Gość: śmieszny IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:47 Czy ktoś ma jakieś powalające pomysły żartów na prima aprilis? Jeśli tak to napisz. Z góry thx. Po prostu nie wiem jak mam "powkręcać różne osoby". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koro Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.03.05, 16:43 pewnego razu hrabia zapytał służącego jak ma się przebrać na bal maskowy, aby nikt go nie rozpoznał - niech pan idzie trzeźwy - odpowiedział służący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:08 Przez 15 lat III RP obowiązywały skarykaturyzowane „hiszpańskie” zasady. Przegrany w wolnych wyborach obóz rządzący miękko lądował w ławach opozycji, wygrani wychodzili do władzy. Rozkoszując się rządzeniem nie niepokoili osób z przegranej opozycji. Tak czynił wygrany SLD, pomimo iż w czasie kampanii wyborczej obiecywał rozliczenie aferzystów z AWS. I nagle gotująca się do przejęcia władzy opozycja wywraca szachownicę i deklaruje, że III RP i miękkiego lądowania więcej już nie będzie. Tym razem przegrany postkomuszy establishment zostanie ostatecznie wyeliminowany z gry politycznej, z udziałów w życiu biznesowym. Bez przebaczenia, bo jeńców oni brać nie zamierzają. Obóz prezydencki, przywódczy SLD, a także SDPL zachowują się jak lemingi. Bezmyślnie maszerują ku przepaści. Widać, nie wierzą, że tym razem opozycja dotrzyma przedwyborczego słowa. Nie pozostawi wolnych pól dla postkomuszej opozycji. Lewica nie widzi, że przez 15 lat III RP wyrosło nowe pokolenie pragnących wejść do establishmentu prawicowych hunwejbinów. Nieszanujące starych układów, dawnych herosów. Skoro Wałęsa dostał kulami (śnieżnymi na razie) od młódzi wszechpolskiej, czemu Kwaśniewski nie ma niebawem poczuć kopniaków? „Wersal się skończył” – zapowiedział Lepper, a Platforma Obywatelska to podchwyciła. Antykwaśniewskie artykuły w kolorowych tygodnikach opinii piszą hagiografowie Rokity i Tuska. Po wyborach Rokita spuści ze smyczy bojówkarzy wszech-polskich i PiSowców. Ci poszarpią rozbitych, skłóconych postkomuchów, a potem wszyscy z ulgą oddadzą się światłym rządom Platformersów. Zapowiadających nową stabilizację. Wtedy „olkowcy”, „janikowcy”, „borowscy”, „oleksowcy” załkają: „Zaproście nas do stołu!”. I ze zdumieniem zauważą, że dla nich już przy stole miejsca nie ma. Bo tym razem game is over. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS 24.03.05, 17:14 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5297 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:05 wysmaruj twarz pastą do zębów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAGGIO Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 25.03.05, 12:09 naprawdę nic nie znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 25.03.05, 19:20 przynieś znajomym choinkę i powiedz, że dostałeś na skwerze pod ratuszem podczas wycinki drzew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saggio Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 29.03.05, 11:11 prima aprilis już nadchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dilan Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:07 kiedyś nabrałam ojca,że przed domem budują MCdonalda.Próbowałam, też nabrać starszych,że jestem w ciąży,ale zabrakło mi odwagi;) Odpowiedz Link Zgłoś