Gość: dryla IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.04.05, 22:31 Zwracam się do wszystkich Panów będących na formum. Co lubicie najbardziej w babeczkach? A co jest dla Was wstrętne... Czekam na śliczne i zgrabne wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.04.05, 22:35 Ja w babeczkach najbardziej lubię polewę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.04.05, 22:37 więcej piecyk, więcej! Każda babeczka ma inną polewę! Chociaż skład chemiczny taki sam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.04.05, 22:51 Jeśli już o chemii mówimy – kobiety charakteryzują się silną zdolnością absorbcji zarówno metali jak i kamieni szlachetnych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.04.05, 23:40 Piecyk.... rozczarowałeś mnie.... źle trafiałeś chyba....hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 12.04.05, 23:47 Ja to lubię najbardziej babę piaskową bez polewy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 12.04.05, 23:50 Na dwoje babka wróżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 05:05 Lubie dwa rodzaje kobiet: - te, ktore mile wspominam, - te, ktore bede mile wspominal. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 06:29 zenon_smiglo napisał: > Lubie dwa rodzaje kobiet: > - te, ktore mile wspominam, > - te, ktore bede mile wspominal. ciekawe czy bys rownie mile wspominal gdybys nie musial wydawac tyle kasy na mascie i lekarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 08:15 zenon_smiglo napisał: > Lubie dwa rodzaje kobiet: > - te, ktore mile wspominam, > - te, ktore bede mile wspominal. fiat lux napisał; ciekawe czy bys rownie mile wspominal gdybys nie musial wydawac tyle kasy na mascie i lekarstwa? Na jakiem maści i lekarstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla do zenona śmigło IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 08:17 Panowie. Ale kobietki na forum dalej nie wiedzą co w nich kochacie:) Piszcie jeszcze. Swoją drogą ciekawam dysksji alexa i zenona na tym forum... Zenon jak myślisz jakie kobiety lubi alex?.. jeśli w ogóle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla a teraz idę do pracy IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 08:28 a jak wrócę to sobie poczytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obuszek kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:53 muszą być ładne, nie kierować sie emocjami tylko rozumem, młodsze o 10 lat;) otwarde na krzywdę wszystkich, a nie tylko swoją, nie muszą być zawsze idealnie ubrane i idealnie umalowane jak to Twierdzą panowie w pismach kobiecych, powinny lubić sie kochać i powinny kochać!!! - niestety nie ma takich kobiet !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:21 u_Ś_M_i_E_c_H_n_i_Ę_t_e--->[niefarbowane&nielakierowane]--->w jeansach albo bez--->8-] aaaaagrhhhh! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:37 oczywiscie ze sa takie kobiety! W zasadzie to nie wiem dlaczego nie lubicie farbowanych i z makijazem? nie o to chodzi zeby miala tapetke ale zadbane kobietki sa ok:) ja sie maluje i wlosy tez farbuje ale zadna ze mnie gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:39 otworzylam ten wątek bo mój kolega twierdzi że nie cierpi jak kobieta maluje sobie oczy czarną kreską!!! nie sadziłam że faceci zwracają na to uwagę? to taki szczegól przeciez... tak czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: kobiety 13.04.05, 16:51 Ja też tego nie lubie, a co do tapety, musi być subtelny a nie wyuzdany i kolorowy jak żygi pawiana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrla do kamilara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:59 ocho! będzie nowy wątek! Jak wyglądają rzygi pawiana??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: do kamilara 13.04.05, 17:31 Przyznam się że nie widziałem ale na pewno paskudnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Panowie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 20:59 błagam nie załamujcie mnie....piszcie coś:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COSIEK Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.net / *.net 13.04.05, 21:35 Coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 21:53 zdefiniuj Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 22:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=22261722 zajrzyj se tutaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 23:08 no tak, wy chłopaki to lubicie takie fajnie dziouchy wyszorowane szarym mydłem, prosto odciągnięte od krowy (nie to zebym miała coś przeciwko krowom, szaere mydło tez jest ok:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 23:10 No dobra, mogę powiedzieć, że nie lubię palących kobiet. Może dlatego że sam nie palę. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 23:12 i jeszcze tyle 90*60*90*170 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exxpert2 Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.csk.pl 13.04.05, 23:08 "kobieta to stworzenie boże i powinna spać w oborze" trochę zdezaktualizowało się stare, dobre, rosyjskie przysłowie: Pi.... silniej parowoza"; szczególnie od czasu kiedy tej pi... mamy "skolko ugodno", nie tylko przy trasie warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 23:18 no tak! ktos kiedyś napisał: "kochanek-drugie rozczarowanie kobiety, pierwszym jest mąż!" . Ja mogę dodać tylko - a trzecim to faceci z forum!!! nikomu nie przyszło do głowy napiać o cechach charakteru??? tyłek i cycki to nie wszystko przecież (tylko prawie wszystko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 23:21 To tak jakbyś się pytała o charakter pralki i kuchenki mikrofalowej, ważna jest funkjonalność, niezawodność i koszty utrzymania Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 23:36 Tu jest zawarty ideał forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=22701525&a=22711618 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 00:02 stary !!! co to mi moje wypowiedzi pokazujesz:) swoją drogą....czytalam ciebie wcześniej i tylko dlatego twoją wypoweidz (tę wcześniejszą) potkrakuję jako żart, głupi bo głupi ale żart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.04.05, 00:07 Ja lubię „kobiety płci odmiennej”. (© by Herr Flick) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 00:11 a nie wkurza was jak laski drą się na ulicach? piękne dziewczyny a zachowują się jak kwoki! albo idzie kobieta, pcha wózek i pali peta! zabiłabym na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.04.05, 00:13 Niektóre nawet w ciąży palą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:15 ...w ciazy smakuje lepiej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 00:16 Proste kobieta musi być kobieca, to oczywiści nie oznacza że niezaradna i prosząca o pomoc faceta przy każdej błahostce. Chodzi o to że nie powiina się zachowywać tak że gdyby była facetem dawno dostałaby po mordzie (tak lubią robić małolaty). Niestety dziś wg radykalnych feministek mówienie że kobieta powiina być czuła, subtelna i delikatna powoduje oskarżenia o zamykanie kobiet w roli tradycyjnej słabszej płci, potrafiącej jedynie poradzić sobie przy mężczyżnie. Nie lubie porywczych i łatwo dąsających się kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:18 ..zabilbym kapciem .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 00:13 nie wspomnę o tych półmózgach, które w miejscach publicznych włażą facetowi na kolana....obsciskują się itp....żałosne....naprawdę to lubicie??? bo wiecie popyt rodzi podaż, a takich krówek jest coraz więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 00:18 ubrane jak tirówki i umalowane jak tirówki, super odjazd i jeszcze mają po 12 lat a umalowane bardziej jak 25 latki i bardziej wyszczekane bbbbbrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 08:20 Dokladnie! Tylko, że problemn nie dotyczy tylko małolat. Wdzięczące się babki w wieku dojrzalym to też niezbyt przyjemny widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:29 ich autentyczna rozmowa ...ja p...le ...no i h..j ...q..a co ty? ...yo...yo q...a ...zjeba sister ...fuck,fuck,fuck ...p....sz!!! ...no co ty q...a ...nie peniaj q...a ...sama jestes po...a ...to h.. ...prostuj batona ...co ci q...a? ...h...j ...odjazd totalny ,mialy po 15 lat i zapewne beda w przyszlosci dalszej lub blizszej stanowily szyje rodziny (Slowem silnej) ...autentyk zaslyszany pod sklepem spozywczym w miescie Bialystok ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 09:32 Olo wierzę ci że to autentyk:))) wiele takich rozmówek słyszalam....ale mam nowy temat na wątek: prostuj batona! co to znaczy do diabła???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:41 ...Ty myslisz ze ja wiem? Moge sie tylko domyslac,ale to zbyt zacny watek aby to napisac...a to zdanie slyszalem juz pare razy ...zdanie ..to brzmi dumnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kurna_felek Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 09:18 Po pierwsze musi mieć poukładane we łbie porządnie, co wyrażać się musi: a) w zachowaniu, zainteresowaniach/pracy, b) w rozmowie, c) w ubiorze, makijażu itd. Po drugie figurę itd. może mieć standart, bez szpetoty i bez nadzwyczajnego piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 09:25 ok ok, wszystko fajnie...ale jak piszecie mi że lubicie jak kobieta ma własne zainteresowania to macie na myśli: a) hobby pieczenia szarlotki z jabłkami antownówka b) zwijanie męskich skarpetek w urocze kłębuszki c) literatura rosyjska i fizyka kwantowa i jeszcze jedna sprawa: pisecie o kobietach które dają sobie radę same....że takie lubicie....ja natomiast z doświadczenia wiem, że faceci lubią takie male zagubione w wielkim świecie dziewczynki, jak to ma sie jedno do drugiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obusze Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:34 bo mała zagubiona dziwczynka nie wypnie sie na Ciebie i nie puści cie kantem. Powtarzam kobieta idealna powinna kierowac się rozumem a nie emocją, niestety są stworzone genetycznie tak aby wszystko wyrażac w emocjach. Co do wyglądu to nasza (facetów) natura jest taka jaka jest i zawsze, powtarzam zawsze - będizemy się oglądac za skąpo ubranymi zgrabnymi ciałami. Kobieta nie powinna wykorzystywac faceta do róznych celów wiedząć że ten w trosce o jej dobro zrobi wszystko, bo w końcu taki facet da se spokój z nia. Nie mam nic przeciwko obsciskiwaniu się na ulicy - w końcu to nic złego. Lepiej jak ktos sie całuje aniżeli żuca kur..i w lewo i prawo. Kobieta nie powinna kombinować - makijaż tego mężczyźni raczej nie lubią. Kobiety same zresztą mówia że maluja się by czuć się lepiej ( nie wiem na czym to polega ). POza tym pamiętajmy panowie o jednym kobiety sa po to by je kochać a nie rozumieć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurna_felek Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 09:43 Jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie c) lub tego typu. Zagubiona jest dobra, bo przynajmniej teoretycznie wydupcyć łatwo można. Ale na dłuższą metę to siie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 11:57 Bo wtedy czują się bardziej potrzebni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika DO FACETÓW!!! ;P IP: *.mexico.one.pl 14.04.05, 20:53 A co złego jest w czarnej kredce do oczu?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: DO FACETÓW!!! ;P IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 22:17 no własnie też pytalam tego kolegi o co chodzi z tą kredką! Mówil że takie panny przypominają mu Festera z Adamsów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: DO FACETÓW!!! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:46 to samo co w oczojeb.ych banerach. target ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.04.05, 07:46 i nikt nie wie co to znaczy prostuj batona? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 15.04.05, 08:21 Nie wiesz czy żartujesz, zgaduje, że coś podobnego co "go góry maszt":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.04.05, 22:29 serio nie wiem co to znaczy...........to z tym masztem też jest dla mnie niejsne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.mexico.one.pl 16.04.05, 12:53 A może chłopacy z tego forum wolą chłopaków?? ;P Skoro nic nie piszą... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 16.04.05, 19:28 Mamy inne podniety: lotniska, tury, obiektywy i inne zwierzęta. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 17.04.05, 04:51 Kamilar, a podoba ci sie gaga gatek? Moze ona(!) jest kobieta twego zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 17.04.05, 21:59 Nie znam tego forumowicza/forumowiczki, prównaj ip z kompów. Co tam u juniora słychać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: OWŁOŚIONE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:15 gdzie ma być to owłosienie?:) żądam szczegółów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: OWŁOŚIONE!!! IP: 62.111.149.* 19.04.05, 16:44 Pod nosem oczywiście!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: Te, co połykają 19.04.05, 03:05 kamilar napisał: > Nie znam tego forumowicza/forumowiczki, prównaj ip z kompów. Co tam u juniora > słychać??? --------------------------- Czyzbys tez mial tez cos wspolnego z juniorem? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=22576073&a=22576577 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: Te, co połykają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:10 ja byłam ciekawa dyskusji zenka z alexem.... ale ta też jest niekiepska:) Acha i tak apropos o co chodzi z tym polykaniem? tzn wiem o co chodzi, ale po co pisać takie żałosne rzeczy? jakiś kompleksik może kolego? Są na to sposoby (i sposobiki)Ale dziękuję ci za głos w tej sprawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balum Re: Te, co połykają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:31 przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla przystępne???!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.04.05, 20:50 hej Panowie a co to znaczy przystępna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sudar Re: przystępne???!!! 20.04.05, 05:08 Gość portalu: dryla napisał(a): > hej Panowie > a co to znaczy przystępna?:) ty jesteś widać nieprzystępna i dlatego ciągle jeszcze szukasz męża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: przystępne???!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 20.04.05, 08:08 hahah stary! Mam 6-letni staż małżeński i 5-letnią córkę:) a nieprzystępna pewnie jestem....ale akurat nie uważam tego za złą cechę....po co rozmieniać się na drobne? Odpowiedz Link Zgłoś
sudar Re: przystępne???!!! 20.04.05, 08:48 Gość portalu: dryla napisał(a): > hahah stary! Mam 6-letni staż małżeński i 5-letnią córkę:) a nieprzystępna > pewnie jestem....ale akurat nie uważam tego za złą cechę....po co rozmieniać > się na drobne? męzatka czy juz rozwódka? Po co chcesz chodzić sama do barow? Porzadne, stateczne kobiety raczej tego nie robia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: przystępne???!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.04.05, 20:44 porządne i stateczne nie chodzą do barów? coś ty sudar??? skąd ty jesteś??? co za ciemnogród!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sudar Re: przystępne???!!! 21.04.05, 20:51 Sama do baru albo pubu...na piwo. Nie ma co mowic...nowoczesna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: przystępne???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:18 sudar - proponuję ci Iran - tam się sprawdzisz jako mężczyzna - bo tutaj nic po tobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sudar Re: przystępne???!!! 22.04.05, 17:28 Tak mało juz zostalo porządnych dziewczyn...to drogocenny skarb! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JADACZEK Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:48 Hmmm co najbardziej lubię w kobietach... Jakiś czas temu stwierdziłem, że najbardziej sexowny w kobietach jest mózg, któryt po potrząśnięciu głową nie udaje grzechotki... A jak jeszcze do tego ma parę fajnych miejsc na ciele to ju wogóle ideał...I co ciekawsze znam takie:) istnieją:) NIE WYMARŁY Z DINOZAURAMI<JUPI> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ian Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.piasta.pl 20.04.05, 11:52 A może łatwiej kto nie jest kobietą? Taka radna Antypiuk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.04.05, 21:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=21766744&a=21768499 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:19 to przynajmniej jakas odpwiedz.... Odpowiedz Link Zgłoś