Gość: Stanislaw IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.05, 21:58 Ktos moze podpowie ktora bialostocka uczelnia wymienia studentow z jakas uczelnia zagraniczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paula Re: Studia za granica. IP: 81.15.254.* 17.01.05, 22:31 wsfiz na kazdym wydziale, uwb -niestety nie na kazdym!z tego co mi wiadomo to w dojlidach tez ma podpisane umowy,nie wiem jak choroszczanska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Studia za granica. IP: *.dip.t-dialin.net 18.01.05, 22:30 Dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dody Re: Studia za granica. IP: *.pl 20.01.05, 16:47 oprócz prywatnych również białostocki uniwerek i polibuda wysyłają studentów na wymianę Odpowiedz Link Zgłoś
julia-lilo Re: Studia za granica. 21.01.05, 05:43 mozliwe ale na 100% nie matma na UwB, a poza tym jak masz super srednia tzn 5.0 to spokojnie nawet z matmy cie pewnie wysla ;) jak masz niska srednia to nie ma szans ja chcialam wyjechac jak jescze bylam w PL i tez tak probowalam ale wysmiali mnie w sekretariacie...czyli albo srednia 5.0 albo jedziesz na swoj koszt powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Studia za granica. IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.05, 06:43 Chodzi mi bardziej jaka konkretnie bialostocka uczelnia ma partnerska uczelnie za granica. Znajomy z Wyzszej Szkoly Bankowej z Poznania dostal sie bez problemu na Fachhochschule Wirtschaft w Berlinie bo kazdego roku kilkunastu studentow podlegalo tzw. wymianie. Niemcy oczywiscie studiowali wtedy w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś