Dodaj do ulubionych

ŻARTY NA PRIMA APRILIS

IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:47
Czy ktoś ma jakieś powalające pomysły żartów na prima aprilis? Jeśli tak to
napisz. Z góry thx. Po prostu nie wiem jak mam "powkręcać różne osoby".
Obserwuj wątek
    • Gość: koro Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.03.05, 16:43
      pewnego razu hrabia zapytał służącego jak ma się przebrać na bal maskowy, aby
      nikt go nie rozpoznał
      - niech pan idzie trzeźwy - odpowiedział służący
      • Gość: joker Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:08
        Przez 15 lat III RP obowiązywały skarykaturyzowane „hiszpańskie” zasady.
        Przegrany w wolnych wyborach obóz rządzący miękko lądował w ławach opozycji,
        wygrani wychodzili do władzy. Rozkoszując się rządzeniem nie niepokoili osób z
        przegranej opozycji. Tak czynił wygrany SLD, pomimo iż w czasie kampanii
        wyborczej obiecywał rozliczenie aferzystów z AWS. I nagle gotująca się do
        przejęcia władzy opozycja wywraca szachownicę i deklaruje, że III RP i
        miękkiego lądowania więcej już nie będzie. Tym razem przegrany postkomuszy
        establishment zostanie ostatecznie wyeliminowany z gry politycznej, z udziałów
        w życiu biznesowym. Bez przebaczenia, bo jeńców oni brać nie zamierzają.

Obóz prezydencki, przywódczy SLD, a także SDPL zachowują się jak lemingi.
        Bezmyślnie maszerują ku przepaści. Widać, nie wierzą, że tym razem opozycja
        dotrzyma przedwyborczego słowa. Nie pozostawi wolnych pól dla postkomuszej
        opozycji. Lewica nie widzi, że przez 15 lat III RP wyrosło nowe pokolenie
        pragnących wejść do establishmentu prawicowych hunwejbinów. Nieszanujące
        starych układów, dawnych herosów. Skoro Wałęsa dostał kulami (śnieżnymi na
        razie) od młódzi wszechpolskiej, czemu Kwaśniewski nie ma niebawem poczuć
        kopniaków? „Wersal się skończył” – zapowiedział Lepper, a Platforma Obywatelska
        to podchwyciła. Antykwaśniewskie artykuły w kolorowych tygodnikach opinii piszą
        hagiografowie Rokity i Tuska. Po wyborach Rokita spuści ze smyczy bojówkarzy
        wszech-polskich i PiSowców. Ci poszarpią rozbitych, skłóconych postkomuchów, a
        potem wszyscy z ulgą oddadzą się światłym rządom Platformersów. Zapowiadających
        nową stabilizację.

Wtedy „olkowcy”, „janikowcy”, „borowscy”, „oleksowcy” załkają: „Zaproście nas
        do stołu!”. I ze zdumieniem zauważą, że dla nich już przy stole miejsca nie ma.
        Bo tym razem game is over.

• fiat_lux Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS 24.03.05, 17:14
          www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=5297
    • Gość: ludek Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.cs.bialystok.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 08:05
      wysmaruj twarz pastą do zębów
    • Gość: SAGGIO Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 25.03.05, 12:09
      naprawdę nic nie znacie?
      • Gość: koro Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 25.03.05, 19:20
        przynieś znajomym choinkę i powiedz, że dostałeś na skwerze pod ratuszem
        podczas wycinki drzew.
    • Gość: saggio Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.cs.bialystok.pl / 80.51.121.* 29.03.05, 11:11
      prima aprilis już nadchodzi!
      • Gość: Dilan Re: ŻARTY NA PRIMA APRILIS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:07
        kiedyś nabrałam ojca,że przed domem budują MCdonalda.Próbowałam, też nabrać
        starszych,że jestem w ciąży,ale zabrakło mi odwagi;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka