ralston 21.05.02, 21:44 Kto z Forumowiczów się wybiera na to spotkanie? Kto będzie na czacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Do Redakcji 21.05.02, 21:46 A szanowna Redakcja może uchyliłaby rąbka tajemnicy i zająknęła się nieco w temacie programu spotkania? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Do Redakcji IP: *.interserw.com 21.05.02, 21:56 Kurczę ja nie mogę przyjść. Mam nadzieję że ktoś napisze jak było. Pozdrawiam Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Do Redakcji IP: *.17.79.204.lifespan.org 21.05.02, 23:10 Ja bede na czacie. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bialystok Re: Spotkanie w Redakcji GW 22.05.02, 12:59 Witajcie! Redakcja się wreszcie obudziła :)))) Tak jak zapowiadaliśmy, zapraszamy Was na spotkanie w piątek o godz. 19 w redakcji Gazety Wyborczej (ul. Sienkiewicza 49, V p.). Zapraszamy każdego, kto może się pojawić. Dla naszych przyjaciół z zagranicy i z kraju, którzy nie będą mogli spotkać się z nami osobiście organizujemy czat forumowy w pokoju Białystok. Czat niemoderowany oczywiście :)). Rozpocznie się oczywiście również o godz. 19. Więc wszyscy będziemy tego wieczoru razem Zapraszamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 23.05.02, 18:16 Czyżby frekwencja zapowiadała się rzeczywiście tak mizernie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 23.05.02, 20:48 Bardzo zaluje, ze nie moge przyjechac. Na pewno stawilabym sie osobiscie i narobilabym szumu za dziesieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.skane.se 23.05.02, 22:40 Zaluje , ze nie mam akurat urlopu.Na domiar zlego pracuje. Pamietajcie o kubku dla mnie i ewentualnie koszulce rozmiar XL. Pozdrawiam Michal. vel Krystyna Janda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:01 Sorki - siła wyższa - wieczór kawalerski kumpla. Na dowód szczerości swoich intencji mam dowód w postaci odwiedzenia redakcji w zeszły piątek (patrz wątek pt "Jestem straszną sierotą") Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 23.05.02, 22:45 No dobrze - podsumujmy. Acro już był. PoziomK przybędzie jak nie zgubi kompasu... Razem dwóch. A reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 10:32 Chcialabym przypomniec, ze za watek o 6 LO naleza sie 3 kubki. Jak przycisne autora watku - Adama G. - to dokonam wymiany za ser holenderski. Jezeli mi sie uda to z checia zajrze na czat. Badzmy szczerzy - jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kubki. Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 11:46 a moze i ja przyjde? chcecie zebym przyszedl??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bwk.tue.nl 24.05.02, 11:52 ciemna rozpacz pokryje redakcje jesli sie nie zjawisz, naklad spadnie, biiida. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:00 zeby tak szanowna redakcja piwo obiecala .... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:03 korni napisał(a): > zeby tak szanowna redakcja piwo obiecala .... Piwo, piwo ??? Moje klapnięte uszka, wyraźnie się podniosły... Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 12:38 A gdzie są czujni redaktorzy Wyborczej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 13:26 Raz jeszcze zapraszamy. Kaszanki ani piwa nie będzie, ale gwarantujemy miłą atmosferę. Mieścimy się na rogu Jurowieckiej i Sienkiewicza, wjeżdża się windą na IV piętro i 1 piętro spacerkiem schodami do redakcji Pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów tutaj i za morzami. Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 13:28 Gość portalu: redakcja napisał(a): > Kaszanki ani piwa nie będzie... i znów klapnięte uszka mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.rrnet.pl 24.05.02, 14:35 Piwa ani kaszanki nie będzie- no mogę zrozumieć. Jednak musi być kiełbasa WYBORCZA- wyrób firmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 17:35 Jestescie tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 17:39 Zaczynamy o 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:43 Hej Oka ciesze sie ze juz czuwasz, ja jestem w drodze. Wiec,jesli ktos obawia sie ze bedzie w redakcji sam, niech wsiada na rower rolki i przyjezdza!!! Emigranci! ci ktorzy sie spac jeszcze nie pokladli albo obudzili duzo za wczesnie do zobaczenia za chwile. Mam cos wyjatkowego i nie bedzie to ani kaszana ani kiszka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 17:47 Chatka masz az tak daleko ze juz wyruszylas:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:50 O 19 ??? Nie wiem gdzie wyczytalam ze o 18!!! Zisatej wiec w cafe do 19, potem musze leciec!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 17:55 alez Redakcja ma moc przyciagania, niektorzy tydzien, niektorzy godzine wczesniej przychodza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 17:57 Mamy nadzieję, że nikt nie spóźni się o tydzień lub choćby o dzień jeden Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 18:02 z forumowiczami nigdy nie wiadomo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:19 Ucichlo czyzbyscie byli w drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 18:24 a ja juz siedze i czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:28 W redakcji czy w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 18:31 w redakcja.... to ja jestem Redakcja (m.in.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.ids.pl / *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 18:31 Anka wez parasol moze padac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 18:32 Gość portalu: chatka napisał(a): > Anka wez parasol moze padac... anka siedzi w domu i stuka na czacie... zapraszam do pokoju bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 19:25 Dobry wieczor wszystkim! Kto przyszedl? Oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.linux / 192.168.100.* 24.05.02, 19:40 CZesc Oka - jestesmy na czacie. Dawaj do nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 19:43 Jestescie tam czy nie? Wedlug moich obliczen u Was powinna byc 19:40. Czy ktos sie pojawil? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.man.polbox.pl 24.05.02, 19:50 Dawaj na czat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.linux / 192.168.100.* 24.05.02, 20:06 A gdzie Ormond? Śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 20:13 Oka, juz druga godzine na ciebie na czacie, pokoj Bialystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 20:22 m.in. Chatka. Dlaczego nie jesteś na czacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 20:24 Jest mi cholernie przykro, ale mam problemy z zalogowaniem. Duzo Was tam jest? Co robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 20:28 Pięcioro, gadamy ,śmiejemy się, dyskutujemy z Forumowiczami, którzy siedzą w domach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 20:35 Kurcze, jestem bardzo zla, bo juz od ponad tygodnia czekalam zeby z Wami pogadac a tu taki zawod. Kto przyszedl? Czy robicie zdjecia? POZDRAWIAM WAS WSZYSTKICH! Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 21:46 Zdjęć nie było. Obiecanki cacanki, mówiliście że przyjdziecie, tym czasem 3 (słownie trzy) osoby. i co? Byłem, widziałem... Pozdrawiam -poziomK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.bial.gazeta.pl 24.05.02, 20:36 Kończymy czat, wszystkim dyskutantom dziękujemy. Szkoda, że Oka nie zdołała się zalogować . Może następnym razem....I niech forum nie zamiera na weekend, a słońce niech nie zachodzi ani na chwilę. Pozdrowienia Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.17.79.204.lifespan.org 24.05.02, 20:44 Bardzo szkoda. Zaniedbalam prace, zeby z Wami sie polaczyc i taka lipa. Mam nadzieje, ze dobrze sie bawiliscie i ze kontynuujecie mily wieczor w ktoryms z bialostockich pubow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Spotkanie w Redakcji GW IP: *.man.bialystok.pl 24.05.02, 22:35 OKA kontynuacja była tylko kontynuatorów mało :)Mam nadzieję ,że następnym razem będzie inaczej. Może już niedługo...? Pozdrowienia wszystkim nieobecnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 24.05.02, 22:46 Spoko. Znowu na posterunku. Pozdrowienia Rals Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Droga Redakcjo 24.05.02, 23:10 Poproszę o obszerną relację ze spotkania i informację kiedy można się spodziewać następnego. Bardzo żałuję, że mogłem być tylko na czacie (chociaż i tak cudem w czasie 10 minut znalazłem w Płocku dwie kafejki internetowe). Następnym razem chciałbym być "na żywo" Pozdrawiam Rals Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Droga Redakcjo 24.05.02, 23:26 A ja mam zapalenie gardła (chyba słychać jak chrypię) i całą imprezę... przespałem. Dlatego przyłączam się do apelu Ralstona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: Droga Redakcjo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:35 sluggard napisał(a): > A ja mam zapalenie gardła (chyba słychać jak chrypię) i całą imprezę... > przespałem. Dlatego przyłączam się do apelu Ralstona. No Stary, mogłeś czatować po cichu, a nawet na migi. Zapalenie gardła nie jest tu usprawiedliwieniem! :) Imprezę przespałeś, a teraz zasnąć nie możesz i stukasz po nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Droga Redakcjo 24.05.02, 23:39 No właśnie. Szkoda, że impreza się nie przeciągnęła do nocy:) A poza tym w poniedziałek mam egzamin ustny, a z takim gardłem daleko nie zajdę - więc się intensywnie kuruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Droga Redakcjo IP: *.bial.gazeta.pl 26.05.02, 12:21 Spotkanie w redakcji i czat Forumowiczów z całego świata możemy oczywiście powtórzyć. Zaproponujcie jednak taki termin, który będzie wszystkim pasował, żebyśmy nie siedzieli w kilka osób. Pozdrowienia Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Droga Redakcjo 26.05.02, 12:48 Niech Redakcja zauważy , że zbliża się lato , wakacje i urlopy. Zrobić zlot przed wakacjami.... ciekawe ile będzie odważnych twarz pokazać:)) Znowu będzie dużo pisania, przyjdzie 2-3 osoby jak tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 15:03 sluggard napisał(a): > No właśnie. Szkoda, że impreza się nie przeciągnęła do nocy:) > > A poza tym w poniedziałek mam egzamin ustny, a z takim gardłem daleko nie > zajdę - więc się intensywnie kuruję. Sluggard - jak tam Twój ustny? I dezynfekuj się chłopie regularnie. Żeby unikać kłopotów z gardłem trzeba stosować cos do wewnętrznej dezynfekcji (coś o większym oprocentowaniu niż lokata bankowa). Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 15:50 sok malinowy ze spirytusem! a spotkanie na Boze Cialo, bedzie pretekst zeby na procesje nie isc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 15:53 Sok - do nacierania Spirytus - do dezynfekcji, oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:05 tyle roboty w taki upal? lepiej wypic wszystko razem i spokoj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:07 No tak - tylko po co psuć smak całkiem dobrego spirytusu?! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:31 I jako soczek malinowy pijany być winien... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:32 Rals ale o wscieklych psach slyszales prawdaz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:34 Zastanawiam się teraz u kogo jest większy upał - bo nie rozumiem, co mają wściekłe psy do pijania soku malinowego w jego czystej postaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:40 czysta to ma byc wodka, sok malinowy i tabasco. chyba tak to bylo Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:43 Upał u mnie nic nie zelżał... Oświećcie mnie o co tu chodzi? Najpierw wściekłe psy, teraz tabasco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:45 Gwarantuje ze wsiekly pies na pewno by cie teraz ocucil!Tylko nie pamietam czy to nie byla przypadkiem tequila? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:44 i to jest wlasnie przepis na wsciekle psy Rals:))) w wersji rosyjskiej dodaje sie jeszcze spirt:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:46 Oj poniał! I to się da wypić!? Tak bez reklamacji*? *reklamacja = zwrot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:50 anka1 napisał(a): > i to jest wlasnie przepis na wsciekle psy Rals:))) w wersji rosyjskiej dodaje > sie jeszcze spirt:))) Anka chcialas powiedziec spirit! A nie mowilam ze ozywia ducha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 16:56 Stawia i o podnosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 17:00 Gość portalu: chatka napisał(a): > Stawia na nogi i podnosi na duchu... To wszysko przez ten upal Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 16:54 Gość portalu: chatka napisał(a): > anka1 napisał(a): > > > i to jest wlasnie przepis na wsciekle psy Rals:))) w wersji rosyjskiej dod > aje > > sie jeszcze spirt:))) > > Anka chcialas powiedziec spirit! A nie mowilam ze ozywia ducha! No patrz, a ja zawsze myślałem, że to co innego dodaje skrzydeł i ożywia ciało i umysł... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 17:00 nie kojarzyles tego z psem i to w dodatku wscieklym?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 17:09 No tak, pamiętam z dzieciństwa jak mnie jeden pies ożywił, chociaż wścieklizny nie miał... :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 17:16 i pewnie biedaku blizny po tym ozywianiu Ci zostaly? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Droga Redakcjo 27.05.02, 17:19 Na szczęście tylko poprawa muskulatury ud i łydek, bo na rowerze wtedy byłem... Szkoda, że Szurkowskiego w pobliżu nie było, bo miałbym szanse pobić mistrza na lotnym finiszu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Droga Redakcjo IP: *.BIAWAR.COM.PL 27.05.02, 17:19 A co powiecie na goracego psa? NA pozegnanie jeszcze zart autentyczny, ktory opowiedzial nam kiedys pewien Amerykanin, ktory zaczal uczyc sie polskiego i tak stawial pierwsze kroki. Ide ja do sklepu i mowie:Po prosze cztiery psy. A ona "Cziego?" "Po prosze cztiery psy. Ona znowu" cziego???? " Wiec ja licze:" Jeden dwa czi... aaaaaaa! Czipsy! Do jutra ! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:19 Najpierw o "wściekłym psie" (w tym jestem dobry): do małego kieliszka wlewamy trochę syropu malinowego, na to lejemy zimną wódkę i doprawiamy kilkoma kroplami Tabasco. Pijemy jednym haustem!!! Na początku wchodzi alkohol, potem robi się słodziutko od malin, a na końcu gardło drażni ostry sos. Proporcje według uznania:) Teraz o egzaminie (w tym dla odmiany nie czuję się ekspertem): otóż profilaktycznie (jakbym nie wyzdrowiał) zamieniłem się z kolegą i zdaję jutro. I mimo, że wszystko już ze mną w porządku to dodatkowy dzień nauki nikomu nie zawadzi. Histologia rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:22 No to jak już wkuwasz o tkankach, to nie muszę przypominać, że dobrze się konserwują pod wpływem formaliny lub spirytusu. Tego pierwszego - nie polecam, a co do drugiego - no cóż... cóż jest ważniejsze niż dobrze zachowane własne tkanki? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:42 Ralston, z tą konserwacją poczekam do zakończenia sesji (może się w międzyczasie nie rozsypię). Ale przez wakacje postaram się zakonserwować na zapas:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 17:45 No - ryzykowne trochę to wstrzymywanie, zwłaszcza, że w trakcie sesji zużycie organizmu wzrasta. W wakacje koniecznie se trzeba dobrze zakonserwować tkanki... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:38 Ralston, Ty zdaje się starszy ode mnie troszkę jesteś, a jak tam u Ciebie stopień zakonserwowania? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:39 U mnie teoretycznie w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:40 Znaczy mam rozumieć, że z praktyką gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:42 Jak już tu kiedyś zaznaczałem. W tej dziedzinie, jestem mocny tylko w teorii... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:44 Absolutnie i bez wyjątków? Nic tylko podziwiać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:46 Eee, no tak całkiem bez wyjątków, to nie. Z czystej sympatii dla zwierząt, od czasu do czasu "Żuberkiem" nie pogardzę... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:51 ralston napisał(a): > Eee, no tak całkiem bez wyjątków, to nie. Z czystej sympatii dla zwierząt, od > czasu do czasu "Żuberkiem" nie pogardzę.. Wiedziałem:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:53 Czyli Cię nie rozczarowałem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:55 Znaczy tego... mały pomniczek ci chciałem wystawić, ale skoro Ty jednak od czasu do czasu - trudno się mówi! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:57 Skoro by miał być pomniczek, to mogę znowu przestać... A z drugiej strony - jak tu nie lubić zwierzątek. Toż to nie po bożemu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:02 Robaczki z Tequilli są milusińskie! Poza tym nie chciałbym Cię na ziemię sprowadzać, ale większość pomników się wznosi pośmiertnie, więc i tak byś się nim nie nacieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:04 A feee. Robactwa nie znoszę. Nawet tego dobrze zakonserwowanego... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:06 Ale to przecież także stworzenia boże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:07 Smacznego. Mnie nic do tego! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:13 Miliardy ptaszków, rybek, kretów itd. jakoś nie wybrzydzają... może jednak to my się mylimy ignorując takie źródło cennych składników. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:17 I dobrze, że nie wybrzydzają. Niech zżerają tego jak najwięcej! Idąc tym tropem miliardy much nie mogą się mylić, więc jedzmy ... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:19 Tylko, że bliżej nam do kreta niż do muchy. A poza tym mucha się nie liczy, bo ona też wchodzi w to menu. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:22 Mnie tam do kreta też daleko. Wzrok mam dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 19:40 Chodziło mi o aspekt genetyczny. Muszce dość łatwo można wychodować oko na kolanie, a człowiekowi spróbuj. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:45 Kubek dla redakcji jest 100 post Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:47 A czemu dla Redakcji? Myślisz, że Redakcja nie ma w czym pić? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:50 Do znudzenia można powtarzać, że nie 100 postów a 100 różnych adresów IP (chyba, że się coś zmieniło). A swoją drogą, zauważyliście w jakim tempie zbliżamy się do Płocka i Radomia? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Spotkanie w Redakcji GW 27.05.02, 18:52 No, ruch dziś na forum był spory... Odpowiedz Link Zgłoś