Gość: Maciek IP: *.csk.pl 24.04.05, 15:01 Szukam dziwczyny z osiedla Sienkiewicza która ma dalmatyńczyka, około 30 lat, blondynka niewysoka charakterystyczne skośne oczy, proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3mu Re: Pomoc 24.04.05, 15:56 ul.POLESKA 25 lub 26 gdzies w tych okolicach pewnie ja spotkasz jak wyprowadza ta kropkowana psine, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Pomocy!!! IP: *.csk.pl 24.04.05, 20:07 to nie te okolice, raczej druga strona okolice Urzędu Pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dryla Re: Pomocy!!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 24.04.05, 22:14 jak sośnie oczy to może Chiny. Skąd pewność że ona chce byś ją znalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Pomocy!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 24.04.05, 22:23 A jaką mamy mieć pewność czy nie masz jakiś złych intencji, szukając tej niewiasty ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Pomocy!!! IP: *.bsk.vectranet.pl / 195.85.229.* 24.04.05, 22:23 A jaką mamy mieć pewność czy nie masz jakiś złych intencji, szukając tej niewiasty ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:56 Chce się z nią umówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pomocy!!! IP: *.isb.com.pl 01.05.05, 19:11 ale ona jest bardzo nieśmiala,jestes pewien,ze nie speszysz jej???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex4u Re: Pomocy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:56 Ogrodowa okolice Tele Pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.sympatico.ca 25.04.05, 11:12 www.dhost.info/gimforum/viewtopic.php?t=95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:16 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.sympatico.ca 25.04.05, 12:04 Drogi Macku ! Napisales: ??? Odpowiem. Brak dostepu do mediow w Polsce ze wzgledu na moja niepoprawnosc polityczna ( wycieto w ciagu dnia informacje w calej Polsce na internecie, choc Liwiusz wisi na scianach wszystkich miast) rodzi nadziwniejsze pomysly ! Na forum Trojmiasta podpielam sie jeszcze lepiej: • Re: Wypchane zwierzęta pod lupą - Gość: hatra 25.04.20 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 25.04.05, 11:22 a komu by się chciało rejestrować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 25.04.05, 15:41 Nie wycieli hatry. Cud po smierci papieza ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23159744 Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 25.04.05, 19:45 Gazeta.pl > Forum > Aktualności i Media Poniedziałek, 25 kwietnia 2005 Kraj Re: Czy napewno znamy dobrze kandydatów ? Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: hatra Data: 25.04.2005 19:34 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz Davidmors, mylili sie zawsze ci, ktorzy nie traktowali mnie na serio ! "Sierpniowe wspomnienia " - konsekwencje dla wszystkich dzis ! www.nauka-edukacja.p4u.pl/forum.php?category=5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.sympatico.ca 27.04.05, 02:24 List do Polski Bardzo serdecznie dziekuje za list. Wszystko, co Pan pisze, jest prawda i ja o tym wiem. Jestem bardziej realistka, niz Pan przypuszcza. Mam tez wiedze nie tylko ksiazkowa, zyciowa, ale i tzw. intuicyjna. To kandydowanie jest logiczna konsekwencja, tego, co glosze, robie, marze o naszej godnej, wpanialej Polsce. Wiem, jak to zrobic, ale tym razem miliony pokrzywdzonych musza pojsc za mna i stanac twardo pod jednym sztandarem _ POLSKA ! Nigdy przez mysl mi nie przeszlo, ze moge byc pania prezydent, ale tylko nia bedac moge naprawde uratowac nasz Kraj, bo wrogow sie nie boje, choc doskonale znam wszystkie zagrozenia. Nie chce byc meczennica i wiem, ze mi nic nie zrobia, chocby nawet probowali. Bede dlugo zyla, ale juz nie chce tak strasznie cierpiec, bo cierpia Polacy !!! Czy Pan to rozumie ? Prosze wejsc na forum patriota.pl Dzialajcie razem, bo cel wspolny. Jezli Kangury z Australii pomagaja mi, to tym bardziej Rodacy w Polsce powinni, ktorzy choc troche chca, zeby Polska jeszcze istniala. 24 maja mam spotkanie z konsulem generalnym Konowrockim, Janikiem i prawnikiem. Zloze im pisemne oswiadczenie i zazadam uczciwej kampanii, bez podlosci i chamstwa. Broniac Polski, musimy zachowac godnosc wlasna, jako Polakow i nie ustapic tym razem na cal. 17 bede miala sesje fotograficzna. Smialam sie, ze musze wygladac ladniej na zdjeciu, niz Elizabeth Taylor 50 lat temu. Bede miala tez spot telewizyjny, jakiego nikt nie mial. To tyle na dzis. Serdecznie pozdrawiam. Elzbieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.sympatico.ca 27.04.05, 05:04 Artur Gawronski - Przewodniczacy Komitetu Wyborczego Elzbiety Gawlas Czy odpowie mi Pan konkretnie i uczciwie na moje pytania i watpliwosci, Panie Tomaszu? Z.Łabędzki Szanowny Panie postaram się odpowiedzieć na Pana zapytania choć nie sa one bezposrednio do mnie skierowane. OWP jest stowarzyszeniem ludzi młodych, Srednia wieku ok. 20 lat wszystkie dane sa umieszczone na forum. Wystarczy by Pan się na nie zarejestrował, to nie pytał by Pan o szczegóły ponieważ nie sa one tajne, brak nowych postów pewnie wynika własnie z braku zarejestrowania się na naszym forum. www.dhost.info/gimforum/viewtopic.php?t=61 Jednak jesli to stanowi problem to podam te informacje dla Pana tutaj. Wrocław, Legnica, Radom dn. 01.03.2005r. Prezydium Wielkiej Rady Obozu Wielkiej Polski POSTANOWIENIE Wobec niezadowalajacych efektów pracy lokalnej jak też braku aktualnej możliwozci obsadzenia wszystkich Dzielnic jako sprawnie działajacych struktur wojewódzkich postanawia się na ich miejsce powołać w trybie natychmiastowym tymczasowe Dzielnice strefowe: - PÓŁNOCNA - kol. Robert Neumann, z-ca kol. Konrad Swięcicki - ZACHODNIA - kol. Piotr Zygadlewicz, z-ca kol. Przemysław Malinowski - SRODKOWA - kol. Jacek Cygora, z-ca kol. Piotr Stelmaszczyk - WSCHODNIA - kol. Paweł Kępka, z-ca kol. Patryk Sławiński - POŁUDNIOWA - kol. Artur Gawroński, z-ca kol. Krzysztof Stańczyk Stan ten będzie obowiazywać do I Zjazdu Wszechpolskiego lokalnych liderów Obozu Wielkiej Polski, który jest planowany w czerwcu b.r. w Warszawie. /-/ Dawid Berezicki /-/ Marcin Markowski /-/ Maciej Wydrych Jesli chodzi o działania to nie wszystko widać w internecie, ale może Pan zapoznać się z naszym pismem Awangarda. Jedna, póki nie uzupełnimy, znajduje się tutaj www.dhost.info/gimforum/owp/awangarda.htm Myslę, że inicjatywa Ruchu Społecznego "Odrodzenie Polski� nie jest skierowana przeciwko nam i odwrotnie, my z chęcia chcielibysmy korzystać z doswiadczenia ludzi zwiazanych z Ruchem, a nawet się właczyć. Osobiscie już nawiazałem kontakt. Nazwa Obozu Wielkiej Polski nawiazuje bezposrednio do przedwojennej organizacji, a dlaczego Roman Dmowski ja powołał, pewnie Pan wie. Podobna sytuację mamy obecnie. Nasi członkowie nie maja zamkniętej drogi i moga działać w wielu organizacjach co oznacza, że często zajmuja się wieloma sprawami. Powołanie bez podziału na organizacje wspólnego frontu na rzecz odrzucenia eurokonstytucji jest naszym obowiazkiem bez względu na podziały. Dziwie się, że Pan tego jakos nie rozumie. Nie jestem członkiem komisji sledczej i nie moim celem jest rozlicznie członków z działalnosci, postaram się powiedzieć, co ja konkretnie robię w Częstochowie. O informacji o działaniach pozostałych oddziałów proszę pytać na naszym forum. Przed wejsciem do UE na terenie Częstochowy rozplakatowałem 8 000 tys. ulotek z własnych srodków finansowych. Fragment G W 7maj 2003 Częstochowa Dlaczego rozwiesza Pan ulotki przeciwko naszej akcesji? Bo widzę w niej same zagrożenia; w ulotce napisałem o bezrobociu, bezdomnosci i obawach przed upadkiem polskiego handlu, rolnictwa i gospodarki. Poza tym nie wierzę, by któremukolwiek ugrupowaniu: czy prawicowemu czy lewicowemu zależy na naszym dobrobycie. Czy działa Pan sam? Takie ulotki rozklejam tylko ja; ale tych którzy mnie popieraja, jest znacznie więcej. Na razie zaplanowałem rozklejenie 3 tys., ale do referendum mam zamiar wyprodukować ich ok. 10 tysięcy. To bardzo kosztowne; papier, tusz do drukarki..? Nasi przodkowie nie żałowali życia, by bronić ojczyzny, a ja mam żałować 2 tysięcy na papier i tusz ? Nie mam osobistego interesu w tym, żeby Polska nie weszła do Unii, ale nie podoba mi się to, że zwolennicy maja głos i pieniadze na kampanie, a przeciwnicy musza siedzieć cicho. Na ulotkach przedstawia się Pan, podaje numer telefonu. Czy ktos dzwoni? Tak, jest sporo telefonów od ludzi, którzy mnie popieraja, ale sa telefony z pogróżkami. Radza nawet, żebym się stad wyprowadził................ Teraz bym się jeszcze raz pod tym podpisał. Gdy brakło moich, roznosiłem i dawałem ulotki RKN i Ligi, a także Samoobrony. Obecnie na terenie Częstochowy założyłem cztery komitety mieszkańców, w największych spółdzielniach mieszkaniowych, których celem jest obalenie lewicowych zarzadów spółdzielni. W tym celu założyłem stronę internetowa, do której odwiedzenia serdecznie Pana zapraszam. www.glospolnocy.republika.pl/ To jest tylko fragment tego, co obecnie robię. Myslę że nie powinien Pan być tak uszczypliwy co do naszej inicjatywy. My nie mamy nic wspólnego z obecna sytuacja w Kraju, powinien się Pan cieszyć, że jako młodzi staramy się działać w interesie Polski. Pozdrawiam Artur Gawroński Ojczyzna.pl Forum "Traktat...." Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 27.04.05, 10:15 www.dynamiczni.pl/index.php?option=com_poll&task=results&id=14&mosmsg=Dzi%EAkujemy+za+Tw%F3j+g%B3os. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.sympatico.ca 28.04.05, 01:34 List z Ameryki Poludniowej 27 kwiecien 2005 Elu ! Sprobuj przedstawic swoja sylwetke w pracie polonijnej na calym swiecie. Masz jeszcze 3 kontynenty do zaprezentowania sie. Australia, Ameryka Poludniowa, no i Połnocna. Oni musza wiedziec, co myslisz i co zamierzasz zrobic. Dotychczasowe rzady celowo ignorowaly Polonie, (wiem, ze monitorowaly ja) i nawet jezeli ci ludzie nie pojda glosowac.. to oni maja rodziny w Poslce, z ktorymi utrzymuja kontakt. "Nie odzegnuje sie od nich, bo znam wszystkie dziela Romana Dmowskiego, rozumiem go, w przeciwienstwie do wielu dawnych i obecnych stronnictw narodowych, lacznie z Giertychami, ktorzy uwazaja, ze tylko z Putinem !" Takich oszolomów jest pelno w kraju. Owszem powinni miec prawo wypowiedzi, bo taka ich wolnosc.. ale jak widac, nie uzyskuja szerszego posluchu, widac nie tedy droga. Udzielanie poparcia komukolwiek "ze swiecznika" w Polsce, wydaje mi sie kuriozalne, ale to moja opinia. Potrzebne jest naglosnienie Twojej osoby wsrod Polonii. Niech poczytaja watki "Sierpniowe wspomnienia" na e-politicus.net i Niezaleznym Forum Akademickim. Przeczytalo juz ponad 3200 osob. Te wspomnienia powinny tez znalesc sie na Twojej stronie internetowej - ludzie, ktorzy beda zapoznawali sie z sylwetka kandydata, powinni miec mozliwosc ich poznania w jednym miejscu. Powinnas miec wlasna strone internetowa, ktorej celem byloby przedstawienei sylwetki kandydata na Prezydenta RP. Mozna tam umiecic Twoje "Wspomnienia Sierpniowe". Proste przedstawienie Twojej koncepcji Prezydentury RP - w postaci multimedialnych transmisji (dzwiek, obraz video - przemowieniaa, musisz nawiazac osobisty kontakt z wyborcami- internautow jest w Polsce wielu, to popularne medium i poza kontrola, jak TV czy radio w Polsce) - mysle takze, jak wykorzystac interenetowa TV - na co dzien jest to wykorzystywane komercyjnie. Mysle ze jestem w stanie technicznie to przygotowac. Po prostu tam ciagle jest teatrzyk polityczny i dramatyzowanie bedzie odbierane jako jescze jedna szopka. Bardziej porzadana sylwetka osoby to taka: * widac, ze jest zaangazowana * jest odpowiedzialna * politycznie nie powiazana z zadnym skompromtiowanym ugrupowaniem funkcjonujacym w Polsce * prezentuje postawe obywatelska bez zarzutu, - to tak na szybko kilka cech, ktore warto eksponowac, zeby nie zostac zaszufladkowanym na poczatku. Co do hasla wyborczego.. gdzies na forum znalazlem powielone chyba od samoobrony haslo, oni juz byli.. albo cos takiego.. Odebrac je mozna niejednoznacznie.. albo wezwanie do dania szansy innym (pewnie takie znaczenie pozytywne, ale dosc naiwne, bo nie oferuje wyborcom wiele) albo w znaczeniu negatywnym lagodniejsza forma TKM (teraz kur.. my - chcemy porzadzic) Ja bym proponowal cos bardziej neutralnego, a jednoczesnie bardziej personalnego. Przywrocic godnosc Polakom. (albo bycia Polakiem) - w koncu chodzi o funkcje reprezentacyjna dla wszystkich Polakow, a nie o przedstawicielstwo jakiegos ugrupowania politycznego - to sie najmniej sprzeda. Kiedy wyjechalem z Polski poczulem sie lepiej traktowany jako gosc na koncu swiata niz we wlasnym kraju. Wielu Polakow na co dzien czuje sie ponizonych bezsilnoscia, jaka nam politycy zgotowali - marazm, niemoc, brak poczucia obywatelskiej odpowiedzialnosci za kraj, ludzie odrzucaja to, co widza.. nie chca w tym uczestniczyc, bo widza ze to jest chore i niedobre.. mysla, ze jak sie od tego odwroca, to nie beda wspolwinni. Trzeba ludzi wychowac na nowo jako obywateli. (ponad 50 lat komunistycznej okupacji nauczylo ludz,i ze nie branie udzialu w zyciu politycznym, to bylo cos.. luksus nie kolaborowania). Trzeba ludzi na nowo uswiadomic, ze najwieksza zbrodnia na narodzie, na losie przyszlych pokolen jest zaniechanie brania odpowiedzialnosci za losy wlasnego kraju. I mysle, ze warto tez drugo planowo lansowac haslo odpowiedzialnosci za swoje polityczne poczynania. To sie bardzo nie spodoba obecnie zaangazowanym w polityke w Polsce, bo oni unikaja tego jak ognia albo zmieniaja znaczenie tego terminu, ale ludzie mysle, ze to polubia, bo nikt tego do tej pory nie zrealizowal, a jest to lepsze niz prowokowanie "cisnienia w tlumie wyborcow" i popychanie na krawedz wybuchu niezadowolenia spolecznego - odwetowego - bo do tego prowadzi klamanie w zywe oczy i sciemnianie ludzi, ze cos sie robia, jak tak naprawde nie robi sie nic i ci ludzie funkcjonuja jak profesjonalni politycy, chociaz zadnych kwalifikacji do tego nie maja - jedynie kontakty znajomosci i zobowiazania wobec swoich przyjaciol. Musisz czuc sie, jak bys juz byla prezydentem. Wszelkie obawy moga jedynie zaburzyc jasnosc widzenia Twojego celu. Po za tym w Twoim zachowaniu nie moze byc cienia watpliwosci. Poczuj sie prezydentem ! Jest tez takze ryzyko. Musisz miec swiadomosc ze startowanie naraza twoje dobra osobiste, beda ludzie, ktorych zadaniem bedzie pozbawic Cie godnosci. Byc moze zagrozone bedzie zdrowie lub nawet wiecej. Takie wybory to duzy wysilek organizacyjny. Adam Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Pomocy!!! Szukamy dziewczyny. 28.04.05, 04:56 Proszę nie odwracać kota ogonem i napisać jak chłopak ma znaleźć tą dziewczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 28.04.05, 09:55 hatra napisała: > <a href="www.dynamiczni.pl/index.php?option=com_poll&task=results&id=14&mosmsg=Dzi%EAkujemy+za+Tw%F3j+g%B3os." target="_blank">www.dynamiczni.pl/index.php?option=com_poll&task=results&id=14&mosmsg=Dzi%EAkujemy+za+Tw%F3j+g%B3os.</a> ewangelizacja Szanowne Panie i Panowie, kochani Towarzysze i Towarzyszki, drodzy Panstwo Bracia i Siostry. Polacy na pewno potrafia sie modlic tylko szkoda ze modlitwa nie mozna zapobiec wielu tragediom rodzinnym a takze nie mozna wyzywic glodnych. Watpie czy kosciól wie co oznacza slowo wolnosc bo ja czuje sie coraz bardziej niewolnikiem !. 10 godzin pracy dziennie za 550 zlotych miesiecznie czy to jest wolnosc ? Pelne supermarkety a nie ma za co dzieciom kupic zywnosci, wylaczaja gaz, prad, wode za zadluzenie i groza wyrzuceniem z mieszkania, czy to jest wolnosc czy tez upodlenie, wykluczenie spoleczne, wyzysk niewolnictwo tylko ze teraz pod nazwa demokracja. Czy Papiez mówiac o wolnosci mial na mysli wolni bez pracy, szukajacy jedzenia po smietnikach ? jesli tak to ja dziekuje za taka wolnosc. Ja nie musze zwiedzac swiat, mówic co mi sie podoba. Dla mnie i dla mojej rodziny wolnosc to uczciwa praca i godny poziom zycia. Panstwo chrzescijanskie, papiez byl Polak, tylu mamy urzedników w Urzedach, dlaczego wszyscy udaja iz wszystko jest w porzadku jesli tak nie jest. Po co nam jakies konstytucje jesli nie ma pracy i nie ma normalnego, uczciwego zycia w naszym kraju. Po co rodzinie dzieci jesli i tak w przyszlosci nie znajda pracy. Gdzie sa obiecane przez rzad zagraniczne firmy które po wejsciu do Unii rzekomo mialy zatrudniac Polaków? Gdzie Polacy beda szukac emerytur jesli u prywaciarza zarabiaja ok. 600 zlotych miesiecznie i nie sa oplacane skladki emerytalne? Obiecano nam Unie Europejska a mamy bezrobocie, glodne niedozywione dzieci i nie stac nas nawet na lekarstwa. Winne sa kolejne rzady likwidujace miejsca pracy oraz totalny brak nowych inwestycji w naszym miescie, a takze osoby z dawnej nomenklatury zajmujacy teraz wazne stanowiska w naszym panstwie a którzy powinni siedziec juz w wiezieniu wraz z konfiskata zagrabionych majatków a w razie sprzeciwu kula w leb. Kontynuacja polityki walki o bzdurne idealy oraz rozkradanie panstwa Polskiego na rzecz wlasnych korzysci materialnych. Firma w której pracowalem zostala sprywatyzowana i zwolniono wiekszosc pracowników. Bylem jedynym zywicielem rodziny a teraz wyprzedaje wszystko czego dorobilem sie przez dwadziescia lat przepracowanych i nie przyznano nam nawet dodatku do czynszu (nie mam znajomych w urzedzie wiec mnie sie pewnie nie nalezy). Zadluzenie rosnie, glód i ubóstwo. Tylu mamy madrych, wyksztalconych ludzi a na przyklad prawo podatkowe w Polsce jest tak dziurawe ze mozna zgodnie z prawem BEZKARNIE nie placic podatków. Majac znajomosci w urzedzie skarbowym mozna zupelnie ominac prawo oczywiscie zgodnie z prawem ale to wszystko nic w porównaniu do rzadzacych którzy kradna miliardy. Polska nie jest panstwem prawa. Skorumpowany rzad nadal prowadzi polityke doprowadzajaca do wiekszego rozwarstwienia spolecznego i wyprzedazy naszego majatku polskiego nazywajac to prywatyzacja, wyprowadzajac bezkarnie zyski za granice. Wyprzedaz najbardziej dochodowych firm w Polsce doprowadza do zapasci finansowej w naszym kraju. Tylu mamy bezrobotnych i na nic niema pieniedzy. Wystarczy spojrzec na nasze ulice, miasta, budynki w których lokatorzy placa wysokie czynsze a od lat nie sa przeprowadzane remonty. Tyle jest do zrobienia a nikt nic nie robi. Papiez nawolywal do sprawiedliwosci socjalnej w demokracji, do pomagania sobie w trudnych chwilach ale pazerne zlodziejstwo i zwierzecosc ludzi majacych dostep do naszych pieniedzy zwyciezylo. Czy ktos policzyl ile zagrabionych pieniedzy z skorumpowanych prywatyzacji polskich firm Polacy (oszusci) wplacili na szwajcarskie konta ??? ile rent i emerytur zostalo przyznanych po znajomosci ?! Jestesmy w drapieznej Unii Europejskiej, mielismy tak wspanialego nauczyciela, wypowiedziane zostaly piekne slowa a jednak wszystko to okazalo sie tylko wielka improwizacja. § Ksieza moga sie modlic bo maja stala prace, stac ich na internet, telewizje cyfrowa, samochód i nie obawiaja sie glodu oraz bezdomnosci. www.forum.wybory.com.pl (Biedny, przeslij@dalej.pl; www.forum.wybory.com.pl , 2005-04-26, 22:37:13 www.opoka.org.pl/forum/forum.php?action=show&id=4098 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam12 Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 10:25 Dlaczego przypięłas się do Maćka i zakłócasz mu szukanie swojej koleżanki??? Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 29.04.05, 01:46 www.dhost.info/gimforum/viewtopic.php?t=95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.sympatico.ca 29.04.05, 21:33 forum.patriota.pl/viewtopic.php?t=760&start=60 Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 29.04.05, 23:25 Moj syn. google - Richard Gawlas April 8, 20001 Toronto Canada Dear Assyrians: Today I write on behalf of my Mother. My mother has devoted three years of her natural life to the rebirth of Assyria. I am very proud of her work and devotion because I have never in my entire life seen someone so dedicated, someone so in love, someone so strong, take on a mission like this one. Not even the heroes of today and yesterday can do what she is doing right now. She is throwing all her love and life into this so that she can live to see the new birthday of Assyria. She wants to see at least a little piece of land on the map, named Assyria, and I'm astonished at what she has done thus far. This morning, Sunday April 8th 2001, she went to an Assyrian church and she asked for the priest's and bishop Mar Emmanuel's blessing. However also today later in the afternoon, my mom fell deeply ill to high blood pressure and had to go the hospital. Why? Because she loves Assyria and the more she sees how people aren't supporting her, the more she dies inside because she wants to see every Assyrian rise up and shout for Assyria. She wants to see more people as devoted as she is. She is literally killing herself so that a nation can be reborn. I stand by her side, proud to be her son. She is also, however, killing herself TOO much... and because of this, I am forbidding her to write on ANY Assyrian forum until she has fully restored good health. I'm sure she'd want to be healthy and fully alive to see Assyria back on the map. So, for now, she will take a break and let nature take its course, and hopefully, one day, even without her help, enough positive energy can be brought upon all Assyrians so that they may rise and realize what is to be achieved in the end. Don't disapoint her loving heart. Deepest regards, *Richard Gawlas* 710 Trethewey Dr. Apt# 503 Toronto Ontario, CANADA M6M 5A4 ----------------------------------------------------- www.betnahrain.net/guest/guest.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta IP: *.sympatico.ca 01.05.05, 06:13 Deklaracja Suwerennosci Narodu Wobec realnej grozby pozbawieniem Narodu polskiego godnosci jedynego prawowitego gospodarza na polskiej ziemi i ponownej utraty przez panstwo polskie niepodleglosci, w poczuciu wspolodpowiedzialnosci za przyszlosc Narodu i panstwa, my, obywatele Rzeczpospolitej Polskiej, przedstawiciele roznych srodowisk ludowych i narodowych, zebrani w Warszawie-Wilanowie w sali Parafii Sw. Anny w dniu 17 kwietnia 2005 r., stwierdzamy, co nastepuje: Liczne dotkliwe nieprawidlowosci zycia politycznego i spolecznego w naszym kraju nierzadko maja swe zrodlo w wadliwych zapisach obowiazujacej konstytucji z 1997 r. Umozliwiaja one bowiem rzadzacym wykorzystywanie naczelnej konstytucyjnej zasady suwerennosci narodu jako swego rodzaju atrapy prawnej do legalizacji wszelkich poczynan wladzy panstwowej, bez wzgledu na to, jak dalece dzialania tej wladzy godzilyby w interes Narodu i panstwa polskiego, z likwidacja niepodleglosci panstwa i zasady suwerennosci narodu wlacznie. Dla uzdrowienia zycia politycznego i spolecznego niezbedny jest zatem pozytywny, realistyczny program zmierzajacy, m.in. w drodze dokonania zmian w obowiazujacej konstytucji, do ustanowienia panstwa polskiego, respektujacego w sposob rzeczywisty a nie pozorny zasade suwerennosci narodu. Wobec zblizajacego sie terminu wyborow parlamentarnych i prezydenckich, a takze referendum konstytucyjnego, tym bardziej niezbedne i pilne staje sie szerokie spoleczne porozumienie i obywatelskie wspoldzialanie, wykraczajace ponad partyjne podzialy i roznice pogladow. Nakazem chwili staje sie powolanie do zycia jednego wspolnego, trwalego, niepodzielnego ruchu spoleczno-politycznego, swiadomego swych zadan i obowiazkow wobec Narodu i Ojczyzny. W odroznieniu jednak od dotychczasowej metody laczenia sie i konsolidowania wokol partii politycznych i ich liderow, ktora wielokrotnie wykazala swa nieskutecznosc, wzywamy do integrowania sie patriotycznych jednostek, srodowisk i grup wokol wspolnych, jasno okreslonych celow i zadan. Ze swej strony, swiadomi powagi chwili, zobowiazujemy sie uczynic, co lezy w naszej mocy, by doprowadzic do przygotowania i wprowadzenia w zycie wlasciwych srodkow konstytucyjno-prawnych, dla jak najenergiczniejszego przeciwstawienia sie: Narzuceniu Narodowi polskiemu antynarodowej i antykatolickiej konstytucji Unii Europejskiej, ustanawiajacej wyzszosc prawa unijnego nad polskim, praktycznie likwidujacej niepodleglosc panstwa i suwerennosc Narodu polskiego, jako prawowitego gospodarza na polskiej ziemi. Dalszemu stopniowemu pozbawianiu Narodu polskiego jego panstwa jako politycznej jego emanacji i reprezentacji, poprzez demontaz instytucji tego panstwa i przekazywanie ich uprawnien podmiotom obcym, Dezintegracji erytorialnej panstwa polskiego, przez jego podzial na wielkie euroregiony i laczenie ich nastepnie z osciennymi euroregionami, nalezacymi do panstw obcych, Dalszej karygodnej grabiezy majatku narodowego, jego wyprzedazy w obce rece praktycznie za bezcen, w tym takze systematycznemu uchylaniu sie przez panstwo od sciagania podatkow od zachodnich przedsiebiorcow, nowych wlascicieli, co powoduje przerzucanie calego ciezaru podatkow na barki podatnika polskiego, Niszczeniu polskiej ziemi i przyrody przez wprowadzanie na szeroka skale przemyslowych metod hodowli zwierzat oraz upraw roslin genetycznie modyfikowanych, zagrazajacych nieodwracalnym zniszczeniem srodowiska naturalnego i stworzenia stanu zagrozenia dla zdrowia ludzi, zwierzat i roslin. Wymuszonemu upadkowi wielkiej liczby gospodarstw rolnych i planowemu zredukowaniu ich liczby z 2 mln. do 200 tys. i doprowadzeniu w ten sposob, do jeszcze wiekszego, niz obecnie, bezrobocia na wsi i w miescie, Wprowadzeniu podatku katastralnego, zwlaszcza od drobnej wlasnosci prywatnej, ktory w szybkim czasie doprowadzi do powszechnego pozbawienia wielkich rzesz wlascicieli polskich tej wlasnosci, Sztucznemu utrzymywaniu niskiej rentownosci gospodarstw rolnych oraz przedsiebiorstw produkcyjno-uslugowych, a przez to niskiego poziomu inwestycji, co uniemozliwia tworzenie nowych miejsc pracy i prowadzi do utrzymywania sie oraz upowszechniania sfery bezrobocia, nedzy, bezdomnosci, przestepczosci i demoralizacji, Ograniczeniom krajowej produkcji zywnosci ponizej poziomu krajowego zapotrzebowania, Poza tym samym dzialaniom wymierzonym przeciwko samowystarczalnosci i bezpieczenstwu zywnosciowemu kraju, Systematycznemu pogarszaniu poziomu zycia Narodu nie tylko przez utrzymywanie niskiego poziomu dochodow obywateli, ale takze przez stale pomniejszanie odpowiedzialnosci panstwa w dziedzinie zdrowia i opieki spolecznej, systematycznemu obnizaniu swiadczen socjalnych, rent i emerytur, pod pretekstem uzupelniania niedoborow w budzecie panstwa, Lamaniu przez przedsiebiorcow kodeksu pracy i dalszemu utrzymywaniu niewolniczych warunkow pracy, a zwlaszcza systematycznemu gwalceniu swietosci niedzieli, jako dnia wypoczynku od pracy, Zmuszaniu Polakow, zwlaszcza mlodych i wyksztalconych, do emigracji zarobkowej z powodu sztucznie utrzymywanego bezrobocia, podczas gdy chca oni, moga i powinni pracowac w kraju i dla kraju, Planowej destrukcji uznawanego dotad powszechnie systemu wartosci moralnych, w tym zwlaszcza przekonan religijnych, przez upowszechnianie zwiazkow homoseksualnych, a takze propagowanie eutanazji ludzi chorych i w wieku podeszlymi oraz zabijania dzieci nienarodzonych, Planowemu niszczeniu rodziny, jako zwiazku kobiety i mezczyzny, a zarazem elementarnej wspolnoty Narodu - Rodziny Rodzin, bedacej miejscem wychowania mlodych pokolen, elementarnej szkoly milosci, szacunku i zgodnego wspolzycia. Eliminowaniu zasad etyki i moralnosci w polityce, w tym zwlaszcza likwidacji zasady odpowiedzialnosci partii politycznych przed wyborcami, Trwajacej od wielu lat polityce obnizania poziomu nakladow na edukacje, kulture, a takze na badania naukowe, co oznacza stale wycofywanie sie przez panstwo z odpowiedzialnosci przed Narodem za jego rozwoj, za warunki wzrastania i szanse rozwojowe przyszlych pokolen Polakow, Coraz dalej idacemu pozbawianiu Narodu polskiego jego wielowiekowego dziedzictwa kulturowego, deformowaniu i zacieraniu pamieci historycznej Polakow przez falszowanie historii i tendencyjny dobor podrecznikĂłw szkolnych pod dyktando sil obcych, co prowadzi nieuchronnie do utraty przez Narod kontroli nad swa historia, a w dalszej konsekwencji - do wychowywania pokolen mlodych Polakow w lekcewazeniu i pogardzie dla wlasnych polskich dziejow, Dalszemu blokowaniu swobodnego wypowiadania sie przez nasz narod w jego najzywotniejszych sprawach oraz rzetelnego informowania go o wszystkim, co jego dotyczy, wskutek wytworzenia stanu praktycznego medialnego monopolu informacyjnego zarowno w tzw. spolecznych srodkach przekazu jak i w prywatnych mass mediach, znajdujacych sie w przewazajacej wiekszosci w obcych rekach, Utrzymywaniu stanu zaleznosci Rady Polityki Pienieznej od Banku Swiatowego - Miedzynarodowego Fundusz Walutowego, przy jednoczesnej nieodpowiedzialnosci przed Narodem za stan gospodarki narodowej, Bezprzykladnej eksploatacji Narodu polskiego przez bogate panstwa Unii Europejskiej glownie przez sztuczne utrzymywanie deficytu w handlu zagranicznym zUnia Europejska za pomoca zawyzania kursu zlotego w stosunku do euro. Likwidacji zlotego jako narodowej jednostki walutowej umozliwiajacej suwerenna polityke gospodarcza i wymuszeniu przejscia na euro, co oznacza w istocie konstytucjonalne niejako i nieodwracalne ustanowienie systemu eksploatacji Narodu polskiego przez bogate panstwa europejskie, Utrzymywaniu nieuzasadnionej, nadmiernie wysokiej rentownosci bankow. Brutalnemu gwalceniu przez rzad i prezydenta RP uchwal Sejmu RP a nawet konstytucji polskiej, jak to mialo miejsce podczas wysylania wojsk polskic Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 01.05.05, 20:53 Polska Zbrojna forum Dyskusja Temat: RE: WYLICZANKA : Autor: Elzbieta Gawlas (HSE-MTL-ppp67343.qc.sympatico.ca) Data: 01.05.05 20:45 Temat: RE: WYLICZANKA : Autor: Zdzisław (chello062179095237.chello.pl) Data: 01.05.05 20:38 Ja uważam, że każdy kandydat na Prezydenta, Senatora, Posła powinien przedstawić, że w poiprzedniej kadcencji nie było prowadzone i niej jest prowadzone postępowanie karne lub dyscyplinarne. Skończyć czas z wszyskimi cwaniakami i cawaniaczkami szukającymi drogi dojścia do państwowej kasy. Na forum gazeta.pl Zakopane napisalam: "Moge wejsc do Palacu Prezydenckiego w jednych pantofelakach i w jednych wyjsc." Kiedy moja Mama mowila szanuj pieniadze, odpowiadalam: :Szanujmy ludzi". Zanim odejda z Sejmu, Senatu, Radu RP i Prezydent musza zdac sprawozdanie z tego, co zrobili dla Polski i Polakow. RAPOT o STANIE PANSTWA musi byc prawdziwy ! Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Pomocy!!! Szukamy dobrego prezydenta 05.05.05, 02:28 Kraj gazeta.pl forum Re: Polska bedzie miala pania prezydent Autor: hatra Data: 05.05.2005 02:24 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz Do wszystkich POLAKOW ! Pisze to dla wszystkich, ktorzy zastanawiaja sie, co to jest Patriotyzm. Elzbieta Gertruda Gawlas jest wszystkim, co Patriotyzm znaczy. Ja znam ja przez cale moje zycie (22 lat) i znajduje, ze duzo ludzi nie rozumie jej, ale to mozna zmienic. Po prostu trzeba otworzyc oczy na zmiany. Zmiany stylu zycia, zmiany polityczne, i zmiany calego swiata na lepsze. Pani Gawlas, byla sekretarka Lecha Walesy, przezyla duzo przez ponad 50 lat i sie nauczyla widziec, jak wiele mozna. Ze zlota serce, Pani Gawlas stoczyla najtrudniejsze bitwy ekonomiczne i polityczne na internecie i bedzie kontynuowala te bitwy, az zwyciezy i wszyscy na tym swiecie beda mogli zyc tak, jak MA SIE ZYC. Czy wyobrazasz sobie swiat bez trudnosci zyciowych i konfliktow? Pani Gawlas moze nie ma jeszcze wlasciwych narzedzi do osiagniecia tego celu, ale z pomoca calego swiata mozemy zlikwidowac nasze problemy. Kiedy powiedziala mi pierwszy raz, ze bedzie kandydowac na Prezydenta Polski, to zamiast smiac sie z niej tak, jak duzo to zrobilo,pomyslalem cos calkiem innego. Wiem, jak Pani Gawlas ciezko pracuje na internecie, czasami po 23 godziny dziennie, zeby informowac i uczyc tych, ktorzy nie rozumieja polityki, tego jak na prawde jest, i jak ona mi zadala pytanie, czy powinna kandydowac, moje usta odrazu powiedzialy "TAK", zanim moj mozg w ogole mogl pomyslec na ten temat. Ja mowie to z calym duchem "TAK", bo ja wiem, ze z Pania Gawlas, to nie zart. Owszem duzo ludzi na internecie juz zdazylo dokuczyc z racji tej decyzji, ale nie rozumieja, o co tu chodzi. To chodzi o ratunek dla Polski i calego swiata przed systematyczna korupcja. Pani Gawlas nie chce tego zrobic dla pieniadzy, ani dla wladzy nad ludzmi. Akurat odwrotnie. Ona to robi, zeby odnowic nasza Planete. Jej w ogole nie obchodzi, czy to ona bedzie Prezydentem, czy nie. Pani Gawlas po prostu ma dusze, ktora kazdy moze odczuc, ma serce, ktore sie nie da zlamac, i ma inteligencje taka, co tylko dla dobre mozna uzyc. To by byl pierwszy krok do przodu, nie do tylu. Ona chetnie daje zycie dla zabezpieczenia kultury i historii Polski i zeby Polska zawsze byla na mapie swiata i nigdy nie byla zdradzona. Nawet jezeli ona nie zostanie Prezydentka, Pani Gawlas do konca zycia bedzie czuwala i stala na bacznosc dla Polski. Najwieksi i najniebepieczniejsi wrogowie nie beda mogli zabic tego Patriotyzmu, ktory pedzi jak szybki prad w zylach Pani Gawlas. Otworz oczy i serce. Naucz sie, co to jest prawdziwy Patriotyzm i pomozmy razem dojsc do celu. Pani Gawlas juz staje na brzegu nowej i wolnej Polski. Czy ty tam bedziesz, jak bedzie trzeba? *Ryszard Gawlas* Toronto Kanada 5 maj 2005 ________________________________________________________ O, Boze .................... i to napisal moj syn... urodzony w Kanadzie... « poprzedni list Sortuj: Odpowiedz Link Zgłoś
kulfon1111 Re: Pomocy!!! 28.04.05, 10:31 Re: Szukam ukochanej Autor: kulfon1111 Data: 28.04.2005 08:22 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Szukaj na Poleskiej 19 (trzecia klatka od lewej), ma na imię Aneta. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pomocy!!! IP: *.isb.com.pl 01.05.05, 19:09 znam ją!!!przefarbowała włosy,ale oczy...oczy ma te same,których szukasz!!!Zapewniam Cię,że to na pewno ona!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciniek Re: Pomocy!!! IP: 212.244.128.* 05.05.05, 08:13 no tak..... tyle wskazówek i nadal szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: Pomocy!!! 05.05.05, 08:23 Gość portalu: ciniek napisał(a): > no tak..... tyle wskazówek i nadal szukasz? a może znalazłes??? napisz koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś