Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Redakcji GW

21.05.02, 21:44
Kto z Forumowiczów się wybiera na to spotkanie? Kto będzie na czacie?
Obserwuj wątek
    • ralston Do Redakcji 21.05.02, 21:46
      A szanowna Redakcja może uchyliłaby rąbka tajemnicy i zająknęła się nieco w
      temacie programu spotkania?
      Pozdrawiam.
      • Gość: hmc Re: Do Redakcji IP: *.interserw.com 21.05.02, 21:56
        Kurczę ja nie mogę przyjść. Mam nadzieję że ktoś napisze jak było.
        Pozdrawiam Hmc
        • Gość: Oka Re: Do Redakcji IP: *.17.79.204.lifespan.org 21.05.02, 23:10
          Ja bede na czacie.
    • redakcja.bialystok Re: Spotkanie w Redakcji GW 22.05.02, 12:59
      Witajcie!
      Redakcja się wreszcie obudziła :))))
      Tak jak zapowiadaliśmy, zapraszamy Was na spotkanie w piątek o godz. 19 w
      redakcji Gazety Wyborczej (ul. Sienkiewicza 49, V p.). Zapraszamy każdego, kto
      może się pojawić.
      Dla naszych przyjaciół z zagranicy i z kraju, którzy nie będą mogli spotkać się
      z nami osobiście organizujemy czat forumowy w pokoju Białystok. Czat
      niemoderowany oczywiście :)). Rozpocznie się oczywiście również o godz. 19.
      Więc wszyscy będziemy tego wieczoru razem
      Zapraszamy!!!
      • poziomk Re: Spotkanie w Redakcji GW 22.05.02, 20:27
        Jak nie zabłądzę to przyjdę
    • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 23.05.02, 18:16
      Czyżby frekwencja zapowiadała się rzeczywiście tak mizernie?
      • Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 23.05.02, 20:48
        Bardzo zaluje, ze nie moge przyjechac. Na pewno stawilabym sie osobiscie i
        narobilabym szumu za dziesieciu!
        • Gość: MICHAL Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.skane.se 23.05.02, 22:40
          Zaluje , ze nie mam akurat urlopu.Na domiar zlego pracuje.
          Pamietajcie o kubku dla mnie i ewentualnie koszulce
          rozmiar XL.
          Pozdrawiam Michal.

vel Krystyna Janda.
    • Gość: Acro Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:01
      Sorki - siła wyższa - wieczór kawalerski kumpla. Na dowód szczerości swoich
      intencji mam dowód w postaci odwiedzenia redakcji w zeszły piątek (patrz wątek
      pt "Jestem straszną sierotą")
    • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 23.05.02, 22:45
      No dobrze - podsumujmy.
      Acro już był.
      PoziomK przybędzie jak nie zgubi kompasu...
      Razem dwóch.
      A reszta?
      • anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 10:26
        reszta jest milczeniem:)))
    • annabl Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 10:32
      Chcialabym przypomniec, ze za watek o 6 LO naleza sie 3 kubki. Jak przycisne
      autora watku - Adama G. - to dokonam wymiany za ser holenderski.
      Jezeli mi sie uda to z checia zajrze na czat. Badzmy szczerzy - jesli nie
      wiadomo o co chodzi to chodzi o kubki.
      • ivan.lukov Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 11:46
        a moze i ja przyjde? chcecie zebym przyszedl???
        • Gość: annabl Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bwk.tue.nl 24.05.02, 11:52
          ciemna rozpacz pokryje redakcje jesli sie nie zjawisz, naklad spadnie, biiida.
          • korni Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:00
            zeby tak szanowna redakcja piwo obiecala ....
            • bix1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:03
              korni napisał(a):
              > zeby tak szanowna redakcja piwo obiecala ....

Piwo, piwo ??? Moje klapnięte uszka, wyraźnie się podniosły...

• korni Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:07
                a jak frekwencja by byla
                • marat_ Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:08
                  I kaszanka, i kaszanka!!
                  • annabl Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:10
                    jak sie wszyscy ozywili!
                    • bix1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:38
                      A gdzie są czujni redaktorzy Wyborczej ?
                      • anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 13:04
                        poszli kaszanki szukac:))))
                        • Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 13:26
                          Raz jeszcze zapraszamy. Kaszanki ani piwa nie będzie, ale gwarantujemy miłą
                          atmosferę. Mieścimy się na rogu Jurowieckiej i Sienkiewicza, wjeżdża się windą
                          na IV piętro i 1 piętro spacerkiem schodami do redakcji
                          Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów tutaj i za morzami.
                          Redakcja
                          • bix1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 13:28
                            Gość portalu: redakcja napisał(a):
                            > Kaszanki ani piwa nie będzie...

i znów klapnięte uszka mam...
                            • annabl Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 13:33
                              i frekwencja spadnie...
                              • Gość: ha14 Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.rrnet.pl 24.05.02, 14:35
                                Piwa ani kaszanki nie będzie- no mogę zrozumieć.
                                Jednak musi być kiełbasa WYBORCZA- wyrób firmowy
                                • Gość: Piter Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.piasta.pl 24.05.02, 17:00
                                  • Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 17:35
                                    Jestescie tam?
                                    • Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 17:39
                                      Zaczynamy o 19
                                    • Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:43
                                      Hej Oka ciesze sie ze juz czuwasz, ja jestem w drodze. Wiec,jesli ktos obawia
                                      sie ze bedzie w redakcji sam, niech wsiada na rower rolki i przyjezdza!!!
                                      Emigranci! ci ktorzy sie spac jeszcze nie pokladli albo obudzili duzo za
                                      wczesnie do zobaczenia za chwile. Mam cos wyjatkowego i nie bedzie to ani
                                      kaszana ani kiszka:))))
                                      • anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 17:47
                                        Chatka masz az tak daleko ze juz wyruszylas:)))
                                        • Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:50
                                          O 19 ??? Nie wiem gdzie wyczytalam ze o 18!!! Zisatej wiec w cafe do 19, potem
                                          musze leciec!!
                                          • anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 17:55
                                            alez Redakcja ma moc przyciagania, niektorzy tydzien, niektorzy godzine
                                            wczesniej przychodza:)))
                                            • Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 17:57
                                              Mamy nadzieję, że nikt nie spóźni się o tydzień lub choćby o dzień jeden
                                              • anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 18:02
                                                z forumowiczami nigdy nie wiadomo:)))
                                                • Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:19
                                                  Ucichlo czyzbyscie byli w drodze?
                                                  • Gość: czarny Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 18:24
                                                    a ja juz siedze i czekam...
                                                  • Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:28
                                                    W redakcji czy w domu?
                                                  • Gość: czarny Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 18:31
                                                    w redakcja.... to ja jestem Redakcja (m.in.)
                                                  • Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:31
                                                    Anka wez parasol moze padac...
                                                  • Gość: czarny Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 18:32
                                                    Gość portalu: chatka napisał(a):

> Anka wez parasol moze padac...

anka siedzi w domu i stuka na czacie... zapraszam do pokoju bialystok
                                                  • Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 19:25
                                                    Dobry wieczor wszystkim!
                                                    Kto przyszedl?
                                                    Oka
                                                  • Gość: Ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.linux / 192.168.100.* 24.05.02, 19:40
                                                    CZesc Oka - jestesmy na czacie. Dawaj do nas
                                                  • Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 19:43
                                                    Jestescie tam czy nie?
                                                    Wedlug moich obliczen u Was powinna byc 19:40.
                                                    Czy ktos sie pojawil?
                                                  • Gość: Przemek Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.man.polbox.pl 24.05.02, 19:50
                                                    Dawaj na czat.
                                                  • Gość: Ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.linux / 192.168.100.* 24.05.02, 20:06
                                                    A gdzie Ormond? Śpi?
                                                  • Gość: czarny Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 20:13
                                                    Oka, juz druga godzine na ciebie na czacie, pokoj Bialystok
                                                  • Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 20:22
                                                    m.in. Chatka. Dlaczego nie jesteś na czacie?
                                                  • Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 20:24
                                                    Jest mi cholernie przykro, ale mam problemy z zalogowaniem.
                                                    Duzo Was tam jest? Co robicie?
                                                  • Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 20:28
                                                    Pięcioro, gadamy ,śmiejemy się, dyskutujemy z Forumowiczami, którzy siedzą w
                                                    domach.
                                                  • Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 20:35
                                                    Kurcze, jestem bardzo zla, bo juz od ponad tygodnia czekalam zeby z Wami
                                                    pogadac a tu taki zawod.
                                                    Kto przyszedl?
                                                    Czy robicie zdjecia?
                                                    POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH!
                                                  • poziomk Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 21:46
                                                    Zdjęć nie było.
                                                    Obiecanki cacanki, mówiliście że przyjdziecie, tym czasem 3 (słownie trzy)
                                                    osoby.
                                                    i co?
                                                    Byłem, widziałem...
                                                    Pozdrawiam -poziomK
                                                  • Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 20:36
                                                    Kończymy czat, wszystkim dyskutantom dziękujemy. Szkoda, że Oka nie zdołała się
                                                    zalogować . Może następnym razem....I niech forum nie zamiera na weekend, a
                                                    słońce niech nie zachodzi ani na chwilę.
                                                    Pozdrowienia
                                                    Redakcja
                                                  • Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 20:44
                                                    Bardzo szkoda. Zaniedbalam prace, zeby z Wami sie polaczyc i taka lipa.
                                                    Mam nadzieje, ze dobrze sie bawiliscie i ze kontynuujecie mily wieczor w
                                                    ktoryms z bialostockich pubow.
                                                  • Gość: Art Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.man.bialystok.pl 24.05.02, 22:35
                                                    OKA kontynuacja była tylko kontynuatorów mało :)Mam nadzieję ,że następnym
                                                    razem będzie inaczej. Może już niedługo...? Pozdrowienia wszystkim nieobecnym.
                                                  • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 22:46
                                                    Spoko. Znowu na posterunku.
                                                    Pozdrowienia
                                                    Rals
    • ralston Droga Redakcjo 24.05.02, 23:10
      Poproszę o obszerną relację ze spotkania i informację kiedy można się
      spodziewać następnego. Bardzo żałuję, że mogłem być tylko na czacie (chociaż i
      tak cudem w czasie 10 minut znalazłem w Płocku dwie kafejki internetowe).
      Następnym razem chciałbym być "na żywo"
      Pozdrawiam
      Rals
      • sluggard Re: Droga Redakcjo 24.05.02, 23:26
        A ja mam zapalenie gardła (chyba słychać jak chrypię) i całą imprezę...
        przespałem. Dlatego przyłączam się do apelu Ralstona.
        • Gość: Ralston Re: Droga Redakcjo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:35
          sluggard napisał(a):

> A ja mam zapalenie gardła (chyba słychać jak chrypię) i całą imprezę...
          > przespałem. Dlatego przyłączam się do apelu Ralstona.

No Stary, mogłeś czatować po cichu, a nawet na migi. Zapalenie gardła nie jest tu
          usprawiedliwieniem! :)
          Imprezę przespałeś, a teraz zasnąć nie możesz i stukasz po nocy?
          • sluggard Re: Droga Redakcjo 24.05.02, 23:39
            No właśnie. Szkoda, że impreza się nie przeciągnęła do nocy:)

A poza tym w poniedziałek mam egzamin ustny, a z takim gardłem daleko nie
            zajdę - więc się intensywnie kuruję.
            • Gość: redakcja Re: Droga Redakcjo IP: *.bial.gazeta.pl 26.05.02, 12:21
              Spotkanie w redakcji i czat Forumowiczów z całego świata możemy oczywiście
              powtórzyć. Zaproponujcie jednak taki termin, który będzie wszystkim pasował,
              żebyśmy nie siedzieli w kilka osób. Pozdrowienia
              Redakcja
              • poziomk Re: Droga Redakcjo 26.05.02, 12:48
                Niech Redakcja zauważy , że zbliża się lato , wakacje i urlopy. Zrobić zlot
                przed wakacjami.... ciekawe ile będzie odważnych twarz pokazać:))
                Znowu będzie dużo pisania, przyjdzie 2-3 osoby jak tym razem
            • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 15:03
              sluggard napisał(a):

> No właśnie. Szkoda, że impreza się nie przeciągnęła do nocy:)
              >
              > A poza tym w poniedziałek mam egzamin ustny, a z takim gardłem daleko nie
              > zajdę - więc się intensywnie kuruję.

Sluggard - jak tam Twój ustny?
              I dezynfekuj się chłopie regularnie. Żeby unikać kłopotów z gardłem trzeba
              stosować cos do wewnętrznej dezynfekcji (coś o większym oprocentowaniu niż lokata
              bankowa).
              • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 15:50
                sok malinowy ze spirytusem!
                a spotkanie na Boze Cialo, bedzie pretekst zeby na procesje nie isc:)))
                • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 15:53
                  Sok - do nacierania
                  Spirytus - do dezynfekcji, oczywiście...
                  • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:05
                    tyle roboty w taki upal? lepiej wypic wszystko razem i spokoj:)))
                    • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:07
                      No tak - tylko po co psuć smak całkiem dobrego spirytusu?!
                      • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:25
                        ale soczek malinowy tez jest pyszny!!!
                        • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:31
                          I jako soczek malinowy pijany być winien...
                          • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:32
                            Rals ale o wscieklych psach slyszales prawdaz?:)
                            • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:34
                              Zastanawiam się teraz u kogo jest większy upał - bo nie rozumiem, co mają
                              wściekłe psy do pijania soku malinowego w jego czystej postaci?
                              • Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:40
                                czysta to ma byc wodka, sok malinowy i tabasco. chyba tak to bylo
                                • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:43
                                  Upał u mnie nic nie zelżał... Oświećcie mnie o co tu chodzi? Najpierw wściekłe
                                  psy, teraz tabasco...
                                  • Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:45
                                    Gwarantuje ze wsiekly pies na pewno by cie teraz ocucil!Tylko nie pamietam czy
                                    to nie byla przypadkiem tequila?
                                    • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:51
                                      Ocucił? Chyba z nóg zrzucił!
                                • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:44
                                  i to jest wlasnie przepis na wsciekle psy Rals:))) w wersji rosyjskiej dodaje
                                  sie jeszcze spirt:)))
                                  • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:46
                                    Oj poniał! I to się da wypić!? Tak bez reklamacji*?

*reklamacja = zwrot
                                    • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:48
                                      i to ile!!!! mniam, mlask,ummm :)))
                                  • Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:50
                                    anka1 napisał(a):

> i to jest wlasnie przepis na wsciekle psy Rals:))) w wersji rosyjskiej dodaje
                                    > sie jeszcze spirt:)))

Anka chcialas powiedziec spirit! A nie mowilam ze ozywia ducha!
                                    • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:52
                                      aaa to tez jak najbardziej!:))))
                                      • Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:56
                                        Stawia i o podnosi...
                                        • Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 17:00

> Stawia na nogi i podnosi na duchu...
                                          To wszysko przez ten upal

• ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:54

> anka1 napisał(a):
                                      >
                                      > > i to jest wlasnie przepis na wsciekle psy Rals:))) w wersji rosyjskiej dod
                                      > aje
                                      > > sie jeszcze spirt:)))
                                      >
                                      > Anka chcialas powiedziec spirit! A nie mowilam ze ozywia ducha!

No patrz, a ja zawsze myślałem, że to co innego dodaje skrzydeł i ożywia ciało i
                                      umysł...
                                      • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 17:00
                                        nie kojarzyles tego z psem i to w dodatku wscieklym?:)))
                                        • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 17:09
                                          No tak, pamiętam z dzieciństwa jak mnie jeden pies ożywił, chociaż wścieklizny
                                          nie miał... :)
                                          • anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 17:16
                                            i pewnie biedaku blizny po tym ozywianiu Ci zostaly?
                                            • ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 17:19
                                              Na szczęście tylko poprawa muskulatury ud i łydek, bo na rowerze wtedy byłem...
                                              Szkoda, że Szurkowskiego w pobliżu nie było, bo miałbym szanse pobić mistrza na
                                              lotnym finiszu... :)
                                          • Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 17:19
                                            A co powiecie na goracego psa?
                                            NA pozegnanie jeszcze zart autentyczny, ktory opowiedzial nam kiedys pewien
                                            Amerykanin, ktory zaczal uczyc sie polskiego i tak stawial pierwsze kroki.

Ide ja do sklepu i mowie:Po prosze cztiery psy. A ona "Cziego?"
                                            "Po prosze cztiery psy.
                                            Ona znowu" cziego???? "
                                            Wiec ja licze:" Jeden dwa czi... aaaaaaa! Czipsy!
                                            Do jutra !
    • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:19
      Najpierw o "wściekłym psie" (w tym jestem dobry):
      do małego kieliszka wlewamy trochę syropu malinowego, na to lejemy zimną wódkę
      i doprawiamy kilkoma kroplami Tabasco. Pijemy jednym haustem!!! Na początku
      wchodzi alkohol, potem robi się słodziutko od malin, a na końcu gardło drażni
      ostry sos. Proporcje według uznania:)

Teraz o egzaminie (w tym dla odmiany nie czuję się ekspertem):
      otóż profilaktycznie (jakbym nie wyzdrowiał) zamieniłem się z kolegą i zdaję
      jutro. I mimo, że wszystko już ze mną w porządku to dodatkowy dzień nauki
      nikomu nie zawadzi. Histologia rulez!
      • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:22
        No to jak już wkuwasz o tkankach, to nie muszę przypominać, że dobrze się
        konserwują pod wpływem formaliny lub spirytusu. Tego pierwszego - nie polecam,
        a co do drugiego - no cóż... cóż jest ważniejsze niż dobrze zachowane własne
        tkanki?
      • anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:23
        a wsieklaki w tym pomoga?:)))
        • anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:24
          tfu, mialo byc wscieklaki!
          • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:42
            Ralston, z tą konserwacją poczekam do zakończenia sesji (może się w
            międzyczasie nie rozsypię). Ale przez wakacje postaram się zakonserwować na
            zapas:)
            • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:45
              No - ryzykowne trochę to wstrzymywanie, zwłaszcza, że w trakcie sesji zużycie
              organizmu wzrasta. W wakacje koniecznie se trzeba dobrze zakonserwować tkanki...
              • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:38
                Ralston, Ty zdaje się starszy ode mnie troszkę jesteś, a jak tam u Ciebie
                stopień zakonserwowania?
                • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:39
                  U mnie teoretycznie w porządku...
                  • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:40
                    Znaczy mam rozumieć, że z praktyką gorzej?
                    • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:42
                      Jak już tu kiedyś zaznaczałem. W tej dziedzinie, jestem mocny tylko w teorii...
                      • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:44
                        Absolutnie i bez wyjątków?
                        Nic tylko podziwiać!!!
                        • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:46
                          Eee, no tak całkiem bez wyjątków, to nie. Z czystej sympatii dla zwierząt, od
                          czasu do czasu "Żuberkiem" nie pogardzę...
                          • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:51
                            ralston napisał(a):

> Eee, no tak całkiem bez wyjątków, to nie. Z czystej sympatii dla zwierząt, od
                            > czasu do czasu "Żuberkiem" nie pogardzę..

Wiedziałem:))))))))))
                            • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:53
                              Czyli Cię nie rozczarowałem. :)
                              • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:55
                                Znaczy tego... mały pomniczek ci chciałem wystawić, ale skoro Ty jednak od
                                czasu do czasu - trudno się mówi!
                                • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:57
                                  Skoro by miał być pomniczek, to mogę znowu przestać...
                                  A z drugiej strony - jak tu nie lubić zwierzątek. Toż to nie po bożemu... :)
                                  • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:02
                                    Robaczki z Tequilli są milusińskie!

Poza tym nie chciałbym Cię na ziemię sprowadzać, ale większość pomników się
                                    wznosi pośmiertnie, więc i tak byś się nim nie nacieszył.
                                    • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:04
                                      A feee. Robactwa nie znoszę. Nawet tego dobrze zakonserwowanego...
                                      • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:06
                                        Ale to przecież także stworzenia boże!!!
                                        • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:07
                                          Smacznego. Mnie nic do tego!
                                          • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:13
                                            Miliardy ptaszków, rybek, kretów itd. jakoś nie wybrzydzają... może jednak to
                                            my się mylimy ignorując takie źródło cennych składników.
                                            • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:17
                                              I dobrze, że nie wybrzydzają. Niech zżerają tego jak najwięcej!

Idąc tym tropem miliardy much nie mogą się mylić, więc jedzmy ...
                                              • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:19
                                                Tylko, że bliżej nam do kreta niż do muchy.
                                                A poza tym mucha się nie liczy, bo ona też wchodzi w to menu.
                                                • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:22
                                                  Mnie tam do kreta też daleko. Wzrok mam dobry.
                                                  • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:40
                                                    Chodziło mi o aspekt genetyczny. Muszce dość łatwo można wychodować oko na
                                                    kolanie, a człowiekowi spróbuj.
    • poziomk Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:45
      Kubek dla redakcji jest 100 post
      • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:47
        A czemu dla Redakcji? Myślisz, że Redakcja nie ma w czym pić?
        • sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:50
          Do znudzenia można powtarzać, że nie 100 postów a 100 różnych adresów IP
          (chyba, że się coś zmieniło).

A swoją drogą, zauważyliście w jakim tempie zbliżamy się do Płocka i Radomia?
          • ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:52
            No, ruch dziś na forum był spory...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka