Dodaj do ulubionych

A ja mam zdejcie z Raalsem!

IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 29.06.02, 15:37
Zaluje Aniu ze nie bylas, zaluje ze Sluggy i MArat nie doszli, a moze jednak
byli ale ten piekny mezczyzna towarzyszacy mi przy serwowaniu herabtki ich
spolszyl, z wdziekiem oparty o blat baru w garniturze koloru ekri? niech
sprawdze na zdjeciu...:))))))))))
Wolfie szkoda ze sie nie ujawniles, a moze jednak cie wytropilam...czy ty nie
jestes przypadkiem z Wasilkowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.zigzag.pl 29.06.02, 15:45
      Opublikuj! Może go spotkam na ulicy w Warszawie. Powiem wtedy "Cześć Ralston!"
      i pójdę dalej jak gdyby nigdy nic.
      • Gość: chatka Re: A ja mam zdjęcie z Raalsem! IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 29.06.02, 15:51
        Gdzie? i nie wiem czy Rals by sie zgodzil!
        Zdziwi by sie bardzo i nie wiem moze poczuje tak jak ja gdy uslyszalm Czesc
        Chatko! Zabrzmialo ... intymnie?, bo nie wiem jak wy ale moje bycie na forum
        jest dosc sekretne, nikt procz mojej siostry o tym nie wie. I naprawde dziwne
        to odczucie gdy ktos glosno wypowada imie, nie imie przeciez...To bylo bardzo
        bardzo mile spotkanie.
        • Gość: habitus Re: A ja mam zdjęcie z Raalsem! IP: *.zigzag.pl 29.06.02, 15:58
          No tak. Chcialam pójść na łatwiznę. Może będzie jakaś nowa okazja, to nadrobię
          braki. Pozdrawiam i gratuluję. Wystawę obejrzę za ok. 2 tygodnie. Będzie
          jeszcze?
          • Gość: chatka Re: A ja mam zdjęcie z Raalsem! IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 29.06.02, 16:02
            W poniedzialek wroci osoba ktora jest odpowiedzalna z wystawy w Bok-u i wtedy
            bede wiedziala kiedy zdejma moje zdjecia. Dam znac
        • ralston Re: A ja mam zdjęcie z Raalsem! 29.06.02, 22:18
          Gość portalu: chatka napisał(a):

> Gdzie? i nie wiem czy Rals by sie zgodzil!
          > Zdziwi by sie bardzo i nie wiem moze poczuje tak jak ja gdy uslyszalm Czesc
          > Chatko! Zabrzmialo ... intymnie?, bo nie wiem jak wy ale moje bycie na forum
          > jest dosc sekretne, nikt procz mojej siostry o tym nie wie. I naprawde dziwne
          > to odczucie gdy ktos glosno wypowada imie, nie imie przeciez...To bylo bardzo
          > bardzo mile spotkanie.

Hmmm... chciałem wtedy zapytać: Czy mogę herbatki od Chatki? ale nie chciałem Ci
          ułatwiać zadania z odgadywaniem kim jestem. I tak byłem zaskoczony tym, że
          odpowiedź padła błyskawicznie w wymienionej jednym tchem frazie: Marat? Akir?
          Ralston? Myślałem, że mnie się raczej nie będziesz spodziewała :)
          A swoją drogą pewnie nieźle bym zbaraniał kiedy ktoś nieznajomy rzuciłby mi
          nagle: Cześć Ralston!
          Bo jeśli rzuciłby Cześć Raals, to nie byłby już nieznajomy :)
      • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 22:11
        Gość portalu: habitus napisał(a):

> Opublikuj! Może go spotkam na ulicy w Warszawie. Powiem wtedy "Cześć Ralston!"
        > i pójdę dalej jak gdyby nigdy nic.

O nie!!! Tak łatwo Ci nie pójdzie z tym pójściem jak gdyby nigdy nic :)
    • freewolf Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 15:58

> Wolfie szkoda ze sie nie ujawniles, a moze jednak cie wytropilam...czy ty nie
      > jestes przypadkiem z Wasilkowa?

Nie, nie jestem. A wilków już coraz mniej, niełatwo je zobaczyć:).
      • anka1 Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:04
        Chatko ja tez zaluje. daj znac koniecznie przynajmniej zdjecia sobie obejrze.
        • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 29.06.02, 16:09
          Aniu szkoda.. ktos przed rozpoczeciem wieczoru powiedzial ze brakuje mu
          podpisow pod zdjeciami. A zdjecia przeciez mialy byc uzupelnieniem slajdow, po
          zakonczeniu nikt nie mial watpliwosci co jakie zdjecie przedstwia i dlaczego
          wlasnie tak. Kochani musze juz biec. Dziekuje za wszystkie cieple slowa.
          Papatki od Chatki
          • freewolf Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:10

> Aniu szkoda.. ktos przed rozpoczeciem wieczoru powiedzial ze brakuje mu
            > podpisow pod zdjeciami. A zdjecia przeciez mialy byc uzupelnieniem slajdow, po
            > zakonczeniu nikt nie mial watpliwosci co jakie zdjecie przedstwia i dlaczego
            > wlasnie tak. Kochani musze juz biec. Dziekuje za wszystkie cieple slowa.
            > Papatki od Chatki

Wracaj szybko!
      • freewolf Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:08
        freewolf napisał(a):

> Gość portalu: chatka napisał(a):
        >
        > > Wolfie szkoda ze sie nie ujawniles, a moze jednak cie wytropilam...czy ty
        > nie
        > > jestes przypadkiem z Wasilkowa?
        >
        > Nie, nie jestem. A wilków już coraz mniej, niełatwo je zobaczyć:).

Jeśli zostanie zorganizowane wielkie zebranie forumowiczów i przyjdzie
        conajmniej 10 osób i choć jedna będzie wyglądać młodziej niż ja to może
        przejdzie mi kompleks mojego wieku i się ujawnię.
        • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 29.06.02, 16:10
          A wiec moj wiek cie odstraszyl!!!!:))))
          • anka1 Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:11
            albo moj:))))
            pa Chatko! szkoda ze musisz znikac!
          • freewolf Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:15

> A wiec moj wiek cie odstraszyl!!!!:))))

Powiedzmy, że raczej mój wiek mnie odstraszył.
            • anka1 Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:17
              Free jestes dla siebie za mlody czy za stary ze tak piszesz?:)
              • freewolf Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:23
                anka1 napisał(a):

> Free jestes dla siebie za mlody czy za stary ze tak piszesz?:)

Powoiedzmy, że jak rozmawiam z ludźmi na forum to nie czuję bariery wieku,
                ale... prawdę mówiąc na pokazie poczułem się jak dzieciak.
                • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.zigzag.pl 29.06.02, 16:25
                  Nie bój nic. To przechodzi.
                  • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 22:22

> Nie bój nic. To przechodzi.

I to jak szybko! Sam nie wiem kiedy mi moje trzydzieści i coś tam zleciało :))
                • anka1 Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:25
                  a tam kompleksy z powodu mlodosci mozna miec:))))
                  • freewolf Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:29
                    anka1 napisał(a):

> a tam kompleksy z powodu mlodosci mozna miec:))))

I to jeszcze jakie.
                    • anka1 Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:34
                      co sie porobiło na tym swiecie mlodzi maja kompleksy,ze sa mlodzi, starzy ze
                      starzy:))) Free ciesz sie ze masz tyle lat co masz, bo masz je tylko raz!
                      • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.zigzag.pl 29.06.02, 16:35
                        Nic dodać, nic ująć.
                        • anka1 Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:37
                          tak jak u Ciebie z kobieta 30-letnia ! w zyciu nie chcialabym miec jeszcze raz
                          18 lat, brrr!
                          • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.zigzag.pl 29.06.02, 16:45
                            Kto przeżył, ten wie.
                            Muszę kończyć bo już tkwię tu długo, a rysunki zalegają odłogiem. No żesz tak
                            mi ciężko idzie akurat to zlecenie. Nie mogę się przemóc. A przecież lubię
                            swoją pracę. Urok jaki, czy co...
                            Pa, do następnych postów.
                            P.S. Jutro lepię z gliny. Mam kurs (króciutki) ceramiki Raku. Napiszę jak było.
                            Syn mojej przyjaciółki na wieść o tym, że wybieramy się na kurs wysłał sms-a do
                            mojej córki: MOJA LEPI. Córka odpisała: LEPI Z MOJA. Pa.
                            • anka1 Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 16:47
                              niech Ci sie dobrze lepi! pa i do postukania!
                            • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 22:24

> P.S. Jutro lepię z gliny. Mam kurs (króciutki) ceramiki Raku. Napiszę jak było.
                              > Syn mojej przyjaciółki na wieść o tym, że wybieramy się na kurs wysłał sms-a do
                              >
                              > mojej córki: MOJA LEPI. Córka odpisała: LEPI Z MOJA. Pa.

To się nadaje na wątek Co Piotruś powiedział :)
        • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 22:21
          freewolf napisał(a):

> > Nie, nie jestem. A wilków już coraz mniej, niełatwo je zobaczyć:).
          >
          > Jeśli zostanie zorganizowane wielkie zebranie forumowiczów i przyjdzie
          > conajmniej 10 osób i choć jedna będzie wyglądać młodziej niż ja to może
          > przejdzie mi kompleks mojego wieku i się ujawnię.

Freewolfie,
          prawdziwe wolne wilki są wolne niezależnie od wieku...
    • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 22:09

> Zaluje Aniu ze nie bylas, zaluje ze Sluggy i MArat nie doszli, a moze jednak
      > byli ale ten piekny mezczyzna towarzyszacy mi przy serwowaniu herabtki ich
      > spolszyl, z wdziekiem oparty o blat baru w garniturze koloru ekri? niech
      > sprawdze na zdjeciu...:))))))))))

Chatko, jesteś dla mnie bardzo łaskawa, ale nawet będąc łasym na pochlebstwa nie
      mogę się zgodzić z tym, że mógłbym kogoś przepłoszyć wyglądem :))))
      Tym bardziej, że nie byłem zgodnie z Twoimi oczekiwaniami w mundurze :) Nie
      miałem też brody Fidela Castro ani kałasznikowa przewieszonego przez ramię - to
      czym niby miałbym straszyć?
      • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.zigzag.pl 29.06.02, 22:32
        ralston napisał(a):

> czym niby miałbym straszyć?
        Poważnem wejrzeniem.

• ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 29.06.02, 22:47
          Ja i poważne wejrzenie? :)))))
          • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 30.06.02, 12:35
            Ralston spojrzeniem ani nie straszył ani nie płoszył raczej peszył :))))))
            • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 30.06.02, 12:36

> Ralston spojrzeniem ani nie straszył ani nie płoszył raczej peszył :))))))

Kogo? Bo chyba nie Freewolfa?
    • ormond Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa! 30.06.02, 05:20
      • freewolf Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa! 30.06.02, 13:53
        Nie ma się co chwalić, ja też mam, i 99% ludzkości też.
        • ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa! 30.06.02, 13:59
          Ja też mam zdjęcie bez Ralsa!
        • ormond Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa! 01.07.02, 01:16
          freewolf napisał(a):

> Nie ma się co chwalić, ja też mam, i 99% ludzkości też.

Rals musi by bardzo popularnym czlowiekiem jesli 1% ludzkosci ma z nim zdjecie ;))
          Zakladajac, ze mamy teraz ok 6240165000 osobnikow zyjacych na naszej planecie, to
          zdjecie z Ralsem mialoby 6 240 165 ludzi.

Rals zastanawiale sie aby brac za zdjecie z Toba jakies pieniadze?
          • ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa! 01.07.02, 10:01
            ormond napisał(a):

> freewolf napisał(a):
            >
            > > Nie ma się co chwalić, ja też mam, i 99% ludzkości też.
            >
            > Rals musi by bardzo popularnym czlowiekiem jesli 1% ludzkosci ma z nim zdjecie
            > ;))
            > Zakladajac, ze mamy teraz ok 6240165000 osobnikow zyjacych na naszej planecie,
            > to
            > zdjecie z Ralsem mialoby 6 240 165 ludzi.
            >
            > Rals zastanawiale sie aby brac za zdjecie z Toba jakies pieniadze?

O kurde, że jeszcze na to nie wpadłem - nawet gdybym brał po grosiku, to na
            przyzwoity samochód by się uzbierało ;)))
          • sluggard A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 12:14
            Ormond Ty masz swoje zdjęcia bez Ralsa, ja mam swoje, może założymy kolekcję?
            A jakby Ci się jakieś powtarzały, to się wymienimy:)
            • Gość: ormond Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 01.07.02, 14:14
              sluggard napisał(a):

> Ormond Ty masz swoje zdjęcia bez Ralsa, ja mam swoje, może założymy kolekcję?
              > A jakby Ci się jakieś powtarzały, to się wymienimy:)

Pochwale sie, ze od czsu gdy kupilem cyfrowke, to pstryknalem prawie 8000
              zdjec... i dasz wiare, wszystkie bez Ralsa. Jak to mozliwe? ;)

• ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 14:23
                Gość portalu: ormond napisał(a):

> sluggard napisał(a):
                >
                > > Ormond Ty masz swoje zdjęcia bez Ralsa, ja mam swoje, może założymy kolekc
                > ję?
                > > A jakby Ci się jakieś powtarzały, to się wymienimy:)
                >
                > Pochwale sie, ze od czsu gdy kupilem cyfrowke, to pstryknalem prawie 8000
                > zdjec... i dasz wiare, wszystkie bez Ralsa. Jak to mozliwe? ;)
                >

To jest jednak niemożliwe - chyba, że zrobiłeś 8000 takich samych zdjęć :))))
                • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - do Ormonda IP: *.zigzag.pl 01.07.02, 14:32
                  A wogóle to skąd wiesz, że one są bez Raalsa. Może są z Raalsem. To ty naprawdę
                  duży kawałek czasoprzestrzeni sfotografowałeś.
                  • ormond Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - do Ormonda 01.07.02, 14:33

> A wogóle to skąd wiesz, że one są bez Raalsa. Może są z Raalsem. To ty naprawdę
                    >
                    > duży kawałek czasoprzestrzeni sfotografowałeś.

Calkiem sporo. Od wrzesnia 99.

• ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - do Ormonda 01.07.02, 14:35

> A wogóle to skąd wiesz, że one są bez Raalsa. Może są z Raalsem. To ty naprawdę
                    >
                    > duży kawałek czasoprzestrzeni sfotografowałeś.

A znacie wojskową definicję czasoprzestrzeni?

A teraz szeregowy Kowalski - będziecie kopali ten okop od tego drzewa - do
                    zachodu słońca!
                    • ormond Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - do Ormonda 01.07.02, 14:40
                      ralston napisał(a):

> Gość portalu: habitus napisał(a):
                      >
                      > > A wogóle to skąd wiesz, że one są bez Raalsa. Może są z Raalsem. To ty nap
                      > rawdę
                      > >
                      > > duży kawałek czasoprzestrzeni sfotografowałeś.
                      >
                      > A znacie wojskową definicję czasoprzestrzeni?
                      >
                      > A teraz szeregowy Kowalski - będziecie kopali ten okop od tego drzewa - do
                      > zachodu słońca!

Ach wojskowe powiedzonak. Ja moge sie zrewanzowc powiedzonkiem majora ze studium
                      wojskowego, ktory gdy ktos zaczynal odpowiedz od "Mniej wiecej..." ripostowal
                      tak: "Mniej wiecej to ja jezdze na nartach, mniej na nartach, wiecej na dupie".
                      • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - do Ormonda IP: *.zigzag.pl 01.07.02, 14:44
                        Jak robiłam wnętrza w hotelu oficerskim, to narady budowlane odbywały się "na
                        obiekcie". A łyżka składała się z trzonka i komory zupnej.
                      • ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - do Ormonda 01.07.02, 14:44
                        ormond napisał(a):

> Ach wojskowe powiedzonak. Ja moge sie zrewanzowc powiedzonkiem majora ze studiu
                        > m
                        > wojskowego, ktory gdy ktos zaczynal odpowiedz od "Mniej wiecej..." ripostowal
                        > tak: "Mniej wiecej to ja jezdze na nartach, mniej na nartach, wiecej na dupie".

:))))) :)))) :))))
              • sluggard Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 14:29
                > Pochwale sie, ze od czsu gdy kupilem cyfrowke, to pstryknalem prawie 8000
                > zdjec... i dasz wiare, wszystkie bez Ralsa. Jak to mozliwe? ;)

O, ja też mam cyfrowe zdjęcia bez Ralsa, możemy więc założyć nawet internetową
                bazę!!!

• ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 14:34
                  sluggard napisał(a):

>
                  > O, ja też mam cyfrowe zdjęcia bez Ralsa, możemy więc założyć nawet internetową
                  > bazę!!!
                  >

I ten pomysł mi się zdecydowanie bardziej podoba niż wersja z moim zdjęciem na
                  necie :) Chociaż? Zawsze jest ryzyko, że ktoś dojdzie drogą eliminacji...
                • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 14:35
                  I ja mam zdjecie bez Ralsa! Ale bez zadnych cyfr! Nada sie?
                  • ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 14:36

> I ja mam zdjecie bez Ralsa! Ale bez zadnych cyfr! Nada sie?

No to się zdecyduj jakie w końcu masz to zdjęcie z ralsem, czy bez :)))
                    • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 14:39
                      ralston napisał(a):

> Gość portalu: chatka napisał(a):
                      >
                      > > I ja mam zdjecie bez Ralsa! Ale bez zadnych cyfr! Nada sie?
                      >
                      > No to się zdecyduj jakie w końcu masz to zdjęcie z ralsem, czy bez :)))
                      Mam i takie i takie, ktore ma ci przeslac z Ralsem czy bez? ):)

• ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 14:45

> >
                        > > No to się zdecyduj jakie w końcu masz to zdjęcie z ralsem, czy bez :)))
                        > Mam i takie i takie, ktore ma ci przeslac z Ralsem czy bez? ):)
                        >

Mi możesz przesłać trochę takich i trochę takich :)
                        • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 14:47
                          A wolisz z chatką czy bez?

• ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 14:57
                            Naturalnie, że z.
                            • sluggard Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 15:10
                              > A wolisz z chatką czy bez?

> Naturalnie, że z.

I nazajutrz Ralston znalazł w skrzynce na listy kilka prospektów budowlanych!
                              (chatka przez małe c)
                              • ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 15:20
                                Chłe, chłe - i bez tego Ralston znajduje prospekty :)
                              • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 15:52
                                sluggard napisał(a):

> > A wolisz z chatką czy bez?
                                >
                                > > Naturalnie, że z.
                                >
                                Moj blok jest nie bardzo fotogeniczny a bez juz dawno wycieli :((
                                Moze wiec jakas mongolska chatke ci przesle, mysle ze wiesz o jakich zdjeciach
                                mowie :)i moze jej małych lokatorow?
                                • ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 16:05

> sluggard napisał(a):
                                  >
                                  > > > A wolisz z chatką czy bez?
                                  > >
                                  > > > Naturalnie, że z.
                                  > >
                                  > Moj blok jest nie bardzo fotogeniczny a bez juz dawno wycieli :((
                                  > Moze wiec jakas mongolska chatke ci przesle, mysle ze wiesz o jakich zdjeciach
                                  > mowie :)i moze jej małych lokatorow?

Hmmm. Ty wiesz, że ja wiem o jakich... :)))
                                  • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 16:26
                                    Jestem zmuszona :)poprosic cie o adres pod ktory moglabym ci zdjecia przeslac.
                                    Moze chcialbys napisac na moj adres prywatny hm... imie i nazwisko znasz, tylko
                                    imie nie tak oficjalnie, ale tez nie tak jak w piosence :) dalej
                                    @poczta.onet.pl. Do piatku by doszly!
                                    • ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 16:32
                                      A między imieniem i nazwiskiem jest kropka czy nie?
                                      • Gość: chatka Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 16:35
                                        nie, nie ma. Papatki
                • ormond Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 14:35
                  sluggard napisał(a):

> > Pochwale sie, ze od czsu gdy kupilem cyfrowke, to pstryknalem prawie 8000
                  > > zdjec... i dasz wiare, wszystkie bez Ralsa. Jak to mozliwe? ;)
                  >
                  > O, ja też mam cyfrowe zdjęcia bez Ralsa, możemy więc założyć nawet internetową
                  > bazę!!!
                  >
                  Pewnie, ze mozna. Niektore newsgupy maja swoje strony internetowe, wiec i
                  moglibysmy, tyle, ze trzebaby sie bylo zdekonspirowac...

• sluggard Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 01.07.02, 14:48
                    > Pewnie, ze mozna. Niektore newsgupy maja swoje strony internetowe, wiec i
                    > moglibysmy, tyle, ze trzebaby sie bylo zdekonspirowac...

Moglibyśmy zrobić taki system jak AudioGalaxy albo Kazaa, wszyscy anonimowi ale
                    i tak można znaleźć to co potrzebne.

• ormond Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 02.07.02, 05:11
                      sluggard napisał(a):

> > Pewnie, ze mozna. Niektore newsgupy maja swoje strony internetowe, wiec i
                      >
                      > > moglibysmy, tyle, ze trzebaby sie bylo zdekonspirowac...
                      >
                      > Moglibyśmy zrobić taki system jak AudioGalaxy albo Kazaa, wszyscy anonimowi ale
                      >
                      > i tak można znaleźć to co potrzebne.
                      Nie mam pojecia co to jeat AutoGalaxy ani Kazaa...?
                      >

• sluggard Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 02.07.02, 13:09
                        > Nie mam pojecia co to jeat AutoGalaxy ani Kazaa...?

Takie programy, w których zupełnie anonimowo ludzie z całego świata udostępniają
                        ciekawe pliki, gry, mp3 itp. do ściągnięcia. W ten sposób moglibyśmy wymieniać
                        zdjęcia bez Ralsa nie ujawniając się;)

• ormond Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 02.07.02, 13:10
                          sluggard napisał(a):

> > Nie mam pojecia co to jeat AutoGalaxy ani Kazaa...?
                          >
                          > Takie programy, w których zupełnie anonimowo ludzie z całego świata udostępniaj
                          > ą
                          > ciekawe pliki, gry, mp3 itp. do ściągnięcia. W ten sposób moglibyśmy wymieniać
                          > zdjęcia bez Ralsa nie ujawniając się;)
                          >

Aaaa, moj syn uzywa Morpheus (czy jakos tak)
                        • ralston Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 02.07.02, 13:11
                          sluggard napisał(a):

> > Nie mam pojecia co to jeat AutoGalaxy ani Kazaa...?
                          >
                          > Takie programy, w których zupełnie anonimowo ludzie z całego świata udostępniaj
                          > ą
                          > ciekawe pliki, gry, mp3 itp. do ściągnięcia. W ten sposób moglibyśmy wymieniać
                          > zdjęcia bez Ralsa nie ujawniając się;)
                          >
                          I czym Wy się chcecie wymieniać - dwoma, czy trzema zdjęciami? Przecież na
                          wszystkich pozostałych jestem :))))
                          • sluggard Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa - może się wymienimy 02.07.02, 13:30
                            > I czym Wy się chcecie wymieniać - dwoma, czy trzema zdjęciami? Przecież na
                            > wszystkich pozostałych jestem :))))

To zza której skały wystajesz na tych pejzażach, które w górach robiłem? Bo aż
                            lupę wziąłem:)

• freewolf Re: A ja mam zdejcie bez Raalsa! 01.07.02, 18:38
            ormond napisał(a):

> freewolf napisał(a):
            >
            > > Nie ma się co chwalić, ja też mam, i 99% ludzkości też.
            >
            > Rals musi by bardzo popularnym czlowiekiem jesli 1% ludzkosci ma z nim zdjecie
            > ;))
            > Zakladajac, ze mamy teraz ok 6240165000 osobnikow zyjacych na naszej planecie,
            > to
            > zdjecie z Ralsem mialoby 6 240 165 ludzi.
            >
            > Rals zastanawiale sie aby brac za zdjecie z Toba jakies pieniadze?

A błąd statystyczny ± 8 mln?
    • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 01.07.02, 23:02

Wolf nie może być z Wasilkowa. On może być z Wołkowyi...
    • ralston A ja też mam zdjęcie z Raalsem! 09.07.02, 10:52
      Dzięki Chatko za przesłanie zdjęć. Teraz i ja mogę dołączyć do tej rzeszy,
      która ma zdjęcie z Ralsem! :)
      • chatka_ Re: A ja też mam zdjęcie z Raalsem! 09.07.02, 10:57
        ralston napisał(a):

> Dzięki Chatko za przesłanie zdjęć. Teraz i ja mogę dołączyć do tej rzeszy,
        > która ma zdjęcie z Ralsem! :)
        Zaluje ze masz tylko jedno! Drugie bedzie dzisiaj :), ale zeskanowac sie juz nie
        da :(

• ralston Re: A ja też mam zdjęcie z Raalsem! 09.07.02, 10:59
          Czemu się nie da zeskanować? Tylko nie mów, że skaner też się peszy :)))
        • sluggard Chatko:))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:00
          Ja też dziękuję za zdjęcia - cóż za niespodzianka!!!

PS: Ale zapchałaś mi skrzynkę 6 razy ten sam mail przyszedł.
          • ralston Re: Chatko:))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:05
            O i Sluggy się pojawił! Witaj przyjacielu!
            • sluggard Re: Chatko:))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:10
              Witaj, po raz przedostatni przed długą przerwą:(((

• chatka_ Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:06
            6 razy !!!!!????juz mowilam ze jestem computer illiterate, ale bron Boze tyle
            razy nie moglam wysalac :)). Mialam z tym duze klopoty, ale nie klikalam z uporem
            blondynki w myszke! A czy doszly fotki z nad Bajkalu i z MOngolii?
            • ralston Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:07
              chatka_ napisał(a):

> 6 razy !!!!!????juz mowilam ze jestem computer illiterate, ale bron Boze tyle
              > razy nie moglam wysalac :)). Mialam z tym duze klopoty, ale nie klikalam z upor
              > em
              > blondynki w myszke! A czy doszly fotki z nad Bajkalu i z MOngolii?

Zaraz, zaraz - to jakie zdjątka wysyłałaś wszystkim??? Chyba nie te z Ralstonem???
              • sluggard Rals/Chatka 09.07.02, 11:10
                Rals, jak jesteś rybą albo mieszkasz w jurcie, to z Tobą też jest:)

Chatko, doszły i te i te, ale tych pierwszych naprawdę przyszło 6 kopii.
                Rozumiem, że wszystkie są Twojego autorstwa, bo są ŚWIETNE!!!
                • ralston Sluggard 09.07.02, 11:14
                  Sluggy, nie mów, że nie widziałeś jeszcze oryginałów w Famie!!!
                  Zachwyt jak najbardziej podzielam. Tym bardziej, ze niektórych z tych fotek nie
                  widziałem wcześniej. Są bajeczne...
                  • sluggard Re: Sluggard 09.07.02, 11:16
                    > Sluggy, nie mów, że nie widziałeś jeszcze oryginałów w Famie!!!

To nie powiem;) Ale człowiek się na wakacjach bardzo rozleniwia, a jak Chatka
                    napisała, że będą do końca lipca to mam jeszcze trochę czasu.
                    • ralston Re: Sluggard 09.07.02, 11:17
                      No to chyba teraz po otrzymaniu próbki talentu Chatki pobiegniesz natychmiast
                      zobaczyć oryginały?
                      Tylko uważaj na kabel od komputera jak będziesz wybiegał, żebys się nie
                      zaczepił :))
                      • sluggard Re: Sluggard 09.07.02, 11:20
                        > Tylko uważaj na kabel od komputera jak będziesz wybiegał, żebys się nie
                        > zaczepił :))

Jak Ty się o mnie troszczysz - wczoraj odradzałeś łapanie satelitów, dzisiaj
                        to:)
                        • ralston Re: Sluggard 09.07.02, 11:24
                          bo ja w ogóle troskliwy jezdem :))))
                          • sluggard Re: Sluggard 09.07.02, 11:25
                            > bo ja w ogóle troskliwy jezdem :))))

A dzeci kiedyś chciałeś oddać...
                            • ralston Re: Sluggard 09.07.02, 11:27
                              sluggard napisał(a):

> > bo ja w ogóle troskliwy jezdem :))))
                              >
                              > A dzeci kiedyś chciałeś oddać...

Co więcej - właśnie je oddaję!!! Dziadkom na parę tygodni :)))
                              • sluggard Re: Sluggard 09.07.02, 11:28
                                > Co więcej - właśnie je oddaję!!! Dziadkom na parę tygodni :)))

No nie, to kiedy mają się tatą nacieszyć?! W dzien w pracy, wieczorem przy
                                komputerze, na wakacjach daleko:)
                                • ralston Re: Sluggard 09.07.02, 11:31
                                  Mają zdjęcie z Ralsem! :)))
                                  • sluggard Re: Sluggard 09.07.02, 11:33
                                    > Mają zdjęcie z Ralsem! :)))

hehehehehehe

Tylko nie zostawiaj im broń Boże tego, na którym jesteś z Chatką, bo
                                    konsekwencje mogą być nie do przewidzenia...
                                    • ralston Re: Sluggard 09.07.02, 11:35
                                      sluggard napisał(a):

> > Mają zdjęcie z Ralsem! :)))
                                      >
                                      > hehehehehehe
                                      >
                                      > Tylko nie zostawiaj im broń Boże tego, na którym jesteś z Chatką, bo
                                      > konsekwencje mogą być nie do przewidzenia...

Boisz się, że mogłaby się im nie spodobać? :)))
                                      • sluggard Re: Sluggard 09.07.02, 11:39
                                        > Boisz się, że mogłaby się im nie spodobać? :)))

Boję się, że mogłyby zacząć zadawać specyficzne pytania.
                                        • ralston Re: Sluggard 09.07.02, 11:40
                                          Eeee.... to już prędzej moja droga małżowinka... :)))
                                          • sluggard Re: Sluggard 09.07.02, 11:44
                                            > Eeee.... to już prędzej moja droga małżowinka... :)))

To możesz powiedzieć, że hostessa;)
                  • chatka_ Re: Rals 09.07.02, 11:18
                    ralston napisał(a):

> Sluggy, nie mów, że nie widziałeś jeszcze oryginałów w Famie!!!
                    > Zachwyt jak najbardziej podzielam. Tym bardziej, ze niektórych z tych fotek nie
                    >
                    > widziałem wcześniej. Są bajeczne...
                    Bo Bajkal jest jak z bajki...

• chatka_ Re: Rals/Chatka 09.07.02, 11:16
                  Dzieki Sluggy, a czy sa ostre ;)?
                  • sluggard Re: Rals/Chatka 09.07.02, 11:18
                    > Dzieki Sluggy, a czy sa ostre ;)?

Są idealne... ale może to dlatego, że moja przeglądarka automatycznie dobiera
                    ostrość, nasycenie itd.;)
                    • sluggard Re: Rals/Chatka 09.07.02, 11:24
                      > Są idealne... ale może to dlatego, że moja przeglądarka automatycznie dobiera
                      > ostrość, nasycenie itd.;)

Ups, to nie miało tak zabrzmieć, chodziło mi o to, że nawet jak byś wysłała
                      nieostre to u mnie i tak bym tego nie zauważył.
              • chatka_ Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:11
                Nie, zgodnie z tytulem watku tylko ja mam zdjecie z Ralstonem!!!!
                I tylko Rals ma z Chatka. Tzn. Sluggy i inni maja taka malutka chatke nad jeziorem
                • ralston A ja mam zdjęcie z Chatką! 09.07.02, 11:16
                  No to jestem jednym z nielicznych szczęśliwych posiadaczy zdjęcia z Chatką...
                  Mnóóóóstwo duzia radość!!!!
                • sluggard Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:16
                  > Tzn. Sluggy i inni maja taka malutka chatke nad jeziorem

Malutką zamaskowaną Chatkę i do tego w paski:)
                  • ralston Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:19
                    A ja mam dużą Chatkę w wersji mongolskiej :)
                    • sluggard Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:30
                      > A ja mam dużą Chatkę w wersji mongolskiej :)

A informatorzy mi donieśli, że Chatka jest raczej niewysoka...
                      • ralston Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:33
                        Czy ja wiem? Niech spojrzę raz jeszcze na zdjęcie... Sięga mi wyżej ramienia, a
                        ja jestem mnóstwo duża męczyzna...
                        • chatka_ Re: Sluggy !!! 09.07.02, 11:36
                          Ladnie, ladnie za drzwiami chatki tak plotkowac? :)))
                          • ralston Re: Sluggy !!! 09.07.02, 11:37
                            Nieładnie, ale my ze Sluggy'm tak zawsze, jak Ciebie nie ma :)))
                            • sluggard Re: Sluggy !!! 09.07.02, 11:39
                              > Nieładnie, ale my ze Sluggy'm tak zawsze, jak Ciebie nie ma :)))

A nawet jak jesteś:)
                        • sluggard Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:37
                          > Czy ja wiem? Niech spojrzę raz jeszcze na zdjęcie... Sięga mi wyżej ramienia, a
                          >
                          > ja jestem mnóstwo duża męczyzna...

To mam informatorów do...

A co Cię tak dzisiaj z tymi afrykańskimi przekręceniami naszło? Przecież
                          jedziesz pod Przemyśl, a nie na czarny ląd.
                          • ralston Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:39
                            A bo dostałem dziś maila od Muddy'ego z Tanzanii i tak mnie natchnęło...
                            Niby po angielsku, ale trzeba czytać fonetycznie, bo inaczej pojąć
                            cięzko... :)))
                          • chatka_ Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:41
                            Chyba wiem co teraz Ralsowi w chatce gra!
                            U mnie bardzo smoooth!
                            • ralston Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:48
                              Mi chodziło o kumpla z Tanzanii a nie o Moody Blues ;)
                              • ralston Muddy 09.07.02, 11:54
                                A o to próbka talentu kolegi (Chatko - nie patrz, bo się może skończyć cięzkim
                                zawałem):

tell me how you done with youre familly ?

bro's iknow that you are so buys with youre daily activitise but hope
                                that you and family you done great .

back to me well i'm fine and well . fore now i'm in study and i
                                thank's god that i have areadly get my school fees and i'm back for
                                my study again.

Nie wybierałem tego specjalnie. Tak wyglada cala korespondencja. Nieraz się
                                musze nieźle nagłowić, zanim skumam o co mu mogło biegać :))) Mnóstwo
                                utalentowana męczyzna!
                                • chatka_ Re: Muddy 09.07.02, 11:57
                                  :))))))))))))jezykowo very muddy! no ja wse nie poniala! :)) Buziaczki
                                  • ralston Re: Muddy 09.07.02, 12:01
                                    chatka_ napisał(a):

> :))))))))))))jezykowo very muddy! no ja wse nie poniala! :)) Buziaczki

No to buziaki! A czego nie poniała - to wytłumaczę. Z tego akapitu wydaje mi się,
                                    że rozumiem wszystko :))
                              • chatka_ Re: Sluggy :))))))))))))))))))) 09.07.02, 11:55
                                a mi o tam tamy! Moody Blues? Moody jazz tez jest dobry! :)Papatki bede uciekac,
                                moze zdaza mi dzisiaj zalozyc stale lacze !
                                • sluggard HURA HURA HURA 09.07.02, 12:01
                                  > moze zdaza mi dzisiaj zalozyc stale lacze !

Chatka będzie miała stałe łącze - hura!!!!!!!
                                  • ralston Re: HURA HURA HURA 09.07.02, 12:02
                                    Hura, hura, hura!!!
                                    A ja po wakacjach też się będę starał...
                                    • sluggard Re: HURA HURA HURA 09.07.02, 12:05
                                      > A ja po wakacjach też się będę starał...

To dzieci całkowicie zapomną jak tata wygląda:)

Rals, ja też znikam, ale się pewnie jeszcze dzisiaj objawię.
                                      • chatka_ Re: HURA HURA HURA 09.07.02, 12:09
                                        sluggard napisał(a):

> > A ja po wakacjach też się będę starał...
                                        >
                                        > To dzieci całkowicie zapomną jak tata wygląda:)

Alez skad!Poznaja jak tata wyglada ...tylem ;)
                                        >
                                        > Rals, ja też znikam, ale się pewnie jeszcze dzisiaj objawię.

• ralston Re: HURA HURA HURA 09.07.02, 12:12
                                          chatka_ napisał(a):

> sluggard napisał(a):
                                          >
                                          > > > A ja po wakacjach też się będę starał...
                                          > >
                                          > > To dzieci całkowicie zapomną jak tata wygląda:)
                                          >
                                          > Alez skad!Poznaja jak tata wyglada ...tylem ;)

Co Wy? Toż to jest najlepszy pretekst do tego, żeby się na kolana wdrapać!
                                          • sluggard Re: HURA HURA HURA 09.07.02, 13:46
                                            > Co Wy? Toż to jest najlepszy pretekst do tego, żeby się na kolana wdrapać!

To dlatego nie widziałem Cię na wątku o haremie - pociechy patrzą:)
                                            • ralston Re: HURA HURA HURA 09.07.02, 13:50
                                              :))))
                                      • ralston Re: HURA HURA HURA 09.07.02, 12:11
                                        Objawię? Znowu się nam mistycyzm na forum zakrada... ;)
    • Gość: a a co trzeba zrobic... IP: *.arch.pw.edu.pl 09.07.02, 11:19
      zeby miec zdjecie z Ralsem???
      • chatka_ Re: a co trzeba zrobic... 09.07.02, 11:22
        O ile mi wiadomo Rals bedzie w czwartek w Bialaymstoku... ;) Annabl wystarczy
        tylko zorganizowac wystawe swoich zdjec! :)))))
      • sluggard Re: a co trzeba zrobic... 09.07.02, 11:22
        > zeby miec zdjecie z Ralsem???

Cześć Aniu!
        Można go spróbować dorwać jak będzie przez Białystok w czwartek przelatywał:)
        • chatka_ Re: a co trzeba zrobic... 09.07.02, 11:26
          warszawa- stopover Krywlany -Przemysl? Coz to za polaczenie?
          • Gość: chatka_ Ocalic od zapomnienia! IP: *.piasta.pl 07.03.03, 00:27
            to tak w ramach akcji ratunkowej!
            • ralston Re: Ocalic od zapomnienia! 07.03.03, 09:44
              A kto potrzebuje znowu pomocy?
              • freewolf Re: Ocalic od zapomnienia! 07.03.03, 15:09
                ralston napisał:

> A kto potrzebuje znowu pomocy?

Jak to kto, Sluggard! Nie słyszałeś, że sezon polowań na leniwce się zaczął?
                :))
                • Gość: chatka_ Re: Ocalic od zapomnienia! IP: *.piasta.pl 07.03.03, 15:17
                  ralston napisał:

> A kto potrzebuje znowu pomocy?

Dzien dobry Państwu :)), dziś naszym gosciem jest podforemka
                  Chatka: "Codziennie na bialostockim forum ginie ponad ... wątków...".
                • ralston Re: Ocalic od zapomnienia! 07.03.03, 15:29
                  freewolf napisał:

> ralston napisał:
                  >
                  > > A kto potrzebuje znowu pomocy?
                  >
                  > Jak to kto, Sluggard! Nie słyszałeś, że sezon polowań na leniwce się zaczął?
                  > :))

To on jeszcze żyje??? Myślałem, że już w poprzednim sezonie go ustrzelono - tak
                  dawno się nie odzywał ;)
    • nxa Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 07.03.03, 11:11
      Ja też mam zdjecie przedstawiające Ralstona i to ogólnie dostepne:

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_020208/kraj/kraj_a_4.html
      • Gość: saunne Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 15:13
        nxa napisał:

> Ja też mam zdjecie przedstawiające Ralstona i to ogólnie dostepne:

mamy generala na forum!
        • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 15:23
          I nie jest łysy! A ja mam zdjęcia Saunne (jest śliczna) i Freewolfa z koniem. I
          Chatki w kwiatkach. I jeszcze mam kubek od Freewolfa!!!!!! Stalowy!!!!! Będę z
          niego pić herbatę do końca życia. Wilczku dziękuuuuuuuję!!!
          • Gość: saunne Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 15:29

> I nie jest łysy!

a normalnie jest????? ;)

>A ja mam zdjęcia Saunne (jest śliczna)

hahahahahahaha :))))
            (dziekuje Habi)

i Freewolfa z koniem. I
            >
            > Chatki w kwiatkach.

ja tez chce!
            • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 07.03.03, 15:33
              Wywoływaliśmy, wywoływaliśmy i wywołaliśmy! Hura! (Habi)
              A czemu ja nie mam tych wszystkich ślicznych zdjęć? Hę!?
              • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 15:37
                Bo jesteś kryptogenerałem? Nie poprosiłeś ładnie chyba...
                • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 07.03.03, 15:42
                  Zdaje się, że na pewnym czacie zapadły jakieś uzgodnienia w tej materii...
                  ale może tylko mi się wydawało...
                  • Gość: chatka_ Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.piasta.pl 07.03.03, 15:51
                    ralston napisał:

> Zdaje się, że na pewnym czacie zapadły jakieś uzgodnienia w tej materii...
                    > ale może tylko mi się wydawało...

Czy ktos mnie wywolywal czy moze mi sie tylko wydawalo...? :)
                    • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 07.03.03, 15:56
                      Gość portalu: chatka_ napisał(a):

> ralston napisał:
                      >
                      > > Zdaje się, że na pewnym czacie zapadły jakieś uzgodnienia w tej materii...
                      > > ale może tylko mi się wydawało...
                      >
                      > Czy ktos mnie wywolywal czy moze mi sie tylko wydawalo...? :)

A to echo grało... :)
                • Gość: chatka_ Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.piasta.pl 07.03.03, 15:46
                  Habi, nazbieralo sie tych trofeów :)
                  I ja mam zdjecie Habi (jest kobieta i to jak przystojna!!), i serduszko od
                  Habi, zdjecie z Saunne, Wolfem i Poziomka razem!, i pare z Raalsem w cywilu :)!
                  • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 07.03.03, 15:52
                    Ładnie to się tak przechwalać? A ja to kiedy dostanę wszystkie te śliczne
                    zdjęcia?
        • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 07.03.03, 15:40
          Gość portalu: saunne napisał(a):

>
          > mamy generala na forum!

Jakiego tam znowu generała? Co najwyżej starszy forumowy sztabowy ;)))
          • Gość: habitus Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 15:51
            Chatka wygrywa w przedbiegach. Ma najwięcej trofeów. Chatko, gratulacje!
            • ralston Re: A ja mam zdejcie z Raalsem! 07.03.03, 15:54
              Taaaa... Niezły z niej myśliwy... tyle trofeów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka