Gość: protestantka IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 25.01.05, 17:07 KTO SIE PRZYLACZA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
popieram.agro_group Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST 25.01.05, 17:19 Jestem za. A przynajmiej powinni wydluzyc czas bezplatnego postoju z 10 minut do 0,5 h. ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.www.zieloni.w.pl NIE MOŻNA ODEBRAĆ KOGOŚ Z POCIĄGU PRZEZ 10 MINUT:) 25.01.05, 19:56 NIE MOŻNA ODEBRAĆ KOGOŚ Z POCIĄGU PRZEZ 10 MINUT Tu cię w sumie popieram fałszywy ekologu-dalej twierdzisz ze Via Baltica przez Białystok ? Nie podszywaj się więc pod Stowarzyszenie Agro Group - które chyba uważa inaczej Ekolodzy zwrócą się do premiera ws. Via Baltica forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=562&w=19814007&a=19829980 Odpowiedz Link Zgłoś
popieram.agro_group uwazaj z rzucanie oszczerstw zielonku... 25.01.05, 20:20 nie podszywam sie pod nikogo. jestem zwolennikiem Agro-Group a przeciwnikiem federacji zielonych - fedracja nie podpisala Karty Etycznej. ekologie natomiast mam w genach a nie w portfelu. ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST 25.01.05, 17:19 a dlaczego miałby być bezpłatny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostetantka Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 25.01.05, 17:52 1.Kazdy kierowca powinien miec bezplatyny dostep do dworca PKP! tak jak przy sklepach- gratis dla klientow danego sklepu! 2.Jezeli ktos chce sie zatrzymac na chwile -wcale nie powinien sie przeciskac przez te szlabany i kontrole-powienien miec mozliwosc swobodnego postoju! I JESZCZE JEDNO: tylko w Bialymstoku nie mozna wejsc do autobusu mpk drzwiami od strony kierowcy-bo ci zamknie przed nosem. TAKA NASZA ZACIANKOWOSC PRYMITYWNA Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST 25.01.05, 18:06 Dlaczego kazdy kierowca powinien mieć bezpłatny dostęp do dworca? Bezpłatny dostęp powinni mieć pasażerowie komunikacji miejskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST 25.01.05, 20:32 To ty mi odpowiedz, czym sie różni klient kasy biletowej PKP przyjeżdżajacy na dworzec autobusem od tego, który przyjeżdża własnym, służbowym, pożyczonym samochodem osobowym? W miejsce kasy biletowej wpisz sobie co chcesz, nawet zjedzenie obiadu w barze. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST 25.01.05, 20:36 parking zabiera miejsce publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST 25.01.05, 20:47 Gdybyś rozwinął tę myśl to mógłbym ci jakoś odpowiedzieć. W tej chwili jedyne co mi przychodzi na myśl to to, że miejsca publiczne są właśnie dla ludzi, a nie po to, aby PKP zapychało swoją dziurę budżetową. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST 25.01.05, 23:06 albo była ona zajęta przez samochody:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: PLATNY PARKING PRZ DWORCU PKP-PROSTEST 26.01.05, 08:37 niedlugo na tzw. rogatkach Bialegostoku postawia szlabany i beda myto pobierac za wjazd do tej metropolii. czy w tym miescie jeszcze jest jakis normalny urzednik albo instytucja ? Odpowiedz Link Zgłoś
popieram.agro_group z tym mytem na rogatkach to wcale nie sa zarty 26.01.05, 17:23 Z tym mytem na rogatch to wcale nie jest taki nierealny pomysl. Nasz "zielony przyjaciel" jak juz pobuduje hipermarkety w śródmieściu zamierza zamknąć miasto dla aut: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=19819418&a=19829455 Wiec jak tylko zostanie poslem (a to zapewne jego cel sadzac po nagle wzmozonej w roku wyborczym aktywnosci) to bedzie wesolo :))) ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: z tym mytem na rogatkach to wcale nie sa zart IP: *.pl 26.01.05, 18:41 przeciez bylo 5 min bezplatnie. wydluzyli do 10?? Odpowiedz Link Zgłoś
popieram.agro_group Re: z tym mytem na rogatkach to wcale nie sa zart 26.01.05, 19:10 tak ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś