się lat temu kilka w VI
                (nieustająco kocham tę szkołę, też mają ładną stronę www) i zawsze
                rozpoczynaliśmy rok szkolny i wakacje właśnie na wzgórku omawianej Magdalenki.
                Tylko mniejsze uroczystości obchodziliśmy na Plantach.
                • Gość: nutka Re: A w takim razie, to IP: *.chello.pl 09.01.05, 18:09
                  zadna strona im nie pomoże, moim zdaniem najfatalniejsza szkoła na świecie, 4
                  lata zmarnowane, no może nie do końca zero problemu z dostaniem sie na studia,
                  jednak złe wspomnienia pozostaną....
                  • Gość: Ziomal Re: A w takim razie, to IP: *.bsk.vectranet.pl 09.01.05, 18:24
                    Napisz Nutka więcej, przeglądam strony różnych ogólniaków, bo szukam dobrej
                    szkoły dla córki. Żaden z ogólniaków nie chwali się osiągnięciami, a jak już to
                    jednak nie są to takie jak w jedynce. Zaglądałem też na strony II, III, IV, V,
                    VI, VIII. Wydaje się że w I LO aż się roi od uczniów, którzy cośtam umieją.
                    Sam pamiętam w mojej klasie w VI LO, jak 1 koleś wystartował w jakimś
                    konkursie, to uważaliśmy go za kosmitę. Nikt z nas tak naprawde nie wyniósł ze
                    szkoły prawie nic. Dlatego bardzo poważnie poszukuję szkoły, która przygotuje
                    do studiów i matury, bo chyba teraz nie da się ściągać jak za moich czasów.
                    Podpowiedz proszę, tylko nie pisz o klimatach, bo na klimaty jestem za stary.
                    • Gość: Ala Re: A w takim razie, to IP: *.one.pl / *.dz.euro-net.pl 09.01.05, 18:41

> Napisz Nutka więcej, przeglądam strony różnych ogólniaków, bo szukam dobrej
                      > szkoły dla córki. Żaden z ogólniaków nie chwali się osiągnięciami, a jak już to
                      >
                      > jednak nie są to takie jak w jedynce. Zaglądałem też na strony II, III, IV, V,
                      > VI, VIII. Wydaje się że w I LO aż się roi od uczniów, którzy cośtam umieją.
                      > Sam pamiętam w mojej klasie w VI LO, jak 1 koleś wystartował w jakimś
                      > konkursie, to uważaliśmy go za kosmitę.

Kosmitów w ILO nie brakuje. Mam tylko wątpliwości, czy pozostałymi zajmują sie
                      jak należy... :( Znaczy - to liceum nastawione wybitnie na osiągnięcia "mierzalne".

>Nikt z nas tak naprawde nie wyniósł ze
                      > szkoły prawie nic.

Jak to! Przecież nieustajaco kochasz... Musiałeś się dobrze bawić.

>Dlatego bardzo poważnie poszukuję szkoły, która przygotuje
                      > do studiów i matury, bo chyba teraz nie da się ściągać jak za moich czasów.
                      > Podpowiedz proszę, tylko nie pisz o klimatach, bo na klimaty jestem za stary.

A nie boisz się wpływu Magdalenki? :)

Jak swego młodego chciałam stamtąd przenieśc, to się nie dał. On, o dziwo, mimo
                      niewielkich (mierzalnych na razie) sukcesów, dobrze się tam czuje! :-O

• Gość: Ala Ato tam IP: *.one.pl / *.dz.euro-net.pl 09.01.05, 18:21
                  ciasno być musiało? :)) Skoro to dla całego miasta miejsce kultowe. W końcu to
                  tylko niewielki wzgórek obmawianej Magdalenki.

Myślałam, że tylko dla ILO.

> Ano znam z osobistej autopsji (jak piszesz). Uczyłem się lat temu kilka w VI
                  > (nieustająco kocham tę szkołę, też mają ładną stronę www) ...

Aaaa... VI - wiem. Zdaje się, że są tak kultowe schody...

>...i zawsze
                  > rozpoczynaliśmy rok szkolny i wakacje właśnie na wzgórku omawianej Magdalenki.

A ja osobiście doświadczam skutków owych obrzędów... Syna mam liceum.

> Tylko mniejsze uroczystości obchodziliśmy na Plantach.

Bo to daleko mieliście. Ale ILO ma blisko.

Pozdrawiam. Ala
                  • Gość: Ziomal Re: Ato tam IP: *.bsk.vectranet.pl 09.01.05, 18:27
                    Ale jaraliśmy na poczcie. Teraz tam pustki. Coć się skończyło
                    • Gość: mike Re: Ato tam IP: *.csk.pl / *.csk.pl 17.01.05, 19:13
                      a propo opisu wzgórza św. Magdaleny, opsi powinien sie pojawic na podstronie
                      ilo, student.ilo.pl, strona bedzie przygotowana pod koniec lutego, znajdzie się
                      tam forum oraz rożne inne atrakcje dla ucznia, a i cos o szkole, jest na prawde
                      wporzadku, mi sie podoba, mocno nie cisna a i mądrzy jestesmy ;)
                      • Gość: Basia Re: Ato tam IP: *.pl 18.01.05, 14:39
                        Już czekamy.
                        :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka