Dodaj do ulubionych

Nocen życie centrum Białego-przyczynek do krytyki

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 16:52
Eeech...
Połaziłem sobie ostatnio wieczorem po starówce olsztyńskiej. Masy ludzi, w
amfiteatrze występy kabaretów, pod murami gra Stańko z kapelą, na ulicach
tańczą break-dancerzy. I to nawet nie w weekend, tylko w środku tygodnia!
Dlaczego u nas tak nie może być?
Obserwuj wątek
    • poziomk Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry 12.07.02, 21:51
      Jak Lipowa będzie deptakiem, myśle ze u nas też tak będzie
      • Gość: Acro Lipowa deptakiem IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.02, 22:12
        Ależ była przecież przez parę miesięcy co weekend - i nic! Rowerzyści ją
        omijali, bo po bruku sie źle jeździ, nawet z powodu nierównej nawierzchni
        stolików puby na ulicę nie wystawiały, bo sie gibały...
        • Gość: habitus Re: Lipowa deptakiem IP: *.zigzag.pl 12.07.02, 22:50
          Tak, przyczyną braku nocnego życia w Białymstoku jest krzywy bruk na Lipowej.
          • Gość: koro Re: Lipowa deptakiem IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 13.07.02, 10:28
            a raz jak byłem w ełku i robiłem sondę "jaka jest różnica między olsztynem a
            białymstokiem?" to mi jedna panna powiedziała "taka jak między jazzem a disco
            polo!" break danserów u nas ni ma, ale na brak dresiwa nie narzekajmy, i jak
            ładnie wali perfumą pod klubem Vip!
            • Gość: Lewicki Re: Lipowa deptakiem IP: *.blueyonder.co.uk 15.07.02, 01:17
              a jak ja bylem w Elku na obozie harcerskim to mi powiedziano ,ze Elk to sie
              pisze krotko a le pamieta dlugo....
    • freewolf Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry 13.07.02, 18:00
      Jak to nie ma nocnych atrakcji w Białym? A Laskowski jeżdżący na nocnej zmianie
      taksówką;)!!
      • Gość: pks Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.1.* 14.07.02, 21:44
        janusz laskowski jeździ taksówką? ale chyba nie za kierownikiem?
        • Gość: assassin Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry IP: *.biatel.com.pl 14.07.02, 22:56
          Ej nie wiecie co?to jest porombane miasto. Tu sie nic nie dzieje
          taaaaaaaaaaaakaaa zmula, powiesic sie mozna:(. Teraz wrocilem z wioski od
          babaki i nieby co tam robic na wiosce w wakacje? to wiecie co?bez porownania,
          az sie chce tam wracac tylko kasy brakuje:(((
          • habitus Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry 14.07.02, 23:09
            A po co kasa "na wiosce"?
            • Gość: anka1 Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry IP: 212.33.74.* 15.07.02, 09:09
              o tym czy w Bialymstoku nie ma nocnego zycia najlepiej wiedza Ci ktorzy maja
              nieszczescie w centrum mieszkac. za takie miejsce wladze powinny ludziom
              doplacac a nie jeszcze podatki z nich zdzierac. wrzaski, odglosy tluczonych
              butelek, muzyka przypominajaca prace mlotow pneumatycznych itp. przyjemnosci.
              deptak to niech sobie na Krywlanach robia.
            • Gość: assassin Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry IP: *.biatel.com.pl 16.07.02, 16:49
              habitus napisała:

> A po co kasa "na wiosce"?

a za co bedziesz się "rozrywał"?za wszy?
              • Gość: habitus Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry IP: *.zigzag.pl 16.07.02, 19:02
                Cholerka, nie mam wszy. Ale "na wiosce" pewnie tego towaru dosyć?
        • sluggard Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry 15.07.02, 15:30
          > janusz laskowski jeździ taksówką? ale chyba nie za kierownikiem?

Oczywiście, że za kierownicą, kiedyś jeździł takim kremowym mercedesem.
    • inks Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry 15.07.02, 10:09
      tak nie jest bo potrzebny jest impuls z góry czyli od Zarządu Mista i
      podległych mu jednostek zajmujacych się handlem (stragany, pamiątkarze) i
      kulturą (odpwiednio wcześniej wysłane zaproszenia do teatrów: muszą wiedzieć,że
      w Białymstoku jest dla nich miejsce). Ale cóż.... Zarząd śpi. Obudzi się przed
      wyborami,żeby powiedzieć,że przecież się starał, bo "halo , o co w ogóle wam
      chodzi? - są dwie nowe fontanny a Prezydent został Kawalerem Maltańskim".
      • freewolf Re: Nocen życie centrum Białego-przyczynek do kry 15.07.02, 19:37
        inks napisał(a):

> Ale cóż.... Zarząd śpi. Obudzi się przed
        > wyborami,żeby powiedzieć,że przecież się starał, bo "halo , o co w ogóle wam
        > chodzi? - są dwie nowe fontanny a Prezydent został Kawalerem Maltańskim".

Zapomniałeś jeszcze o wspaniałych planach i projektach, na które poszły
        naprawdę ogromne sumy, a które nie doczekały się realizacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka