Gość: |andy| Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: 212.33.89.* 26.03.05, 09:03 To się wysiliłeś ;) Pozdrawiam Andrzej PS. Najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator alexa Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.piasta.pl 26.03.05, 11:59 Bo to są takie neutralne życzenia, coby nikogo nie urazić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Życzenia dla katolików od Aleksa.4??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.03.05, 12:07 „Katolicyzm to jedno wielkie gówno”: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=12580868&a=12585750 „to tylko katolik... czego mozna od niego wymagac............:)))))” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15698579&a=15725031 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... i nawet w swiatecznym watku sie poklocili:) IP: *.elpos.net 26.03.05, 18:31 Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 26.03.05, 14:25 Niychej Ponboczek w nos zmartwychwstanie Take jest moje powinszowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 26.03.05, 18:34 wesolych i pogodnych swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 26.03.05, 18:43 Komu alex sklada zyczenia? Katolikom? To mi zakrawa na IRONIE! Ten, ktory twierdzil, ze (cytuje, link juz byl), ze katolicyzm to jedno wielkie gowno, smie skladac mi zyczenia? Jak chcesz, chamie-alexie uszanowac moje swieta, to wez se 3 dni urlopu i nic nie pisz. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzmol Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.stnet.pl 27.03.05, 08:08 ot i cała chrzescijanska pycha. Zdazyłes miedzy ceremonia spowiedzi a swietem zmatwychwstania plunac jadem. Smacznego jajeczka....w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 08:13 A Ty, Justuszu, znów się nie logujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 08:14 Życzenia z okazji świąt chrześcijańskich w wykonaniu Aleksa.4 to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_nagrod Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 26.03.05, 18:50 Zenek tak nie mozna .A czy religia katolicka nie mowi przypadkiem cos o przebaczeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 26.03.05, 19:59 lowca_nagrod napisał: > Zenek tak nie mozna .A czy religia katolicka nie mowi przypadkiem cos o > przebaczeniu? ----------------------------- Mowi rowniez cos o wyznaniu grzechow, zalu za grzechy, naprawieniu winy, chociaz rzeczywiscie troche nie w ten dzien tym razem mnie ponioslo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.03.05, 21:19 Z tego co się orientuję, zanim nastąpi przebaczenie, najpierw musi być skrucha i żal za grzechy. BTW: po cholerę Ci tyle nicków? I pamiętasz, jak mówiłem, że jesteś z Elposu? Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 27.03.05, 01:25 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Z tego co się orientuję, zanim nastąpi przebaczenie, najpierw musi być skrucha > i żal za grzechy. > > BTW: po cholerę Ci tyle nicków? I pamiętasz, jak mówiłem, że jesteś z Elposu?\ -------------------------------------------------- Masz racje, ale ja staram sie w to nie wnikac. Chcialbym tylko, zeby alex odpierd,lil sie od katolikow, Polski, itd. Niech znajdzie sobie forum ludzi sobie podobnych. Czy zbyt duzo wymagam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 06:24 Nie , Zenek - nic nie wymagasz . Wyrazasz jedynie pobozne zyczenie . Przylaczam sie . Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 27.03.05, 10:38 Alleluja!!! Alleluja! -Toż sie stało Życie ze śmierciom wygrało Krystus z martwych powstoł nom Czowiek z niym a nigdy som. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 11:45 "Ja jednak wam mówię, że każdy, kto trwa w srogim gniewie na swego brata, będzie odpowiadał przed sądem; a kto by skierował do swego brata niegodne wymówienia słowo pogardy, będzie odpowiadał przed Sądem Najwyższym; kto zaś powie: 'Podły głupcze!', będzie podlegał ognistej Gehennie." Mat 5:22 PNŚ www.biblia.net.pl/biblia.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 13:39 Ty, Tkacu, też się zapisałeś do Unii Wolności i walczysz z nienawiścią? Już był taki wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=21884448 Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 27.03.05, 13:42 Jak mogłeś sięspodzeiwać, "prawdziwi" katolicy potrafią tylko wytryskiwać nienawiścią... smutne, ale to świadczy tylko o nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 13:46 Frasyniuk to katolik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 13:48 alex.4 napisał: > Jak mogłeś sięspodzeiwać, "prawdziwi" katolicy potrafią tylko wytryskiwać > nienawiścią... smutne, ale to świadczy tylko o nich... alex.4 hipokryta z Unii Wolności napisał: „to tylko katolik... czego mozna od niego wymagac............:)))))” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15698579&a=15725031 Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 27.03.05, 13:52 piecyk od ciebie nie można wymagać nic. Jesteś przeżarty nienawiścią do szpiku kości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 13:53 Tolerancja w wykonaniu Unii Wolności: „Katolicyzm to jedno wielkie gówno” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=12580868&a=12585750 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 17:56 • Re: alex.4 08.05.2004 15:40 + odpowiedz Dlaczego? Prawdziwy Polak-katolik to często alkoholik, bijący rodzinę, zakłamany, który kradnie, ma ciasnotę umysłu. Ma conajmniej jedną, albo wszystkie wyżej wspomniane cechy. Z kilkoma katolikami tutaj rozmawiam i jest to bardzo negatywne zbiorowisko. Nieuczeni, ksenofobiczni, zamknięci, nie są w stanie prowadzić dyskusji beż uzywania obelg. W ogóle nie są w stanie prowadzić dyskusji. Niektórzy wierzą w biblijny opis stworzenia świata i człowieka, choć od 150 lat wiadomo że nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Kilku z nich jako metody wychowawcze promowało uzywanie przemocy. Wielu z nich to chorobliwi antysemici. Są na tyle głupi, że historia jest dla nich tylko zapisem martyrologii narodu polskiego, nie widzą kiedy to my bilismy, kiedy to mu bylismy nie w porządku. Jak Kali zrobi źle to jest dobrze, jak Kalemu zrobia źle to jest xle. Katolicy? Jesli tylko zaczynaja pisać o swojej wierze okaszuje się, że nie maja pojęcia w co wierzą. Herezja za herezją... Bo katolicyzm to nie chodzenie do kościoła, ale wiara. Wiara pełna miłości, a tego oni nie mają za grosz. Są do tego tchórzami. Zmieniają nicki, podszywają się za innych. To są polaczki-katolicy. Gardzę takimi zerami. • Re alex.4 09.05.2004 16:40 + odpowiedz Jak wiedziałem. Polscy katoliczkowie (nie maja pojęcia co to katolicyzm, ani chrześcijaństwo, a polskość kojarzy się im z schlaniem wódy) tradycyjnie pełni nienawiści. Czym się panowie tak obraziliście? Prawda boli? Ale może lepiej poznać prawdę. Może najwyższa pora przyjżeć się sobie. Zobaczcie się w prawdziwym świetle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy „Parada zboczeńców” IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 18:01 • Parda zboczeńców w Krakowie alex.4 09.05.2004 16:28 odpowiedz na list Dziś grupa zboczeńców będzie chodzić po Krakowie nosząć pozostałości po szczątkach dawno zmarlego mezczyzny. To prawie nekrofilia. Zupełny brak gustu... Dzis odbędzie się procesja z relikwiami św. Stanisława... POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Alex.4: „Katolicyzm to jedno wielkie gówno” IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 13:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=12580868&a=12585750 Katolicyzmu to Ty lepiej innych nie ucz... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Piecyk naucz się czytać 27.03.05, 17:18 Albo masz problemy z czytaniem, albo z rozumieniem tekstu. Kto dał ci tą maturę? A może ja kupiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Piecyk naucz się czytać IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.03.05, 17:20 Tu jest napisane: „to tylko katolik... czego mozna od niego wymagac............:)))))” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15698579&a=15725031 Źle czytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 14:03 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Ty, Tkacu, też się zapisałeś do Unii Wolności i walczysz z nienawiścią? Ja do niczego się nie zapisałem. Wypisałem się natomiast z sekty - Kościoła Katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 15:01 a zapisales sie zapewnie do sekty W. Lenina ...czy sie myle ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokoj! LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.elpos.net 27.03.05, 15:25 watek do skladania zyczen to nie miejsce na klotnie!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 15:33 no to wez zloz zyczenia takiemu , ktory twierdzi , ze nie nalezy do Kosciola ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: LUDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:44 Gość portalu: tidi napisał(a): > no to wez zloz zyczenia takiemu , ktory twierdzi , ze nie nalezy do Kosciola ? Przecież my nie kłócimy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:38 > a zapisales sie zapewnie do sekty W. Lenina ...czy sie myle ?? Tak, mylisz się. Nie zapisałem się do żadnej sekty religijnej ani politycznej, ani żadnej innej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 16:45 no to zadnych zyczen , ani Wielkanocnych , ani na 17-owo Oktiabra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:46 Gość portalu: tidi napisał(a): > no to zadnych zyczen , ani Wielkanocnych , ani na 17-owo Oktiabra Dziękuję i wzajemnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 16:53 tu popelniasz nietakt , ja jednak swietuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:55 A mnie nic do tego. Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 16:58 Dziekuje . To "smacznego" - przyjmuje jako zyczenia poprawne politycznie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzmol Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.stnet.pl 27.03.05, 16:56 do wypowiadania sie zajmowania stanowiska potrzebna jest takze wiedza historyczna a nie tylko zacietrzewienie. Rocznica do swietowania jest 7 listopda lub jak kto woli 25 oktiabria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 17:01 zagalopowalem sie . Przyrzekam poprawe Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 27.03.05, 17:23 tidi zagolopowałeś się jak zawsze... Co do uszczypliwości wobec tkaca, przypominam, że zdecydowana większość ateistów nie ma nic wspólnego z marksizmem, a wielu katolików jest w mniejszym lub większym stopniu markistami. Tak jak Macierewicz byli zwolennikami Che Guevary:) Taka kłótnia nie przystoi przy składaniu życzeń. Obanaża ona tylko małość pewnych ludzi, któzy nawet z życzeń potrafią zrobić temat do kłótni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.05, 17:33 alex.4 napisał: > Co do uszczypliwości wobec tkaca, przypominam, że zdecydowana większość > ateistów nie ma nic wspólnego z marksizmem, Chciałbym zwrócić uwagę, gdyby ktoś może uważał inaczej na podstawie moich albo czyichś wypowiedzi, że ja nie jestem ateistą. Po prostu nie należę do żadnej sekty (organizacji) religijnej. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: NAJLEPSZE ŻYCZENIA ŚWIĄTECZNE 27.03.05, 17:03 ALLELUJA Już momy niydziela - grob cołkym łotwarty A ciała Jezusa w środku wcale niy ma Możno je wykradli - dyć to niy som żarty Z martwych powstoł? Może radować sie ziymia? Maria Magdalyna przi grobie łostała Anioły spytały jom czamu fest ślinto Z niymi ALLELUJA piyrszo zawołała Postać jego przeca ujrzała tyż świynto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokoj swieta obchodza nie tylko katolicy IP: *.elpos.net 27.03.05, 20:10 inni tez lubieja swietowac a kazda okazja jest dobra .taka jest prawda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokoj PS IP: *.elpos.net 27.03.05, 20:18 odpusccie juz w koncu temu alexowi .bo te posty pt katolicyzm..... to wszyscy juz znaja na pamiec .Widocznie go chwilowo ponioslo jak to napisal .A w zlosci mozna duzo glupich zeczy powiedziec i napisac.jak napisalem powyzej atmosfera swiateczna udziela sie nawet ateistom poniewaz w dniach swiat by bylo im zwyczajnie smutno tak samemu siedziec w domu podczas gdy inni swietuja . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: PS IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 27.03.05, 21:15 "spokoj" napisal: >inni tez lubieja swietowac a kazda okazja jest dobra taka jest prawda < Tu jestem sklonny zwrocic sie do niezawodnego eksperta wszelakich dziedzin p."alexa" . Co ma wspolnego "swieto" z ateistycznym podejsciem do zycia . Moze jasniej : czy swietem mozna nazwac np. Dzien 1 Maja ? A po drugie , to co ateisci dzisiaj "swietuja" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: PS 28.03.05, 00:35 WIELKANOC www.polska-zbrojna.pl/dyskusja/read.php3?num=1&id=134311&loc=0&thread=134311 Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: PS 28.03.05, 02:44 alex.4 napisał: > Jak mogłeś sięspodzeiwać, "prawdziwi" katolicy potrafią tylko wytryskiwać > nienawiścią... smutne, ale to świadczy tylko o nich... ------------------------------------- I to wlasnie sa prawdziwe zyczenia wielkanocne od naczelnego chama na tym forum, alexa - degenerata i podrzednej swini, ktora nie potrafi uszanowac najwazniejszych swiat katolickich. Nie raz juz sypal prymitywnymi obelgani na katolikow i kosciol. Mysle, ze takie bydle jest nienauczalne i nie spoczne, zanim ta kreatura obrazajaca co najmniej 95% Polakow definitywnie nie zniknie z tego forum. I nic mu nie pomoze podszywanie sie pod inne nicki czy tez pisanie jako niezalogowany czy tez "niezalogowana", co wielokrotnie czynil. Odpowiedz Link Zgłoś
justusz Re: PS 28.03.05, 09:00 i to jest prawdziwie milosierny talen oratorski. Mysle ze zasługuje jedynie na wspólczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: PS IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.03.05, 10:06 Tę sytuację można porównać do tego, że podchodzi do kogoś dresiarz, pałuje go kijem bejsbolowym, a potem życzy mu dużo zdrowia. Takie to są życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: PS 28.03.05, 11:06 Ja bardzo ostro zaprotestowałem przeciwko łaczeniu faszyzmu, nacjonalizmu z katolicyzmem. Takie łączenie to gó.., bo religia i nacjonalizm-faszyzm są ze sobą sprzeczne. Jeśli ktoś jest katolikiem nie może być faszyztą ani nacjonalistą. W końcu jak napisał Saul z Tarsu (św. Paweł) nie będzie greka ani zyda. I nie byłqa to zacheta do czystek etniznych. Kościół obecnie potępia nacjonalizm czy faszyzm. Jeśli ktoś jest antysemitą, czy faszystą to stawia sie automatycznie poza kościołem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: PS IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.03.05, 12:02 „to tylko katolik... czego mozna od niego wymagac............:)))))” forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15698579&a=15725031 Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: PS 28.03.05, 13:45 piecyk nadal uważasz że nazizm i katolicyzm idą w parze??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: PS IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.03.05, 13:58 Pomyliłeś wątki? Jeszcze jeden cytat: • Parda zboczeńców w Krakowie alex.4 09.05.2004 16:28 odpowiedz na list Dziś grupa zboczeńców będzie chodzić po Krakowie nosząć pozostałości po szczątkach dawno zmarlego mezczyzny. To prawie nekrofilia. Zupełny brak gustu... Dzis odbędzie się procesja z relikwiami św. Stanisława... POzdr Odpowiedz Link Zgłoś