Gość: hmc IP: *.interserw.com 10.06.02, 10:41 Klimaty naszej okolicy. www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=19944 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Moje zdjątko. 10.06.02, 10:49 Bardzo klimatyczne ujęcie. Aż mi się zatęskniło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.interserw.com 10.06.02, 10:49 Czy mogę liczyć na Waszą opinię ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moje zdjątko. 10.06.02, 10:49 Gość portalu: hmc napisał(a): > Czy mogę liczyć na Waszą opinię ?? Chyba Cię wyprzedziłem o chwilkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.interserw.com 10.06.02, 11:03 ralston napisał(a): > Gość portalu: hmc napisał(a): > > > Czy mogę liczyć na Waszą opinię ?? > > Chyba Cię wyprzedziłem o chwilkę? Dzięki, wiedziałem że na forumowiczów mogę liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Moje zdjątko. 10.06.02, 10:49 masz talent! te dmuchawce w pajeczynie, mmmm, super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.interserw.com 10.06.02, 10:52 anka1 napisał(a): > masz talent! te dmuchawce w pajeczynie, mmmm, super!!!! Te dmuchawce to nie są moje. Na tej stronie są zięcia wielu osób. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Moje zdjątko. 10.06.02, 10:54 zeby wybrac takie tez trzeba miec talent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Moje zdjątko. IP: *.bwk.tue.nl 10.06.02, 10:52 fajne tory a w lesie poziomki i jagody i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moje zdjątko. 10.06.02, 10:57 Gość portalu: annabl napisał(a): > fajne tory > a w lesie poziomki i jagody > i o to chodzi Mi się akurat zatęskniło za moimi wyprawami na grzyby. Jeździłem pociągiem do Zubek a potem zbierając grzyby zdarzało mi się przechodzić kilka razy przez tory i chwytać podobne klimaty. Do tego jeszcze na pierwszym planie moje ulubione drzewa, czyli brzozy... Hmm - chyba rzucam robotę i jadę do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Moje zdjątko. 10.06.02, 10:59 znow mi sie wyc chce!:) tez bym sobie w plener pojechala. albo przynajmniej na forum posiedziala, ale sie zamknac musze((( byle do urlopu, byle do urlopu, byle...:))) na razie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moje zdjątko. 10.06.02, 11:05 anka1 napisał(a): > znow mi sie wyc chce!:) tez bym sobie w plener pojechala. albo przynajmniej na > forum posiedziala, ale sie zamknac musze((( > byle do urlopu, byle do urlopu, byle...:))) > na razie!:) No tak - trzeba opracować strategię przetrwania do urlopu. Sam już nie wiem, czy takie zdjęcia pomagają (bo chociaż na chwilkę można się myślami przenieść w ukochane okolice) czy przeszkadzają (bo po dłuższej chwili trzeba wrócić do brutalnej rzeczywistości)... Po namyśle: HMC - dawaj więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Moje zdjątko. IP: *.bwk.tue.nl 10.06.02, 11:25 chlip az sie wspomnienia odzywaja :):) (to o tym lesie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.interserw.com 10.06.02, 11:30 Jest chłodny październikowy poranek, z grupą przyjaciół idziemy na dworzec PKP. Ciepło ubrani, w plecakach kanapki i ciepła herbata, zastanawiamy się gdzie nas los pchnie ( to dłuższa historia, ale czasami pozwalamy sobie aby kierowało nami przeznaczenie ). Na dworcu okazuje się że pierwszy pociąg jedzie na północ, a więc Augustów, Suwałki, może dalej. Te zdjęcie właśnie wtedy powstało. W Suwałkach dalej, do Wigier. PKS, a potem jeszcze parę kilometrów na piechotę. Jest cudownie. Wyłania się przed nami klasztor. Jesteśmy sami, pracownicy dziwnie na nas patrzą, jak by się chcieli zapytać – co oni tu robią w taki dzień ( fakt, latem są tam tłumy). Dostajemy klucz do wieży. Snujemy się po okolicy parę godzin. Czas wracać. Czy w przyszłości w zaganianym życiu będzie jeszcze czas na takie podróże bez planu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Moje zdjątko. IP: *.bwk.tue.nl 10.06.02, 11:38 chyba sobie urzadze taka wyprawe ale to pozniej jakos na wakacjach moze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Moje zdjątko. IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 12:07 i ja pokazalbym zdjecia ale to ryzykowne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Moje zdjątko. IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 12:15 Gość portalu: hmc napisał(a): > pokazuj;-) Ale przestane byc incognito... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.interserw.com 10.06.02, 12:20 hmm, to takie ważne?? Akir też przestał i jest Ok. Ps. A gdzie on właściwie się podziewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Moje zdjątko. IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 12:32 Dobra, ale mam nadzieje ze wy tez sie ujawnicie, bedzie ku temu okazja! Zapraszam na wystawe moich fotografii i pokaz slajdow Adama Pawlowskiego z Mongolii w kawiarni Fama 28 czerwca o godzinie 19:00.wiecej szczegolow blizej terminu a karteczki z Bajkalu i MOngolii wkrotce na watku Dziki jest ten swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.interserw.com 10.06.02, 12:37 Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za zaproszenie. Chatka, a może założymy jakiś wątek o fotografii.?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Moje zdjątko. IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.06.02, 13:12 Te zdjecia z Mongolii to moje pierwsze powazne zdjecia, niewiele jeszcze wiem o fotografii. Naprawde niewielki tez moj udzial w tym jak wyszly, to czysty przypadek. Mongolii jest tak piekna, tak egzotyczna i tak ostre tam swiatlo ze trzeba sie mocno starac zeby zdjecie zepsuc. Zdjecia sa relacja, reportazem, zapisem cudownej wyprawy. Mysle ze wielu fotografow amatorow jest wsrod nas forumowiczow i zachecam by sie ujawnili i wymieniali doswiadczenia na oddzielnym watku. Ja nie mam pojecia o technice, ale mam wyczucie nastroju, koloru, chwilii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Moje zdjątko. IP: *.bwk.tue.nl 10.06.02, 13:17 ja robie zenitem i practica na zmiane. preferuje czarno biale. miasto i ludzi jako temat. mam nadzieje, ze kidys bede wiedziala o technice tyle co moj ojciec. :) ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Rals IP: *.interserw.com 10.06.02, 12:08 ralston napisał(a): > No tak - trzeba opracować strategię przetrwania do urlopu. > Sam już nie wiem, czy takie zdjęcia pomagają (bo chociaż na chwilkę można się > myślami przenieść w ukochane okolice) czy przeszkadzają (bo po dłuższej chwili > trzeba wrócić do brutalnej rzeczywistości)... > > Po namyśle: HMC - dawaj więcej... Jeśli będziesz w Białym, to polecam wystawę zdjęć Wiktora Wołkowa „ Moje Podlasie” w Ratuszu. Moc klimatycznych zdjęć. Niestety takiego Podlasia jest już coraz mniej. Pozdrawiam Hmc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.interserw.com 10.06.02, 17:01 www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=28527 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: Moje zdjątko. IP: *.bwk.tue.nl 10.06.02, 19:31 to jest tak. dlugo dlugo nic, kosciol, dlugo dlugo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Moje zdjątko. IP: *.17.79.204.lifespan.org 11.06.02, 00:40 Fajne zdjecia. Ja juz tak dawno nie bylam w takich miejsczch, ze w pierwszej chwili myslalam, ze to jakies malowidlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmc?? Re: Moje zdjątko. IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 17.12.02, 14:30 stary wątek nr.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Moje zdjątko. IP: *.17.79.204.lifespan.org 17.12.02, 21:37 Otworzylam to zdjecie z Fara i pochwalilam sie w pracy, ze wlasnie tam bylam chrzczona. Kilku Azjatow tak sie zachwycilo, ze planuja wycieczke do Polski...Niezle ujecie, Hmc. Poza tym nie wiedzialam, ze podswietlaja w nocy koscioly. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 18.12.02, 01:11 Na tej stronie są zdjątka różnych autorów, i te z Farą nie jest akurat moje. Niedawno zakupiłem solidny statyw, więc zdjęcia nocne są moim nowym wyżwaniem. Może Ci kiedyś prześlę, utrwalone kawałeczki Białego. Pozdrawiam Hmc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Moje zdjątko. IP: *.17.79.204.lifespan.org 18.12.02, 22:24 Bede Ci bardzo wdzieczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moje zdjątko. 19.12.02, 12:42 Hmc - dawno już nic nie wstawiałeś na plfoto... Zresztą ja też... www.plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=ralston Powyżej - link do mojego zbioru fotek. Zapraszam do oglądania. Z góry przepraszam za mnóstwo niedoskonałości technicznych i kompozycyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmc Rals IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 19.12.02, 15:03 Bardzo dobre, nie ma to jak swojskie klimaty. Hmc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Ach te wiosenne wyprawy. IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 22.12.02, 22:46 plfoto.com/zdjecie.php?picture=63703 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moje zdjątko. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.02, 23:19 Gość portalu: hmc napisał(a): > Klimaty naszej okolicy. > <a href="www.plfoto.com/zdjecie.php? picture=19944"target="_blank">www.pl > foto.com/zdjecie.php?picture=19944</a> Użyj liczby mnogiej i zastanów się nad swoim talentem nie popadając w narcyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmc Re: Moje zdjątko. IP: *.xen.pl / 10.0.4.* 22.12.02, 23:45 jakim talentem???? :) Odpowiedz Link Zgłoś