Dodaj do ulubionych

Studia za granica.

IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.05, 21:58
Ktos moze podpowie ktora bialostocka uczelnia wymienia studentow z jakas
uczelnia zagraniczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Re: Studia za granica. IP: 81.15.254.* 17.01.05, 22:31
      wsfiz na kazdym wydziale, uwb -niestety nie na kazdym!z tego co mi wiadomo to w
      dojlidach tez ma podpisane umowy,nie wiem jak choroszczanska!
      • Gość: Stanislaw Re: Studia za granica. IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 22:30
        Dziekuje:)
    • Gość: dody Re: Studia za granica. IP: *.pl 20.01.05, 16:47
      oprócz prywatnych również białostocki uniwerek i polibuda wysyłają studentów na
      wymianę
      • julia-lilo Re: Studia za granica. 21.01.05, 05:43
        mozliwe ale na 100% nie matma na UwB, a poza tym jak masz super srednia tzn 5.0
        to spokojnie nawet z matmy cie pewnie wysla ;) jak masz niska srednia to nie ma
        szans ja chcialam wyjechac jak jescze bylam w PL i tez tak probowalam ale
        wysmiali mnie w sekretariacie...czyli albo srednia 5.0 albo jedziesz na swoj
        koszt
        powodzenia
        • Gość: Stanislaw Re: Studia za granica. IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.05, 06:43
          Chodzi mi bardziej jaka konkretnie bialostocka uczelnia ma partnerska uczelnie
          za granica. Znajomy z Wyzszej Szkoly Bankowej z Poznania dostal sie bez
          problemu na Fachhochschule Wirtschaft w Berlinie bo kazdego roku kilkunastu
          studentow podlegalo tzw. wymianie. Niemcy oczywiscie studiowali wtedy w
          Poznaniu.
          • prawdziwy.www.zieloni.w.pl WSFIZ CIEPLA 40 ? 22.01.05, 02:31
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka