Dodaj do ulubionych

No to jakie kobiety w końcu lubicie

IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.04.05, 22:31
Zwracam się do wszystkich Panów będących na formum. Co lubicie najbardziej w
babeczkach? A co jest dla Was wstrętne... Czekam na śliczne i zgrabne
wypowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.04.05, 22:35
      Ja w babeczkach najbardziej lubię polewę.
      • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.04.05, 22:37
        więcej piecyk, więcej! Każda babeczka ma inną polewę! Chociaż skład chemiczny
        taki sam:)
        • Gość: piecyk gazowy Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 12.04.05, 22:51
          Jeśli już o chemii mówimy – kobiety charakteryzują się silną zdolnością
          absorbcji zarówno metali jak i kamieni szlachetnych. ;-)
          • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.04.05, 23:40
            Piecyk.... rozczarowałeś mnie.... źle trafiałeś chyba....hmmm
    • koczisss Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 12.04.05, 23:47
      Ja to lubię najbardziej babę piaskową bez polewy:)
      • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 12.04.05, 23:50
        Na dwoje babka wróżyła.
        • zenon_smiglo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 05:05
          Lubie dwa rodzaje kobiet:
          - te, ktore mile wspominam,
          - te, ktore bede mile wspominal.
          • fiat_lux Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 06:29
            zenon_smiglo napisał:

> Lubie dwa rodzaje kobiet:
            > - te, ktore mile wspominam,
            > - te, ktore bede mile wspominal.

ciekawe czy bys rownie mile wspominal gdybys nie musial wydawac tyle kasy na
            mascie i lekarstwa?
            • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 08:15
              zenon_smiglo napisał:

> Lubie dwa rodzaje kobiet:
              > - te, ktore mile wspominam,
              > - te, ktore bede mile wspominal.
              fiat lux napisał;
              ciekawe czy bys rownie mile wspominal gdybys nie musial wydawac tyle kasy na
              mascie i lekarstwa?

Na jakiem maści i lekarstwa?
            • Gość: dryla do zenona śmigło IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 08:17
              Panowie. Ale kobietki na forum dalej nie wiedzą co w nich kochacie:) Piszcie
              jeszcze. Swoją drogą ciekawam dysksji alexa i zenona na tym forum... Zenon jak
              myślisz jakie kobiety lubi alex?.. jeśli w ogóle....
    • Gość: dryla a teraz idę do pracy IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 08:28
      a jak wrócę to sobie poczytam:)
      • Gość: obuszek kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:53
        muszą być ładne, nie kierować sie emocjami tylko rozumem, młodsze o 10 lat;)
        otwarde na krzywdę wszystkich, a nie tylko swoją, nie muszą być zawsze idealnie
        ubrane i idealnie umalowane jak to Twierdzą panowie w pismach kobiecych,
        powinny lubić sie kochać i powinny kochać!!! - niestety nie ma takich kobiet !!!
        • Gość: yeti Re: kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 10:21
          u_Ś_M_i_E_c_H_n_i_Ę_t_e--->[niefarbowane&nielakierowane]--->w jeansach albo
          bez--->8-]
          aaaaagrhhhh!

• Gość: dryla Re: kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:37
            oczywiscie ze sa takie kobiety! W zasadzie to nie wiem dlaczego nie lubicie
            farbowanych i z makijazem? nie o to chodzi zeby miala tapetke ale zadbane
            kobietki sa ok:) ja sie maluje i wlosy tez farbuje ale zadna ze mnie gwiazda
          • Gość: dryla Re: kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:39
            otworzylam ten wątek bo mój kolega twierdzi że nie cierpi jak kobieta maluje
            sobie oczy czarną kreską!!! nie sadziłam że faceci zwracają na to uwagę? to
            taki szczegól przeciez... tak czy nie?
            • kamilar Re: kobiety 13.04.05, 16:51
              Ja też tego nie lubie, a co do tapety, musi być subtelny a nie wyuzdany i
              kolorowy jak żygi pawiana:)
              • Gość: dyrla do kamilara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 16:59
                ocho! będzie nowy wątek! Jak wyglądają rzygi pawiana???
                • kamilar Re: do kamilara 13.04.05, 17:31
                  Przyznam się że nie widziałem ale na pewno paskudnie :)
                  • Gość: dryla Panowie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 20:59
                    błagam nie załamujcie mnie....piszcie coś:(
    • Gość: COSIEK Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.net / *.net 13.04.05, 21:35
      Coś
      • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 21:53
        zdefiniuj
        • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 22:53
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=22261722 zajrzyj se tutaj;)
          • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 23:08
            no tak, wy chłopaki to lubicie takie fajnie dziouchy wyszorowane szarym mydłem,
            prosto odciągnięte od krowy (nie to zebym miała coś przeciwko krowom, szaere
            mydło tez jest ok:))))))
            • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 23:10
              No dobra, mogę powiedzieć, że nie lubię palących kobiet. Może dlatego że sam nie
              palę.
              • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 23:12
                i jeszcze tyle 90*60*90*170
    • Gość: exxpert2 Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.csk.pl 13.04.05, 23:08
      "kobieta to stworzenie boże
      i powinna spać w oborze"

trochę zdezaktualizowało się stare, dobre, rosyjskie przysłowie:
      Pi.... silniej parowoza"; szczególnie od czasu kiedy tej pi... mamy "skolko
      ugodno", nie tylko przy trasie warszawskiej.

• Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 13.04.05, 23:18
        no tak! ktos kiedyś napisał: "kochanek-drugie rozczarowanie kobiety, pierwszym
        jest mąż!" . Ja mogę dodać tylko - a trzecim to faceci z forum!!! nikomu nie
        przyszło do głowy napiać o cechach charakteru??? tyłek i cycki to nie wszystko
        przecież (tylko prawie wszystko:)))
        • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 23:21
          To tak jakbyś się pytała o charakter pralki i kuchenki mikrofalowej, ważna jest
          funkjonalność, niezawodność i koszty utrzymania
    • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 13.04.05, 23:36
      Tu jest zawarty ideał
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=22701525&a=22711618
      • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 00:02
        stary !!! co to mi moje wypowiedzi pokazujesz:) swoją drogą....czytalam ciebie
        wcześniej i tylko dlatego twoją wypoweidz (tę wcześniejszą) potkrakuję jako
        żart, głupi bo głupi ale żart
    • Gość: piecyk gazowy Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.04.05, 00:07
      Ja lubię „kobiety płci odmiennej”. (© by Herr Flick)

;-)
      • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 00:11
        a nie wkurza was jak laski drą się na ulicach? piękne dziewczyny a zachowują
        się jak kwoki! albo idzie kobieta, pcha wózek i pali peta! zabiłabym na miejscu
        • Gość: piecyk gazowy Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.04.05, 00:13
          Niektóre nawet w ciąży palą.
          • Gość: olo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:15
            ...w ciazy smakuje lepiej ;)))
        • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 00:16
          Proste kobieta musi być kobieca, to oczywiści nie oznacza że niezaradna i
          prosząca o pomoc faceta przy każdej błahostce. Chodzi o to że nie powiina się
          zachowywać tak że gdyby była facetem dawno dostałaby po mordzie (tak lubią robić
          małolaty).
          Niestety dziś wg radykalnych feministek mówienie że kobieta powiina być czuła,
          subtelna i delikatna powoduje oskarżenia o zamykanie kobiet w roli tradycyjnej
          słabszej płci, potrafiącej jedynie poradzić sobie przy mężczyżnie.
          Nie lubie porywczych i łatwo dąsających się kobiet.
        • Gość: olo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:18
          ..zabilbym kapciem ..
      • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 00:13
        nie wspomnę o tych półmózgach, które w miejscach publicznych włażą facetowi na
        kolana....obsciskują się itp....żałosne....naprawdę to lubicie??? bo wiecie
        popyt rodzi podaż, a takich krówek jest coraz więcej
        • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 00:18
          ubrane jak tirówki i umalowane jak tirówki, super odjazd i jeszcze mają po 12
          lat a umalowane bardziej jak 25 latki i bardziej wyszczekane bbbbbrrrr
          • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 08:20
            Dokladnie! Tylko, że problemn nie dotyczy tylko małolat. Wdzięczące się babki w
            wieku dojrzalym to też niezbyt przyjemny widok.
          • Gość: olo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:29
            ich autentyczna rozmowa
            ...ja p...le
            ...no i h..j
            ...q..a co ty?
            ...yo...yo q...a
            ...zjeba sister
            ...fuck,fuck,fuck
            ...p....sz!!!
            ...no co ty q...a
            ...nie peniaj q...a
            ...sama jestes po...a
            ...to h..
            ...prostuj batona
            ...co ci q...a?
            ...h...j
            ...odjazd totalny ,mialy po 15 lat i zapewne beda w przyszlosci dalszej lub
            blizszej stanowily szyje rodziny (Slowem silnej) ...autentyk zaslyszany pod
            sklepem spozywczym w miescie Bialystok ;))
            • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 09:32
              Olo wierzę ci że to autentyk:))) wiele takich rozmówek słyszalam....ale mam
              nowy temat na wątek: prostuj batona!
              co to znaczy do diabła????
              • Gość: olo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:41
                ...Ty myslisz ze ja wiem? Moge sie tylko domyslac,ale to zbyt zacny watek aby
                to napisac...a to zdanie slyszalem juz pare razy ...zdanie ..to brzmi dumnie ;))
    • kurna_felek Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 09:18
      Po pierwsze musi mieć poukładane we łbie porządnie, co wyrażać się musi:
      a) w zachowaniu, zainteresowaniach/pracy,
      b) w rozmowie,
      c) w ubiorze, makijażu itd.
      Po drugie figurę itd. może mieć standart, bez szpetoty i bez nadzwyczajnego piękna.
      • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 09:25
        ok ok, wszystko fajnie...ale jak piszecie mi że lubicie jak kobieta ma własne
        zainteresowania to macie na myśli:
        a) hobby pieczenia szarlotki z jabłkami antownówka
        b) zwijanie męskich skarpetek w urocze kłębuszki
        c) literatura rosyjska i fizyka kwantowa
        i jeszcze jedna sprawa: pisecie o kobietach które dają sobie radę same....że
        takie lubicie....ja natomiast z doświadczenia wiem, że faceci lubią takie male
        zagubione w wielkim świecie dziewczynki, jak to ma sie jedno do drugiego?
        • Gość: obusze Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.05, 09:34
          bo mała zagubiona dziwczynka nie wypnie sie na Ciebie i nie puści cie kantem.
          Powtarzam kobieta idealna powinna kierowac się rozumem a nie emocją, niestety
          są stworzone genetycznie tak aby wszystko wyrażac w emocjach. Co do wyglądu to
          nasza (facetów) natura jest taka jaka jest i zawsze, powtarzam zawsze -
          będizemy się oglądac za skąpo ubranymi zgrabnymi ciałami. Kobieta nie powinna
          wykorzystywac faceta do róznych celów wiedząć że ten w trosce o jej dobro zrobi
          wszystko, bo w końcu taki facet da se spokój z nia. Nie mam nic przeciwko
          obsciskiwaniu się na ulicy - w końcu to nic złego. Lepiej jak ktos sie całuje
          aniżeli żuca kur..i w lewo i prawo. Kobieta nie powinna kombinować - makijaż
          tego mężczyźni raczej nie lubią. Kobiety same zresztą mówia że maluja się by
          czuć się lepiej ( nie wiem na czym to polega ). POza tym pamiętajmy panowie o
          jednym kobiety sa po to by je kochać a nie rozumieć !!!
        • kurna_felek Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 09:43
          Jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie c) lub tego typu.
          Zagubiona jest dobra, bo przynajmniej teoretycznie wydupcyć łatwo można. Ale na
          dłuższą metę to siie sprawdza.
        • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 14.04.05, 11:57
          Bo wtedy czują się bardziej potrzebni :)
    • Gość: monika DO FACETÓW!!! ;P IP: *.mexico.one.pl 14.04.05, 20:53
      A co złego jest w czarnej kredce do oczu?? ;P
      • Gość: dryla Re: DO FACETÓW!!! ;P IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 14.04.05, 22:17
        no własnie też pytalam tego kolegi o co chodzi z tą kredką! Mówil że takie
        panny przypominają mu Festera z Adamsów:)))
      • Gość: yeti Re: DO FACETÓW!!! ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 08:46
        to samo co w oczojeb.ych banerach. target ;)
    • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.04.05, 07:46
      i nikt nie wie co to znaczy prostuj batona?
      • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 15.04.05, 08:21
        Nie wiesz czy żartujesz, zgaduje, że coś podobnego co "go góry maszt":)
        • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 15.04.05, 22:29
          serio nie wiem co to znaczy...........to z tym masztem też jest dla mnie niejsne
          • Gość: monika Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.mexico.one.pl 16.04.05, 12:53
            A może chłopacy z tego forum wolą chłopaków?? ;P Skoro nic nie piszą... ;P
            • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 16.04.05, 19:28
              Mamy inne podniety: lotniska, tury, obiektywy i inne zwierzęta.
              • zenon_smiglo Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 17.04.05, 04:51
                Kamilar, a podoba ci sie gaga gatek? Moze ona(!) jest kobieta twego zycia?
                • kamilar Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie 17.04.05, 21:59
                  Nie znam tego forumowicza/forumowiczki, prównaj ip z kompów. Co tam u juniora
                  słychać???
                • Gość: jasio OWŁOŚIONE!!! IP: 62.111.149.* 19.04.05, 16:13
                  • Gość: dryla Re: OWŁOŚIONE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:15
                    gdzie ma być to owłosienie?:) żądam szczegółów!
                    • Gość: jasio Re: OWŁOŚIONE!!! IP: 62.111.149.* 19.04.05, 16:44
                      Pod nosem oczywiście!!!!
    • Gość: Hihi Te, co połykają IP: *.publikator.com.pl 18.04.05, 15:37
      :-P
      • zenon_smiglo Re: Te, co połykają 19.04.05, 03:05
        kamilar napisał:

> Nie znam tego forumowicza/forumowiczki, prównaj ip z kompów. Co tam u juniora
        > słychać???
        ---------------------------
        Czyzbys tez mial tez cos wspolnego z juniorem?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=22576073&a=22576577
        • Gość: dryla Re: Te, co połykają IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 16:10
          ja byłam ciekawa dyskusji zenka z alexem.... ale ta też jest niekiepska:) Acha
          i tak apropos o co chodzi z tym polykaniem? tzn wiem o co chodzi, ale po co
          pisać takie żałosne rzeczy? jakiś kompleksik może kolego? Są na to sposoby (i
          sposobiki)Ale dziękuję ci za głos w tej sprawie....
          • Gość: balum Re: Te, co połykają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 17:31
            przystępne
            • Gość: dryla przystępne???!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 19.04.05, 20:50
              hej Panowie
              a co to znaczy przystępna?:)
              • sudar Re: przystępne???!!! 20.04.05, 05:08
                Gość portalu: dryla napisał(a):

> hej Panowie
                > a co to znaczy przystępna?:)

ty jesteś widać nieprzystępna i dlatego ciągle jeszcze szukasz męża
                • Gość: dryla Re: przystępne???!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 20.04.05, 08:08
                  hahah stary! Mam 6-letni staż małżeński i 5-letnią córkę:) a nieprzystępna
                  pewnie jestem....ale akurat nie uważam tego za złą cechę....po co rozmieniać
                  się na drobne?
                  • sudar Re: przystępne???!!! 20.04.05, 08:48
                    Gość portalu: dryla napisał(a):

> hahah stary! Mam 6-letni staż małżeński i 5-letnią córkę:) a nieprzystępna
                    > pewnie jestem....ale akurat nie uważam tego za złą cechę....po co rozmieniać
                    > się na drobne?

męzatka czy juz rozwódka? Po co chcesz chodzić sama do barow? Porzadne,
                    stateczne kobiety raczej tego nie robia
                    • Gość: dryla Re: przystępne???!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 21.04.05, 20:44
                      porządne i stateczne nie chodzą do barów? coś ty sudar??? skąd ty jesteś??? co
                      za ciemnogród!!!
                      • sudar Re: przystępne???!!! 21.04.05, 20:51
                        Sama do baru albo pubu...na piwo. Nie ma co mowic...nowoczesna
                        • Gość: dryla Re: przystępne???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:18
                          sudar - proponuję ci Iran - tam się sprawdzisz jako mężczyzna - bo tutaj nic po
                          tobie....
                          • sudar Re: przystępne???!!! 22.04.05, 17:28
                            Tak mało juz zostalo porządnych dziewczyn...to drogocenny skarb!
    • Gość: JADACZEK Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:48
      Hmmm co najbardziej lubię w kobietach... Jakiś czas temu stwierdziłem, że
      najbardziej sexowny w kobietach jest mózg, któryt po potrząśnięciu głową nie
      udaje grzechotki... A jak jeszcze do tego ma parę fajnych miejsc na ciele to ju
      wogóle ideał...I co ciekawsze znam takie:) istnieją:) NIE WYMARŁY Z
      DINOZAURAMI<JUPI>
      • Gość: Ian Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.piasta.pl 20.04.05, 11:52
        A może łatwiej kto nie jest kobietą? Taka radna Antypiuk?
    • Gość: T-800 Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.04.05, 21:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=21766744&a=21768499
      • Gość: dryla Re: No to jakie kobiety w końcu lubicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:19
        to przynajmniej jakas odpwiedz....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka