Dodaj do ulubionych

Rock Festiwal w Szczecinie

11.05.09, 12:56
Na forum muzycznym agory to nie ma ludzi ,raz ktoś na m-c zapyta o tytul piosenki i to cała tam dyskusja
Dlatego zapytam tu ,czy bedziecie na tym festiwalu??
Bedzie na stadionie Pogoni
Ja mieszkam 40 km od Szczecina ,chcialbym byc ale nie wiem czy sa bilety jeszcze i gdzie pzno sie dowiedzialem
Slyszlaem ze maja byc po 150 zl to tez nie jest wcale mala suma
A wykonawycy z lat 90-tych. tez nie zadni wysmienici Jedynie 'Hej' dobry zespol Bo ma byc taki Limp Bizkit,jak gwiazda .Tak slyszalem ale to przeciez nie rock ,wiecej popowy zespol .

Na takim festiwalu to ja myslalem ze beda prawdziwi rokowcy z lat 70-tych ; jak Nazareth ,Uriah Heep i podobni Takich zespolow bym spobie posluchal ,moze juz nie graja?

Rozumiem, że ta środa i czwartek to próba podłączenia imprezy do dni morza.Impreza w srodku tygodnia nie ma kompletnie sensu to moze byc totalna klapa
Obserwuj wątek
    • s.os55 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 11.05.09, 14:23
      BEDE!!!
      Placilem za jednodniowy bilet -bo dw drugim dniu byc nie moge - juz nie pamietam
      ale chyba okolo 80 zl
    • s.os55 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 11.05.09, 15:03
      Jeszcze ma być Chris Cornell

Wiem ,ze TVP 2 objęła patronatem medialnym ta imprezę i niewatpliwie jest to
      impreza dla części Europy, Skandynawia, Niemcy, w której w najbliższej okolicy
      nie ma takiego festiwalu.Niemieckie media tez maja transmitować przebieg festiwalu

Podobno maisto wyłożyło 1,5 mln zł brutto. Jest to 1/3 całego budżetu, ciakawe
      czy bedzie sukcesem .
      • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 11.05.09, 21:57
        s.os55 napisał: impreza dla części Europy, Skandynawia, Niemcy, w której w najbliższej okolicy nie ma takiego festiwalu.

Moze i tak ale w Berlinie jest ogrom ciekawych ..koncertów
        Pamietam pierwszy pobyt tam , młodziutka byłam ,5 lat temu, bedac przejazdem zatrzymalam sie na 3 dni z Rodzina i udało mi sie byc na koncerie zepołu ..Nightwish , grały tez inne kapele ,juz nie pamietam .. ale bardzo gorąca atmosfera była .:)
        W Berlinie przeżyłam już kilka koncertów na ...żywo:-)

Pozdrawiam:)
        www.youtube.com/watch?v=ueiOqaSvHp0&feature=channel
      • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 20.05.09, 18:11
        Na początku lipca prawdopodobnie na ..Lotnisku Dąbie ma odbyć sie jeszcze jedno ważne muzyczne ..wydarzenie - przeglad muzyki rockowej:)
        Pozdr:))
        www.youtube.com/watch?v=cDlXuanVKFA
        • s.os55 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 29.05.09, 16:40
          Tez cos mi sie obilo o uszy o tym koncercie.pozdrawiam
          • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 21.06.09, 12:19
            Organizatory na uwadze maja promocje młodych artystów i kompozytorów Przez cały rok odbywaja się przeglądy artystów rockowych aż do finału ..letniego:)
            pozdrawiam
            www.youtube.com/watch?v=0-Xj_3PTsOs&feature=related
      • black-emissary Re: Rock Festiwal w Szczecinie 20.05.09, 19:30
        s.os55 napisał:
        > Jeszcze ma być Chris Cornell

W trasie promującej shit nagrany z Timbalandem...
        • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.09, 16:38
          Piszesz o wspolnej ich plycie "Scream"?Mnie nie podopba sie ta plyta- to
          najzywklejszy pop w polączeniu z r'n'b Zdecydowanie Cornell podoba mi sie w
          swoim rockowym mocnym brzmieniu.
          • black-emissary Re: Rock Festiwal w Szczecinie 24.05.09, 19:52
            Gość portalu: lol napisał(a):
            > Piszesz o wspolnej ich plycie "Scream"?

A o czym innym? :)
            Tragedia i marny koniec świetnego wokalisty :(.
            • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 27.05.09, 13:09
              Plyta to sukces komercyjny ale dla fanow Cornella to porazka!
              Jego głos na tej plycie jest przytłoczony banalnmi plastikowymi dzwiekami!
              • black-emissary Re: Rock Festiwal w Szczecinie 27.05.09, 16:45
                Co do tego komercyjnego sukcesu to nie byłabym do końca przekonana.
                Cornell raczej tanio się sprzedał.
                • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 12:07
                  Sprzedano 6 milionow egzemplarzy plyty to mozna nazwać sukcesem komercyjnym .Co
                  do jego gwaizdorstwa to gwiazdą byłw Soundgarden.Moze jeszcze w Audioslave.
                  Teraz już gwiazdą nie jest, a na pewno nie gwiazdą rocka
                  • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 04.06.09, 18:12
                    Kto jest fanem Timbalanda bedzie czekał na ostatnie wcielenie Chrisa:)
                    www.youtube.com/watch?v=NS25OjK7YnU
                  • kolter-one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 21.06.09, 21:40

> Sprzedano 6 milionow egzemplarzy plyty to mozna nazwać sukcesem komercyjnym .Co
                    > do jego gwaizdorstwa to gwiazdą byłw Soundgarden.Moze jeszcze w Audioslave.
                    > Teraz już gwiazdą nie jest, a na pewno nie gwiazdą rocka

www.youtube.com/watch?v=lqLqpAXkBgk
                    • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 21.06.09, 21:44
                      O ,to jeden z moich ulubionych:)

Bedziesz na Festiwalu,moze??
                      • kolter-one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 21.06.09, 21:46
                        Gość portalu: calm is music napisał(a):

> O ,to jeden z moich ulubionych:)

Black Sabbath ?
                        >
                        > Bedziesz na Festiwalu,moze??

Kto, Ja ?
                        • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 21.06.09, 21:53
                          No ja bede ,pytałam Ciebie ,nikogo Innego tu nie widzę:)
                          • kolter-one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 24.06.09, 18:36

> No ja bede ,pytałam Ciebie ,nikogo Innego tu nie widzę:)

Widzisz tylko mnie ??
                            • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 26.06.09, 16:48
                              Nikogo poza Toba wtedy nie było:)
                              www.youtube.com/watch?v=oj4aDMlEwdM
                              • kolter-one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 26.06.09, 17:57

> Nikogo poza Toba wtedy nie było:)

Tęskniłaś ?
                                • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 26.06.09, 18:00
                                  Zawsze ..tęsknię:)
                                  Uciekam bo musze przygotować sie na imprezkę:)
                                  Pa
                                  Miłego weekendu.
                                  www.youtube.com/watch?v=th79eL7YVMw
        • s.os55 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 29.05.09, 16:42
          niewypał black-emissary napisała:

> s.os55 napisał:
          > > Jeszcze ma być Chris Cornell
          >
          > W trasie promującej shit nagrany z Timbalandem...

to porazka na całej linii.
      • jerz-ykk Re: Rock Festiwal w Szczecinie 21.05.09, 16:58
        s.os55 napisał:

> Jeszcze ma być Chris Cornell
        Widzialem video z jego nowych sztuk. Gra elegancko z rockowym skladem zarowno nowe kawalki w aranza gitarowych, jak i najlepsze soundgardenowe riffy sprzed lat! Szkoda ,ze nie obejrze jedna z dwoch zyjacych gwiazd Seattle
    • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 11.05.09, 20:59
      Obserw2:)

Bilety możesz jeszcze kupić w Empiku Centrum Galaxy, wiem, ponieważ dzis kolega kupował bilecik na dwa dni i zapłacił za niego 179 zl a jednodniowe są podobno po 79 zł:)
      Ja też będe:)
      Jezeli chcesz posłuchać legendarnych grup lat 70tych to często są w klubie "Słowianin"Byłam ostatnio na występie grupy Budgie,zagrali naprawde z młodzieńczą ..werwą:)
      Ach te solówki... Craiga Goldy'ego, cudeńko:)
      W sierpniu prawdopodobnie ma grać ..szkocki Nazareth.:)

Internetowo możesz się dowiedzieć o koncertach min na stronie Infoludka:)
      www.infoludek.pl/
      Może sie spotkamy w czerwcu na Stadionie??Hmm ..kto wie??:)))))
      www.youtube.com/watch?v=wPyNdwfYDDo
      • obserw2 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 14.05.09, 12:55
        DZiekuje ci dobra duszo!!Kupilem sobie juz bilet z tym ze tylko w drugim dniu
        bede i tio jak zdaze wrocić z delegacji
        Chetnie bym spotkal sie z Toba tylko jak ja cie tam poznam??Moze napisz do mnie
        na maila bo ja do Ciebie nie mogę.
        Zapomnialem juz o tym SLOWIANINIE ,mi przypomnialaś wlasnie ,ze bylem tam wieki
        temu na M.Kubasinskiej ale to dawno bylo .Dobry koncert dała .Chyba wszystkie
        jej wystepy były zawsze na plus!!!pozdr.
        • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 14.05.09, 18:48
          Obserw2:)
          Bardzo łatwo mnie ..rozpoznać :)Zawsze mam parasolkę w kolorowe przytulne ..misie ale rozkładam ja przy mocno parzącym słońcu, na deszczu nie rozkładam -lubię ociekać jego ..kropelkami:)

Pani Mira była cieplutką , wspaniałą osobą i utalentowana artystką.
          Na zawsze pzostanie w moim ..serduszku:)

Do 'zobaczenia':)
          www.youtube.com/watch?v=IotQcO4jrZM
          • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 14.05.09, 18:54
            Jeszcze jedno - bedę stała tuz przy estradzie )
            no i ..maili nie piszę:)
            pa
            www.youtube.com/watch?v=tXXMSq-b5Yk
            • 4.cy.rus Re: Rock Festiwal w Szczecinie 15.05.09, 13:28
              To bardzo dobrze mała lady!!-:)bede tam jednym z operatorów wraz z ekipą ,juz
              cie namierzę-:)
              chaaa chaa chaa
            • obserw2 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 18.05.09, 11:30

> Jeszcze jedno - bedę stała tuz przy estradzie )

Qrde to ja nie mam szans tam sie dopchać Ale bede czujny, moze uda się!;)

> no i ..maili nie piszę:)
              Szkoda .
              Pozdrawiam

• Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 18.05.09, 18:44
                obserw2 napisał
                >> Qrde to ja nie mam szans tam sie dopchać Ale bede czujny, moze uda się!;)

Może jak Książę Ahmed na latajacym ..dywanie:)
                Tylko nie zapomnij o cudownym jabłuszku :)
                No i ..Kaiser Chiefs też bedzie:)
                www.youtube.com/watch?v=Tk7NLHs2GPQ&feature=related
              • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 18.05.09, 19:52
                No i przypominam Ci o ..'Nazareth' w 'Słowianinie':)
                pa
                www.youtube.com/watch?v=bOU_tGJKX8M&feature=related
                • 4.cy.rus Re: Rock Festiwal w Szczecinie 19.05.09, 16:48
                  Mała lady, popadłem w niełaske ,ze mnie omijasz/;)/;)badz grzeczna
                  chaaa chaa chaaa
                  • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 19.05.09, 20:32
                    Nie jestem jakaś tam "malalady":((
                    Jestem grzeczna.Już Ty wiesz najlepiej w co ..popadłeś ,wędrowniczku
                    No i możesz sobie ..'namierzać'- będę tam ze swoim ..Bodygardem:)

Pozdrawiam
                    • 4.cy.rus Re: Rock Festiwal w Szczecinie 27.05.09, 14:29
                      Spokojnie mała lady nie denerwuj ,;)póki co jesteś moją ulubienicą-
                      :)
                      Na wszelkiej maści bodygardow mam sposób- dostają kulką po
                      dziąśle;)
                      chaa chaa chaa
                      • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 27.05.09, 23:21
                        Ojojojjj, muszę przetrzeć oczy bo łzy płyna i nie widzę ekranu:(((

A mój Bodygard ma w kieszeni marynarki ukryte coś co ma 99mm :) poza tym ma ma doskonały zmysł obserwacyjny no i .. ..co??:)
                        Pozdrawiam

• kolter_one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 27.05.09, 16:55

> no i ..maili nie piszę:)

Szkoda ::((((
              • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 27.05.09, 20:49
                kolter_one napisał:
                > Szkoda ::((((
                :)tylko nie płacz..

www.youtube.com/watch?v=-bPNKkrEnrw&feature=related
                • kolter_one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 29.05.09, 09:39

> kolter_one napisał:
                  > > Szkoda ::((((
                  > :)tylko nie płacz..

Nie dygaj nic ::(((
                  • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 30.05.09, 12:15
                    Uffff ulżyło mi -czuję się cudownie oczyszczona, spokojna i myśli mi się tak jasno:)
                    www.youtube.com/watch?v=VxBcSwBpfIQ
    • m.mm54 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 12.05.09, 12:23
      Nigdy nie wydalabym grosza nawet na takich pseudoartystow jacy tam beda grac.
      • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 12.05.09, 23:01
        Mowią ,ze o gustach się nie dyskutuje- moze czasem jednak warto?

Kiedyś też myślałam ,ze to jest takie .obce , "niefajne" no ..nie moje, nie do przyjęcia Często takie stanowisko podpierałam opinia Innych czy tez przesłuchaniem jednorazowym danego ..wykonawcy
        Jednak z czasem nauczyłam sie w inny sposób spostrzegać to co jest mi ..nieznane , zupełnie obce .I zaczęłam odkrywać inne, nowe dzwięki bez ktorych dziś mój muzyczny świat byłby zawieszony w ..próżni:)
        Dlatego dziś nie zniechęcam sie do ..nowości ,nie oceniam tego czego nie znam bo to nie popłaca, bo czasem może nam umknąć coś co jest na prawdę .. piękne:))
        www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=4Ag_b9lGjmo
        • m.mm54 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 16.05.09, 10:46
          Ja tam wiem ,ze dysko polo to nie muzyka i nigdy takiego grania sluchać nie bede.
          • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 16.05.09, 16:51
            m.mm54 napisała:

> Ja tam wiem ,ze dysko polo to nie muzyka i nigdy takiego grania sluchać nie bede.

m.mm54:)
            Pisałam już o tym kiedyś ,może czytałaś bo widziałam Cię tez na tamtym forum ?a jeśli nie to ..powtórzę...
            Niektórzy nie potrafią jakby ..otworzyć się na inne dzwięki- a może nie chcą? ale dlaczego nie chcą spróbować rozwinąć swoją wrażliwość muzyczną ?

Bardzo mnie smucą komentarze typu:'czego Ty słuchasz ,nie znasz sie na muzyce" itp z ktorymi często się spotykam:(
            Był taki czas w moim życiu kiedy codziennie wsłuchiwałam się tylko w dzwieki muzyczne Schuberta,,Chopina,Gerard,Wagnera i wielu innych doskonale każdemu z Nas znanych twórców ale zaczęłam szukać czegoś więcej ...
            Szukajac weszłam w świat muzyki nieco innej niż tradycyjnej harmonii i rytmiki min klimatyczny ambient,ktorego poznawanie zawdzięczam w dużej mierze wyjątkowemu człowiekowi o dobrym serduszku:)
            ((wcześniej znałam tylko muzykę Tangerine Dream i jeszcze kilku mniej znanych wykonawców))
            Uświadomiłam sobie potęgę tej muzyki,gdzie każdy dzwięk w subtelny sposób, wpływa na psychikę.
            Każda barwa implikuje w serduszku i umyśle.
            W tym magicznym klimacie wyobraznia tworzy obrazy...
            Mistycyzm.
            I cały czas odkrywam jej ..piękno:)
            Są muzycy, ktorzy tworzą to czego sami chcieliby ..posłuchać i nie myślą o popularności- nie ma w ich twórczości elementów kalkulacji
            Mam kolegów, ktorzy w piwnicy .tworzą dla siebie a My, Ich znajomi z przyjemnością słuchamy:)
            Eksperumentują i czuć radość grania ,nie ma w tym przymusu ,żadnej kalkulacji - po prostu jest tylko przyjemność z tworzenia:)
            Dysko polo tez lubię posłychać sobie od czasu do ..czasu:))
            www.youtube.com/watch?v=z9iOlhJfk_k&feature=related

• Gość: pewien-blazen Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 14:32
              Gość portalu: calm is music napisał(a):Niektórzy nie potrafią jakby ..otworzyć się na inne dzwięki

wez po uwagę to ,ze żeby słuchać ambientu czy pokrewnych rytmów trzeba być cholernie wrażlwym i tworczym muzycznie.Do tego potrzebna jest inna wrażliwość,inna osobowość -talent plastyczny pomaga w zrozumieniu i przezywaniu tej muzyki .Ambient czy też ogolnie elektronika, odblokowuje wrażliwość na wiele rzeczy, które dzieją sie w świecie.Czlowiek który słucharytmów,charakteryzujacych sie prostotą, melodyjnością popularnych jak kiedys papierosy Popularne nie bedzie słuchał ambientu bo zawsze powie ,ze to jest ble ,że to nie muzyka .

Ostatnio przesłuchałem Loco Star - to tez dobra porcja elektroniki-wielowarstwowa połączona w chilloutową całość Improwizacja przeniesiona na grunt elektroniki ,Posluchaj sobie jeżeli jeszcze nie zapozanłas sie tym zespołem
              • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 30.05.09, 12:29
                Myślę ,ze każdy z Nas posiada wrażliwość, tę wyższą świadomość już we wczesnym
                ...dzieciństwie,tylko może jest ona skrajnie różna w odbiorze muzyki jak i
                świata tak samo jak i emocje wywoływane przez tę samą muzykę, mogą być różne u
                każdego słuchacza:)
                pozdrawiam
                www.youtube.com/watch?v=w2WURHY3D4A
      • kolter_one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 27.05.09, 16:54
        m.mm54 napisała:

> Nigdy nie wydalabym grosza nawet na takich pseudoartystow jacy tam beda grac.

To wydaj ten grosz na pomoc w spłacie na odszkodowania za księży pedofilii
        • m.mm54 Re: Rock Festiwal w Szczecinie 24.06.09, 17:17
          Nie popisuj sie .Nie bedziesz rzadził na co mam wydać swoje pieniadze!!!
    • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.nitka.net.pl 18.05.09, 10:24
      Ja czekam na przyjazd Faith No More nie wiem czy juz potwierdzili swoj wystep Dla mnie to najlepsza grupa z wszystkich krtore wystapia Jeszcze nasz szczecinski HEJ i dla mnie nie musi byc wiecej
      • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 18.05.09, 18:58
        No tez nie wiem do dziś czy oni ..zagrają.
        Ale będą inni min ..Chris Cornell:)
        www.youtube.com/watch?v=c5DGPB8rOek&feature=related
        • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.nitka.net.pl 19.05.09, 12:39
          wykupilem ten bilet tylko dlatego ze oni zagraja .poz
          • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 19.05.09, 20:35
            Będę kciuki trzymać, aż mi zbieleją,żeby pojawili się Twoi ..ulubieńcy:)
            www.youtube.com/watch?v=0-Xj_3PTsOs&feature=related
            • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.09, 16:18
              Trzymaj i nie puszczaj!!:)Zwolnie Cię z tego obowiazku kiedy wejda na scenę!>poz
              • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 01.06.09, 16:32
                Bolą mnie juz palce no ale obiecałam więc trzymam ..dalej:))!
                Tylko ,ze ja pechowa jestem:(((((
                pa
                www.youtube.com/watch?v=7_IKcMl_a9A
                • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 03.06.09, 11:50
                  Femme fatale-Mata Hari::)pozdrawiam
                  • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 03.06.09, 23:22
                    "zaplątana wieczorem i z rana":)))))))

Nocne pozdrowienia- Księzyc już swoją kołysankę nucić zaczyna :)
                    www.youtube.com/watch?v=D977uOHVxYA
                    • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 04.06.09, 12:38
                      zdziwiony jestem ,ze o tej porze nie spałaś jeszcze;)
                      wracam jeszcze do festiwalu- w Szczecinie brak cyklicznych imprez tego typu (
                      moze sa ale ja jestem tu gosciem ostatnio bo siedze za granica)i ten festiwal to
                      dobry pomysł ale i to ,ze jako support beda szczecińskie mlode zespoły takie
                      jak sPiątkuNaSobotę i Devil Inside,to dla nich promocja jakby na to nie patrzeć
                      , najwazniejsze ,ze Rock&Roll żyje!pozdrawiam
                      • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 04.06.09, 18:08
                        O tej porze to zwykle, od pewnego czasu zaczynam słuchać..muzyki:)
                        A PO zaczynam sie uczyć no i rano jestem jak "śpiąca krolewna":))

Jeśli chodzi o mnie nie jest to do końca wykonawca z mojej bajki ale będę czekała na Cornella z.Soundgarden,może zagra coś z tamtego czasu?
                        Miasto graniczy z zachodem i jest to idealne miejsce na różne takie
                        imprezy Niewątpliwie scena rockowa jest duża i ..młoda
                        Uważam ,ze Szczecin powinin być stolicą rockową:))
                        Pozdrawiam:))
                        www.youtube.com/watch?v=1YmQ7duGxSw
                        • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 09.06.09, 11:35
                          Jestem za tym ,zeby zostało rockowa stolicą ale to raczej niewykonalne.pozdrawiam
                          • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 10.06.09, 17:55
                            Gość portalu: lol napisał>to raczej niewykonalne.

O ,a to dlaczego miły Panie??:)))))
                            www.youtube.com/watch?v=tXXMSq-b5Yk
                            • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.09, 10:34
                              Bo obecne"władza"od samego początku kadencji. nie robi nic, aby wypromować
                              miastopozdrawiam
                              • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 13.06.09, 22:03
                                Też słyszlam ,że brak jest profesjonalnej promocji miasta
                                • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 17.06.09, 12:38
                                  Osstatnio pojawiła sie informacja w lokalnej prasie ,ze miasto znalazło sie
                                  wsod ośmiu innych duzych miast jako atrakcyjne miejsca do lokalizowania centrów
                                  usługowych , nawet z tego co pisza, juz zaczeli działania promocyjne,żeby tylko
                                  skutecznie 'działali'

Czekam Calm ,czekamy do dzis nie wiem czy MOI zagrają.pozdrawiam
                                  • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 21.06.09, 11:55
                                    Gość portalu: lol napisał(a)
                                    >Czekam Calm ,czekamy do dzis nie wiem czy MOI zagrają

Nie martw sie wczoraj dowiedziałam sie ,ze wszyscy zaproszeni artyści zagrają:)Podobno sprzedano cos około 20 tys biletów
                                    Do zobaczenia na Stadionie:)
                                    pozdrawiam
                                    www.youtube.com/watch?v=upWUuByQLxQ&feature=related
                                    • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 24.06.09, 15:09
                                      Ok ,juz wiem:)
                                      A teraz tylko obiadek i lecę na stadion Dwa muzyczne popoludnio-wieczory przed nami!
                                      Zycze Tobie Calm , sobie i wszystkim pogody slonecznej jaka nas nie opuszcza do
                                      tej chwili, oby sie utrzymała a najwazniejsze niesamowitych emocji, wspaniałych
                                      muzycznych wrażeń!
                                      Pamietaj ,rozwiń parasol:)
                                      • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.09, 10:37
                                        Calm- jakie wrażenia??

Dla mnie organizacyjnie było słabo .Po piwo trzeba było stac godzinę prawie że - zdecydowanie za malo namiotów.Buntowali sie tez mieszkańcy ze bylo za głośno ,ze nie pwoinien byc zorganizowany na stadionie .A może przyszłość SzRockFest jest na lotnisku w Dąbiu?

Artysci raczej dali dobre koncerty ,polscy wypadli znacznie gorzej .
                                        Bizkici dali świetny koncert,to samo Kaiser Chiefs.Chris Cornell wczoraj rozpie...ł wszystkich na łopatki!Chociaz zdarzyło mi się widzieć Cornella w lepszej formie wokalnej i z lepszą setlistą.2007 to chyba był jego najlepszy rok.
                                        Sadzę ,ze koncert Cornella to bardzo dobre zakończenie tego festiwalu.
                                        Wyjezdzam,niestety trzeba pracować Czekałem tylko na Festiwal.
                                        Pozdrawiam Cię Calm i zyczę wspaniałych wakacji po trudach roku akademickiego!

Trzymam kciuki za edycję 2010 - z mocniejszymi gwiazdami, większą frekwencją i lepszą organizacją.
                                        • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 26.06.09, 16:34
                                          Oj tam nie narzekaj,piwko możesz miec codziennie nie ruszając sie nawet z ..domu:)Organizacyjnie ..cóż ,kazdy kiedyś zaczynał i każdy uczy sie na błędach Nie było tak zle ,no moze powinno być otwarte wiecej bramek do wejścia.
                                          Ogólnie pozytywnie oceniam koncerty tak pierwszego jak i drugiego dnia Festiwalu Mogłam w środę być na Zamku na ktorejś tam z kolei edycji Music Fest i posluchać jak gra ..Chick Corea ale ponieważ w ubiegłym roku byłam na jego koncercie tym razem wybrałam Festiwal z arystami , ktorych nie słuchałam na żywo:)
                                          Mieliśmy miejsca na trybunach ale podczas wystepu LB zeszlismy na płytę.W drugim dniu to samo, podczas popisów Cornella .
                                          Ścisk był straszny ,gdyby nie to ,że mój 'bodyguard' wziął mnie na ręce na pewno by mnie zmiażdżyli ale i tak mam 'pamiatkę'... odparzone stópki :((
                                          Kaiser Chiefs bardzo mile mnie zaskoczyli.Również gwiazda dnia pierwszego Limp Bizkit!za ktorym nie przepadam ale koncert był dobry tylko chwilami za dużo basu i wtedy wariacje wokalne Freda było słabo słychać.
                                          Troszeczkę zawiodła mnie Coma,uważam ,że w SD lepiej zagrali .
                                          Z polskiej ekipy najlepiej wypadła Kasia Nosowska ,moja faworytka, ma klasę:)
                                          Moim zdaniem Chris Cornell ,wciąż zachwycający wokalem dał najlepszy koncert na tym festiwalu.
                                          Jestem za tym ,zeby Festiwal odbył sie również za rok , wystarczy ,ze dopracują troszeczke sprawy logistyczne no mogliby zaprosić wiecej legend grandżu i bedzie ..cudnie:)

www.youtube.com/watch?v=IQ0DCBYxDYA&feature=PlayList&p=744A5DC2D30D0502&playnext=1&playnext_from=PL&index=61
                                          www.youtube.com/watch?v=_CebSpN6ORU&feature=related
                                          • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 29.06.09, 13:30
                                            Na chwile jeszcze tu zawitałem ciekaw Twojej opini.Wyważona jak zawsze:)
                                            Ja ciekaw jestem kto na tym zarabia, moze p panowie ze stolicy a może ktoś ze
                                            Sczecina, impreza komercyjna która nie zarabia? jesteśmy za biednym miastem na
                                            takie próby prawie 1.5 miliona złotówek z
                                            naszego budżetu, coś mi tu śmierdzi.
                                            Wedlug mnie jeśli nastepna impreza bedzie robiona na zlecenie miasta to
                                            pierwszą decyzją powinna być zmiana organizatora. Ten się nie sprawdził i pod
                                            względem organizacyjnym i pod względem promocyjnym.

Moze za rok spotkamy sie Calm w tym samym miejscu ?albo innym ale na tej samej
                                            imprezie?Czas pokaże.
                                            Na mnie juz czas .Wyjazd czeka .pozdrawiam
                                            • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 30.06.09, 18:43
                                              Tot ziens..:)))))
                                              www.youtube.com/watch?v=iSQm7kLKHCM&feature=related
                                              • Gość: XYZ Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 07:56
                                                gute Reise :)))))

www.youtube.com/watch?v=q5Za-aqVRM8
                                                • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 01.07.09, 14:13
                                                  Andrew? ..no nie wiem ale kimkolwiek jesteś ....d z i ę k u j ę..:)))
                                                  Wyruszam(MY:) w piątek, mam nadzieję ,że Ocean będzie łaskawy dla mnie i pozwoli podziwiać jego malowniczy podwodny krajobraz:)
                                                  A po powrocie tchnę życie w głuchy fortepian i zanucę piosenkę chyba z lat 60-tych? artystki o pięknym,ciepłym w barwie ..głosie .:)

Czas się pakować.
                                                  Zmykam

pozdrawiam
                                                  pa
                                                  grazi6.wrzuta.pl/audio/7r8YZYwMDWQ/slawa_przybylska_galapagos
                                                  • Gość: X Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 12:54
                                                    Powodzenia

--
                                                    Chlebak - jak sama nazwa na to wskazuje
                                                  • Gość: y Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.09, 16:13
                                                    www.youtube.com/watch?v=pZdEbe4bQ0E
      • jerz-ykk Re: Rock Festiwal w Szczecinie 21.05.09, 17:15
        Faith No More ,ja nie znam tego zespołu ,.nigdy o nim nie słyszałem Moze dlatego
        że mało interesuja sie muzykąPamietam raczej te znane gwiazdy lat70-80tych!!
        Bawcie sie dobrze !!Pozdr!!!!
        • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.09, 16:17
          Faith No More to poczatek lat osiemdziesiątych i jako grupa metalowa ale laczyli wiele stylow .Nawet siegali po ozwiązania jazzowe czy soulowe.Kiedys juz zaprzestali grać ale na szczeście wrocili na scene Jeden z ich słabszych momentow to czas kiedy nagrywali album Album Of The Year".Ale przeciez nawet najlepsi maja słabsze momenty w swojej tworczośći
          • jerz-ykk Re: Rock Festiwal w Szczecinie 24.05.09, 18:07
            Nie znam chociaz lata 80-te w muzyce dobrze pamietam!!Pozdr!!!!
            • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 27.05.09, 13:36
              Spoko , tez nie znam wielu napewno znakomitych artystow!
          • jerz-ykk Re: Rock Festiwal w Szczecinie 24.05.09, 19:28
            Metalowymi wykonamwcami nie ionteresowalem sie Wiecej
            rockowymi!!.Pozdr!!!!
            • kolter_one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 29.05.09, 20:52
              jerz-ykk napisał:

> Metalowymi wykonamwcami nie ionteresowalem sie Wiecej
              > rockowymi!!.Pozdr!!!!

Az mi wstyd za ciebie ::(((
              www.youtube.com/watch?v=YmxbKmiOJlU
              • jerz-ykk Re: Rock Festiwal w Szczecinie 30.05.09, 17:53
                Nie ciągnęło mnie do nich ale mam znajomego, który w swojej płytotece ma tysiąc
                płyt z muzyką metalową !!Pozdr!!!
                • kolter_one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 30.05.09, 20:13
                  jerz-ykk napisał:

> Nie ciągnęło mnie do nich ale mam znajomego, który w swojej płytotece ma tysiąc
                  > płyt z muzyką metalową !!Pozdr!!!

Ja mało kiedy teraz słucham muzyki .
                • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 31.05.09, 13:58
                  jerz-ykk napisał:
                  >mam znajomego, który w swojej płytotece ma tysiąc płyt z muzyką metalową

Duża kolekcja:)

Ja mam też niezłą kolekcję ale płyt ..winylowych
                  Teraz namiętnie kupuje płyty z kręgu muzyki elektronicznej.
                  www.youtube.com/watch?v=VtzEbEI2lEM
          • kolter_one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 29.05.09, 20:42

> Faith No More to poczatek lat osiemdziesiątych i jako grupa metalowa ale laczyl
            > i wiele stylow .Nawet siegali po ozwiązania jazzowe czy soulowe.Kiedys juz zap
            > rzestali grać ale na szczeście wrocili na scene Jeden z ich słabszych momentow
            > to czas kiedy nagrywali album Album Of The Year".Ale przeciez nawet najlepsi m
            > aja słabsze momenty w swojej tworczośći

Tak naprawdę to słuchałem tylko ten kawałek !
            www.youtube.com/watch?v=_AMS3XNK9CU
    • jerz-ykk Re: Rock Festiwal w Szczecinie 21.05.09, 17:13
      myśle ze dni powszednie w srodku tygodnia nie maja tu wiekszego znaczenia
      -konczy sie rok szkolny mlodzież ma juz wiekszy luz .Miasto przyłozyło sie się
      do inwestycji licząc na spore profity z akcji.POZDR!!
    • Gość: byś nie będzie żadnego festiwalu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.05.09, 13:45
      przecież bedzie wojna, Jarek powiedział
      • 4.cy.rus Re: nie będzie żadnego festiwalu 27.05.09, 14:50
        ktory??ten szewc z Chmielnej??-:)
        chaa chaa chaa
      • Gość: calm is music Re: nie będzie żadnego festiwalu IP: *.static.espol.com.pl 27.05.09, 20:34
        A byś.dominator musi za Jarkiem powtarzać coby adrenalinka strzelała niektórym do góry? to stresujące strasznie jest:((
    • kolter_one Re: Rock Festiwal w Szczecinie 27.05.09, 16:52
      obserw2 napisał:

> Na takim festiwalu to ja myslalem ze beda prawdziwi rokowcy z lat 70-tych ; jak
      > Nazareth ,Uriah Heep i podobni Takich zespolow bym spobie posluchal ,moze ju
      > z nie graja?

Byłem na koncercie Nazaretu w połowie lat 80-tych !
      • Gość: calm is music Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.static.espol.com.pl 27.05.09, 20:39
        O oo!!Szczęściarz:)
        Maja byc w moim miesie w sierpniu ale mnie nie ..bedzie w tym czasie szkoda, bo napewno zagrają jeden z moich ulubionych utorów:)
        www.youtube.com/watch?v=PNnqjbojqjE
      • jerz-ykk Re: Rock Festiwal w Szczecinie 30.05.09, 17:55

>
        > Byłem na koncercie Nazaretu w połowie lat 80-tych !

Mają być u nas w sierpniu ale to już nie ta kapela!!Perkusista zmarł a teraz
        nie wiem kto go zastepuje!!Pozdr!!
    • Gość: sad Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:49
      tammto forum MUZYKA to masz racje ,ze jest martwe!! powinni zmienic mu nazwe
      albo go zamnkac bo tam nikt kto ma pojecie o muzyce to juz nie pisze! tam tylko
      te małolatki co mp3 na uszach maja pytaja o tytuly piosenek!
      • Gość: lol Re: Rock Festiwal w Szczecinie IP: *.ip.netia.com.pl 09.06.09, 11:34
        Frekwencja jest tam niska to fakt.Jak cie muzyka interesuje to załóż tam
        ciekawy watek i czekaj na dyskutantow .nikt za Ciebie tego nie zrobi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka