Dodaj do ulubionych

kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:23
Białostocka ostoja moralności, radna Beata Antypiuk pokazała podczas
poniedziałkowej sesji Rady Miejskiej drugie oblicze. Edwarda Łuczyckiego,
przewodniczącego Rady Miejskiej Białegostoku nazwała "starym, głuchym
dziadem"!

Spieprzaj dziadu - będzie niebawem.
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? 26.01.05, 13:41
      skoro nalezy do Ligi Pozbawionych Rozumu to jakos mnie to nie dziwi ...
      • alex.4 Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? 26.01.05, 13:46
        po LPR nie mozna spodziewać się nic porządnego, moralnego czy będącego w dobrym
        smaku
        • Gość: piecyk gazowy Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.01.05, 17:50
          Antypiuk nie jest członkiem LPR.
          • alex.4 Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? 26.01.05, 17:52
            Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Antypiuk nie jest członkiem LPR.

alex: nie może byc członkiem. jest kobietą:)
      • Gość: ktos Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? IP: *.pl 26.01.05, 13:46
        ja rzadze, niwidzialna sila otepienia, durnoty, marazmu i czego tam jeszcze
        sobie laskawi panstwo zycza
        • Gość: aaa Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:07
          W Białymstoku rzadzi Tur , Bil, Hanusz i Rutkowski a pomaga im Łuczycki. Rzadzą
          ludzie świadczący sobie wzajemnie dobre "usługi" a pomagaja im niektórzy
          redaktorzy np Żuk. A propo skąd ta pewność , ze cytowane w Kurierze słowa
          rzeczywiście padły skoro ich na przykład nie słyszał Łuczycki, który siedzi
          blisko mównicy.
          • fiat_lux Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? 26.01.05, 18:22
            > A propo skąd ta pewność , ze cytowane w Kurierze słowa
            > rzeczywiście padły skoro ich na przykład nie słyszał Łuczycki, który siedzi
            > blisko mównicy.

moze mowiac "gluchym" radna stwierdzila tylko fakt
          • fiat_lux Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? 26.01.05, 18:23
            Gość portalu: aaa napisał(a):

> W Białymstoku rzadzi Tur , Bil, Hanusz i Rutkowski a pomaga im Łuczycki. Rzadzą
            >
            > ludzie świadczący sobie wzajemnie dobre "usługi" a pomagaja im niektórzy
            > redaktorzy np Żuk. A propo skąd ta pewność , ze cytowane w Kurierze słowa
            > rzeczywiście padły skoro ich na przykład nie słyszał Łuczycki, który siedzi
            > blisko mównicy.

albo podobnie jak inny nasz wodz z gdanska usiadl za kolumna zeby miec alibi
            • Gość: julka Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:18
              stare głuche dziady i Antypiuk
          • Gość: jj Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 28.01.05, 21:35
            jamiolkowski.pl/z_rady/klub.html
      • Gość: Z.P. Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? IP: *.elpos.net 26.01.05, 21:21
        Co? Rozumek się zdeaktualizował?
        • Gość: Z.P. Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? IP: *.elpos.net 26.01.05, 21:23
          To było do Anki1.
          • alex.4 Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? 26.01.05, 21:25
            jak ktos nalezy do Ligi Pozbawionych rozumu/Ligi Przyjaciół Rosji ten
            inteligencją nie grzeszy:)
    • fiat_lux Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? 26.01.05, 18:26
      www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050126/WYDARZENIA/50125006
      Antypiuk do Łuczyckiego:Stary, głuchy dziad

Białostocka ostoja moralności, radna Beata Antypiuk pokazała podczas
      poniedziałkowej sesji Rady Miejskiej drugie oblicze. Edwarda Łuczyckiego,
      przewodniczącego Rady Miejskiej Białegostoku nazwała "starym, głuchym dziadem"!

- Hmmm. Nie usłyszałem tego. To obraźliwe. Nawet nie wiem, jak mam to
      skomentować. Przecież nie będę się zniżał do poziomu tej pani - mówi Łuczycki.
      Jednym z bardziej burzliwych punktów poniedziałkowej sesji była likwidacja
      przedszkola przy ul. Żabiej. Przemawiała też radna Antypiuk z Koalicyjnego Klubu
      Radnych ( to grupa radnych pod wodzą Bogusława Dębskiego, którzy zostali kilka
      miesięcy temu wyrzuceni z LPR).
      Od tego czasu radni KKR ostentacyjnie okazują niechęć Łuczyckiemu. Na dodatek
      radna Antypiuk wymieniana jest jako osoba, która chce zastąpić go na stanowisku
      przewodniczącego Rady Miejskiej. W poniedziałek Beata Antypiuk urządziła
      prawdziwą bazarową pyskówkę z przewodniczącym prowadzącym obrady. Zamiast mówić
      na temat, wytykała mu, że bardzo źle odnosi się do radnych KKR. - Stary, głuchy
      dziad - wyburczała w końcu rozsierdzona radna Antypiuk.
      - Ja na pewno tak nie powiedziałam - zaklinała się wczoraj Beata Antypiuk. Ale
      będzie jej trudno wyprzeć się swoich słów. Całe sesje Rady Miejskiej są
      nagrywane. Wczoraj odsłuchaliśmy taśmę. - Stary, głuchy dziad - słychać słowa
      radnej Antypiuk.
      - Na pewno nic się nie nagrało. Nie powiedziałam tak. To nie ja. Na pewno nie
      ja. Może gdzieś z sali to ściągnęło. A wy od razu napiszecie złośliwy artykuł,
      żeby mnie skrzywdzić. Właśnie dlatego nie będę wyjaśniała, dlaczego tak
      powiedziałam - wypaliła na koniec radna.
      Beata Antypiuk znana jest w całej Polsce - głównie z czasów, kiedy była jeszcze
      w LPR - za sprawą swoich akcji w obronie moralności. To Antypiuk doprowadziła do
      zamknięcia wystawy w galerii Arsenał z powodu urażenia jej uczuć religijnych.
      Kreuje się na wychowawcę młodego pokolenia, osobę, dla której niezwykle ważne są
      wartości chrześcijańskie. Ba - doradza nawet rodzicom, jak mają wychowywać swoje
      dzieci!
      - Niestety, są ludzie, którzy starają się pokazywać jako świeci i czyści jak
      łza. A potem wychodzą takie kwiatki - uważa Łuczycki. Zapowiada, że do sądu
      Antypiuk nie poda. - Bo i po co? Jest taka złota myśl: nie kłóć się z idiotą, bo
      najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem - mówi
      przewodniczący Rady Miejskiej.

OPINIE
      Jarosław MATWIEJUK, radny Forum Mniejszości Podlasia.
      Zdecydowanie potępiam. Takie zachowanie, brutalizacja polityki i chamstwo, nie
      jest w Radzie Miejskiej potrzebne. Można się różnić poglądami, można mieć różne
      ambicje polityczne, ale nawet kłócąc się trzeba to robić zachowując pewną klasę.

Marek KOZłOWSKI, wiceprzewodniczący Rady Miejskiej, Prawo i Sprawiedliwość.
      Słyszałem jak radna Antypiuk mówiła coś pod nosem, ale nie dokładnie nie
      usłyszałem co. Jej słowa zostawiam bez komentarza, bo czegoś takiego komentować
      nie sposób!

Krzysztof SAWICKI, wiceprezydent Białegostoku: Sam mam czasami cięty język, ale
      przykro mi, kiedy takie słowa padają z ust kobiety, matki pięciorga dzieci, a
      wcześniej klubowej koleżanki przewodniczącego Łuczyckiego. To potwierdza tylko
      moje zdanie, że w białostockiej radzie panuje rozprzężenie i degradacja. Czarno
      widzę przyszłość

Tomasz ŻUKOWSKI
      26.01.2005 r
      • fiat_lux Re: kTO RZĄDZI W bIAŁYMSTOKU? 26.01.05, 18:33
        ciekawa wypowiedz:
        www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/news_message?Category=WYDARZENIA&ThemeID=814&GroupID=55463&InReplyTo=72391
        bardziej ciekawe czy jest to podrobka, czy tez wszyscy czlonkowie stowarzyszenia
        sie podpisali, czy tez jedna osoba naduzywa dobrego imienia innych czlonkow
        zgromadzonych w stowarzyszeniu. szkoda ze nie ma ip
        • Gość: gustaw techniczne pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:48
          Skad kopiujesz cala link do konkretnego artykulu w porannym? u mnie do
          skopiowania jest tylko www.poranny.pl gdzekolwiek bym nie wszedl.
          • alex.4 Re: techniczne pytanie 27.01.05, 09:25
            Gość portalu: gustaw napisał(a):

> Skad kopiujesz cala link do konkretnego artykulu w porannym? u mnie do
            > skopiowania jest tylko www.poranny.pl gdzekolwiek bym nie wszedl.

alex: to zalezy w co wchodzisz:)
          • fiat_lux Re: techniczne pytanie 28.01.05, 06:08
            trzeba znalezc adres ramki z artykulem. w niektorych przegladarka mozna nacisnac
            prawym przyciskiem i bedzie "pokaz tylko ta ramke"
            poranny zle zrobil strone, ramki sa pod kazdym wzgledem nie dobre
    • kurna_felek Protest!!! 27.01.05, 09:59
      Stanowczo protestuję, przeciwko dyskryminacji ludzi głuchych lub
      słabosłyszących i starszych, starych oraz twz. dziadów.
      1. Każdy może doznać uszczerbku słuchu, np. zachorować,
      2. Są aparaty słuchowe,
      3. Każdy będzie starszy, lub starym (o ile dożyje),
      4. Rząd intensywnie od 15 lat dba o to, by duża grupa stała się dziadami,
      5. Dziady I, Dziady III, Dziady IV.
      • alex.4 Re: Protest!!! 27.01.05, 10:08
        ja bym powiedział, że rządy dbały aby ludzie stali się dziadami przede
        wszystkim w latach 44-89
        • kurna_felek Re: Protest!!! 27.01.05, 11:05
          Widać waść z warstwy śmietanowej. Nie wszyscy mieli tyle szczęścia.
      • Gość: leon Re: Dziady = IV RP Kaczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:37
        Dziady będą dopiero jak Kaczyński z bratem wezmą władzę. Już oni pokażą
        głupiemu narodowi który trwał w komuniźmie 50 lat i nie obalał go a spokojnie
        egzystował. Cały naród beknie za takie zachowanie i pójdzie na dziady oprócz
        wybrańców władzy.
        • Gość: piecyk gazowy Re: Dziady = IV RP Kaczyńska IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.01.05, 11:26
          Tylko SLD ("partia ludzi uczciwych" K. Janik), SdPl i UL mogą uratować nas od
          zguby...
          • alex.4 Re: Dziady = IV RP Kaczyńska 27.01.05, 11:43
            bie lubiękomuchów tak z SLD jak LPR. Ani mentalnych komuchów jak piecyk gazowy
            • competer1 Re: Dziady = IV RP Kaczyńska 27.01.05, 23:00
              alex.4 napisał:

> bie lubiękomuchów tak z SLD jak LPR. Ani mentalnych komuchów jak piecyk gazowy

Trafiaj w klawisze pajacu bo nie można zrozumieć twoich wypocin.
    • paramol Łuczycki i Antypiuk 27.01.05, 23:47
      Łuczycki może i stary, może i niedosłyszący, może źle kieruje Radą Miasta,
      może jest wiele innych "może". Ale gdy on nadstawiał głowy
      w "Solidarności" /tej prawdziwej/ - pani Antypiuk co najwyżej ćwiczyła
      niestosowanie prezerwatyw. Więc chociażby z tego względu zasługuje on na
      szacunek. A tu kolejny przykład zdziczenia "prawdziwych Polaków" i jedynych
      obrońców Kościoła i moralności. Tfu!
      • Gość: ``````````````` Re: Łuczycki i Antypiuk IP: 80.55.171.* 28.01.05, 00:03
        kończ waść i wstydu oszczędz, poczekaj na teczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka