Gość: koro IP: 212.244.106.* 13.06.02, 11:50 szukam filmu "król maciuś pierwszy", czy ktoś wie, gdzie można go znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bix1 Re: szukam maciusia 13.06.02, 12:47 Mój kolega z podstawówki zwykł był mawiać: "idę potargać maciusia". Ale do dziś nie wiem co miał na myśli... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: szukam maciusia 13.06.02, 12:51 A moze chodzi o film Zywot Mateusza. Jeden z lepszych polskich filmow ever! Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: szukam maciusia 13.06.02, 13:45 moze po prostu uderzyc do telewizji na woronicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: szukam maciusia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 00:22 Napisz do WFDiF na Chełmskiej w Warszawie. Mają stronę internetową. Mogą mieć kopię w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: szukam maciusia IP: *.man.bialystok.pl 14.06.02, 18:45 Znalezłem wczoraj. Patrzę w dół a tam maciek* wielki jak cholera. Może ktoś wie jak się go pozbyć :)) * brzuch, mięsień piwny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: szukam maciusia IP: 212.244.106.* 15.06.02, 10:15 Gość portalu: Art napisał(a): > Znalezłem wczoraj. Patrzę w dół a tam maciek* wielki jak cholera. Może ktoś wie > > jak się go pozbyć :)) > * brzuch, mięsień piwny Samo piwo na brzuszek nie jest groźne, dopiero w połączeniu z chrupkami, orzeszkami i innym jedzonkiem daje nam niezłego czadu. pozbyć sie niestety nie jest łatwo. niezłe jest bieganie, spokojnym truchcikiem około 20 minut dziennie. rowerkiem 40. Można też robic ćwiczenia zwane brzuszkami, tzn leżąc na plecach, podnosimy tułów do góry i usiłujemy głową dotknąć kolan. z diety - ograniczyc na tydzień słodycze i wszelkie wyroby mączne, nawet pieczywo (jeżeli już musimy to tylko razowiec). kartofle zastąpic gotowanymi warzywami- marchewka, pietruszka, seler, por, groszek, wbrew pozorom nie jest to trudne już po kilku dniach, nie potrafiłem zrozumieć, po co jadłem kiedyś tyle ziemnaiaków czy chleba. obecnie wsuwam jedną kromkę tygodniowo - jako wspaniały deser. zaletą tej diety jest fakt że nie musimy się specjalne ograniczać z jedzonkiem. całą resztę możemy wsuwać ile wlezie - z tym że oczywiście mięso tłuste lepiej zastąpić drobiem, polecam też rybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: szukam maciusia IP: *.man.bialystok.pl 15.06.02, 16:49 Koro dzięki za wyczerpującą odpowiedz.Drugi rzut oka nie przestraszył mnie tak bardzo- okazuje się ,że nie jest taki duży jak mi się wydawało. :))Postaram się go pozbyć na rozstajnych drogach... może obejdzie się bez diety. Niestety nie mogę dać Ci tak wyczerpującej odpowiedzi na Twoje pytanie. Życzę powodzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: szukam maciusia 15.06.02, 16:52 W podrecznikach medycznych, schorzenie o ktorym piszesz nazywa sie lustrzyca. > Znalezłem wczoraj. Patrzę w dół a tam maciek* wielki jak cholera. Może ktoś wie > > jak się go pozbyć :)) > * brzuch, mięsień piwny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macius Re: szukam maciusia IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 23:13 Gość portalu: koro napisał(a): > czy ktoś wie, gdzie można go znaleźć? Wiem ! Jestem tutaj. macius Odpowiedz Link Zgłoś